Επισκέπτης
κατσε ρε εβα δηλαδη τωρα τι περιμενεις να μαθεις απο δω,πως σκεφτονται οι αντρες για τις γυναικες?εδω θα το μαθεις,στο σαιτ της ειλικρινειας μη χεσω????χρησιμα και τα σαιτ σουαλλα δεν ειναι το ιδιο
κατσε ρε εβα δηλαδη τωρα τι περιμενεις να μαθεις απο δω,πως σκεφτονται οι αντρες για τις γυναικες?εδω θα το μαθεις,στο σαιτ της ειλικρινειας μη χεσω????χρησιμα και τα σαιτ σουαλλα δεν ειναι το ιδιο
κατσε ρε εβα δηλαδη τωρα τι περιμενεις να μαθεις απο δω,πως σκεφτονται οι αντρες για τις γυναικες?εδω θα το μαθεις,στο σαιτ της ειλικρινειας μη χεσω????
κατσε ρε εβα δηλαδη τωρα τι περιμενεις να μαθεις απο δω,πως σκεφτονται οι αντρες για τις γυναικες?εδω θα το μαθεις,στο σαιτ της ειλικρινειας μη χεσω????
το ιδιο κανουν κι οι γυναικες,ισοτητα βλεπεις...οχι σιγουρα οχι... αν και εχω πεσει σε φοβερες περιπτωσεις και εχω κανει και διασταυρωσεις... βλεπω ποσες μπαρουφες ειναι ικανοι να πουν οι αντρες μεταξυ τους μονο και μονο για να το παιξουν μαγκες σε αλλους αντρες![]()
![]()
![]()
κορυφαιο το θρεντακι ομως...
Πριν απο μηνες εψαχνα να βρω cg για δωρο στον αντρα μου (τριο). Ψαχνοντας στο διαδικτυο επεσα πανω στο σαιτ. Πηρα τις πληροφοριες μου και μετα απλα κολλησα. Αλλη ερωτηση...
Εμαθες οτι στεναχωρησες καποια ευαισθητα παιδακια?
εμεις ειμαστε απ τις λιγες...πες κ εσυ την γνωμη σου να γινουνε πολλες.....
δε με πιανεις και με ανησυχας...οι γνωμες?![]()
![]()
Εμένα γιατί μου πήρε δώρο μπλουζάκι? Νιώθω ριγμένος....
δε με πιανεις και με ανησυχας...
δε με πιανεις και με ανησυχας...
τι πραμα ρε?ρε δεν το περιμενα απο σενα αυτο.... κι εσυ ρε μεγαλε;;;;;
ρε δεν το περιμενα απο σενα αυτο.... κι εσυ ρε μεγαλε;;;;;