Νέα

Προσφέρω σάουνα και μασάζ σε γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Epicuros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
ελευθερη μεταφραση
"εκτισα αυτο το σπιτακι με προοπτικη να γαμησω τσαμπα και να δειξω ποσα λεφτα εχω.Εννοειται οτι ολες θα ειστε γυμνες εκει μεσα και γω θα περνω ματι και θα σας μπαλαμουτιαζω μεσω του μασαζ.Προσπαθω να σας δελεασω με πιπες περι γριππης,αν και αληθεια,μπας και ερθει καμια και δεν ιδρωνω μονος μου εκει μεσα.Επισης σας δειχνω ποσο εξυπνος και δραστηριος ειμαι αναφεροντας και τη wikipedia"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε τσαμπα την εφτιαξες την σαουνα.η πιο ομορφη γυναικα που θα βρεις στο μπου ειναι ο λιλας  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Μαααλισταα....
ειχες πελατεια μεχρι τωρα; :S

Εχει διακοπει η κυκλοφορια εξω απο το σπιτι του τυπου. :S

URL]]

xxxnikos69

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
30
Πόντοι
1
Καλύτερα να επένδυες τα λεφτά στα σκυλάδακα μύστη, θα είχες περισσότερες πιθανότητες

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
τυπε ο ιπποτης θα κανει μια πρωινη αναφορα μεσα στην σαουνα με παρουσιαστε αρμ τις ψωλες  :S

τυπε αμα μυριστει τη σαουνα ο ιπποτης θα παει να την βαψει παραλλαγη οπως στα φυλακια του εβρου που γαμουσε τους φανταρους   :S

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ωραίος ο μύστης!

Κάτι τέτοιο είχα σκαρφιστεί και γώ,όταν έκανα την κουζίνα του σπιτιού μου γυμναστήριο
πήγα στην εφημερίδα,έβαλα αγγελία πέρσοναλ τρέινερ στο χώρο του γυμνάζει κλπ και με πήραν
κάτι πουτανάκια τηλ.Προφανώς όμως μ έκοψαν ότι θα τις βίαζα εκεί μέσα και την κάναν ελαφρά.

Αλλά είχα έναν μεγάλο καθρέφτη να κοιτιέμαι,όπως στα γυμανστήρια και το τι γαμήσια έριξα την
τότε γκόμενα,ακόμη και αυτηνής της μείναν μπροστά του.Δεν είχα βίντεο να τράβαγα μόνο ο μάπας  :-

xristossef

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Like
489
Πόντοι
21
ολα τα λεφτα η φωτο με τις κοπελες στην ουρα  :2funny: :2funny: :2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Εχει διακοπει η κυκλοφορια εξω απο το σπιτι του τυπου. :S

http://[URL unfurl="true"]www.thaitradeusa.com/home/wp-content/uploads/2010/06/Tuff-girls-line.jpg[/img[/URL]]

[/quote]
Θελώ να δώ αν θα του έρθουν τίποτα αγάμητες χοντρες να δώ τι θα κάνει!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εχεις δωσει τοσα λεφτα και εισαι ακομα με το πουλι στο χερι;

Λαθος επενδυση εκανες!!! :2funny:

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Συναγωνιστές, γιατί τόσες κακιούλες; Και για να είμαι σαφής απαντώ σε όλες τις "κατηγορίες" σας:

1. Δεν είμαι λεφτάς. Κάθε άλλο μάλιστα. Η κρίση με έχει ρημάξει οικονομικά... Σε καλές εποχές κατάφερα και απόκτησα κάποια πράγματα. Τώρα κινδυνεύω να τα χάσω κι αυτά...
2. Δεν είμαι επαγγελματίας μασσέρ. Τη σάουνα και το μασάζ τα προσφέρω εντελώς δωρεάν.
3. Το ότι θέλω να κάνω γνωριμίες με πιθανότητα τα παιχνίδια είναι σωστό, αλλά ποιός συναγωνιστής δεν θα το ήθελε ("ο αναμάρτητος κτλ" που λέμε....). Και amateur παιχνίδι παίζει φυσικά, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό.
4. Το ότι έχω ελάχιστες έως καθόλου πιθανότητες να βρω καλεσμένες εδώ το γνωρίζω, αλλά ...ποτέ δεν ξέρεις. 'Ετσι κι αλλιώς συχνάζουν και μερικά κοράσια εδώ. Πού ξέρεις...
5. Το να γράψεις στη Βικιπαίδεια δεν είναι και κατόρθωμα ούτε προϋποθέτει εξυπνάδα. Απλώς να κατέχεις ένα συγκεκριμένο θέμα χρειάζεται. Κι εγώ τη σάουνα την ξέρω καλά (ξεκίνησα από τα βόρεια κλίματα να κάνω).
6. Το ότι προστατεύει από κρυολογήματα είναι αλήθεια. Η έντονη αιμάτωση προκαλεί καταπολέμηση των μικροβιακών εστιών από τις οποίες ξεκινούν οι διάφορες λοιμώξεις (γιατροί μου τα είπαν). Δοκιμάστε και μόνοι σας από το ερχόμενο φθινόπωρο αι θα με θυμηθήτε.

Άλλη ερώτηση, κρίση, σχόλιο;  :)
αν ερθουν κυριες 3ης ηλικιας  για κουραρισμα στη σαουνα και ζητησουν ολα αυτα που ανεφερες θα τις δεχτεις?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
αν ερθουν κυριες 3ης ηλικιας  για κουραρισμα στη σαουνα και ζητησουν ολα αυτα που ανεφερες θα τις δεχτεις?
Me tην σεξουαλικη πεινα που εχει θα αρχισει να  πηδαει και τις κουταλες ρε φιλε!Σιγα μην κολωσει στις γριες!  :2funny:

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
    :hmm:  Δε φοβάσαι μήπως σου παρουσιαστεί κενένα ΣΔΟΕ, κανένας Σύλλογος χειρομαλακτών, Φυσιοθεραπευτών?  :police: :knuppel:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Ωραίος ο μύστης!

Κάτι τέτοιο είχα σκαρφιστεί και γώ,όταν έκανα την κουζίνα του σπιτιού μου γυμναστήριο
πήγα στην εφημερίδα,έβαλα αγγελία πέρσοναλ τρέινερ στο χώρο του γυμνάζει κλπ και με πήραν
κάτι πουτανάκια τηλ.Προφανώς όμως μ έκοψαν ότι θα τις βίαζα εκεί μέσα και την κάναν ελαφρά.

Μην απογοητευεσαι τυπε.
Μπανιερα δεν εχεις σπιτι?Μετατρεψε την σε πισινα και βαλε αγγελια οτι παραδιδεις μαθηματα κολυμβησης να δεις ανταποκριση.
Προσεχε μονο λιγο με τα νερα μην βγαλουνε υγρασια οι τοιχοι γιατι θα ερθει κανενας παππους απο κατω και θα χτυπαει κουδουνια ζητωντας εξηγησεις που του φουσκωσαν τα ταβανια :S.

OP
OP
E

Epicuros

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
84
Πόντοι
0
Θελώ να δώ αν θα του έρθουν τίποτα αγάμητες χοντρες να δώ τι θα κάνει!

Αυτό θα ήταν μεγάλο πρόβλημα, συναγωνιστή, αλλά μπορώ να ισχυριστώ ότι πονάνε τα χέρια μου εκείνη την ημέρα και δεν πορώ να κάνω μασάζ...

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496

Stories

Νέο!