mikroula*
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Όχι κορίτσι μου. Δεν είμαι επαγγελματίας. Απλώς μου αρέσει η σάουνα και το μασάζ σε (και από) γυναίκες...
Μαααλισταα....
ειχες πελατεια μεχρι τωρα; :S
Όχι κορίτσι μου. Δεν είμαι επαγγελματίας. Απλώς μου αρέσει η σάουνα και το μασάζ σε (και από) γυναίκες...
ελευθερη μεταφραση
"εκτισα αυτο το σπιτακι με προοπτικη να γαμησω τσαμπα και να δειξω ποσα λεφτα εχω.Εννοειται οτι ολες θα ειστε γυμνες εκει μεσα και γω θα περνω ματι και θα σας μπαλαμουτιαζω μεσω του μασαζ.Προσπαθω να σας δελεασω με πιπες περι γριππης,αν και αληθεια,μπας και ερθει καμια και δεν ιδρωνω μονος μου εκει μεσα.Επισης σας δειχνω ποσο εξυπνος και δραστηριος ειμαι αναφεροντας και τη wikipedia"
τυπε τσαμπα την εφτιαξες την σαουνα.η πιο ομορφη γυναικα που θα βρεις στο μπου ειναι ο λιλας
Μαααλισταα....
ειχες πελατεια μεχρι τωρα; :S
Εχει διακοπει η κυκλοφορια εξω απο το σπιτι του τυπου. :S
http://[URL unfurl="true"]www.thaitradeusa.com/home/wp-content/uploads/2010/06/Tuff-girls-line.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
τυπε ο ιπποτης θα κανει μια πρωινη αναφορα μεσα στην σαουνα με παρουσιαστε αρμ τις ψωλες :S
2. Δεν είμαι επαγγελματίας μασσέρ.
Εχει διακοπει η κυκλοφορια εξω απο το σπιτι του τυπου. :S
http://[URL unfurl="true"]www.thaitradeusa.com/home/wp-content/uploads/2010/06/Tuff-girls-line.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θελώ να δώ αν θα του έρθουν τίποτα αγάμητες χοντρες να δώ τι θα κάνει!
αν ερθουν κυριες 3ης ηλικιας για κουραρισμα στη σαουνα και ζητησουν ολα αυτα που ανεφερες θα τις δεχτεις?Συναγωνιστές, γιατί τόσες κακιούλες; Και για να είμαι σαφής απαντώ σε όλες τις "κατηγορίες" σας:
1. Δεν είμαι λεφτάς. Κάθε άλλο μάλιστα. Η κρίση με έχει ρημάξει οικονομικά... Σε καλές εποχές κατάφερα και απόκτησα κάποια πράγματα. Τώρα κινδυνεύω να τα χάσω κι αυτά...
2. Δεν είμαι επαγγελματίας μασσέρ. Τη σάουνα και το μασάζ τα προσφέρω εντελώς δωρεάν.
3. Το ότι θέλω να κάνω γνωριμίες με πιθανότητα τα παιχνίδια είναι σωστό, αλλά ποιός συναγωνιστής δεν θα το ήθελε ("ο αναμάρτητος κτλ" που λέμε....). Και amateur παιχνίδι παίζει φυσικά, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό.
4. Το ότι έχω ελάχιστες έως καθόλου πιθανότητες να βρω καλεσμένες εδώ το γνωρίζω, αλλά ...ποτέ δεν ξέρεις. 'Ετσι κι αλλιώς συχνάζουν και μερικά κοράσια εδώ. Πού ξέρεις...
5. Το να γράψεις στη Βικιπαίδεια δεν είναι και κατόρθωμα ούτε προϋποθέτει εξυπνάδα. Απλώς να κατέχεις ένα συγκεκριμένο θέμα χρειάζεται. Κι εγώ τη σάουνα την ξέρω καλά (ξεκίνησα από τα βόρεια κλίματα να κάνω).
6. Το ότι προστατεύει από κρυολογήματα είναι αλήθεια. Η έντονη αιμάτωση προκαλεί καταπολέμηση των μικροβιακών εστιών από τις οποίες ξεκινούν οι διάφορες λοιμώξεις (γιατροί μου τα είπαν). Δοκιμάστε και μόνοι σας από το ερχόμενο φθινόπωρο αι θα με θυμηθήτε.
Άλλη ερώτηση, κρίση, σχόλιο;
Me tην σεξουαλικη πεινα που εχει θα αρχισει να πηδαει και τις κουταλες ρε φιλε!Σιγα μην κολωσει στις γριες!αν ερθουν κυριες 3ης ηλικιας για κουραρισμα στη σαουνα και ζητησουν ολα αυτα που ανεφερες θα τις δεχτεις?
Ωραίος ο μύστης!
Κάτι τέτοιο είχα σκαρφιστεί και γώ,όταν έκανα την κουζίνα του σπιτιού μου γυμναστήριο
πήγα στην εφημερίδα,έβαλα αγγελία πέρσοναλ τρέινερ στο χώρο του γυμνάζει κλπ και με πήραν
κάτι πουτανάκια τηλ.Προφανώς όμως μ έκοψαν ότι θα τις βίαζα εκεί μέσα και την κάναν ελαφρά.
Τύπε αν προσέξεις στη δεύτερη φωτογραφία, οι χοντρές δεν περνάνε