Νέα

Προς τις γυναίκες (κυρίως) του φόρουμ, αλλά και τους άνδρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kwstis33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 325
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
οι γυναίκες δεν χρειάζεται να πάνε σε τέτοια ιδρύματα.... γιατί να πληρώσουν για κάτι που μπορούν να το έχουν δωρεάν ΑΝ θέλουν...
:think:
Με τοσους λιγουρηδες που κυκλοφορουν ακομα και τα πιο μπαζα εχουν γκομενο οποτε θελουν και τον αλλαζουν και οποτε θελουν.

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Δεν είπα ότι κανει κανείς χάρη στον άλλον,
ούτε χρειάζεται να έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, αγαπητέ μουν....

απλά είναι γεγονός ότι άμα μια γυναίκα θέλει θα βρεί.... Τώρα ότι και να λέτε.... απλά πασατέμπος.

Επισκέπτης
κ τι να κανουμε δηλαδη ρε παιδια αφου οι μουναρες θελουνε μαρουλι πολλοι τι θα την κανουμε σφεντονα?η θα γαμαμε για ολη την ζωη τις πουτανες...

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6

απλά είναι γεγονός ότι άμα μια γυναίκα θέλει θα βρεί.... Τώρα ότι και να λέτε.... απλά πασατέμπος.

Αυτο ειναι το θεμα οτι οταν η γυναικα θελει να βρει μονο απο κανα λιγουρη θα βρει.

Επισκέπτης

ενω αμα θελει ο αντρας δεν βρισκει...ειναι πολυ δυσκολο στην σημερινη κοινωνια να βρεις μια γκομενα ετσι απλα για να την βρεις...ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΑΠΟ το bourdela.com που ακουτε να ειναι επιλογη τους τα μπουρδελα κ να ειναι απαιτητικοι δεν ειναι ετσι η αληθεια
κ οτι κ να μου πεις πασαντεμπο...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ενω αμα θελει ο αντρας δεν βρισκει...ειναι πολυ δυσκολο στην σημερινη κοινωνια να βρεις μια γκομενα ετσι απλα για να την βρεις...ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΑΠΟ το bourdela.com που ακουτε να ειναι επιλογη τους τα μπουρδελα κ να ειναι απαιτητικοι δεν ειναι ετσι η αληθεια
κ οτι κ να μου πεις πασαντεμπο...

παρα πολυ σωστος ρε φιλε..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
laplace  ξαπλα μπαι δε πουλ φυσικα... καπου στα βορεια προαστεια *P

ρε μουν αυτες που νομιζουν οτι ολοι τις θελουν κ κοβουν φλεβες για παρτη τους ειναι υποκατηγορια ελλεινιδας

δεν νομιζω πως ειπε κανεις πως αμα θελει ο ανδρας δεν βρισκει
η ερωτηση αφορουσε στις γυναικες απλως

Επισκέπτης
ρε μουν αυτες που νομιζουν οτι ολοι τις θελουν κ κοβουν φλεβες για παρτη τους ειναι υποκατηγορια ελλεινιδας
δεν νομιζω πως ειπε κανεις πως αμα θελει ο ανδρας δεν βρισκει
η ερωτηση αφορουσε στις γυναικες απλως

τουλαχιστον το λες εσυ γιατι εδω στο τσατ θα με τρελανουν  :P :P

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Καλα σιγουρα................
Ρε παρτε χαμπαρι στη Ελλαδα δεν εχουμε γυναικες.
Τι θελετε να πω!
Για Ρωσια?Τσεχια?γενικα αν.μπλοκ?Ουγγαρια?κουβα?
Εκει εχει μουναρες εξωπραγματικες που σου προσφερουν πολλα και οχι σαν τα μπαζα τις Ελληνιδες που εχουν και τουπε,απο που και ως που? που για μενα ειναι οι πιο ασχημες στην Ευρωπη μαζι με τις Βουλγαρες.
Φταινε βεβαια και οι λιγουριδες γιατι αυτοι εκαναν ετσι αυτα τα μπαζα.
Οχι οτι ασχολουμαι,οταν καν που τις κοιταω αλλα μου τι βαρανε στα νευρα.

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Τι θελετε να πω!
Εκει εχει μουναρες εξωπραγματικες που σου προσφερουν πολλα και οχι σαν τα μπαζα τις Ελληνιδες που εχουν και τουπε,απο που και ως που? που για μενα ειναι οι πιο ασχημες στην Ευρωπη μαζι με τις Βουλγαρες.

Να ρε xristos1000 εδω συμφωνουμε τουλαχιστον.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Τι θελετε να πω!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:εχεις πολλη πλακα φιλε με εκανες και γελασα ειδικα με το "Φταινε βεβαια και οι λιγουριδες γιατι αυτοι εκαναν ετσι αυτα τα μπαζα.
" :boobies: :boobies: :boobies: :rockon: :rockon:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:εχεις πολλη πλακα φιλε με εκανες και γελασα ειδικα με το "Φταινε βεβαια και οι λιγουριδες γιατι αυτοι εκαναν ετσι αυτα τα μπαζα.
" :boobies: :boobies: :boobies: :rockon: :rockon:
Ναι ναι και 'γω για να γελασουμε το ειπα. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
εγω θελω να ξερω εαν ερχοταν ενα πιπινακι κοντοπουτανο με το φουστανακι του κ σας κωλοτρυβοτανε για καιρο να σας εβλεπα εαν δεν το γαμουσατε η οχι γιατι κ εγω απο θεωριες ασε εχω γραψει ιστορια...αλλα απο πραξη αστα κλαφτα  :2funny:

Επισκέπτης
εγω θελω να ξερω εαν ερχοταν ενα πιπινακι κοντοπουτανο με το φουστανακι του κ σας κωλοτρυβοτανε για καιρο να σας εβλεπα εαν δεν το γαμουσατε η οχι γιατι κ εγω απο θεωριες ασε εχω γραψει ιστορια...αλλα απο πραξη αστα κλαφτα  :2funny:

Μα θα το γαμουσαμε.Αρκει να μην ηταν σαν το αναποδο γαμωτο  :grin:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ναι ρε φιλε θα το γαμουσα απο τον κωλο και μετα δρομο γιατι ετσι θελουν οι Ελλεινιδες.
Ικανιποιοιθηκες τωρα?

Επισκέπτης
ε τοτε δεν ειναι οτι δεν γουσταρετε τις ελληνιδες αλλα
1)δεν σας την πεφτουν(χωρις παρεξηγηση)
2)δεν την πεφτετε εσεις...

Επειδη εχουν μαλακισμενη νοοτροπια ακομα και σε μια σχεση δεν τις γουσταρουμε και δευτερον αρκετες ειναι σαν το αναποδο γαμωτο εμφανισιακα και το παιζουν και ντιβες.
Να γιατι δεν τις γουσταρουμε.

Επισκέπτης
Ναι ρε φιλε θα το γαμουσα απο τον κωλο και μετα δρομο γιατι ετσι θελουν οι Ελλεινιδες.
Ικανιποιοιθηκες τωρα?

[move][size=16pt]ΑΡΑ Κ ΕΣΥ ΛΙΓΟΥΡΗΣ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ ΓΑΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥΤΟ ΧΡΗΣΤΑΚΟ Κ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ  :2funny:[/size][/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom