Νέα

Προς τις γυναίκες (κυρίως) του φόρουμ, αλλά και τους άνδρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kwstis33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 325
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
η δ'επιλογη ειναι πιθανη.Απ'αυτες που συμμετεχουν στο φορουμ, η bitemeimfresh και η mounitsa ειναι πραγματικες γυναικες πιστευω.Για τις υπολοιπες διατηρω μια αμφιβολια...

αντροφερνω εεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kpn

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πριν απο μηνες εψαχνα να βρω cg για δωρο στον αντρα μου (τριο). Ψαχνοντας στο διαδικτυο επεσα πανω στο σαιτ. Πηρα τις πληροφοριες μου και μετα απλα κολλησα. Αλλη ερωτηση...

αυτες ειναι γυναικες για σπιτι :headbang:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.991
Πόντοι
606
εδω καποια αλλη εγραφε πριν μερες οτι παει στο ραλυ ακροπολις,παρακολουθει φορμουλα1 και γνωριζει τεχνικες λεπτομερειες των αυτοκινητων,πως να μην μπω σε υποψιες? :uglystupid:

Επισκέπτης
εδω καποια αλλη εγραφε πριν μερες οτι παει στο ραλυ ακροπολις,παρακολουθει φορμουλα1 και γνωριζει τεχνικες λεπτομερειες των αυτοκινητων,πως να μην μπω σε υποψιες? :uglystupid:
Γιατι, προκειται για αντρικα σπορ; Ελεος...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16

αν κατουρουσε κ ορθια θα την υποψιαζομουν :P :P

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

αντε καλε... και τι μ αυτο κι εγω βλεπω φορμουλα ενα αμα την πετυχω, παλια ημουνα τελειως κολλημενη, και για να σε σκοτωσω τελειως θες να σου περιγραψω τον ακριβη κυκλο καυσης αυτοκινητου και λιγο πιο απλα τον κινητηρα αεροπλανου;;;;; η μηπως τα διαφορα ειδη οξυγωνοκολλησεων;;;;  :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.333
Πόντοι
8.645
Δε καταλαβαινω το λογο καποιος  αντρας να κανει γυναικιο λογαριασμο και να μπαινει καθε μερα να κανει ποστ..πρεπει να ειναι το λιγοτερο αργοσχολος και μαλακας ως το κοκαλο.. :uglystupid: :uglystupid:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
αντε καλε... και τι μ αυτο κι εγω βλεπω φορμουλα ενα αμα την πετυχω, παλια ημουνα τελειως κολλημενη, και για να σε σκοτωσω τελειως θες να σου περιγραψω τον ακριβη κυκλο καυσης αυτοκινητου και λιγο πιο απλα τον κινητηρα αεροπλανου;;;;; η μηπως τα διαφορα ειδη οξυγωνοκολλησεων;;;;  :grin:

βελγιο,σπουδαζεις μηχανολογος λοιπον..
σιγα σιγα συμπληρωνεται το παζλ, ερωτα μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom