ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
εγω οταν γερασω θελω να την βγαζω ολη μερα με ταβλι και playstationΕ οχι να πα να γινουμε κι εργατες στα γεραματα…
Εχουμε και μια αξιοπρεπεια ασουμε…
εγω οταν γερασω θελω να την βγαζω ολη μερα με ταβλι και playstationΕ οχι να πα να γινουμε κι εργατες στα γεραματα…
Εχουμε και μια αξιοπρεπεια ασουμε…
Εγω με ουζακι μεζεδακια και ποδοσφαιροεγω οταν γερασω θελω να την βγαζω ολη μερα με ταβλι και playstation
Ειναι λιγοι αυτοι που θα το εκαναν...αυτοι ομως με μουσια, σκουλαρικια και τατουαζ σχεδον απιθανο...ειναι fashion victims αυτοι , θα χασουν ακολουθους αν πουν οτι εργαζονται σε χωραφι.Μιλάμε πάντα για εργάτες γης, που στην πλειονότητά τους είναι αλλοδαποί. Πάρα πολλοί δε μπορούν να ερθουν από τις γύρω χώρες. Κι αυτοί που είναι εδώ δε μπορούν να πάνε παντού. Ο Έλληνας δεν πηγαίνει εύκολα να κάνει τον εργάτη γης, που είναι μια δύσκολη δουλειά, κακά τα ψέμματα, αλλά ας αναλογισθεί ο καθένας μας αν θα πήγαινε αυτός να την κάνει. Όχι στο μιλητό εδω....
Playstation....;Το πιο πιθανο ειναι να μην βλεπεις καθαρα τα γραφικα απο μια ηλικια και περα...εγω οταν γερασω θελω να την βγαζω ολη μερα με ταβλι και playstation
Εχω δει και τέτοιους αλλά είναι πραγματικά λίγοι. Ο πιο παλαβός έκανε και εμπόριο αγριόχορτων που μάζευε, σε μεζετζίδικα. Οι περισσότεροι ούτε μια μέρα δε θα άντεχαν.Ειναι λιγοι αυτοι που θα το εκαναν...αυτοι ομως με μουσια, σκουλαρικια και τατουαζ σχεδον απιθανο...ειναι fashion victims αυτοι , θα χασουν ακολουθους αν πουν οτι εργαζονται σε χωραφι.
Προχωρημενος ο παλαβος!Εχω δει και τέτοιους αλλά είναι πραγματικά λίγοι. Ο πιο παλαβός έκανε και εμπόριο αγριόχορτων που μάζευε, σε μεζετζίδικα. Οι περισσότεροι ούτε μια μέρα δε θα άντεχαν.
Και θα το πάω και ένα βήμα παραπέρα...Τις προάλλες βρέθηκα κάπου στην Πελοπόννησο σε ένα φιλικό σπιτικό. Εκεί λοιπόν ήταν ένας τύπος, φτασμένος 55αρης αγρότης με πολλά χιλιόμετρα στην πλάτη του στη δουλειά, που είχε έρθει από βόρεια Ελλάδα. Σε πληροφορώ ότι ο άνθρωπος ρωτούσε από εδώ και από εκεί για εργάτες για τα κτήματα, να πάνε ένα μήνα να μαζέψουν το πράγμα γιατί πολύ απλά δεν έβρισκε χέρια. Ήταν απεγνωσμένος σε φάση ότι θα πάει ποσοστό σοδειάς χαμένη...Αυτό πως το ερμηνεύεις;
ειναι οι ιδιοι που φουμαρουν ναργιλεδες με υφος σαν να πινουν dom perignon σε κοτερο δεμενο στο ΜονακοΕιναι λιγοι αυτοι που θα το εκαναν...αυτοι ομως με μουσια, σκουλαρικια και τατουαζ σχεδον απιθανο...ειναι fashion victims αυτοι , θα χασουν ακολουθους αν πουν οτι εργαζονται σε χωραφι.
Οι Αλβανοι θα πιασουν δουλεια σε γυραδικο ομοεθνους τους....Ούτε οι Αλβανοί δεν πάνε πλέον;
Παρόλο που του κάναμε πλάκα και τη σήκωνε κιόλας, έβγαζε μεροκαματάκι. Συν το καθημερινό στο χωράφι.Προχωρημενος ο παλαβος!
Εμενα με διαολιζουν οι γκομενες που ανεβαζουν ινστα στορυ να ρουφανε ναργιλεδες… θελω να τους χωσω μπουκετο στη μαπα να τους φυγει κιο ναργιλες μαζιειναι οι ιδιοι που φουμαρουν ναργιλεδες με υφος σαν να πινουν dom perignon σε κοτερο δεμενο στο Μονακο
ποτε θα ψοφησουν οι γεροι που τους συντηρουν να καταληξουν ρακοσυλλεκτες
Κοψε το ινσταγκραμ ρε μαν....Εμενα με διαολιζουν οι γκομενες που ανεβαζουν ινστα στορυ να ρουφανε ναργιλεδες… θελω να τους χωσω μπουκετο στη μαπα να τους φυγει κιο ναργιλες μαζι
Δε μπορω… απο κει παιρνω υλικο να τον…παιξω!Κοψε το ινσταγκραμ ρε μαν....
Ανεστηθη ο Λαζαρος;;;;Δε μπορω… απο κει παιρνω υλικο να τον…παιξω!
Τον …τραβαμε με το ζορι να σηκωθει τυπεΑνεστηθη ο Λαζαρος;;;;
Μια ζωή την έχουμε,αλλά και τα νιάτα όμως είναι μια φορά
Βημα προς την σωστη κατευθυνση....αλλα γιατι χαλιεσαι με τις βαρεμενες στο ινσταγκραμ;Μπες π.χ.στο τμημα "Milf" του λατρεμενου μας bou.και θα γινει η δουλεια!Τον …τραβαμε με το ζορι να σηκωθει τυπε
Δεν έμπαινα. Είχα τεράστια μυωπία. Και δεν σήκωνε διόρθωση πριν τα 25 όποτε και έκανα το χειρουργείο.αν εισαι γεννημενος απο τελη 70 και μετα ας γινοσουν και εσυ αστυνομικος μεσω πανελλαδικων
Άρχοντά μου μάλλον δεν σε κατάλαβα ή δεν με κατάλαβες. Εγώ δεν μιλάω μόνο για πολύ νέα παιδιά. Μιλάω πχ και για μένα που είμαι 35+ και με όχι τρελά προσόντα. Κατανοητό. Και τα περί Γερμανίας κόφτε το παιδιά. Έχει "φουλάρει" η Γερμανία. Οι μόνες αγγελίες που υπάρχουν είναι κάτι απατεώνες που σου παίρνουν τα λεφτά και σε κρεμάνε και κπληρώνεις όσο όσο για να φύγεις από εκεί. Τ αξέρουμε. Δεν είαμστε χθεσινόί.Υπάρχουν εναλλακτικές φίλε για όλους...και δεν κάνω διδαχή σε κανέναν! Αλλά δεν μπορώ να ακούω νέα παιδιά με lower και proficiency και 2η και 3η γλώσσα να μου λέει ότι φοβουνται να δουλέψουν στο εξωτερικό.Δε μπορώ να το δεχτώ αλήθεια! Γερμανία βρίσκεις δουλειά μόνο με δίπλωμα! Δουλειά σωστή που σου φέρνει αξιοπρεπέστατο ποιότητα ζωής...Οπότε μη μου λες ότι δεν υπάρχει διέξοδος! Και μιλάω για νέα παιδιά, όσα είπα πριν αυτούς αφορούν!