Νέα

Προς τις γυναίκες (κυρίως) του φόρουμ, αλλά και τους άνδρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kwstis33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 325
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
θα ηθελα απαντηση στο παρακατω απο ολες τις γυναικες.(και οχι μονο) :)

πες κάτι που έμαθες,κάτι που σου αρέσει και κάτι που σου κάνει εντύπωση
στο μπουρδελα κομ

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
1. εμαθα τι σημαινει CT κ μη σου πω κ τα 3/4 της ορολογιας χα χα δεν μ ενδιεφερε να το μαθω αλλα οτι μαθαινει κανεις καλο ειναι τι να κανουμε χα χα
2. μου αρεσουν οι γενικες συζητησεις (σοβαρες κ μη), η πλακα που κανουμε με μερικους
3. μου εκανε εντυπωση οτι τοσος ανδρικος λαος επισκεπτεται τα ιδρυματα οπως κ οι αποψεις τους για τις γυναικες (ελληνιδες ας πουμε *P )πραγμα το οποιο δεν μου κανει εντυπωση πλεον μετα απο συζητησεις που εχουν γινει κ εχω καταλαβει καποια πραγματα, επισης μου εκανε εντυπωση που μπορουν να γινονται τσακωμοι μεταξυ ανδρων ακομη κ για τα πιο ασχετα θεματα, ετσι επειδη εχουμε ορεξη να την πουμε στον αλλο

ε αυτα νομιζω *P

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αν υπηρχαν αναλογα ιδρυματα για γυναικες, θα πηγαινες?
( ισχυει για ολες τις γυναικες )

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
αν υπηρχαν αναλογα ιδρυματα για γυναικες, θα πηγαινες?
( ισχυει για ολες τις γυναικες )

οι γυναίκες δεν χρειάζεται να πάνε σε τέτοια ιδρύματα.... γιατί να πληρώσουν για κάτι που μπορούν να το έχουν δωρεάν ΑΝ θέλουν...
:think:

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
1. εμαθα τι σημαινει CT κ μη σου πω κ τα 3/4 της ορολογιας χα χα δεν μ ενδιεφερε να το μαθω αλλα οτι μαθαινει κανεις καλο ειναι τι να κανουμε χα χα
2. μου αρεσουν οι γενικες συζητησεις (σοβαρες κ μη), η πλακα που κανουμε με μερικους
3. μου εκανε εντυπωση οτι τοσος ανδρικος λαος επισκεπτεται τα ιδρυματα οπως κ οι αποψεις τους για τις γυναικες (ελληνιδες ας πουμε *P )πραγμα το οποιο δεν μου κανει εντυπωση πλεον μετα απο συζητησεις που εχουν γινει κ εχω καταλαβει καποια πραγματα, επισης μου εκανε εντυπωση που μπορουν να γινονται τσακωμοι μεταξυ ανδρων ακομη κ για τα πιο ασχετα θεματα, ετσι επειδη εχουμε ορεξη να την πουμε στον αλλο

ε αυτα νομιζω *P

και στη προηγούμενη ερώτηση με κάλυψε 1000% η Bite....  :rockon: :rockon: :rockon:

schumi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
οι γυναίκες δεν χρειάζεται να πάνε σε τέτοια ιδρύματα.... γιατί να πληρώσουν για κάτι που μπορούν να το έχουν δωρεάν ΑΝ θέλουν...
:think:

sorry που επεμβαίνω αλλά εδώ είσαι λάθος. Για αυτό όλοι εδώ μέσα πάμε με ανατολικού μπλοκ κορίτσια. γιατί οι ελληνίδες έχετε χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. νομίζετε ότι η χαρά του sex είναι αγγαρεία ή οτι μας κάνετε χάρη. Αυτά και sorry που επενέβηκα. :rockon: :rockon:

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
sorry που επεμβαίνω αλλά εδώ είσαι λάθος. Για αυτό όλοι εδώ μέσα πάμε με ανατολικού μπλοκ κορίτσια. γιατί οι ελληνίδες έχετε χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. νομίζετε ότι η χαρά του sex είναι αγγαρεία ή οτι μας κάνετε χάρη. Αυτά και sorry που επενέβηκα. :rockon: :rockon:

Πες τα χρυσοστομε!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

κ λες αυτο να συντεινει στο να δημιουργηθουν ιδρυματα για ικανοποιηση γυναικων στην ελλαδα κ να χρησιμοποιουνται κιολας? ολιγον ουτοπικο...

νομιζω οτι κ η πιο αισχος γκομενα (απ ολες τις αποψεις) στη γκρετσια δεν θα πηγαινε σε καμια περιπτωση, ασε που παντα θα υπαρχουν μνδλοι κ γι αυτες *P

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
κ λες αυτο να συντεινει στο να δημιουργηθουν ιδρυματα για ικανοποιηση γυναικων στην ελλαδα κ να χρησιμοποιουνται κιολας? ολιγον ουτοπικο...

νομιζω οτι κ η πιο αισχος γκομενα (απ ολες τι αποψεις) στη γκρετσια δεν θα πηγαινε σε καμια περιπτωση, ασε που παντα θα υπαρχουν μνδλοι κ γι αυτες *P

+13 Οπως κ εγω θα γίνω στο μέλλον ο μουνοδουλος σου,ετσι bite Μου? :P :P :P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
+13 Οπως κ εγω θα γίνω στο μέλλον ο μουνοδουλος σου,ετσι bite Μου? :P :P :P
ακομη περιμενω την πιστωτικη σου κ το εκκαθαριστικο εφοριας σου για να σε κρινω αν αξιζεις να γινεις *P *P *P

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ακομη περιμενω την πιστωτικη σου κ το εκκαθαριστικο εφοριας σου για να σε κρινω αν αξιζεις να γινεις *P *P *P

συντομα bite μου..
για να σου δειξω κ ποσο καλος μουνοδουλος ειμαι θα στα φερω στο μερος σου,να τα δεις,για να μην τα βλεπεις απο ιντερνετ..
απλα προσπαθω να μαζεψω κ αλλα χρηματα για να σε εντυπωσιασω με τα 'λεφτα΄  αισθηματα μου.. :P :P :P

schumi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1

νομιζω οτι κ η πιο αισχος γκομενα (απ ολες τις αποψεις) στη γκρετσια δεν θα πηγαινε σε καμια περιπτωση, ασε που παντα θα υπαρχουν μνδλοι κ γι αυτες *P

BiteMeIaMfresH μνδλοι θα υπάρχουν πάντα!!!  :rockon: :rockon:

Είναι στην φύση του άνδρα. Όπως λέει και η παροιμία μνι σέρνει καράβι. Άνδρα δεν θα σύρει? Το θέμα είναι οι ελληνίδες να συνειδητοποιήσουν ότι οι καιροί άλλαξαν και το sex δεν είναι taboo ή υποχρέωση, αλλά  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ Κ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!!!! Αλλιώς μιλάμε για bad sex. Άρα bad life!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Αν άνοιγε ένα τέτοιο μαγαζί θα είχε κίνηση μόνο όταν παραδεχθείτε ότι είστε πεοδλες και ότι αγαπάτε εξίσου με εμάς το sex. :dancing:

Επισκέπτης
παντως αυτο το πραγμα με εκνευριζει πολυ που λενε μπορουν να εχουν οποιον θελουν...ειστε σιγουρες οτι ολοι θελουν εσας...μεγαλη ιδεα εχετε για τον εαυτο σας... κ να μην λετε πολλα γιατι εχει ο καιρος γυρισματα...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
παντως αυτο το πραγμα με εκνευριζει πολυ που λενε μπορουν να εχουν οποιον θελουν...ειστε σιγουρες οτι ολοι θελουν εσας...μεγαλη ιδεα εχετε για τον εαυτο σας... κ να μην λετε πολλα γιατι εχει ο καιρος γυρισματα...

xaxaxaxaxa ρε φιλε το scrollακι στην υπογραφη σου ΓΑΜΑΑΑΑΑΑΕΙ..χαχαχαχαχα

γραψεεεεε plzzzzz

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι μωρε μικαελ, ωραιο κ ευχαριστο το σεξ, κακως το βλεπουν ορισμενες σαν υποχρεωση
αλλα δεν θα ειχε κινηση τετοιο σπιτακι, κ αν ειχε θα ηταν ελαχιστη
οι γυναικες (οι περισσοτερες νομιζω) το βλεπουν το σεξ ως πιο εγκεφαλικη διαδικασια, δεν νομιζω να ικανοποιουσε καμια να παει να πληρωσει γι αυτο.. εκτος αν το εχει βιτσιο ποτε δεν ξερεις χαχα
συντομα bite μου..
για να σου δειξω κ ποσο καλος μουνοδουλος ειμαι θα στα φερω στο μερος σου,να τα δεις,για να μην τα βλεπεις απο ιντερνετ..
απλα προσπαθω να μαζεψω κ αλλα χρηματα για να σε εντυπωσιασω με τα 'λεφτα΄  αισθηματα μου.. :P :P :P

θελω καθως ερχεσαι να μου φερεις κ μια οικιακη βοηθο γιατι ξερεις κουραζομαι να τα κανω ολα μονη μου *P

Επισκέπτης
κ ειπα να ειναι πιο κουλ απο τουδε κ στο εξης  :sunglasses: κ εσεις εκει να με τσιγκλατε  :2funny:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
θελω καθως ερχεσαι να μου φερεις κ μια οικιακη βοηθο γιατι ξερεις κουραζομαι να τα κανω ολα μονη μου *P

τπτ δεν θα κανεις..ολα θα τα κανει η υπηρετρια..αφου ειμαι μουνοδουλος ειπαμε,αυτα ειναι βασικα..
η υπηρετρια κ εγω θα τα κανουμε κ εσυ ολη μερα τσαρκα με τις φιλες κ tv ξαπλα κ θα σου φερνω το καφεδακι σου,ατελειωτη Bite μου.. :P :P :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom