Νέα

Προσφέρω σάουνα και μασάζ σε γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Epicuros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε επικουρε, επειδη ειδα φωτο απο τη σαουνα σου απλα σε ενημερωνω πως η διφυλλη πορτα που εχεις βαλει λειτουργει αποτρεπτικα για τα γυναικεια μελη του σαϊτ μιας και βλεπουν οτι δε χωρανε να μπουνε μεσα  ;)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Κοροϊδεύετε εσείς αλλά μόλις διαβάσουν την πρόσκληση τα καλά γκομενάκια θα γίνει συνωστισμός στον αγροτικό δρόμο...  :)
Eδω μεσα μονο τετοια γκομενακια υπαρχουν!!!! :2funny: :2funny:

Ουτε πουστηδες ουτε κλωνοι!!!

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Εξαρτάται από την κατάσταση της κυρίας της τρίτης ηλικίας... Υπάρχουν μερικές που βάζουν κάτω   20άρες...
ε τοτε γραψε "ζητουντε μοντελα καθε ηλικιας για να παιχτει φαση με ανταμοιβη δωρεαν σαουνα και ξεγριπωμα" και ασε ολο αυτην την εκθεση ιδεων στην αρχη.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
μην ανοιξει καποιος ένα σοβαρο θρεντ,πεφτουν ολοι να τον φανε

πολλη κακεντρεχεια εδώ μεσα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τυπε επικουρε, επειδη ειδα φωτο απο τη σαουνα σου απλα σε ενημερωνω πως η διφυλλη πορτα που εχεις βαλει λειτουργει αποτρεπτικα για τα γυναικεια μελη του σαϊτ μιας και βλεπουν οτι δε χωρανε να μπουνε μεσα  ;)

τυπε λες να μην χωρεσει η ερη?  :think: :think:

Συνημμένα

• erh.jpg
    erh.jpg
    35,1 KB · Εμφανίσεις: 38

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Μετά από πολλά χρόνια περιπλάνμησης σε σάουνες ξενοδοχείων, έχω τη δική μου σάουνα εδώ και δύο χρόνια. Βρίσκεται σε ειδικό ξύλινο σπιτάκι στον κήπο μου, σε ειδυλιακό, καταπράσινο, περιβάλλον και προσκαλώ όσες γυναίκες θα ήθελαν να κάνουν σάουνα μαζί μου, χωρίς υποχρέωση για κάτι άλλο (αν προκύψει, βέβαια, καλό θα είναι...). Προσφέρω και υπέροχο μασάζ σε όσες το τολμήσουν. Υπενθυμίζω ότι η τακτική επίσκεψη στη σάουνα, (περίπου μία φορά την εβδομάδα) ιδίως τον χειμώνα, εξασφαλίζει προστασία από κρυολογήματα, γρίππη, συνάχια, βήχα και από όλα τα παρόμοια ενοχλήματα. Δείτε και το σχετικό λήμμα που έχω γράψει στην Ελληνική Wikipedia.

εγώ αν το είχα θα προσλάμβανα μια ρουμούνα και θα  άνοιγα μασατζίδικο  :)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
τυπε λες να μην χωρεσει η ερη?  :think: :think:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=220925.0;attach=612976;image[/img[/URL]]

[/quote]

Τυπε ρουφαει την κοιλια της εδω? ή παντα ετσι επιπεδη ειναι?  :S :think:

OP
OP
E

Epicuros

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
84
Πόντοι
0
Συναγωνιστές δεν με ενοχλούν τα πειράγματα ούτε οι κακεντρέχειες. Μόνο το κακό χιούμορ. Κι έχει πέσει πολύ εδώ...

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Συναγωνιστή ίσως παρενόησες. Τη σάουνα δεν την έφτιαξα για να γαμήσω, αλλά γιατί μου αρέσει και με προστατεύει από τις γρίππες.

τυπε η συνταγη του μαρη σε προστατευει απο περισσοτερα,και θα σου κοστιζε λιγοτερο  :grin: :grin: :grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Κοροϊδεύετε εσείς αλλά μόλις διαβάσουν την πρόσκληση τα καλά γκομενάκια θα γίνει συνωστισμός στον αγροτικό δρόμο...  :)

τυπε να προσεχουν μην τις πατησει κανενα αυτοκινητο  :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom