παει η μια ,αντε να λιγοστευουμε...
A Annoush Μέλος Εγγρ. 25 Ιουλ 2007 Μηνύματα 670 Like 2 Πόντοι 6 28 Μαΐ 2008 #322 Γαμησε τα Ντραμμερ!!! τωρα δε που παιζει και η Τζεννα σε ταινια με ζομπι στριππερς, ολα τα λεφτα!!!!
Επισκέπτης 28 Μαΐ 2008 #323 Ασε την ανουσ περσονα και πηγαινε να ριξεις κανενα υπνακο γιατι αλλιως το πουλακι σου δεν θα σηκωνεται για το γαμησι που λεγαμε
Ασε την ανουσ περσονα και πηγαινε να ριξεις κανενα υπνακο γιατι αλλιως το πουλακι σου δεν θα σηκωνεται για το γαμησι που λεγαμε
Επισκέπτης 28 Μαΐ 2008 #324 Annoush έγραψε: Γαμησε τα Ντραμμερ!!! τωρα δε που παιζει και η Τζεννα σε ταινια με ζομπι στριππερς, ολα τα λεφτα!!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... η υπερτατη συλληψη...μιλαμε για ανωτερο επιπεδο καλλιτεχνικο ετσι??προσεχως ο ροκο αστροναυτης...
Annoush έγραψε: Γαμησε τα Ντραμμερ!!! τωρα δε που παιζει και η Τζεννα σε ταινια με ζομπι στριππερς, ολα τα λεφτα!!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... η υπερτατη συλληψη...μιλαμε για ανωτερο επιπεδο καλλιτεχνικο ετσι??προσεχως ο ροκο αστροναυτης...
A Annoush Μέλος Εγγρ. 25 Ιουλ 2007 Μηνύματα 670 Like 2 Πόντοι 6 28 Μαΐ 2008 #325 γαμησε τα ο καραγκιοζης φουρναρης, ο ροκκο αστροναυτης, εμενα παντως μου αρεσε πολυ το Planet Terror. μονη ταινια της προκοπης!!! βγαινω και εγω. τα λεμε laters guys and gals.
γαμησε τα ο καραγκιοζης φουρναρης, ο ροκκο αστροναυτης, εμενα παντως μου αρεσε πολυ το Planet Terror. μονη ταινια της προκοπης!!! βγαινω και εγω. τα λεμε laters guys and gals.