You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσφέρω σάουνα και μασάζ σε γυναίκες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Epicuros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 158
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....
Εσύ τώρα μωρή κραγμένη γιατί γελάς ?
Γελάς μπας και σε γαμήσει κανένας μωρή γίδα ?
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.522
- Πόντοι
- 26.316
Εσύ τώρα μωρή κραγμένη γιατί γελάς ?
Γελάς μπας και σε γαμήσει κανένας μωρή γίδα ?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...
mounta
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
δηλαδη την περνεις τηλεφωνο να της πεις καληνυχτα και σου λεει "αγαπη μου θα σε παρω σε 2 λεπτακια γιατι εχω 2 πουτσες στο στομα μου και δεν μπορω να μιλησω ανετα,οκ?σ'αγαπω"?Δεν είμαι παντρεμένος, συναγωνιστή. Μακροχρόνια σχέση έχω, αλλά είμαστε swingers και δεν έχουμε προβλήματα ζήλιας μεταξύ μας. Γαμάμε ελεύθερα και οι δύο...
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Αστούς δεν πειράζει.
Η αλήθεια είναι ότι τους γαμάω όπου τους βρω και με έχουν δικαιολογημένα άχτι
Το έχω παρακάνει με το δούλεμα που τους ρίχνω , αλλά δεν φταίω εγώ , ο μαλάκας ο Πάπιας φταίει που τώρα που βγήκε ο Συριζα δεν μπαίνει στο site και υπάρχει έλειψη από μαλάκες για βρίσιμο
τύπε δεν είσαι ειλικρινής πάλι. Πες την αλήθεια ότι έρχεσαι με την όπισθεν να γαμήσεις αλλά κανείς δε σε γαμάει. :S
Σε γαμούσε και ο Πάπιας, δεν το ξερα αυτό.
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 9.095
βρε κερατο ολο σε ψαχνω κ ολο σε κατι καλτοκαταστασεις σε βρισκω...τύπε δεν είσαι ειλικρινής πάλι. Πες την αλήθεια ότι έρχεσαι με την όπισθεν να γαμήσεις αλλά κανείς δε σε γαμάει. :S
Σε γαμούσε και ο Πάπιας, δεν το ξερα αυτό.
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
τι να κάνω ρε συ, μάθανε ότι γαμάμε και πλακώσανε και οι πούστρες και όσο τις απορρίπτεις τόσο τρίβονται.βρε κερατο ολο σε ψαχνω κ ολο σε κατι καλτοκαταστασεις σε βρισκω...
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 8.957
- Πόντοι
- 7.885
Δεν είμαι παντρεμένος, συναγωνιστή. Μακροχρόνια σχέση έχω, αλλά είμαστε swingers και δεν έχουμε προβλήματα ζήλιας μεταξύ μας. Γαμάμε ελεύθερα και οι δύο...
Μύστη αφού είστε swingers όπως λες γιατί δεν δέχεσαι και ζευγάρια :S :S.Πιστεύω σου έχω ήδη 4-5 ζευγάρια που ενδιαφέρονται ;) ;)
Συναγωνιστή δεν το έχεις ψάξει. Υπάρχουν πολλές γυναίκες εδώ μέσα και όχι όλες επαγγελματιες του σεξ. Αν ήμουν πούστης μάλλον θα το έγραφα και δεν θα έψαχνα για γυναικεία παρέα. Εκείνο που με εντυπωσιάζει είναι η διάθεση κακολογίας, από πολλούς συναγωνιστές, χωρίς καθόλου χιούμορ, απλώς με διάθεση να ενοχλήσουν. Αλλά δεν το καταφέρνουν. Κρίμα!Κωστάκη λες να είναι πούστης ?
(για να μην παρεξηγηθούμε εννοώ τον τύπο που μπήκε στο μπου να μας πει ότι κάνει μασάζ .... σε γυναίκες που ως γνωστόν το μπου είναι γεμάτο)
Μύστη αφού είστε swingers όπως λες γιατί δεν δέχεσαι και ζευγάρια :S :S.Πιστεύω σου έχω ήδη 4-5 ζευγάρια που ενδιαφέρονται ;) ;)
Δυστυχώς η δικιά μου δεν μπορεί να κάνει σάουνα, γιατί δεν ανέχεται την υψηλή θερμοκρασία και δεν της επιτρέται γιατί κάνει κοκκινίλες στο πρόσωπο. Αλλιώς με τα ζευγάρια θα κάναμε καλή παρέα. Δεν νομίζω ότι τα ζευγάρια θα ήθελαν να κάνουν σάουνα κλπ μόνο με μένα. Ευχαριστώ για την προσφορά πάντως...
Εγω πάντως ενα θέλω να σου πω εδω μεσα είναι 80-85% αντρες και το υπόλοιπο 15-20% επαγγελματίες ιεροδουλες κ.λ.π
θες να ειναι και ενα 5% γυναίκες αν και χλωμό το βρισκω γιατι η θεματολογία του site ειναι καθαρα για το ΣΕΞ και τον αντρα
ΑΡΑ δεν καταλαβαινω ΠΟΙΟ ειναι το target group σου?
και γιατι δεν πας σε κανονικά site γωνριμιών για να βρεις τουλάχιστον ενα ποσοστο 20% παραπάνω γυναικών
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ειναι δύσκολο να βρεις γιατι σου εξήγησα
θες να ειναι και ενα 5% γυναίκες αν και χλωμό το βρισκω γιατι η θεματολογία του site ειναι καθαρα για το ΣΕΞ και τον αντρα
και γιατι δεν πας σε κανονικά site γωνριμιών για να βρεις τουλάχιστον ενα ποσοστο 20% παραπάνω γυναικών
Εγω πάντως ενα θέλω να σου πω εδω μεσα είναι 80-85% αντρες και το υπόλοιπο 15-20% επαγγελματίες ιεροδουλες κ.λ.π
Τα ξέρω όλα αυτά συναγωνιστή. Απλώς δεν χάνω τίποτα να είμαι και εδώ. 'Αλλωστε με ενδιαφέρει και το πληρωμένο σεξ και έχω πάρει χρήσιμες πληροφορίες εδώ μέσα... Για τη σάουνα με τριγκάρισε κάποιο σχετικό ποστ που έβαλε άλλος συναγωνιστής...
mounta
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
η καλυτερη κρεμα για το προσωπο ειναι το χυσιμο.να την ενημερωσεις οταν πηγαινει με τους φιλους της η μη για ποτο και προδερμ,να την πιτσιλιζουν ελαφρα και να κανει μαλαξεις.θα της περασουν οι κοκκινιλες στο αψε σβησε και θα μπορει να απολαυσει τη σαουνα με τα μοντελα γυναικες που θα κανουν ουρα και θα μαλλιοτραβιουνται ποια θα πρωτομπει στην "only women allowed" σαουνα σου.Δυστυχώς η δικιά μου δεν μπορεί να κάνει σάουνα, γιατί δεν ανέχεται την υψηλή θερμοκρασία και δεν της επιτρέται γιατί κάνει κοκκινίλες στο πρόσωπο. Αλλιώς με τα ζευγάρια θα κάναμε καλή παρέα. Δεν νομίζω ότι τα ζευγάρια θα ήθελαν να κάνουν σάουνα κλπ μόνο με μένα. Ευχαριστώ για την προσφορά πάντως...
η καλυτερη κρεμα για το προσωπο ειναι το χυσιμο.να την ενημερωσεις οταν πηγαινει με τους φιλους της η μη για ποτο και προδερμ,να την πιτσιλιζουν ελαφρα και να κανει μαλαξεις.θα της περασουν οι κοκκινιλες στο αψε σβησε και θα μπορει να απολαυσει τη σαουνα με τα μοντελα γυναικες που θα κανουν ουρα και θα μαλλιοτραβιουνται ποια θα πρωτομπει στην "only women allowed" σαουνα σου.
Ευχαριστώ το κατέγραψα...
mounta
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
τελικα πηδησες?Ευχαριστώ το κατέγραψα...
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Εύκολο είναι;;;τελικα πηδησες?
Τοσο άσχημος έισαι ή τοσο φτωχός;Εύκολο είναι;;;
Τοσο άσχημος έισαι ή τοσο φτωχός;
Και τα δύο!
μηπως εισαι χαμενος διδυμος αδερφος μου;Και τα δύο!