Νέα

Προσφέρω σάουνα και μασάζ σε γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Epicuros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Η αληθεια ειναι οτι αν ησουν γυναικα σε οποιο site και να εβαζες αγγελια θα γεμιζε η θυριδα μηνυματων σου σε 5-10 λεπτα........
Και απο αντρες και απο γυναικες.......

Αν εισαι αντρας μην περιμενεις τιποτα.......ακομα και η πιο ασχημη γυναικα εχει 10 μαλακες να την παρακαλανε.......
Και ετσι και αλλιως δεν ενδιαφερονται για ερωτικες καταστασεις........δεν ειναι σαν εμας.......

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Η αληθεια ειναι οτι αν ησουν γυναικα σε οποιο site και να εβαζες αγγελια θα γεμιζε η θυριδα μηνυματων σου σε 5-10 λεπτα........
Και απο αντρες και απο γυναικες.......

Αν εισαι αντρας μην περιμενεις τιποτα.......ακομα και η πιο ασχημη γυναικα εχει 10 μαλακες να την παρακαλανε.......
Και ετσι και αλλιως δεν ενδιαφερονται για ερωτικες καταστασεις........δεν ειναι σαν εμας.......

Ακου τι λεει δεν ενδιαφερονται...
Απλα οπως ειπες η γυναικα βρισκει πολυ ανετα!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τυπε μπορει να φορεσει στολη παραλλαγης και να γαμησει τον ιπποτη.Η να κανει τον πακιστανο και να γαμησει τον legola
Εχει τρια μπορει και περισσοτερα ελλατωματα.......Φτωχοs, ασχημοs, γεροs...........και ποιοs ξερει τι αλλο
Αυτο που του προτεινω ειναι να προσφερει εθελοντικη εργασια ζυμωνονταs γριεs και γερουs
Θαναι ανασα στην κοινωνια

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1
ΔΡΑΜΑ η κατασταση σου τυπε!!!

εσύ για να είσαι γυναίκα, εάν δεν είσαι κανάς 65άρης με καράφλα γυαλιά μυωπίας και μυρίζεις 2 τετράγωνα μακρία.. λέμε ΑΝ είσαι γυναίκα
είσαι μεγάλο ΒΑΣΑΝΙ.
:dancing: :dancing: :dancing:

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
εσύ για να είσαι γυναίκα, εάν δεν είσαι κανάς 65άρης με καράφλα γυαλιά μυωπίας και μυρίζεις 2 τετράγωνα μακρία.. λέμε ΑΝ είσαι γυναίκα
είσαι μεγάλο ΒΑΣΑΝΙ.
:dancing: :dancing: :dancing:

Το οτι εχετε τοση φαντασια μερικοι με τρελαινει
Βασανι τι σημαινει;
Βρισια; :cheesy:

OP
OP
E

Epicuros

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
84
Πόντοι
0
Συναγωνιστές ευχαριστώ που με συμπονάτε. Αν μου στείλετε καμία δικιά σας να κάνει σάουνα μαζί μου θα βοηθήσετε περισσότερο... :-)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.320
Πόντοι
22.785
Συναγωνιστές ευχαριστώ που με συμπονάτε. Αν μου στείλετε καμία δικιά σας να κάνει σάουνα μαζί μου θα βοηθήσετε περισσότερο... :-)
.......

....... τό νοικιάζης γιά τσόντα μέ δύο φίλες μου !!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.854
Πόντοι
19.795
Αν σου στειλω την θεια μου (ειναι 81, αλλα κρατιεται καλα) θα τη περιποιηθεις; Ειναι και χηρα εδω και 20 χρονια. :grin:

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Δεν την νοικιάζω. Την παραχωρώ δωρεάν...
τζαμπα την εφτιαξες τη σαουνα.σε σκεφτομαι οσο θα τοποθετουσες με κοπο και ιδρωτα τα ξυλα και το χτιζες σιγα σιγα,θα σκεφτοσουν "ερε κατι γαμησοπαρτουζα που θα ριχνω εδω μεσα,μεχρι και εισιτηριο θα κοβω στις γκομενες".

OP
OP
E

Epicuros

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
84
Πόντοι
0
τζαμπα την εφτιαξες τη σαουνα.σε σκεφτομαι οσο θα τοποθετουσες με κοπο και ιδρωτα τα ξυλα και το χτιζες σιγα σιγα,θα σκεφτοσουν "ερε κατι γαμησοπαρτουζα που θα ριχνω εδω μεσα,μεχρι και εισιτηριο θα κοβω στις γκομενες".

Συναγωνιστή, δεν κατάλαβες. Δεν την έφτιαξα με σκοπό να κάνω παρτούζες, αλλά να κάνω σάουνα (χωρίς να ψάχνω τα κωλοξενοδοχεία και τα βρωμογυμναστήρια) που την απολαμβάνω και με προφυλάσσει και από τις γρίππες. Τώρα, αν προκύψει και κάτι τυχερό δεν θα πω "όχι"...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom