Νέα

Προς μπουρδελιάρηδες ηλικίας 18-24

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spirtoulis(2)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Έχετε παρατηρήσει ότι οι λίγο έως αρκετά μεγαλύτερες σε ηλικία από εσάς ιερόδουλες είναι πιο..στοργικές απέναντί σας και σας φροντίζουν περισσότερο από ότι οι πιο μικρές ;; Μήπως είναι το μητρικό ένστικτο ;; :embarrased::embarrased::embarrased:

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.448
Πόντοι
2.606
Αυτό είναι
: :wink:

Συνημμένα

• images (8).jpg
    images (8).jpg
    10,9 KB · Εμφανίσεις: 35

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Βλέπεις πολλούς 18-24 να είναι μπουρδελιάρηδες;Οι συνομήλικές τους μόνο που δεν τους βιάζουνε,τί να κάνουν στα μπουρδέλα;Πρέπει να'ναι πολύ ταγάρι κάποιος σ'αυτές τις ηλικίες για να μην έχει γκόμενα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.321
Πόντοι
10.336
καμια δεν θελει να την γαμανε μεσηλικες και γεροι. καλως ή κακως, οταν εισαι νεος και πιο ωραιος δειχνεις, και πιθανοτατα πιο καθαρος θα εισαι (ξυρισμα κτλ), και αν εισαι και κανενα απειρο αντρακι που τελειωνει ευκολα και δεν εχει απαιτησεις, ε τι αλλο να ζητησουν οι μιλφ/γριες πουτανες; ο καλυτερος πελατης εισαι.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.321
Πόντοι
10.336
Βλέπεις πολλούς 18-24 να είναι μπουρδελιάρηδες;Οι συνομήλικές τους μόνο που δεν τους βιάζουνε,τί να κάνουν στα μπουρδέλα;Πρέπει να'ναι πολύ ταγάρι κάποιος σ'αυτές τις ηλικίες για να μην έχει γκόμενα.

Νταξει σχετικα ειναι ολα. Ενας φοιτητης 23-24 χρονων δεν χαλιεται να ριχνει ενα πουτσο με ενα εικοσαρικο σε ενα μουνι που δεν θα γαμησει ποτε. Επισης επειδη η φυση δεν ειναι γενναιοδωρη με ολους, οι ασχημοι στις ηλικιες 18-24 πιθανοτατα να μπαζωνουν πολυ ασχημα μουνια. Και μεταξυ μας, στις μικρες ηλικιες που οι σχεσεις ειναι πρηξοπουτσικες οσο δεν παει, δεν μου φαινεται παραλογο ενας νεος να πηγαινει με (ομορφες) πουτανες, να ξεμπερδευει. Μακαρι στα 17-19 μου να ειχα γνωση περι μπουρδελων αντι να τρεχω πισω απο τα μουνια του σχολειου ή να γαμαω που και που τις ασχημες αγαμητες, μονο και μονο για να μη μεινω με τη πουτσα στο χερι.

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
καμια δεν θελει να την γαμανε μεσηλικες και γεροι. καλως ή κακως, οταν εισαι νεος και πιο ωραιος δειχνεις, και πιθανοτατα πιο καθαρος θα εισαι (ξυρισμα κτλ), και αν εισαι και κανενα απειρο αντρακι που τελειωνει ευκολα και δεν εχει απαιτησεις, ε τι αλλο να ζητησουν οι μιλφ/γριες πουτανες; ο καλυτερος πελατης εισαι.

Δεν εννοώ απαραίτητα 40+,αλλά 25άρες-30άρες..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Νταξει σχετικα ειναι ολα. Ενας φοιτητης 23-24 χρονων δεν χαλιεται να ριχνει ενα πουτσο με ενα εικοσαρικο σε ενα μουνι που δεν θα γαμησει ποτε. Επισης επειδη η φυση δεν ειναι γενναιοδωρη με ολους, οι ασχημοι στις ηλικιες 18-24 πιθανοτατα να μπαζωνουν πολυ ασχημα μουνια. Και μεταξυ μας, στις μικρες ηλικιες που οι σχεσεις ειναι πρηξοπουτσικες οσο δεν παει, δεν μου φαινεται παραλογο ενας νεος να πηγαινει με (ομορφες) πουτανες, να ξεμπερδευει. Μακαρι στα 17-19 μου να ειχα γνωση περι μπουρδελων αντι να τρεχω πισω απο τα μουνια του σχολειου ή να γαμαω που και που τις ασχημες αγαμητες, μονο και μονο για να μη μεινω με τη πουτσα στο χερι.

Όχι μόνο δεν πατάνε,ούτε απ'έξω δεν περνάνε.Προτιμάνε την πρηξοπούτσικη σχέση ή να παρακαλάνε στα σοσιαλ.Μόνο Αλβανοί,ρωσοπόντιοι,πάκια,τέτοιοι πάνε σ'αυτές τις ηλικίες.Εμεις στην ηλικία τους πηγαίναμε ακόμα και μέρα μεσημέρι,δεν γαμούσαμε πάντα,αλλά παίρναμε μάτι τις πουτάνες.

CallOfBootyHD

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2015
Like
4
Πόντοι
0

Εντάξει, δεν σημαίνει ότι όλοι οι 18-24 που δεν έχουν σχέση είναι ταγάρια, μπορεί κ να είναι άτυχοι, προσωπικά παρόλο που δεν είμαι δύσκολος σαν άνθρωπος ή κολλημένος στο πως θέλω εγώ να είναι η άλλη, έχω φάει τρελά άκυρα για απίθανους λόγους, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι κοπέλες 18-24 προτιμούν να είναι καβάτζες, να κάνουν την ζωάρα τους ως δήθεν απελευθερωμένες κ να κλάψουρίζουν στις φιλενάδες τους, παρά να προσπαθήσουν για κάτι καλό κ χωρίς δράματα κ ιστορίες κ ας μην είναι απαραίτητα κ σχέση με αυστηρούς όρους.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.941
Πόντοι
4.546

Αυτό που λες είναι αλήθεια....έχω γνωρίσει άτομα, οι οποίοι προτειμούν να γαμήσουν ένα μπάζο τζάμπα, παρά να δώσουν ένα 20ρικο και να γαμήσουν ένα μουνί της προκοπής. Όλοι σαβουρογάμηδες γίνονται και ρίχνουν πολύ το εγώ τους, προκειμένου να γυρίσουν και να κοκορεύονται ότι γαμάνε μουνιά ΤΖΑΜΠΑ :jerking: (τονίζω το τζάμπα γιατί υποτιμάνε πολύ αυτούς που πάνε στα μπουρδέλα, οι οποίοι γαμάνε εμφανισιακά καλύτερα κοπέλια

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.228
Πόντοι
3.846
Παίζουν και τα δύο, νεότερος θες να είσαι αγαπούλης αλλά θες και να ζήσεις την εμπειρία του μπουρδέλου /στριπτιτζάδικου. Ειδικά στα φαντάρια συμβαίνει αυτό. Νομίζω ο συναγωνιστής σπιρτούλης το γενικεύει το θέμα, όταν μία κοπέλα (μικρή ή μεγάλη) είναι καλή επαγγελματίας είναι ευγενική με όλους.

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.129
Πόντοι
6.796
Όταν ήμουν 20 όλες οι πουτανες με αγαπουσανε, ολες μου λεγαν ξαναελα, μακαρι να ταν ολοι σαν εσενα... Ε βεβαια αφού γαμαγα 30 δευτερόλεπτα το πολυ 2 λεπτα, ο καλύτερος πελάτης ημουν

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Έχω μετανιώσει που δεν πήγαινα σε πουτάνες όταν ήμουν νέος κι αυτό διότι από την επαφή μαζί τους θα αντιμετώπιζα αλλιώς τις γυναίκες. Εννοώ ότι δεν θα ένιωθα δέος ή μειονεκτικά απέναντι τους και θα στεκόμουν πιο δυνατά στα πόδια μου. Νεαροί, γαμάτε αβέρτα πουτάνες και θα έρθουν και οι γκόμενες. Σε ότι αφορά το αρχικό ερώτημα που θέτει αυτός που άνοιξε το θέμα, συμφωνώ, έχει δίκιο. Όπως στον γάμο ξαναβιώνουμε τις ανάγκες της παιδικής ηλικίας έτσι στους νέους αρέσουν οι ώριμες πουτάνες. Το ένστικτο είναι αμφίδρομο και για αυτό τους συμπεριφέρονται στοργικά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.786
Πόντοι
9.297
Aγαπητε συναγωνιστη paparotriftoula οι νεαροι του σημερα ειναι καγκουρες που κυκλοφορουν αξυριστοι σαν ανταρτες που κατεβηκαν στην πολη για πλιατσικο.Δεν δειχνουν ολοι πιο ωραιοι με τις αξυρισιες αλλα σιγουρα δειχνουν πολυ μεγαλυτεροι και φυσικα ακριβως αυτο δειχνει οτι δεν ειναι αντρες αλλα παιδακια,ιδιως στο μυαλο, που απλως θελουν να δειχνουν οτι ειναι αντρες.Ο αντρας φαινεται απο την συμπεριφορα του, οχι απο το ποσο αξυριστος ειναι...
Υπαρχουν και πουτανες που αφιερωνουν χρονο στον πελατη και μπορουν και παραταση χρονου να προσφερουν.Κατα βαθος ακομα και οι επαγγελματιες λειτουργουν σαν ερασιτεχνες...θα κανουν υπερβασεις οχι για ολους αλλα για αυτους που γουσταρουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom