Sonia26
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
λισα η κοπελα ειναι ποντιακης καταγωγης?
Americanoποντια ;)
λισα η κοπελα ειναι ποντιακης καταγωγης?
Americanoποντια ;)
ελα ρε σονια που εισαι εσυAmericanoποντια ;)
Με λένε Lisa είμαι ελληνίδα και έχω στη γερμανία ένα Privatclub.
Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν κοπέλες εδώ που θα θέλανε να δουλέψουνε στο εξωτερικό .....
ε με τετοια μυτη τυπε
για να ρωταει ο απολυτος κατι θα ξερει παντως
ε με τετοια μυτη τυπε http://[URL unfurl="true"]www.wpclipart.com/smiley/round_eyes/smiley_round_eyes_big_nose.png[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
kilotaclub λεει
και αυτη ειχε ενα kilotaclub αλλα δεν παει καλα.
Americanoποντια ;)
και αυτη ειχε ενα kilotaclub αλλα δεν παει καλα.σιγουρα θα την ενδιέφερε.
Είμαι καινούργια στην παρέα σας .....Βρίσκω το site για τα δεδομένα τις ελλάδας μας
αρκετά πρωτοποριακό ....Με λένε Lisa είμαι ελληνίδα και έχω στη γερμανία ένα Privatclub.
Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν κοπέλες εδώ που θα θέλανε να δουλέψουνε στο εξωτερικό .....
Σας ευχαριστω και ελπίζω να μην είναι άτοπη η ερώτηση μου....Φιλάκια ....
στείλε pm trikarde να βοηθήσουμε την κατάσταση;)Για όριμες ζωντοχήρες ενδιαφερεσαι;;
Ξερω μια 40αρα αστερι μπρος την πόντια που ποσταρες με φοβερες επιδόσεις, που όμως δεν εχει να πλερωσει τις δώσεις
στείλε pm trikarde να βοηθήσουμε την κατάσταση;)
τυπε οι ελληνιδες μια χαρα ειναι στο γαμησι,οπως και καθε αλλη γκομενα στον πλανητη,αρκει να ξερει ο αντρας το κουμπι της.αν δεν ξερεις να γαμησεις εσυ δεν σου φταιει η ελληνιδα,η ρουμανα,η πολωνεζα,η κινεζα,φταις εσυ που εισαι αχρηστος.μπα μην το λες συνάδελφε, αν πάνε εκεί οι ελληνίδες και δουν τον ανταγωνισμό, να δεις πως αλλάζουνε και γίνονται μηχανές του σεξ.
Απλά εδώ βρίσκουν και τα κάνουνε
τυπε οι ελληνιδες μια χαρα ειναι στο γαμησι,οπως και καθε αλλη γκομενα στον πλανητη,αρκει να ξερει ο αντρας το κουμπι της.αν δεν ξερεις να γαμησεις εσυ δεν σου φταιει η ελληνιδα,η ρουμανα,η πολωνεζα,η κινεζα,φταις εσυ που εισαι αχρηστος.
τυπε οι ελληνιδες μια χαρα ειναι στο γαμησι,οπως και καθε αλλη γκομενα στον πλανητη,αρκει να ξερει ο αντρας το κουμπι της.αν δεν ξερεις να γαμησεις εσυ δεν σου φταιει η ελληνιδα,η ρουμανα,η πολωνεζα,η κινεζα,φταις εσυ που εισαι αχρηστος.
Τυπε ο αντρας φτιαχνει την γυναικα ΠΑΝΤΑ,εσυ πρεπει να το ξερεις καλυτερα αυτο με τοση εμπειρια.Πως γίνεται οι γυναίκες να είναι ολες καλές στο γαμήσι αλλά οι άντρες να μην είναι όλοι?
γι αντρες καμια προσφορα?Είμαι καινούργια στην παρέα σας .....Βρίσκω το site για τα δεδομένα τις ελλάδας μας
αρκετά πρωτοποριακό ....Με λένε Lisa είμαι ελληνίδα και έχω στη γερμανία ένα Privatclub.
Σας ευχαριστω και ελπίζω να μην είναι άτοπη η ερώτηση μου....Φιλάκια ....
Δηλ. δὲν ὑπάρχουσιν ἄχρηστα αὐτοκίνητα ἀλλὰ μόνον κακοὶ ὁδηγοί; Δύσκολον νὰ ἀποδειχθῇ...