Νέα

Προς τις γυναίκες (κυρίως) του φόρουμ, αλλά και τους άνδρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kwstis33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 325
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
το φερατε απο'δω,το φερατε απο'κει ,παλι στο αν ειναι οι ελληνιδες ελλεινιδες καταληξατε... :(

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ε τοτε δεν ειναι οτι δεν γουσταρετε τις ελληνιδες αλλα
1)δεν σας την πεφτουν(χωρις παρεξηγηση)
2)δεν την πεφτετε εσεις...
Τι λες ρε φιλε εχουμε γαμηθει να το φωναζουμε οτι ουτε κοιταμε τις Ελλεινιδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

schumi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
ναι μωρε μικαελ, ωραιο κ ευχαριστο το σεξ, κακως το βλεπουν ορισμενες σαν υποχρεωση
αλλα δεν θα ειχε κινηση τετοιο σπιτακι, κ αν ειχε θα ηταν ελαχιστη
οι γυναικες (οι περισσοτερες νομιζω) το βλεπουν το σεξ ως πιο εγκεφαλικη διαδικασια, δεν νομιζω να ικανοποιουσε καμια να παει να πληρωσει γι αυτο.. εκτος αν το εχει βιτσιο ποτε δεν ξερεις χαχα
θελω καθως ερχεσαι να μου φερεις κ μια οικιακη βοηθο γιατι ξερεις κουραζομαι να τα κανω ολα μονη μου *P

ναι αλλα μπορουμε καλλιστα να σας πεισουμε για το αντιθετο!! :dancing:

Δεν ξέρω αν θα βοηθήσω αλλά αυτό που με απασχολεί τον τελευταίο καιρό, είναι το γιατί μας έχουν πρήξει τα μπιριπιπ πως είναι εγκεφαλικές στο σεξ. :headbang:
Δηλαδή, τι;
Για σεξ μιλάμε όχι για εξίσωση made by Einstein.
Επειδή κάποιες θα πουν: "μα εσείς το κάνετε σαν τα ζώα", θα προαπαντήσω : "τότε γιατί λέτε πως θέλετε έναν ταύρο ή έναν τίγρη στο κρεβάτι σας;Εεεε;
Γιατί δεν λέτε θέλω τον deep blue;".

Ακου εγκεφαλικό σεξ, χμφφφ... εγώ συμπεραίνω πως είμαστε γιαυτές απλά ζωντανά vibrators
αυτά περι εγκεφαλικου sex. το sex ειναι χαρά και υγεία και με αυτό χαίρεται και ο εγκέφαλος!!!

Επισκέπτης
Τι λες ρε φιλε εχουμε γαμηθει να το φωναζουμε οτι ουτε κοιταμε τις Ελλεινιδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρησταρα θα το πω μια φορα κ εαν το πιασεις το πιασες αλλιως δεν πειραζει...οταν εισαι μουνακιας το μουνι δεν εχει συνορα,ουτε επαγγελμα,ουτε εμφανιση,ουτε εαν γαμιεται καλα η οχι...ΤΕΛΟΣ

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τωρα μισελ... θες να κατσουμε να συζητησουμε την γυναικεια ψυχολογια κ το γυναικειο σκεπτικο? αστο βρε παιδι μου
εδω καμια δεν ειναι ιδια με την αλλη... με σας θα σκεφτομασταν το ιδιο (ακομη κ αν προκειται για σεξ?) ?

κ ελεος με τις ελλεινιδες.. να πατε στο αντιστοιχο τεραστιων διαστασεων τοπικ :P

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
χερετωωωω.μια και ειναι μεσα η θαλια και η ιουλια που απαντησαν σε αυτα που λεω στη σελ 10 θα τουσ πω οτι οι εξερεσεισ επιβεβαιωνουν τον κανονα. :rockon: θα βαλω και ανθρωπακι καποια στιγμη που θα εχω ορεξη. τωρα.. :tired:.ολοι κραζουν τισ ελληνιδεσ και μολισ τουσ κουνισετε κολαρακι τρεχουν τα σαλια τουσ και εσεισ το ξερεται.εγω ειμαι φαν τον ελληνιδων ,ιταλιδων και ουγκρανιδων.δεν εχω κοληματα με τισ εθνηκοτητεσ .ολοστε οτι δωσεισ...με οποια συμασια και  αν το λαβει καποιοσ.....περνεις. θεμητω ειναι να συμβαινει αυτο που λεω στη σελ 10. το ιδιο συμβαινει και εξω στον αλιθηνο κοσμο.σχεδον οι 3 πρωτεσ ερωτησεισ που θα σου κανουν οι ελληνηδεσ ειναι: 1 που μενεις 2 τη δουλια κανεις 3αν μενεισ μονος.Μαλιστα γυνονται και με τη σειρα που τισ γραφω .και οι 3 εχουν στοχο να τσεκαρουν ποσα εχεισ η θα εχεισ στο μελλον.εδω γιατι να διαφερουν στη σκεψει?επηδη καποιεσ λενε οτι ζουν στο εξωτερικο? :dancing:παραμυθη μεντολεσ.ετσι ειναι η ζωη.οποιοσ προσαρμοζεται επηβιονει και πηδαει :rockon: οποιοσ δεν προσαρμοζεται :jerking:..... η...νταα με αγαπη ολγκα :2funny:  βεβαια απτην καθε ολγκα.... περναω και εγω ποτε ποτε γιαυτο και ειμαι και εδω. :grin:

Επισκέπτης
παντως αυτο το πραγμα με εκνευριζει πολυ που λενε μπορουν να εχουν οποιον θελουν...ειστε σιγουρες οτι ολοι θελουν εσας...μεγαλη ιδεα εχετε για τον εαυτο σας... κ να μην λετε πολλα γιατι εχει ο καιρος γυρισματα...

:2funny: :2funny: μακαρι να ειχα οποιον ηθελα

ποσες χυλοπιτες εχω φαει.... :headbang:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
παντως ρε παιδια το να πηγαινεις σε μουρδελα και να λες αυτη θα γαμησω γτ εχω τα λεφτα ειναι σαν να πηγαινεις στα μαγαζια αρα γτ να μην ειχε επιτυχια ενα μπουρδελο για γυναικες;;;  :dancing:

kpn

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
παντως ρε παιδια το να πηγαινεις σε μουρδελα και να λες αυτη θα γαμησω γτ εχω τα λεφτα ειναι σαν να πηγαινεις στα μαγαζια αρα γτ να μην ειχε επιτυχια ενα μπουρδελο για γυναικες;;;  :dancing:

τι ακριβως συζητατε?
για μπουρδελα γυναικων?

Επισκέπτης
Πριν απο μηνες εψαχνα να βρω cg για δωρο στον αντρα μου (τριο). Ψαχνοντας στο διαδικτυο επεσα πανω στο σαιτ. Πηρα τις πληροφοριες μου και μετα απλα κολλησα. Αλλη ερωτηση...

Πάντα πίστευα ότι έχεις πολύ ανοικτό μυαλό από όσα γράφεις  ;) :-*

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
:new_shocked: ρε κορίτσια, λέτε δηλαδή ότι μόνο εγώ ήρθα στο σάιτ για καμάκι; ν'αρχίσω να ντρέπομαι; 

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εεεελα μωρε και τι εγινε, χαλαρες να ειμαστε. η καθεμια ειναι εδω για τους δικους τους λογους! Αλλη γουσταρει φλερτ, αλλη γουσταρει λεσβιακα, αλλη θελει να δει πως σκεφτονται οι αντρες(w00000t!!!), αλλη θελει να στειλει τον αντρα στην ταυλανδη για τα γενεθλια του (το αξιζει ομως!!!)αλλη θελει να του κλεισει CG (good job idd) αλλη την συνταγη για το σομ ταμ κοκ.

Παντως γενικοτερα μιλωντας οι κοπελες που μενουμε κατα γενικη παραδοχη δεν κανουμε κακο στο σαιτ, και καποιες εχουμε γινει και φιλες (εστω διαδυκτιακα) και τα λεμε. Και οσο να ναι, μαθαινουμε και εμεις απο σας και εσεις απο μας.

I rest my case. :)

Επισκέπτης
:new_shocked: ρε κορίτσια, λέτε δηλαδή ότι μόνο εγώ ήρθα στο σάιτ για καμάκι; ν'αρχίσω να ντρέπομαι; 

οχι γλυκια μου, κ εγω το ιδιο ψαχνω (κανω) :2funny:

( κ μετα λεν οτι οι γυναικες μπορουν να εχουν οποιον θελουν  :think: )

εεεελα μωρε και τι εγινε, χαλαρες να ειμαστε. η καθεμια ειναι εδω για τους δικους τους λογους! Αλλη γουσταρει φλερτ, αλλη γουσταρει λεσβιακα, αλλη θελει να δει πως σκεφτονται οι αντρες(w00000t!!!), αλλη θελει να στειλει τον αντρα στην ταυλανδη για τα γενεθλια του (το αξιζει ομως!!!)αλλη θελει να του κλεισει CG (good job idd) αλλη την συνταγη για το σομ ταμ κοκ.

Παντως γενικοτερα μιλωντας οι κοπελες που μενουμε κατα γενικη παραδοχη δεν κανουμε κακο στο σαιτ, και καποιες εχουμε γινει και φιλες (εστω διαδυκτιακα) και τα λεμε. Και οσο να ναι, μαθαινουμε και εμεις απο σας και εσεις απο μας.

I rest my case. :)

:thumbsup: :cool2:

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1