Επισκέπτης
εχει παρατραβηξει λεω...και ενδιδουν ολοενα και περισσοτεροιε ναι τοτε ειναι που εχει ενδιαφερον το πραμα για αυτους που βριζουν τις ελληνιδες
εχει παρατραβηξει λεω...και ενδιδουν ολοενα και περισσοτεροιε ναι τοτε ειναι που εχει ενδιαφερον το πραμα για αυτους που βριζουν τις ελληνιδες
Σταμάτα να νομίζεις ότι είσαι το κέντρο του κόσμου... Ο Γαλιλαίος το ανέτρεψε αυτό εδώ και αιώνες.
εσυ μη μου πεις οτι εισαι στο γραφειο ακομα...ρε ανθρωπα, εκανες εμενα quote και εγραψες και αννους. αδικο εχω? τεσπα, αλλη φορα σε παρακαλω χρησιμοποιησε αλλο ονομα να μην μπερδευομαι και εγω να μην ταραζεσαι και εσυ
κατσε ρε κι εσυ εξωτερικο μενεις,τι διαολο αλτζχαιμερ εχω?το ειδα,βλεποταν αλλα μεχρι εκειοχι ρε ειμαι σπιτι. Ειναι 9μιση εδω αλλα βγαινω εξω σε λιγο. Αν προλαβω θα δω και ιντιανα τζοουνς. ελπιζω να μην ειναι μαπα (που εχω ακουσει οτι ειναι)
υπαρχουν και τσοντες.απλως εδω τις διανθιζουμε με σχολιαΓεια σας κι από μένα.Εμπαινα καιρό ως επισκέπτης και είπα να γραφτώ κι εγώ.
Αρχιζω με την ερώτηση που αφορά κυρίως τις γυναίκες...Γιατι λοιπόν είμαστε σε αυτό το site και συγκεκριμένα γιατι γράφτηκα κι εγώ.
Διότι είναι διεγερτικό.Με τόσα που διαβάζω ή παίρνω μάτι απ τις φωτογραφίες,δεν γίνεται να μην κολαστώ.
Ετσι είπα να συμμετέχω.
οχι ρε βλεποταν αλλα γενικως ο κινηματογραφος παει σκατα,ειναι ολες οι ταινιες ιδιες.του αμερικανικου mainstream κυριωςναι εξω ειμαι. τοσο χαλια εεε??? κριμα το ιντι 2 ηταν το αγαπημενο μου!!!!
το μόνο πράγμα που με ταράζει είναι που σου έχω ζητήσει τόσο καιρό να βγάλεις τις κυλότες απ το αβατάρ και συ κάνεις το παγώνι.ρε ανθρωπα, εκανες εμενα quote και εγραψες και αννους. αδικο εχω? τεσπα, αλλη φορα σε παρακαλω χρησιμοποιησε αλλο ονομα να μην μπερδευομαι και εγω να μην ταραζεσαι και εσυ
το μόνο πράγμα που με ταράζει είναι που σου έχω ζητήσει τόσο καιρό να βγάλεις τις κυλότες απ το αβατάρ και συ κάνεις το παγώνι.
τη μια θες να μαστε φιλοι την αλλη δε σηκώνεις χιούμορ.....Τι στο καλο σε νοιαζουν οι κυλοτες του αβαταρ μου, εισαι αδερφος μου, πατερας μου, αντρας μου η μοντ???
ΛΟΛ τωρα παλι το γυριζεις στο προσωπικο. ειναι ενοχλητικο να ξερεις, και απο εδω και περα απλως σε αγνοω. :S
πηξαμε στις γυναικες μελη παντως,σε λιγο θα λεγομαστε κοσμοπολιταν part2
πηξαμε στις γυναικες μελη παντως,σε λιγο θα λεγομαστε κοσμοπολιταν part2
τη μια θες να μαστε φιλοι την αλλη δε σηκώνεις χιούμορ.....
τι δεν πάει καλά εκεί κατω;
οχι ρε βλεποταν αλλα γενικως ο κινηματογραφος παει σκατα,ειναι ολες οι ταινιες ιδιες.του αμερικανικου mainstream κυριως
κανονικα θα επρεπε να περνανε καποιες 'δοκιμασιες' για να μπουν στο κλαμπ μας..
πχ στην μασωνικη στοα μπαινεις ετσι ξεκαρφωτος?δεν πρεπει να περασεις καποιες δοκιμασιες?
λαπλας αστα,χαλια η κατασταση...και να πεις οτι λενε και τιποτα σοβαρο...ολο για γυναικεια μπουρδελα λενε φαντασου...
αλλη παπαρια κι αυτη...αστα να παν,δε παμε καλα απο σινεφιλικη αποψη.τσοντες και παλι τσοντεςφιλτατε,
δεν ειπες να μην σε αποκαλω ετσι και οτι τους φιλους τους διαλεγεις?
συνοχη μηδεν.....Σταματω εδω. Δεν μου αρεσουν οι καβγαδες και οι διαδικτυακοι. Ντροπης πραματα. Να σαι καλα. '
δεν εχεις ιδεα ποσο συμφωνω. το there will be blood το ειδες?