κανας κοκορας για την πρωτη νυχτα του γαμου υπαρχει?
τον κοκορα ξερεις τον χρησιμοποιουσαν παλια για τις παρθενες
κανας κοκορας για την πρωτη νυχτα του γαμου υπαρχει?
τον κοκορα ξερεις τον χρησιμοποιουσαν παλια για τις παρθενες
του τσατ ή του φορουμ?
ναι γιαυτο το εγραψα..λες να ειναι παρθενα η eva?
evaki τι θα κανουμε για αυτο?
τι θα πουμε στο χωριο?
θα σε πικρανω ομως ειμαι κρυφοπαντρεμενη με εκλεκτο μελος του τσατ
γι αυτο με ετρωγε το δεξι μου αρχιδι...τωρα καταλαβα....
μου κανει εντυπωση η παρουσια καποιων γυναικων στο φορουμ!ομολογω μαλιστα,οτι καοιες φορες αισθανομαι και λιγο αμηχανα να συζητω καθαρα "ανδρικα"θεματα με γυναικες...
ηθελα κυριως-αλλα και ολοι μπορουν να πουν μια γνωμη- τις γυναικες να ρωτησω με ποια ...φιλοσοφια συμμετεχουν σε αυτο εδω το φορουμ?ποιοι ειναι οι λογοι που τις φερνουν σε αυτο το φιλοξενο ιστοχωρο?
μου κανει εντυπωση η παρουσια καποιων γυναικων στο φορουμ!ομολογω μαλιστα,οτι καοιες φορες αισθανομαι και λιγο αμηχανα να συζητω καθαρα "ανδρικα"θεματα με γυναικες...
ηθελα κυριως-αλλα και ολοι μπορουν να πουν μια γνωμη- τις γυναικες να ρωτησω με ποια ...φιλοσοφια συμμετεχουν σε αυτο εδω το φορουμ?ποιοι ειναι οι λογοι που τις φερνουν σε αυτο το φιλοξενο ιστοχωρο?
βασικα οι γυναικες που μπαινουν στο σιτε η α)θα ειναι πατσαβουρες γαματα(εχετε την εντυπωση οτι ενα κυριλέ μουνι, ωραιο θα έμπαινε εδω μεσα?)β)μεγαλες ξεκολιαρες γ)λεσβιες δ)αντρες με ψεύτικα νικ γυναικων ε)χαζες.διαλεξτε και παρτε.α και προς θεου δεν ειμαι με τπτ μισογύνης.λατρευω τις γυναικες.αλλα εδω μεσα δεν πολυ κολανε.οποτε κατι παιζει.αυτα......
η δ'επιλογη ειναι πιθανη.Απ'αυτες που συμμετεχουν στο φορουμ, η bitemeimfresh και η mounitsa ειναι πραγματικες γυναικες πιστευω.Για τις υπολοιπες διατηρω μια αμφιβολια...
εδω καποια αλλη εγραφε πριν μερες οτι παει στο ραλυ ακροπολις,παρακολουθει φορμουλα1 και γνωριζει τεχνικες λεπτομερειες των αυτοκινητων,πως να μην μπω σε υποψιες?
εγώ προσωπικά δεν πιστεύω οτι υπάρχει έστω και για δήγμα γυναίκα στο φόρουμ. η αδρές είναι, η πούστηδες, η από το ίδιο το site για να υπάρχει και λίγο ενδιαφέρων στο site .
εγώ προσωπικά δεν πιστεύω οτι υπάρχει έστω και για δήγμα γυναίκα στο φόρουμ. η αδρές είναι, η πούστηδες, η από το ίδιο το site για να υπάρχει και λίγο ενδιαφέρων στο site .
h eva ειναι ο γκει με τα γυαλια που βαζει σε καθε θρεντ τις φωτο του κ ζηταει σεξ..
ΣΙΓΟΥΡΟ αυτο που γραφω..
πλακα κανω eva,μην τα παρεις παλι
Y.Γ. χαιρετισμους κ στην φιλη,το agrimi..