Νέα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μηνύσεις - Διώξεις στο Internet (κ στην Ελλάδα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μπήκα στο theGreekz.com πριν λίγο και μου φάνηκε σαν φόρουμ γενικού περιέχομένου και οχι για downloads.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
ΟΧΙ, είναι ΟΚ για την ώρα.

Και το ellinadiko.com δουλεύει.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
στο greekz μπορούμε να κάνουμε register η θέλει πρόσκληση ?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Mε πρόσκληση είχα μπει και μετά είχα βάλει κι άλλους. Τώρα που τσέκαρα είδα πως δεν έχω πρόσκληση διαθέσιμη.

Το κακό είναι πως και κάποια από αυτά τα sites ζητάνε ευθέως ή πλαγίως χρήματα, για να σε κάνουνε και καλά "VIP", με κάποια δικαώματα παραπάνω (ίσως αποκλειστική πρόσβαση σε κάποιο ή/και νέο υλικό). Αυτό βέβαια γίνεται κάποιες φορές και έξω...

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.458
Πόντοι
216
Απώλειες και στο bourdela. Πάει το greek movies download...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Απώλειες και στο bourdela. Πάει το greek movies download...
Kαι το "βιβλία -pdf",να μην ξεχνιόμαστε...Αυτό πάντως που μου προξενεί απορία ,είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δε βγαίνει να μας πει δυο κουβέντες,απο εδω μέσα,αφού ο DURACELL δεν ξέρει..ANTISTHENIS ακούς????

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλο ειναι να μην αναφερουμε οτι υπηρχαν τετοια sections στο σαιτ. ;) αφηστε να περασει η μπορα.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Ας γραφεί ο λόγος που "κάποια νήματα αφαιρέθηκαν προσωρινά για να γίνει μια από καιρό προγραμματισμένη αναδιάρθρωση του forum"   ;)

Απλά στο thread αυτό.  :sunglasses:

Πάντως "κάποια sites" ακόμα συνεχίζουν, κανονικότατα  :rockon:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Μεταφέρω αυτούσιο το πρώτο κείμενο που μου ήρθε για την "επίθεση των εταιρειών":

Αγαπητέ φίλε(η), μετά απο το ποιο κάτω άρθρο
Είμαστε αναγκασμένοι να προστατέψουμε τους συντελεστές και τα μέλη
του Forum.  Πολλοί αναρωτιέστε και στέλνετε emails για το πότε θα ξανανοίξουμε και
διερωτάστε αν εσείς έχετε το πρόβλημα  που δεν μας βρίσκετε.
-Έχουμε κλείσει τον Server και η παλιά stizoula όπως την ξέρατε δεν θα ξαναλειτουργήσει.
Εφόσον θεωρήθηκε παράνομο το να έχουμε στις σελίδες μας links που υπάρχουν ελεύθερα στο Ιντερνέτ
με υποδείξεις σχετικών θεμάτων που σας ενδιαφέρουν, είμαστε αναγκασμένοι να συμμορφωθούμε.

Το Forum stizoula πιθανότατα να ξανά λειτουργήσει υπό άλλη διαχειριστική διεύθυνση και διαφορετική μορφή.
Να είστε σίγουροι ότι η νέα μορφή που θα πάρει θα σας ικανοποιήσει απόλυτα και θα σας γεμίσει νέα ενδιαφέροντα.

Ευχαριστούμε πολύ για την μέχρι τώρα παρέα που μας κάνατε, και την αγάπη σας, και θέλοντας να απαντήσουμε
σε πολλούς από εσάς που μας γράφετε ότι έχετε ένα έντονο σύνδρομο στέρησης, σας βεβαιούμε ότι το δικό μας
είναι κατά πολύ ποιο μεγάλο. Σας είχαμε αγαπήσει και η έλλειψη αυτής της μεγάλης παρέας που φτιάξαμε μας άφησε
ένα κενό σαν να χάσαμε την οικογένεια μας.

Αναμείνατε στο ακουστικό σας θα έχετε νέα μας.

Ευχαριστoύμε

Team Stizoula

Το Link που δίνουν αναφέρεται στις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος στη Ρόδο ()

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αλφούλη...εμένα δεν μου ήρθε ακόμη ..ελπίζω να με ειδοποιήσουν για τα νέα...αν όχι όταν σου το στείλουν ρίχτο μου με πουμου.....

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
παιδια μην περιμενετε να ανοιξουν με την παλια μορφη.ουτε το γαματο ουτε κανενα αλλο.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
αλφούλη...εμένα δεν μου ήρθε ακόμη ..ελπίζω να με ειδοποιήσουν για τα νέα...αν όχι όταν σου το στείλουν ρίχτο μου με πουμου.....

Zήτησα μέσω "γνωστού" ενημέρωση και αυτή ήταν η απάντηση των παιδιών σ' αυτόν, που μου την προώθησε.  :)

Εννοείται πως ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ.  ;)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γαμώτο...και ήθελα άλλες 100 ταινιές ...και δεν πρόλαβα.....

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
τα τορρεντς του γαματο δεν δουλευουν,εχω ποσα για σινταρισμα και τπτ,ενα παντα δουλευαν.

και μ κανει εντυπωση οταν ηταν να κλεισει για εργασιες καμμια φορα παντα βγαζαν ανακοινωση.τωρα τπτ,πολυ αποτομα...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
τα τορρεντς του γαματο δεν δουλευουν,εχω ποσα για σινταρισμα και τπτ,ενα παντα δουλευαν.

και μ κανει εντυπωση οταν ηταν να κλεισει για εργασιες καμμια φορα παντα βγαζαν ανακοινωση.τωρα τπτ,πολυ αποτομα...
Τέλος...
κάποιος φίλος μου είπε ότι τσιμπήσανε τους διαχειριστές...αν ξέρει κάποιος φίλος κάτι παραπάνω ας το γράψει...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
GAMATO: Παλιότερα όταν κόλλαγε (και έβγαιναν αυτοί οι σπαστικοί ελέφαντες) απλά κόλλαγε το site, ενώ τα torrents έτρεχαν κανονικά.  :)

Τώρα ενώ σου δείχνει το μtorrent leechers, κανείς δεν "τραβάει"  :think:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
GAMATO: Παλιότερα όταν κόλλαγε (και έβγαιναν αυτοί οι σπαστικοί ελέφαντες) απλά κόλλαγε το site, ενώ τα torrents έτρεχαν κανονικά.  :)

Τώρα ενώ σου δείχνει το μtorrent leechers, κανείς δεν "τραβάει"   :think:
ακριβως! +1.000!!!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Πάει και το γαμάτο δηλαδή.
Τι κάνουμε τώρα άμα θέλουμε ελληνικά torrents?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom