You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προς τις γυναίκες (κυρίως) του φόρουμ, αλλά και τους άνδρες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kwstis33
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 325
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
η δ'επιλογη ειναι πιθανη.Απ'αυτες που συμμετεχουν στο φορουμ, η bitemeimfresh και η mounitsa ειναι πραγματικες γυναικες πιστευω.Για τις υπολοιπες διατηρω μια αμφιβολια...
αντροφερνω εεε

για να γνωρισει εσενα..![]()
![]()
![]()
εξακολουθεις να μου δινεις σημασια και δεν καταλαβενω το γτ
Πριν απο μηνες εψαχνα να βρω cg για δωρο στον αντρα μου (τριο). Ψαχνοντας στο διαδικτυο επεσα πανω στο σαιτ. Πηρα τις πληροφοριες μου και μετα απλα κολλησα. Αλλη ερωτηση...
αυτες ειναι γυναικες για σπιτι

Επισκέπτης
αχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχαχ,καλογια να γνωρισει εσενα..![]()
![]()
![]()
Επισκέπτης
καλα η συμπαθεια μου την εκανε?
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.282
- Πόντοι
- 1.206
εδω καποια αλλη εγραφε πριν μερες οτι παει στο ραλυ ακροπολις,παρακολουθει φορμουλα1 και γνωριζει τεχνικες λεπτομερειες των αυτοκινητων,πως να μην μπω σε υποψιες?αντροφερνω εεε![]()
![]()
![]()
![]()

Επισκέπτης
καλα η συμπαθεια μου την εκανε?
διαβαζω μωρη αυριο εχω εργαστηριο
Επισκέπτης
Γιατι, προκειται για αντρικα σπορ; Ελεος...εδω καποια αλλη εγραφε πριν μερες οτι παει στο ραλυ ακροπολις,παρακολουθει φορμουλα1 και γνωριζει τεχνικες λεπτομερειες των αυτοκινητων,πως να μην μπω σε υποψιες?![]()
Επισκέπτης
αυτη η σιγουρια σου ομως φοβερο πραγμα...ειπα συμπαθεια κι αμεσως...διαβαζω μωρη αυριο εχω εργαστηριο![]()
![]()
εξακολουθεις να μου δινεις σημασια και δεν καταλαβενω το γτ
σε γουσταρω..
απο την πρωτη στιγμη που ειδα το προφιλ σου,απο το πρωτο σου ποστ..
κακο ειναι κ αυτο?
εδω καποια αλλη εγραφε πριν μερες οτι παει στο ραλυ ακροπολις,παρακολουθει φορμουλα1 και γνωριζει τεχνικες λεπτομερειες των αυτοκινητων,πως να μην μπω σε υποψιες?![]()
αν κατουρουσε κ ορθια θα την υποψιαζομουν
εδω καποια αλλη εγραφε πριν μερες οτι παει στο ραλυ ακροπολις,παρακολουθει φορμουλα1 και γνωριζει τεχνικες λεπτομερειες των αυτοκινητων,πως να μην μπω σε υποψιες?![]()
αντε καλε... και τι μ αυτο κι εγω βλεπω φορμουλα ενα αμα την πετυχω, παλια ημουνα τελειως κολλημενη, και για να σε σκοτωσω τελειως θες να σου περιγραψω τον ακριβη κυκλο καυσης αυτοκινητου και λιγο πιο απλα τον κινητηρα αεροπλανου;;;;; η μηπως τα διαφορα ειδη οξυγωνοκολλησεων;;;;
Επισκέπτης
αυτη η σιγουρια σου ομως φοβερο πραγμα...ειπα συμπαθεια κι αμεσως...
[size=16pt]ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ[/size] ποιον εννουσες?

σε γουσταρω..
απο την πρωτη στιγμη που ειδα το προφιλ σου,απο το πρωτο σου ποστ..
κακο ειναι κ αυτο?
ναι ρωμαιο ποτε θα με παντρευτεις να με κλεψεις απο τον πατερα μου;;;
αντε καλε... και τι μ αυτο κι εγω βλεπω φορμουλα ενα αμα την πετυχω, παλια ημουνα τελειως κολλημενη, και για να σε σκοτωσω τελειως θες να σου περιγραψω τον ακριβη κυκλο καυσης αυτοκινητου και λιγο πιο απλα τον κινητηρα αεροπλανου;;;;; η μηπως τα διαφορα ειδη οξυγωνοκολλησεων;;;;![]()
βελγιο,σπουδαζεις μηχανολογος λοιπον..
σιγα σιγα συμπληρωνεται το παζλ, ερωτα μου...
ναι ρωμαιο ποτε θα με παντρευτεις να με κλεψεις απο τον πατερα μου;;;
να σε κλεψω?θα σε ζητησω επισημα..
θα ερθω με λουλουδια κυριακη..
Επισκέπτης
τη βαλεντινα μπουααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα[size=16pt]ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ[/size] ποιον εννουσες?![]()
διαβαζω μωρη αυριο εχω εργαστηριο![]()
![]()
για πες τι εργαστηριο;;;