Νέα

Προσφορά εργασίας στο εξωτερικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lisa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ειναι καλεs στη θεωρια............αλλα στην πραξη εχουν να το δουν
απ την απελευθερωση
Αυτο ειναι μυθος τυπε μου κακα τα ψεματα,μην το αναπαραγεις.ολες βρισκουν καποιον να τις γαμησει,ειτε μπαζα ειναι ειτε μουναρες.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αυτο ειναι μυθος τυπε μου κακα τα ψεματα,μην το αναπαραγεις.ολες βρισκουν καποιον να τις γαμησει,ειτε μπαζα ειναι ειτε μουναρες.
Αν τολεγα μονο εγω,  ναι θα ημουν παραφροναs.....Αλλα αν δουμε τιs μετρησειs που εχουν κανει οι ειδικοι και που τιs εχουν δημοσιευσει....σχετικα με την σεξουαλικη ζωη τηs Ελληνιδαs, τοτε δεν ειμαι εγω αυτοs που "φταιει"

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Αν τολεγα μονο εγω,  ναι θα ημουν παραφροναs.....Αλλα αν δουμε τιs μετρησειs που εχουν κανει οι ειδικοι και που τιs εχουν δημοσιευσει....σχετικα με την σεξουαλικη ζωη τηs Ελληνιδαs, τοτε δεν ειμαι εγω αυτοs που "φταιει"
Οι ειδικοι του bourdela.com τυπε? :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Α ενταξει τοτε πειστικα. :2funny:
Συγκλονιστικά είναι τα αποτελέσματα έρευνας του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας. Από τα μεγάλα ποσοστά φαίνεται ότι οι Ελληνίδες αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σεξουαλική ζωή τους.

Σύμφωνα με την έρευνα, μάλιστα, το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή. Ενώ, στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό αγγίζει το 75%.

Ωστόσο, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια. Ενώ, περίπου μια στις τρεις γυναίκες (30%) παραδέχεται ότι δεν είναι μονογαμική.

Τέλος, περισσότερες από τις μισές από τις 400 γυναίκες, που έλαβαν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν, ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση.

Published in Υγεία
Tagged under σεξουαλική ζωή γυναίκες έρευνα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Συγκλονιστικά είναι τα αποτελέσματα έρευνας του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας. Από τα μεγάλα ποσοστά φαίνεται ότι οι Ελληνίδες αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σεξουαλική ζωή τους.

Σύμφωνα με την έρευνα, μάλιστα, το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή. Ενώ, στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό αγγίζει το 75%.

Ωστόσο, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια. Ενώ, περίπου μια στις τρεις γυναίκες (30%) παραδέχεται ότι δεν είναι μονογαμική.

Τέλος, περισσότερες από τις μισές από τις 400 γυναίκες, που έλαβαν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν, ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση.

Published in Υγεία
Αυτες τις μαλακιες διαβαζετε οι πιτσιρικαδες και δεν γαματε.αλλα απο την αλλη ειναι καλο για εμας τα γεροντια αυτο. :grin:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Published in Υγεία

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Είμαι καινούργια στην παρέα σας .....Βρίσκω το site για τα δεδομένα τις ελλάδας μας

αρκετά πρωτοποριακό ....Με λένε Lisa είμαι ελληνίδα και έχω στη γερμανία ένα Privatclub.

Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν κοπέλες εδώ που θα θέλανε να δουλέψουνε στο εξωτερικό .....

Σας ευχαριστω και ελπίζω να μην είναι άτοπη η ερώτηση μου....Φιλάκια ....
Αν το ποσταρεις αυτο στο cosmo χαμος θα γινει
;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom