Νέα

Προς τις γυναίκες (κυρίως) του φόρουμ, αλλά και τους άνδρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kwstis33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 325
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αστο μωρη αλλο εννοουσα τωρα παλιωσε...κανε καμμια εργασια εκει...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
βρε μουνιλα ,στο θεο σου,
τι 'ν' αυτο που 'χεις εμπρος σου?

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
του τσατ ή του φορουμ? :P

και των δυο αλλα κυριως κοβει βολτες στο τσατ

ναι γιαυτο το εγραψα..λες να ειναι παρθενα η eva?
evaki τι θα κανουμε για αυτο?
τι θα πουμε στο χωριο?

δεν ξερω σου ειπα ειμαι ηδη παντρεμενη

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μου κανει εντυπωση η παρουσια καποιων γυναικων στο φορουμ!ομολογω μαλιστα,οτι καοιες φορες αισθανομαι και λιγο αμηχανα να συζητω καθαρα "ανδρικα"θεματα με γυναικες...
ηθελα κυριως-αλλα και ολοι μπορουν να πουν μια γνωμη- τις γυναικες να ρωτησω  με ποια ...φιλοσοφια συμμετεχουν σε αυτο εδω το φορουμ?ποιοι ειναι οι λογοι που τις φερνουν σε αυτο το φιλοξενο ιστοχωρο?

καλά ρε φίλε πλάκα μας κάνεις ... να το έλεγε κανένας που έχει 1000+ ποστς να πω ΟΚ αλλά εσύ ένιωσες άβολος από το 4ο σου ποστ? τι μκλια είναι αυτή που μας δέρνει ?

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
:boobies: :boobies: :boobies: :headbang: :headbang: Ρε παιδιά τι είναι οι γυναίκες για να μη συμμετάχουν στο σάϊτ; Ότι ορμές έχουμε εμείς , έχουν και αυτές. Εγώ πολύ θα ήθελα να ακούσω και τα δικά τους σεξουαλικά απωθημένα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μου κανει εντυπωση η παρουσια καποιων γυναικων στο φορουμ!ομολογω μαλιστα,οτι καοιες φορες αισθανομαι και λιγο αμηχανα να συζητω καθαρα "ανδρικα"θεματα με γυναικες...
ηθελα κυριως-αλλα και ολοι μπορουν να πουν μια γνωμη- τις γυναικες να ρωτησω  με ποια ...φιλοσοφια συμμετεχουν σε αυτο εδω το φορουμ?ποιοι ειναι οι λογοι που τις φερνουν σε αυτο το φιλοξενο ιστοχωρο?

παλι αυτη η ερωτηση? παλι? ελεος πια

αρχιζω να φοβαμαι οτι στον υπνο μου πλεον αντι ονειρων θα βλεπω διαφορους να με ρωτανε τι κανω στο φορουμ, θα μου δημιουργηθει μανια καταδιωξης τουλαχιστον :2funny:

λοιπον εισαι ο 795864684685796807085780 περιπου που ρωταει αυτο το πραγμα

εγω δεν απανταω.. αλλη ερωτηση καλυτερη κ πρωτοτυπη?

βασικα οι γυναικες που μπαινουν στο σιτε η α)θα ειναι πατσαβουρες γαματα(εχετε την εντυπωση οτι ενα κυριλέ μουνι, ωραιο θα έμπαινε εδω μεσα?)β)μεγαλες ξεκολιαρες γ)λεσβιες δ)αντρες με ψεύτικα νικ γυναικων ε)χαζες.διαλεξτε και παρτε.α και προς θεου δεν ειμαι με τπτ μισογύνης.λατρευω τις γυναικες.αλλα εδω μεσα δεν πολυ κολανε.οποτε κατι παιζει.αυτα......

ειμαι πατσαβουρα ειμαι κ χαζη ειμαι κ ανδρας ζιγκολο
ολα τα κακα τα εχω

η δ'επιλογη ειναι πιθανη.Απ'αυτες που συμμετεχουν στο φορουμ, η bitemeimfresh και η mounitsa ειναι πραγματικες γυναικες πιστευω.Για τις υπολοιπες διατηρω μια αμφιβολια...

κ εγω ειμαι σιγουρη γι αυτες τις 2 αλφονσο...  :P :P

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
εγώ προσωπικά δεν πιστεύω οτι υπάρχει έστω και για δήγμα γυναίκα στο φόρουμ.  η αδρές είναι, η πούστηδες, η από το ίδιο το site για να υπάρχει και λίγο ενδιαφέρων στο site .

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
h eva ειναι ο γκει με τα γυαλια που βαζει σε καθε θρεντ τις φωτο του κ ζηταει σεξ..
ΣΙΓΟΥΡΟ αυτο που γραφω..

πλακα κανω eva,μην τα παρεις παλι :P

Y.Γ. χαιρετισμους κ στην φιλη,το agrimi..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγώ προσωπικά δεν πιστεύω οτι υπάρχει έστω και για δήγμα γυναίκα στο φόρουμ.  η αδρές είναι, η πούστηδες, η από το ίδιο το site για να υπάρχει και λίγο ενδιαφέρων στο site .

πιανεις πουλια στον αερα χαχαχαχα

Επισκέπτης

Αχ, βρε πως μας καταλαβες; Εγω βασικα ανηκω στην τελευταια κατηγορια, ειμαι απο το ιδιο του σιτε  :rockon: :rockon:

Η.... μπορει κ να ειμαι gay  :think:

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
κατηγοριες και βλακειες, ολες μια χαρα κοπελες ειμαστε, σαν τα κρυα τα νερα.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
h eva ειναι ο γκει με τα γυαλια που βαζει σε καθε θρεντ τις φωτο του κ ζηταει σεξ..
ΣΙΓΟΥΡΟ αυτο που γραφω..

πλακα κανω eva,μην τα παρεις παλι :P

Y.Γ. χαιρετισμους κ στην φιλη,το agrimi..

παντως γυαλια φοραω κι ας μην ειμαι γκει  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom