Επισκέπτης
Εγω μονο στο αγριμακι μου εταξα δαχτυλιδι...
η bite με ειχε κ με εχασε,..η eva αδιαφορει..
αυτο αφιερωμενο στο αγριμακι μου..
είσαι large τύπος, πάει τέλειωσε ;)
αστες αυτες ρε,θα σε παω εγω στο καλυτερο μπουρδελο τσαμπαΕγω μονο στο αγριμακι μου εταξα δαχτυλιδι...
δεν πανε στο σαιτ αυτες ρε...
μιλαμε για ερωτας!!! laplace+agrimi = LFE
είσαι large τύπος, πάει τέλειωσε ;)
αστες αυτες ρε,θα σε παω εγω στο καλυτερο μπουρδελο τσαμπα
εγινα το ιντερνετικο ρεζιλι της ευρωπης δλδ
ε μη βιαζεσαι,κατσε να δουμε εδω πως θα παειεγινα το ιντερνετικο ρεζιλι της ευρωπης δλδ
Αυτός ήταν ο σκοπός μου. Οχι μόνο με σένα. Με όλες που την έχουν δει εδώ μέσα γραμμή 090-χχχ-χχχΠερσονα με κανεις πραγματικα και αισθανομαι αβολα.
Ασχολούμαι με όλες εδώ μέσα που με έχουν κουράει με τις μουνοτριψιές τους. Αντε να γαμηθείτε να ησυχάσουμε.Ασχολεισαι εδω και λιγη ωρα μαζι μου χωρις εγω να σε ενοχλησω.
Ο μόνος άνθρωπος που έχει καταφέρει να με φέρει σε δύσκολη θέση είναι ο εαυτός μου.Στο δευτερο ποστ καν δεν αναφερομουν σε εσενα. Δεν νομιζω να εκανα κατι για να σε φερω σε δυσκολη θεση στο παρελθον, αλλα αν εκανα με συγχωρεις.
Τους φίλους μου τους επιλέγω μετά απο διαλογή και μόνον δια ζώσης.Φιλοι? εχω ολη την καλη διαθεση.
ε μη βιαζεσαι,κατσε να δουμε εδω πως θα παει
οκαυ καταλαβα. Δεν ξερω πως στο καλο νομιζεις οτι σου κωλοτριφτικα αλλα τεσπα. Μπορεις να μην ξανασχοληθεις μαζι μου σε παρακαλω? δεν εισαι Μοντ, οποτε το αν θα σωφρονιστω η οχι δεν ειναι δικο σου θεμα.
ακομα μαλακιζεστε στις ελλεεινιδες,πρεπει να σταματησει καποια στιγμη αυτοοντως μπορει να βγαλω μεγαλυτερο τιτλο ρεζιλιου εδω
ακομα μαλακιζεστε στις ελλεεινιδες,πρεπει να σταματησει καποια στιγμη αυτο
ρε χωρις πλακα εχει καταντησει κλαψομουνιαση ωρες ωρεςειμαστε αδυναμοι χαρακτηρες
οκαυ καταλαβα. Δεν ξερω πως στο καλο νομιζεις οτι σου κωλοτριφτικα αλλα τεσπα. Μπορεις να μην ξανασχοληθεις μαζι μου σε παρακαλω? δεν εισαι Μοντ, οποτε το αν θα σωφρονιστω η οχι δεν ειναι δικο σου θεμα.
ρε χωρις πλακα εχει καταντησει κλαψομουνιαση ωρες ωρες
Υ.Γ.
Σταμάτα να νομίζεις ότι είσαι το κέντρο του κόσμου... Ο Γαλιλαίος το ανέτρεψε αυτό εδώ και αιώνες.
οσο μπαινουν γκομενες εκει τοσο θα συνεχιζεται η μαλακια...εγω την τιμη των ελληνιδων υπερασπιζομαι... οι αλλοι να τα βλεπουν αυτα που βγαζουν τα αποθημενα τους επειδη τους εφτυσε μια γκομενα και μας βαζουν ολες στο ιδιο τσουβαλι
οσο μπαινουν γκομενες εκει τοσο θα συνεχιζεται η μαλακια...