Νέα

Προς τις γυναίκες (κυρίως) του φόρουμ, αλλά και τους άνδρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kwstis33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 325
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ιουλία.... Μπορεί μπορεί να διαφωνούμε σε πολλά, αλλά τουλάχιστον όσο σε έχω παρακολουθήσει είσαι η μόνη που δεν κωλοτρίβεται εδώ μέσα......
+69 λοιπόν σε σένα κι ας μην είσαι με τον Σένα........ :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Thanks Οποτε θες πινουμε και καφε. Και αυτο δεν ειναι κωλοτριψιμο :P

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρε γυναίκες ..μην κολόνετε...εγώ είμαι μαζί σας...το πάιζω ..κοκκινιστός... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ωχωχωχ...περσόνα..πρόσεξε..η οχιά έχει..δηλητήριο..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Ιουλία.... Μπορεί να διαφωνούμε σε πολλά, αλλά τουλάχιστον όσο σε έχω παρακολουθήσει είσαι η μόνη που δεν κωλοτρίβεται εδώ μέσα......
+69 λοιπόν σε σένα κι ας μην είσαι με τον Σένα........ :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

εμενα μου κωλοτριβεται συνεχως η eva φιλε..
λες να ειναι μειγμα λουκας-μαλαμως ή να ειναι κανα τρελο μωρο?

Επισκέπτης
εγω ενδιαφερομαι για την Ιουλια.  :2funny: :2funny: :2funny:

Σαν την Λουκα δεν ειναι καμια μας, απλα ο περσονα ριχνει αδεια για να πιασει γεματα

ρε περσονα επειδη δηλαδη κανουμε χαβαλε κωλοτριβομαστε κιολας? :cheesy: ;) δεν σε ειχα για τοσο αφελη
:new_shocked:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εχεις γνωρισει καμια απο μας Περσονα;
μακριά κι αγαπημένοι......
Αλλωστε δόξα τω θεώ γκόμενα όταν θελήσω, έχω γκαλλόρ...... Ακούς μωρή λεσβία;
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

Επισκέπτης
Το γκαλλορ τι ειναι γμτ τ αυτια της πεταλουδας;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σαν την Λουκα δεν ειναι καμια μας, απλα ο περσονα ριχνει αδεια για να πιασει γεματα
ορθόν. Η Λουκά μπροστά σας είναι θεό-μουνο....

ρε περσονα επειδη δηλαδη κανουμε χαβαλε κωλοτριβομαστε κιολας? :cheesy: ;) δεν σε ειχα για τοσο αφελη
κλασσική ελλεινίδα..... κωλοτρίβεται μέχρι αηδίας και όταν στάζουν τα υγρά έχει κατουρηθεί από το γέλιο.... όχι από κάβλα....
χου ρε........

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ποια ειναι η μαλαμω?

τραγουδιστρια στην Αννίτα Πάνια..

φίλε διαισθάνομαι ότι βλέπεται, δεν έχεις παρα να της κάνεις πρόταση να βγείτε  ;)

αν συνεχισει να με πιεζει κιαλλο,θα το σκεφτω σοβαρα φιλε..

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
περσονα θα πασ και για φραπεδια με καλαμακι χαχα.στο ζοο παιδια που πληρωνεισ και μαζευονται ποιο λιγοι χαχα για ρωτηστε τα κοριτσια

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
κλασσική ελλεινίδα..... κωλοτρίβεται μέχρι αηδίας και όταν στάζουν τα υγρά έχει κατουρηθεί από το γέλιο.... όχι από κάβλα....
χου ρε........

Περσονα νομιζω το τραβας λιγο, φιλε. Μην το κανεις τοσο προσωπικο, ενα σαιτ ειναι δεν εχουμε να μοιρασουμε τιποτα. Νομιζω?

ο λαπλας κανει απιστιες στην Μπαιτ!!! θελει την Ευα τωρα !!!  η για μισο, μηπως ηταν ο στηθοαγαπητικουλης?? :grin:

ψαχνω στο γιουτουμπ για Μαλαμω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom