You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μηνύσεις - Διώξεις στο Internet (κ στην Ελλάδα)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 511
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Mε πρόσκληση είχα μπει και μετά είχα βάλει κι άλλους. Τώρα που τσέκαρα είδα πως δεν έχω πρόσκληση διαθέσιμη.
Το κακό είναι πως και κάποια από αυτά τα sites ζητάνε ευθέως ή πλαγίως χρήματα, για να σε κάνουνε και καλά "VIP", με κάποια δικαώματα παραπάνω (ίσως αποκλειστική πρόσβαση σε κάποιο ή/και νέο υλικό). Αυτό βέβαια γίνεται κάποιες φορές και έξω...
Το κακό είναι πως και κάποια από αυτά τα sites ζητάνε ευθέως ή πλαγίως χρήματα, για να σε κάνουνε και καλά "VIP", με κάποια δικαώματα παραπάνω (ίσως αποκλειστική πρόσβαση σε κάποιο ή/και νέο υλικό). Αυτό βέβαια γίνεται κάποιες φορές και έξω...
stamatis57
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 216
Απώλειες και στο bourdela. Πάει το greek movies download...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Kαι το "βιβλία -pdf",να μην ξεχνιόμαστε...Αυτό πάντως που μου προξενεί απορία ,είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δε βγαίνει να μας πει δυο κουβέντες,απο εδω μέσα,αφού ο DURACELL δεν ξέρει..ANTISTHENIS ακούς????Απώλειες και στο bourdela. Πάει το greek movies download...
Μεταφέρω αυτούσιο το πρώτο κείμενο που μου ήρθε για την "επίθεση των εταιρειών":
Αγαπητέ φίλε(η), μετά απο το ποιο κάτω άρθρο
Είμαστε αναγκασμένοι να προστατέψουμε τους συντελεστές και τα μέλη
του Forum. Πολλοί αναρωτιέστε και στέλνετε emails για το πότε θα ξανανοίξουμε και
διερωτάστε αν εσείς έχετε το πρόβλημα που δεν μας βρίσκετε.
-Έχουμε κλείσει τον Server και η παλιά stizoula όπως την ξέρατε δεν θα ξαναλειτουργήσει.
Εφόσον θεωρήθηκε παράνομο το να έχουμε στις σελίδες μας links που υπάρχουν ελεύθερα στο Ιντερνέτ
με υποδείξεις σχετικών θεμάτων που σας ενδιαφέρουν, είμαστε αναγκασμένοι να συμμορφωθούμε.
Το Forum stizoula πιθανότατα να ξανά λειτουργήσει υπό άλλη διαχειριστική διεύθυνση και διαφορετική μορφή.
Να είστε σίγουροι ότι η νέα μορφή που θα πάρει θα σας ικανοποιήσει απόλυτα και θα σας γεμίσει νέα ενδιαφέροντα.
Ευχαριστούμε πολύ για την μέχρι τώρα παρέα που μας κάνατε, και την αγάπη σας, και θέλοντας να απαντήσουμε
σε πολλούς από εσάς που μας γράφετε ότι έχετε ένα έντονο σύνδρομο στέρησης, σας βεβαιούμε ότι το δικό μας
είναι κατά πολύ ποιο μεγάλο. Σας είχαμε αγαπήσει και η έλλειψη αυτής της μεγάλης παρέας που φτιάξαμε μας άφησε
ένα κενό σαν να χάσαμε την οικογένεια μας.
Αναμείνατε στο ακουστικό σας θα έχετε νέα μας.
Ευχαριστoύμε
Team Stizoula
Το Link που δίνουν αναφέρεται στις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος στη Ρόδο ()
Αγαπητέ φίλε(η), μετά απο το ποιο κάτω άρθρο
Είμαστε αναγκασμένοι να προστατέψουμε τους συντελεστές και τα μέλη
του Forum. Πολλοί αναρωτιέστε και στέλνετε emails για το πότε θα ξανανοίξουμε και
διερωτάστε αν εσείς έχετε το πρόβλημα που δεν μας βρίσκετε.
-Έχουμε κλείσει τον Server και η παλιά stizoula όπως την ξέρατε δεν θα ξαναλειτουργήσει.
Εφόσον θεωρήθηκε παράνομο το να έχουμε στις σελίδες μας links που υπάρχουν ελεύθερα στο Ιντερνέτ
με υποδείξεις σχετικών θεμάτων που σας ενδιαφέρουν, είμαστε αναγκασμένοι να συμμορφωθούμε.
Το Forum stizoula πιθανότατα να ξανά λειτουργήσει υπό άλλη διαχειριστική διεύθυνση και διαφορετική μορφή.
Να είστε σίγουροι ότι η νέα μορφή που θα πάρει θα σας ικανοποιήσει απόλυτα και θα σας γεμίσει νέα ενδιαφέροντα.
Ευχαριστούμε πολύ για την μέχρι τώρα παρέα που μας κάνατε, και την αγάπη σας, και θέλοντας να απαντήσουμε
σε πολλούς από εσάς που μας γράφετε ότι έχετε ένα έντονο σύνδρομο στέρησης, σας βεβαιούμε ότι το δικό μας
είναι κατά πολύ ποιο μεγάλο. Σας είχαμε αγαπήσει και η έλλειψη αυτής της μεγάλης παρέας που φτιάξαμε μας άφησε
ένα κενό σαν να χάσαμε την οικογένεια μας.
Αναμείνατε στο ακουστικό σας θα έχετε νέα μας.
Ευχαριστoύμε
Team Stizoula
Το Link που δίνουν αναφέρεται στις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος στη Ρόδο ()
αλφούλη...εμένα δεν μου ήρθε ακόμη ..ελπίζω να με ειδοποιήσουν για τα νέα...αν όχι όταν σου το στείλουν ρίχτο μου με πουμου.....
Zήτησα μέσω "γνωστού" ενημέρωση και αυτή ήταν η απάντηση των παιδιών σ' αυτόν, που μου την προώθησε.
Εννοείται πως ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ. ;)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
τα torrents όμως λειτουργούν κανονικά alpha
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Τέλος...τα τορρεντς του γαματο δεν δουλευουν,εχω ποσα για σινταρισμα και τπτ,ενα παντα δουλευαν.
και μ κανει εντυπωση οταν ηταν να κλεισει για εργασιες καμμια φορα παντα βγαζαν ανακοινωση.τωρα τπτ,πολυ αποτομα...
κάποιος φίλος μου είπε ότι τσιμπήσανε τους διαχειριστές...αν ξέρει κάποιος φίλος κάτι παραπάνω ας το γράψει...
ακριβως! +1.000!!!GAMATO: Παλιότερα όταν κόλλαγε (και έβγαιναν αυτοί οι σπαστικοί ελέφαντες) απλά κόλλαγε το site, ενώ τα torrents έτρεχαν κανονικά.
Τώρα ενώ σου δείχνει το μtorrent leechers, κανείς δεν "τραβάει"