Νέα

Προσφέρω σάουνα και μασάζ σε γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Epicuros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Δεν είμαι παντρεμένος, συναγωνιστή. Μακροχρόνια σχέση έχω, αλλά είμαστε swingers και δεν έχουμε προβλήματα ζήλιας μεταξύ μας. Γαμάμε ελεύθερα και οι δύο...
δηλαδη την περνεις τηλεφωνο να της πεις καληνυχτα και σου λεει "αγαπη μου θα σε παρω σε 2 λεπτακια γιατι εχω 2 πουτσες στο στομα μου και δεν μπορω να μιλησω ανετα,οκ?σ'αγαπω"?

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Αστούς δεν πειράζει.
Η αλήθεια είναι ότι τους γαμάω όπου τους βρω και με έχουν δικαιολογημένα άχτι  :grin:

Το έχω παρακάνει με το δούλεμα που τους ρίχνω , αλλά δεν φταίω εγώ , ο μαλάκας ο Πάπιας φταίει που τώρα που βγήκε ο Συριζα δεν μπαίνει στο site και υπάρχει έλειψη από μαλάκες για βρίσιμο  :grin:

τύπε δεν είσαι ειλικρινής πάλι. Πες την αλήθεια ότι έρχεσαι με την όπισθεν να γαμήσεις αλλά κανείς δε σε γαμάει.  :S

Σε γαμούσε και ο Πάπιας, δεν το ξερα αυτό.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.936
Πόντοι
9.095
τύπε δεν είσαι ειλικρινής πάλι. Πες την αλήθεια ότι έρχεσαι με την όπισθεν να γαμήσεις αλλά κανείς δε σε γαμάει.  :S

Σε γαμούσε και ο Πάπιας, δεν το ξερα αυτό.
βρε κερατο ολο σε ψαχνω κ ολο σε κατι καλτοκαταστασεις σε βρισκω...  :gay:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
βρε κερατο ολο σε ψαχνω κ ολο σε κατι καλτοκαταστασεις σε βρισκω...  :gay:
τι να κάνω ρε συ, μάθανε ότι γαμάμε και πλακώσανε και οι πούστρες και όσο τις απορρίπτεις τόσο τρίβονται.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
8.957
Πόντοι
7.885
Δεν είμαι παντρεμένος, συναγωνιστή. Μακροχρόνια σχέση έχω, αλλά είμαστε swingers και δεν έχουμε προβλήματα ζήλιας μεταξύ μας. Γαμάμε ελεύθερα και οι δύο...

Μύστη αφού είστε swingers όπως λες γιατί δεν δέχεσαι και ζευγάρια  :uglystupid: :think: :S :S.Πιστεύω σου έχω ήδη 4-5 ζευγάρια που ενδιαφέρονται  ;) ;) :rockon: :rockon:

OP
OP
E

Epicuros

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
84
Πόντοι
1
Κωστάκη λες να είναι πούστης ?  :think:

(για να μην παρεξηγηθούμε εννοώ τον τύπο που μπήκε στο μπου να μας πει ότι κάνει μασάζ .... σε γυναίκες που ως γνωστόν το μπου είναι γεμάτο)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Συναγωνιστή δεν το έχεις ψάξει. Υπάρχουν πολλές γυναίκες εδώ μέσα και όχι όλες επαγγελματιες του σεξ. Αν ήμουν πούστης μάλλον θα το έγραφα και δεν θα έψαχνα για γυναικεία παρέα. Εκείνο που με εντυπωσιάζει είναι η διάθεση κακολογίας, από πολλούς συναγωνιστές, χωρίς καθόλου χιούμορ, απλώς με διάθεση να ενοχλήσουν. Αλλά δεν το καταφέρνουν. Κρίμα!

OP
OP
E

Epicuros

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
84
Πόντοι
1
Μύστη αφού είστε swingers όπως λες γιατί δεν δέχεσαι και ζευγάρια  :uglystupid: :think: :S :S.Πιστεύω σου έχω ήδη 4-5 ζευγάρια που ενδιαφέρονται  ;) ;) :rockon: :rockon:

Δυστυχώς η δικιά μου δεν μπορεί να κάνει σάουνα, γιατί δεν ανέχεται την υψηλή θερμοκρασία και δεν της επιτρέται γιατί κάνει κοκκινίλες στο πρόσωπο. Αλλιώς με τα ζευγάρια θα κάναμε καλή παρέα. Δεν νομίζω ότι τα ζευγάρια θα ήθελαν να κάνουν σάουνα κλπ μόνο με μένα. Ευχαριστώ για την προσφορά πάντως...

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
Εγω πάντως ενα θέλω να σου πω  εδω μεσα είναι 80-85%  αντρες και το υπόλοιπο  15-20%  επαγγελματίες  ιεροδουλες κ.λ.π
θες να ειναι και ενα 5%  γυναίκες αν και χλωμό το βρισκω γιατι η θεματολογία του site ειναι καθαρα για το ΣΕΞ και  τον αντρα

ΑΡΑ  δεν καταλαβαινω ΠΟΙΟ ειναι το target  group σου?

και γιατι δεν πας σε κανονικά site  γωνριμιών για  να  βρεις τουλάχιστον ενα ποσοστο 20% παραπάνω γυναικών

ΕΔΩ  ΜΕΣΑ ειναι δύσκολο να βρεις γιατι σου εξήγησα

OP
OP
E

Epicuros

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
84
Πόντοι
1
Εγω πάντως ενα θέλω να σου πω  εδω μεσα είναι 80-85%  αντρες και το υπόλοιπο  15-20%  επαγγελματίες  ιεροδουλες κ.λ.π
θες να ειναι και ενα 5%  γυναίκες αν και χλωμό το βρισκω γιατι η θεματολογία του site ειναι καθαρα για το ΣΕΞ και  τον αντρα

ΑΡΑ  δεν καταλαβαινω ΠΟΙΟ ειναι το target  group σου?

και γιατι δεν πας σε κανονικά site  γωνριμιών για  να  βρεις τουλάχιστον ενα ποσοστο 20% παραπάνω γυναικών

ΕΔΩ  ΜΕΣΑ ειναι δύσκολο να βρεις γιατι σου εξήγησα

Τα ξέρω όλα αυτά συναγωνιστή. Απλώς δεν χάνω τίποτα να είμαι και εδώ. 'Αλλωστε με ενδιαφέρει και το πληρωμένο σεξ και έχω πάρει χρήσιμες πληροφορίες εδώ μέσα...  Για τη σάουνα με τριγκάρισε κάποιο σχετικό ποστ που έβαλε άλλος συναγωνιστής...

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Δυστυχώς η δικιά μου δεν μπορεί να κάνει σάουνα, γιατί δεν ανέχεται την υψηλή θερμοκρασία και δεν της επιτρέται γιατί κάνει κοκκινίλες στο πρόσωπο. Αλλιώς με τα ζευγάρια θα κάναμε καλή παρέα. Δεν νομίζω ότι τα ζευγάρια θα ήθελαν να κάνουν σάουνα κλπ μόνο με μένα. Ευχαριστώ για την προσφορά πάντως...
η καλυτερη κρεμα για το προσωπο ειναι το χυσιμο.να την ενημερωσεις οταν πηγαινει με τους φιλους της η μη για ποτο και προδερμ,να την πιτσιλιζουν ελαφρα και να κανει μαλαξεις.θα της περασουν οι κοκκινιλες στο αψε σβησε και θα μπορει να απολαυσει τη σαουνα με τα μοντελα γυναικες που θα κανουν ουρα και θα μαλλιοτραβιουνται ποια θα πρωτομπει στην "only women allowed" σαουνα σου.

OP
OP
E

Epicuros

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
84
Πόντοι
1
η καλυτερη κρεμα για το προσωπο ειναι το χυσιμο.να την ενημερωσεις οταν πηγαινει με τους φιλους της η μη για ποτο και προδερμ,να την πιτσιλιζουν ελαφρα και να κανει μαλαξεις.θα της περασουν οι κοκκινιλες στο αψε σβησε και θα μπορει να απολαυσει τη σαουνα με τα μοντελα γυναικες που θα κανουν ουρα και θα μαλλιοτραβιουνται ποια θα πρωτομπει στην "only women allowed" σαουνα σου.

Ευχαριστώ το κατέγραψα... :)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ευχαριστώ το κατέγραψα... :)