εσυ ομως γτ εισαι στο σαιτ;
για να γνωρισει εσενα..
εσυ ομως γτ εισαι στο σαιτ;
η δ'επιλογη ειναι πιθανη.Απ'αυτες που συμμετεχουν στο φορουμ, η bitemeimfresh και η mounitsa ειναι πραγματικες γυναικες πιστευω.Για τις υπολοιπες διατηρω μια αμφιβολια...
για να γνωρισει εσενα..
Πριν απο μηνες εψαχνα να βρω cg για δωρο στον αντρα μου (τριο). Ψαχνοντας στο διαδικτυο επεσα πανω στο σαιτ. Πηρα τις πληροφοριες μου και μετα απλα κολλησα. Αλλη ερωτηση...
αχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχαχ,καλογια να γνωρισει εσενα..
εδω καποια αλλη εγραφε πριν μερες οτι παει στο ραλυ ακροπολις,παρακολουθει φορμουλα1 και γνωριζει τεχνικες λεπτομερειες των αυτοκινητων,πως να μην μπω σε υποψιες?αντροφερνω εεε
καλα η συμπαθεια μου την εκανε?
Γιατι, προκειται για αντρικα σπορ; Ελεος...εδω καποια αλλη εγραφε πριν μερες οτι παει στο ραλυ ακροπολις,παρακολουθει φορμουλα1 και γνωριζει τεχνικες λεπτομερειες των αυτοκινητων,πως να μην μπω σε υποψιες?
αυτη η σιγουρια σου ομως φοβερο πραγμα...ειπα συμπαθεια κι αμεσως...διαβαζω μωρη αυριο εχω εργαστηριο
εξακολουθεις να μου δινεις σημασια και δεν καταλαβενω το γτ
εδω καποια αλλη εγραφε πριν μερες οτι παει στο ραλυ ακροπολις,παρακολουθει φορμουλα1 και γνωριζει τεχνικες λεπτομερειες των αυτοκινητων,πως να μην μπω σε υποψιες?
εδω καποια αλλη εγραφε πριν μερες οτι παει στο ραλυ ακροπολις,παρακολουθει φορμουλα1 και γνωριζει τεχνικες λεπτομερειες των αυτοκινητων,πως να μην μπω σε υποψιες?
αυτη η σιγουρια σου ομως φοβερο πραγμα...ειπα συμπαθεια κι αμεσως...
σε γουσταρω..
απο την πρωτη στιγμη που ειδα το προφιλ σου,απο το πρωτο σου ποστ..
κακο ειναι κ αυτο?
αντε καλε... και τι μ αυτο κι εγω βλεπω φορμουλα ενα αμα την πετυχω, παλια ημουνα τελειως κολλημενη, και για να σε σκοτωσω τελειως θες να σου περιγραψω τον ακριβη κυκλο καυσης αυτοκινητου και λιγο πιο απλα τον κινητηρα αεροπλανου;;;;; η μηπως τα διαφορα ειδη οξυγωνοκολλησεων;;;;
ναι ρωμαιο ποτε θα με παντρευτεις να με κλεψεις απο τον πατερα μου;;;
τη βαλεντινα μπουααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα[size=16pt]ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ[/size] ποιον εννουσες?
διαβαζω μωρη αυριο εχω εργαστηριο