baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.807
- Πόντοι
- 6.035
κατσε ρε μαλακα γιατι σοβαρευει τι επαθε ο πουσυ?την επομενη χρονια
δεν μας έλειψε ακόμα
κατσε ρε μαλακα γιατι σοβαρευει τι επαθε ο πουσυ?την επομενη χρονια
δεν μας έλειψε ακόμα
όχι εδώ στο δικο μας έλα!κατσε ρε μαλακα γιατι σοβαρευει τι επαθε ο πουσυ?
το πουλι δεν μας ελειψε εχουμε δικο μας.Όχι τον whois, τον γνήσιο, αυθεντικό θείο pleasuregiver.
Και ο πουστηβάζελος τσιου, το πουλι.
Θα μας πρήξει πάλι τα παπάρια και δεν θα αγιάζουμε με τις μαλακίες που θα γράφει στο γαυροθρεντ αλλά ο πουστηβάζελος στα υπόλοιπα θέματα έγραφε ωραία.το πουλι δεν μας ελειψε εχουμε δικο μας.
εχασα τα δικαιωματα.ναι ταφταρακος και μπολτακος να επιστρεψουν...γαμημενε αυτιστικε καθε 15 λεπτα θα αλλαζουμε ψηφους
εδωσες τους κωδικους ρε γαμιολη και εσυ?εχασα τα δικαιωματα.
με μπλοκαρανε η με χακαρανε. δεν μπορω να αλλαξω ψηφοφορια.εδωσες τους κωδικους ρε γαμιολη και εσυ?
για μια τυροπιτα ρε μπασταρδε ?
γραψε εδω τα λογκ ιν στοιχεια σου να μπουμε εμεις να δοκιμασουμεμε μπλοκαρανε η με χακαρανε. δεν μπορω να αλλαξω ψηφοφορια.
με μπλοκαρανε η με χακαρανε. δεν μπορω να αλλαξω ψηφοφορια.
μου λειπει.....μου λειπει πολυ....τον αγαπωεν αρχη ην ο κουαξ κουαξ... και επονται οι υπολοιποι...
055215871 αφμγραψε εδω τα λογκ ιν στοιχεια σου να μπουμε εμεις να δοκιμασουμε
θα ελεγα καμια κουβεντα αλλα πολλη το φοβαμαι οτι θα βγειτε σε ερανο για μενα.Σε βλέπω να μπαίνεις στην ψηφοφορία του νήματος που άνοιξες...
ναι τον πουστη μορφη... τρομερος δε πιανοτανε... πολυ δυνατη αισθηση σκωπτικου χιουμορμου λειπει.....μου λειπει πολυ....τον αγαπω
μου λειπει.....μου λειπει πολυ....τον αγαπω
Φοβερός. Κέρδισε αυτοδίκαια, μόνος του, τον τίτλο μυθικός για τον εαυτό του.Θα μας πρήξει πάλι τα παπάρια και δεν θα αγιάζουμε με τις μαλακίες που θα γράφει στο γαυροθρεντ αλλά ο πουστηβάζελος στα υπόλοιπα θέματα έγραφε ωραία.