Νέα

Προς τις γυναίκες (κυρίως) του φόρουμ, αλλά και τους άνδρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kwstis33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 325
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μιλαμε για ερωτας!!! laplace+agrimi = LFE

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μιλαμε για ερωτας!!! laplace+agrimi = LFE

ειναι γαμω τις κοπελες..χωρις πλακα, ειναι καλη κοπελα..

είσαι large τύπος, πάει τέλειωσε ;)

η eva δικια δου φιλε,φευγω απο την μεση...

αστες αυτες ρε,θα σε παω εγω στο καλυτερο μπουρδελο τσαμπα

θα το συζητησουμε φιλε.. :P :P

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Περσονα με κανεις πραγματικα και αισθανομαι αβολα.
Αυτός ήταν ο σκοπός μου. Οχι μόνο με σένα. Με όλες που την έχουν δει εδώ μέσα γραμμή 090-χχχ-χχχ

Ασχολεισαι εδω και λιγη ωρα μαζι μου χωρις εγω να σε ενοχλησω.
Ασχολούμαι με όλες εδώ μέσα που με έχουν κουράει με τις μουνοτριψιές τους. Αντε να γαμηθείτε να ησυχάσουμε.

Στο δευτερο ποστ καν δεν αναφερομουν σε εσενα. Δεν νομιζω να εκανα κατι για να σε φερω σε δυσκολη θεση στο παρελθον, αλλα αν εκανα με συγχωρεις.
Ο μόνος άνθρωπος που έχει καταφέρει να με φέρει σε δύσκολη θέση είναι ο εαυτός μου.

Φιλοι? εχω ολη την καλη διαθεση.
Τους φίλους μου τους επιλέγω μετά απο διαλογή και μόνον δια ζώσης.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
οκαυ καταλαβα. Δεν ξερω πως στο καλο νομιζεις οτι σου κωλοτριφτικα αλλα τεσπα. Μπορεις να μην ξανασχοληθεις μαζι μου σε παρακαλω? δεν εισαι Μοντ, οποτε το αν θα σωφρονιστω η οχι δεν ειναι δικο σου θεμα.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
οκαυ καταλαβα. Δεν ξερω πως στο καλο νομιζεις οτι σου κωλοτριφτικα αλλα τεσπα. Μπορεις να μην ξανασχοληθεις μαζι μου σε παρακαλω? δεν εισαι Μοντ, οποτε το αν θα σωφρονιστω η οχι δεν ειναι δικο σου θεμα.

δωσεεεεεεε  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Δεν είπα ότι κωλοτρίφτηκες σε μένα... Γενικώς μιλάω και όχι κυρίως για σένα.
Δεν σωφρονίζω κανέναν. Τη γνώμη μου λέω....

Και για να μην ξεχνιόμαστε.... Ο τρόπος γραφής σου μου θυμίζει πολύ την εταίρα του σάιτ...

Δεν ασχολήθηκα μαζί σου... Γενικά ομιλούσα... Γιατί οι πλειονότητα των ελληνίδων θέλετε ντε και καλά να ασχολούνται επί προσωπιοκού μαζί σας; Σας έβαλα σε ένα κουβά και τέλος.
Απλά πράματα.
Προσωπική Αξία δίδω μόνο σε αυτούς/αυτές που θεωρώ ότι τους αρμόζει, ή την έχουν κερδίσει. Οι λοιποί στον κουβά....... Και ούτε και αυτό είναι προσωπικό σχόλιο.

Υ.Γ.
Σταμάτα να νομίζεις ότι είσαι το κέντρο του κόσμου... Ο Γαλιλαίος το ανέτρεψε αυτό εδώ και αιώνες.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε χωρις πλακα εχει καταντησει κλαψομουνιαση ωρες ωρες

εγω την τιμη των ελληνιδων υπερασπιζομαι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οι αλλοι να τα βλεπουν αυτα που βγαζουν τα αποθημενα τους επειδη τους εφτυσε μια γκομενα και μας βαζουν ολες στο ιδιο τσουβαλι

Επισκέπτης
εγω την τιμη των ελληνιδων υπερασπιζομαι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οι αλλοι να τα βλεπουν αυτα που βγαζουν τα αποθημενα τους επειδη τους εφτυσε μια γκομενα και μας βαζουν ολες στο ιδιο τσουβαλι
οσο μπαινουν γκομενες εκει τοσο θα συνεχιζεται η μαλακια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom