τι πραμα ρε?
εδωσε την απαντηση ο μουνιλας
ετσι ειναι χρυσο μου...απο το να γαμαει ημιμετρα κ να μην καταλαβαινει τιποτα το γυρισε στο τσατσιλικι
βρε μουνιλα το θρεντ με τα βρωμικα κιλοτακια το ειδες;;;;
τι πραμα ρε?
ετσι ειναι χρυσο μου...απο το να γαμαει ημιμετρα κ να μην καταλαβαινει τιποτα το γυρισε στο τσατσιλικι
μου κανεις και παραπονα τωρα,δε σε φτανουν τα λεφτα μωρη????ετσι ειναι χρυσο μου...απο το να γαμαει ημιμετρα κ να μην καταλαβαινει τιποτα το γυρισε στο τσατσιλικι
Εγώ είμαι εδώ .... για να ανεβάζω τις ακροαματικότητες..χεχεε
τη βατιδου ποιος θα την κανει ομωςΚατι σαν τον Κουγια..
μου κανεις και παραπονα τωρα,δε σε φτανουν τα λεφτα μωρη????
βρε μουνιλα το θρεντ με τα βρωμικα κιλοτακια το ειδες;;;;
και τοπα εγω να σε αλλαξω αλλα εχε χαρη που τραβας πελατες...τσου :-*
ναι
βασικα οι γυναικες που μπαινουν στο σιτε η α)θα ειναι πατσαβουρες γαματα(εχετε την εντυπωση οτι ενα κυριλέ μουνι, ωραιο θα έμπαινε εδω μεσα?)β)μεγαλες ξεκολιαρες γ)λεσβιες δ)αντρες με ψεύτικα νικ γυναικων ε)χαζες.διαλεξτε και παρτε.α και προς θεου δεν ειμαι με τπτ μισογύνης.λατρευω τις γυναικες.αλλα εδω μεσα δεν πολυ κολανε.οποτε κατι παιζει.αυτα......
Οτι πεις...βασικα οι γυναικες που μπαινουν στο σιτε η α)θα ειναι πατσαβουρες γαματα(εχετε την εντυπωση οτι ενα κυριλέ μουνι, ωραιο θα έμπαινε εδω μεσα?)β)μεγαλες ξεκολιαρες γ)λεσβιες δ)αντρες με ψεύτικα νικ γυναικων ε)χαζες.διαλεξτε και παρτε.α και προς θεου δεν ειμαι με τπτ μισογύνης.λατρευω τις γυναικες.αλλα εδω μεσα δεν πολυ κολανε.οποτε κατι παιζει.αυτα......
πολυσχιδης προσωπικοτητα...ειμαι και τα 5
πολυσχιδης προσωπικοτητα...
εαν θες να μαθεις τιποτα
εδω μονο για το πως πηδηξε ο χ στην φυλης *** θα μαθεις κ για το εαν του πηρε στριφογυριστο η μονοκοματο το τσιμπουκι....
βασικα οι γυναικες που μπαινουν στο σιτε η α)θα ειναι πατσαβουρες γαματα(εχετε την εντυπωση οτι ενα κυριλέ μουνι, ωραιο θα έμπαινε εδω μεσα?)β)μεγαλες ξεκολιαρες γ)λεσβιες δ)αντρες με ψεύτικα νικ γυναικων ε)χαζες.διαλεξτε και παρτε.α και προς θεου δεν ειμαι με τπτ μισογύνης.λατρευω τις γυναικες.αλλα εδω μεσα δεν πολυ κολανε.οποτε κατι παιζει.αυτα......
πολυσχιδης προσωπικοτητα...
η δ'επιλογη ειναι πιθανη.Απ'αυτες που συμμετεχουν στο φορουμ, η bitemeimfresh και η mounitsa ειναι πραγματικες γυναικες πιστευω.Για τις υπολοιπες διατηρω μια αμφιβολια...βασικα οι γυναικες που μπαινουν στο σιτε η α)θα ειναι πατσαβουρες γαματα(εχετε την εντυπωση οτι ενα κυριλέ μουνι, ωραιο θα έμπαινε εδω μεσα?)β)μεγαλες ξεκολιαρες γ)λεσβιες δ)αντρες με ψεύτικα νικ γυναικων ε)χαζες.διαλεξτε και παρτε.α και προς θεου δεν ειμαι με τπτ μισογύνης.λατρευω τις γυναικες.αλλα εδω μεσα δεν πολυ κολανε.οποτε κατι παιζει.αυτα......
εγώ πάντως είμαι μουνάρα, έξυπνη και πλούσια θες δεν θες...
100 φορες το χω πει,ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ.εσυ ομως γτ εισαι στο σαιτ;
γαμπρο ψαχνεις???εγώ πάντως είμαι μουνάρα, έξυπνη και πλούσια θες δεν θες...