fun_tou_bou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 903
- Πόντοι
- 366
Πρώτος ο Λακαρος όμως.ποτε τελειώνει η ψηφοφορια;Βατραχαρας,Λακης και Γλου προηγουνται
Πρώτος ο Λακαρος όμως.ποτε τελειώνει η ψηφοφορια;Βατραχαρας,Λακης και Γλου προηγουνται
ουδεις ξερειΠρώτος ο Λακαρος όμως.ποτε τελειώνει η ψηφοφορια;
Τι φάπες έχει αρπάξει ρε εσύ ο Λάκη-μπόι από Μπαρόκ και Στοκαδούραουδεις ξερει
λειπει...Τι φάπες έχει αρπάξει ρε εσύ ο Λάκη-μπόι από Μπαρόκ και Στοκαδούρα
θα μπει Πουσυ με νικ winemewaggonθα βαλω τον αλεξανδρο να τους στειλει εξωδικο για ιδιοχρησια και καταπατηση.
μηπως φανηκε η πουσυ?
summerwine θα ειναι το κοινο τους προφιλ.θα μπει Πουσυ με νικ winemewaggon
ζηλευεις ρε μουνι τον ερωτα τους. ΖΗΛΕΥΕΙΣsummerwine θα ειναι το κοινο τους προφιλ.
μλκ εχω να παω επισκεψη και δεν θελω τωρα θα παω να πιω μια μπυρα και θα σκασω και ενα τριανταρι σε γλυκα,σκεφτομαι να παρω ενα καφασι αμστελ να τις πιω εγω ολες να κανω αποσβεση πως το βλεπεις γυφτια?ζηλευεις ρε μουνι τον ερωτα τους. ΖΗΛΕΥΕΙΣ
30 ευρω γλυκα ...Αμστελ .....μλκ εχω να παω επισκεψη και δεν θελω τωρα θα παω να πιω μια μπυρα και θα σκασω και ενα τριανταρι σε γλυκα,σκεφτομαι να παρω ενα καφασι αμστελ να τις πιω εγω ολες να κανω αποσβεση πως το βλεπεις γυφτια?
οταν εισαι ελευθερο πουλι καλα τα λες,μοναχος σου χορευε και μοναχος σου πηδα που λεει η παροιμια.30 ευρω γλυκα ...Αμστελ .....
πες εχεις κορονα
0 εξοδα
και εσυ μονος εισαι , οταν το καταλαβεις θα ειναι αργαοταν εισαι ελευθερο πουλι καλα τα λες,μοναχος σου χορευε και μοναχος σου πηδα που λεει η παροιμια.
μιλας με γριφους.και εσυ μονος εισαι , οταν το καταλαβεις θα ειναι αργα
θα με θυμηθεις , θα ερθει εκεινη η ωραμιλας με γριφους.
ο μουνης γαμαει και μπεκροπινειΜπουξος
βγηκε αργυρος μαλακας και δεν αντεξε που του εκλεψε την πρωτια ο πουσηΤο πουλί τί έγινε; Μίλαγα συχνά εδώ μαζί του αλλά έκανα 1,5 χρόνο περίπου διακοπή από bou και έχασα τί συνέβη..
ειδικα ο μπολντης αρχινονος.Πιστολέρο, περσόνας, μπόλντης, στρατηγός, νώντας
Σαν ονόματα μελών μαφιόζικης οργάνωσης δεν ακούγονται ;
Μπαρουλη πηγες επισκεψη με το κοριτσι σου;ειδικα ο μπολντης αρχινονος.