You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσφέρω σάουνα και μασάζ σε γυναίκες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Epicuros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 158
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εχεις δωσει τοσα λεφτα και εισαι ακομα με το πουλι στο χερι;
Λαθος επενδυση εκανες!!!
Συναγωνιστή ίσως παρενόησες. Τη σάουνα δεν την έφτιαξα για να γαμήσω, αλλά γιατί μου αρέσει και με προστατεύει από τις γρίππες. 'Ομως μιά και την έφτιαξα και είναι και κάπως ερωτικό το περιβάλλον, σκέφτηκα να προσκαλέσω και όποιες γυναίκες θέλουν για να έχω παρέα και, πού ξέρεις...΄Πάντως, γενικώς δεν είμαι αγάμητος. Απλώς,η σάουνα δεν έφερε γυναικόκοσμο. Ακόμη τουλάχιστον...
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
Τυπε αυτην δεν ειναι χοντρη απλα λογω υπορβολικης γυμναστικης εχει μερικα μυικα κιλα παραπανω. :S
βλεπεις τυπε τι μπορει να σου κανει η πολυ γυμναστικη :S
Σναγωνιστή δεν ζητάω λεφτά. Τι δουλειά έχει το ΣΔΟΕ με τις σάουνες και τα (πιθανά) γαμήσια;
Δε φοβάσαι μήπως σου παρουσιαστεί κενένα ΣΔΟΕ, κανένας Σύλλογος χειρομαλακτών, Φυιοθεραπευτών?
Εξαρτάται από την κατάσταση της κυρίας της τρίτης ηλικίας... Υπάρχουν μερικές που βάζουν κάτω 20άρες...αν ερθουν κυριες 3ης ηλικιας για κουραρισμα στη σαουνα και ζητησουν ολα αυτα που ανεφερες θα τις δεχτεις?
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Συναγωνιστή ίσως παρενόησες. Τη σάουνα δεν την έφτιαξα για να γαμήσω, αλλά γιατί μου αρέσει και με προστατεύει από τις γρίππες. 'Ομως μιά και την έφτιαξα και είναι και κάπως ερωτικό το περιβάλλον, σκέφτηκα να προσκαλέσω και όποιες γυναίκες θέλουν για να έχω παρέα και, πού ξέρεις...΄Πάντως, γενικώς δεν είμαι αγάμητος. Απλώς,η σάουνα δεν έφερε γυναικόκοσμο. Ακόμη τουλάχιστον...
το πουλι σου το ξερει τυπε?
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Για serial killer τον κόβω τον τύπο!
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
τυπε πρεπει να τις δινεις και δωρο λαστιχα μπριτζστοουν για να ειναι ελκυστικη η προσφορα σου
Συνημμένα
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Me tην σεξουαλικη πεινα που εχει θα αρχισει να πηδαει και τις κουταλες ρε φιλε!Σιγα μην κολωσει στις γριες!
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Αυτό θα ήταν μεγάλο πρόβλημα, συναγωνιστή, αλλά μπορώ να ισχυριστώ ότι πονάνε τα χέρια μου εκείνη την ημέρα και δεν πορώ να κάνω μασάζ...
ε δεν θα ναι και ψεμμα με τοση λογικο ειναι να πονανε
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
βλεπεις τυπε τι μπορει να σου κανει η πολυ γυμναστικη :S
Βλεπω τυπε.
Το ιδανικο ειναι αν εχεις επιπλεον μυικα κιλα να τα εχεις εκει που πρεπει :S
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.090
- Πόντοι
- 6.515
τυπε τσαμπα την εφτιαξες την σαουνα.η πιο ομορφη γυναικα που θα βρεις στο μπου ειναι ο λιλας
τυπε ζηλευεις την ιδεα του τυπου που θα ξεμοναχιαζει ημίγυμνα γκομενακια σχεδόν τζαμπα
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Για serial killer τον κόβω τον τύπο!
Και σιγουρα κανίβαλο τυπε.
Τρωει τα θυματα του μαγειρεμενο στον ατμο. :S
Διαγραμμένο μέλος 77983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 703
- Πόντοι
- 366
μπραβο επελεξες και το καταλληλο σαιτ για βρεις ατομα.....οτι να ναι
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
το πουλι σου το ξερει τυπε?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Εδω μεσα αγαπητε , τσαμπα η αγγελια ....Δοκιμασεs σε κανα κοσμοπολιταν???Κοροϊδεύετε εσείς αλλά μόλις διαβάσουν την πρόσκληση τα καλά γκομενάκια θα γίνει συνωστισμός στον αγροτικό δρόμο...
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Κοροϊδεύετε εσείς αλλά μόλις διαβάσουν την πρόσκληση τα καλά γκομενάκια θα γίνει συνωστισμός στον αγροτικό δρόμο...
τυπε ουτε στις τσοντες του φιλμνετ δεν ειχε τοσο ακυρα σεναρια