Νέα

Προς τις γυναίκες (κυρίως) του φόρουμ, αλλά και τους άνδρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kwstis33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 325
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Σταμάτα να νομίζεις ότι είσαι το κέντρο του κόσμου... Ο Γαλιλαίος το ανέτρεψε αυτό εδώ και αιώνες.

ρε ανθρωπα, εκανες εμενα quote και εγραψες και αννους. αδικο εχω? τεσπα, αλλη φορα σε παρακαλω χρησιμοποιησε αλλο ονομα να μην μπερδευομαι και εγω να μην ταραζεσαι και εσυ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρε ανθρωπα, εκανες εμενα quote και εγραψες και αννους. αδικο εχω? τεσπα, αλλη φορα σε παρακαλω χρησιμοποιησε αλλο ονομα να μην μπερδευομαι και εγω να μην ταραζεσαι και εσυ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ μη μου πεις οτι εισαι στο γραφειο ακομα...

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
οχι ρε ειμαι σπιτι. Ειναι 9μιση εδω αλλα βγαινω εξω σε λιγο. Αν προλαβω θα δω και ιντιανα τζοουνς. ελπιζω να μην ειναι μαπα (που εχω ακουσει οτι ειναι)

Επισκέπτης
οχι ρε ειμαι σπιτι. Ειναι 9μιση εδω αλλα βγαινω εξω σε λιγο. Αν προλαβω θα δω και ιντιανα τζοουνς. ελπιζω να μην ειναι μαπα (που εχω ακουσει οτι ειναι)
κατσε ρε κι εσυ εξωτερικο μενεις,τι διαολο αλτζχαιμερ εχω?το ειδα,βλεποταν αλλα μεχρι εκει

kavliara32

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας κι από μένα.Εμπαινα καιρό ως επισκέπτης και είπα να γραφτώ κι εγώ.
Αρχιζω με την ερώτηση που αφορά κυρίως τις γυναίκες...Γιατι λοιπόν είμαστε σε αυτό το site και συγκεκριμένα γιατι γράφτηκα κι εγώ.
Διότι είναι διεγερτικό.Με τόσα που διαβάζω ή παίρνω μάτι απ τις φωτογραφίες,δεν γίνεται να μην κολαστώ.
Ετσι είπα να συμμετέχω.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ναι εξω ειμαι. τοσο χαλια εεε??? κριμα το ιντι 2 ηταν το αγαπημενο μου!!!!

Επισκέπτης
Γεια σας κι από μένα.Εμπαινα καιρό ως επισκέπτης και είπα να γραφτώ κι εγώ.
Αρχιζω με την ερώτηση που αφορά κυρίως τις γυναίκες...Γιατι λοιπόν είμαστε σε αυτό το site και συγκεκριμένα γιατι γράφτηκα κι εγώ.
Διότι είναι διεγερτικό.Με τόσα που διαβάζω ή παίρνω μάτι απ τις φωτογραφίες,δεν γίνεται να μην κολαστώ.
Ετσι είπα να συμμετέχω.
υπαρχουν και τσοντες.απλως εδω τις διανθιζουμε με σχολια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το μόνο πράγμα που με ταράζει είναι που σου έχω ζητήσει τόσο καιρό να βγάλεις τις κυλότες απ το αβατάρ και συ κάνεις το παγώνι.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
το μόνο πράγμα που με ταράζει είναι που σου έχω ζητήσει τόσο καιρό να βγάλεις τις κυλότες απ το αβατάρ και συ κάνεις το παγώνι.

Τι στο καλο σε νοιαζουν οι κυλοτες του αβαταρ μου, εισαι αδερφος μου, πατερας μου, αντρας μου η μοντ???  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ΛΟΛ τωρα παλι το γυριζεις στο προσωπικο. ειναι ενοχλητικο να ξερεις, και απο εδω και περα απλως σε αγνοω.   :S

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι στο καλο σε νοιαζουν οι κυλοτες του αβαταρ μου, εισαι αδερφος μου, πατερας μου, αντρας μου η μοντ???  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ΛΟΛ τωρα παλι το γυριζεις στο προσωπικο. ειναι ενοχλητικο να ξερεις, και απο εδω και περα απλως σε αγνοω.   :S
τη μια θες να μαστε φιλοι την αλλη δε σηκώνεις χιούμορ.....
τι δεν πάει καλά εκεί κατω;

Επισκέπτης
πηξαμε στις γυναικες μελη παντως,σε λιγο θα λεγομαστε κοσμοπολιταν part2

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
πηξαμε στις γυναικες μελη παντως,σε λιγο θα λεγομαστε κοσμοπολιταν part2

κανονικα θα επρεπε να περνανε καποιες 'δοκιμασιες' για να μπουν στο κλαμπ μας..

πχ στην μασωνικη στοα μπαινεις ετσι ξεκαρφωτος?δεν πρεπει να περασεις καποιες δοκιμασιες?

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
τη μια θες να μαστε φιλοι την αλλη δε σηκώνεις χιούμορ.....
τι δεν πάει καλά εκεί κατω;

φιλτατε,
δεν ειπες να μην σε αποκαλω ετσι και οτι τους φιλους τους διαλεγεις?

συνοχη μηδεν.....Σταματω εδω. Δεν μου αρεσουν οι καβγαδες και οι διαδικτυακοι. Ντροπης πραματα. Να σαι καλα. '
οχι ρε βλεποταν αλλα γενικως ο κινηματογραφος παει σκατα,ειναι ολες οι ταινιες ιδιες.του αμερικανικου mainstream κυριως

δεν εχεις ιδεα ποσο συμφωνω. το there will be blood το ειδες?

Επισκέπτης
λαπλας αστα,χαλια η κατασταση...και να πεις οτι λενε και τιποτα σοβαρο...ολο για γυναικεια μπουρδελα λενε φαντασου...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κανονικα θα επρεπε να περνανε καποιες 'δοκιμασιες' για να μπουν στο κλαμπ μας..

πχ στην μασωνικη στοα μπαινεις ετσι ξεκαρφωτος?δεν πρεπει να περασεις καποιες δοκιμασιες?

εχεις κατι ιδεες... :2funny:

Επισκέπτης
φιλτατε,
δεν ειπες να μην σε αποκαλω ετσι και οτι τους φιλους τους διαλεγεις?

συνοχη μηδεν.....Σταματω εδω. Δεν μου αρεσουν οι καβγαδες και οι διαδικτυακοι. Ντροπης πραματα. Να σαι καλα. '
δεν εχεις ιδεα ποσο συμφωνω. το there will be blood το ειδες?
αλλη παπαρια κι αυτη...αστα να παν,δε παμε καλα απο σινεφιλικη αποψη.τσοντες και παλι τσοντες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom