Νέα

Πρωκτικοί Εξτρεμιστές !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gangstaXZ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 888
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ο Μαυρος Θανατος στη βουλη!

• ναι

Ψήφοι: 7 63,6%
  • οχι

Ψήφοι: 4 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Και Βραζιλιάνες να φέρετε με μεγάλα βυζιά!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
gangstaXZ

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Το πρόγραμμα το είδατε.. Αυτά που γράφτηκαν είναι ΔΕΣΜΕΥΣΗ! .. (και υπόσχεση και απειλή) Ρίχτε το κρεάτινο ψηφοδέλτιό σας στην υγρή κάλπη! Δώστε τη δικιά σας απάντηση την Κυριακή!

2nhgniu.jpg

Επισκέπτης
τιποστε το ψιφοδελτιο και ρικτε το μεσα στιν ιγρι καλπι!!! :rockon:
ο μαυροσ θανατοσ θα δοσι νεα πνοι στιν πορνοχορα μασ!!!!!!!

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Πσσσσσ τα σπάτε ρε καυλάντηδες!Μέσα στην κάλπη θα χύσω για να τιμήσω το κίνημα.Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο μαυρος θάνατος :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
θελατε θανατο στι βουλι?
παρτε θανατο!παρτε μαυρο θανατο!
ψιφιστε μαυρο θανατο για μια καλιτερι πορνοχορα !
για μια χορα χορισ φεμινιστριεσ!
για μια χοορα γεματοι ιγρα καλντεριμια!
μια μια ελευθερι χορα χορισ ταμπου και ενοχεσ!
για μια χορα που θα καλιεργισουμε φιτιεσ ιδονισ και σπερματοσ!
για μια χορα που θα ονομαζετε πλεον ι γι τισ επαγγελιασ!!
2nhgniu.jpg

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Τα αρχιδια του καραμπελα και το μουνι τις χαιδως σεβαστε χιστι γιατι δεν ειναι στο ψηφοδελτιο?

Επισκέπτης
χεχε!!!!!τα καλιπτι ολα αυτα ο μαυροσ θανατοσ τιτανοκαυλε θειε gobr!!!!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Μολις βγει πρωθυπουργος θελω να δωσει πουτσα (απο το χειρα) φιλιας σε ολους τους λαους και να κανει ανταλλαγη γυναικων κατα το δοκουν.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Και γώ μαζί σας !!! :rockon: :rockon: :rockon:
Το ρίχνω ακάποτο. Δώστε και άλλες πουτάνες για  :zfuck: :fuck1: :pipa1:.
Ταπεινός οπαδός σας.

Επισκέπτης
ο μαυροσ θανατοσ θα κανι αυτο που δε μπορεσε μεχρι τορα κανενασ πορνοπροθιπουργοσ να κανι!!!
θα γινι μεγαλι ανταλαγι πορνοπλιθισμου!!!
οι ροσιδε σθα ερθουν ελαδα και οι ελεινιδεσ ροσια!!!!
γι αυτο ψιφιστε μαυρο θανατο καυλιαριδεσ!!!!

Επισκέπτης
ΕΒΑΛΑ ΨΙΦΟΦΟΡΙΑ!!!ΨΙΦΙΣΤΕ ΧΙΣΤΕΣ ΜΟΥ!!!!!!
ΕΛΙΝΕΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΙΜΑΧΟΙ.....
ΕΛΙΝΕΣ ΑΝΤΡΕΣ ΒΙΟΠΑΛΕΣΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΙΜΕΡΙΝΟΤΙΤΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΡΟΕΙ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΝ ΓΙΝΕΚΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ...

ΕΙΝΑΙ ΕΔΟ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΟΣΕΙ ΟΛΟΥΣ!
Ο ΘΕΟΣ ΕΣΤΙΛΕ ΕΠΙ ΤΙΣ ΓΙΣ ΑΓΓΕΛΟ.....ΑΓΓΕΛΟ ΘΑΝΑΤΟ,ΑΓΓΕΛΟ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΛΟΣ ΠΟΡΝΟΜΕΣΙΑΣ!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΕΔΟ !ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Ζήτω ο μαύρος θάνατος.Υποκλινόμαστε ταπεινά στο γαμηστερό μεγαλείο του.
Έτσι τις πάει γαμιώντας τις Ελλεεινίδες :pipa3: :fuck2: :fuck1: :pipa1: :s&m_1: :knockinb:

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ο μαύρος θάνατος είναι πραγματικά τρομακτικός. Το κίνημα που ετοιμάζει σπέρνει τρόμο σε δις. γυναίκες σε όλο το κόσμο. Το μόνο που με χαλάει λίγο, είναι που δε βλέπω τι μάρκα λιπαντικού διαφημίζει. Επίσης αυτή η κουκούλα δεν τον κολακεύει καθόλου - χάθηκε μία δερμάτινη μάσκα??? Άντε βρε παιδιά. Λίγο style!!!

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Τέτοιες ελλεεινίδες σαν και σένα θα τις ξαποστείλει στην Ρωσία το κίνημα να σε γαμάνε οι αλκοολικοί Ρώσοι.Να δεις μετά πως θα πεθυμήσεις τους κοιλαράδες Έλληνες

Επισκέπτης
Ο μαύρος θάνατος είναι πραγματικά τρομακτικός. Το κίνημα που ετοιμάζει σπέρνει τρόμο σε δις. γυναίκες σε όλο το κόσμο. Το μόνο που με χαλάει λίγο, είναι που δε βλέπω τι μάρκα λιπαντικού διαφημίζει. Επίσης αυτή η κουκούλα δεν τον κολακεύει καθόλου - χάθηκε μία δερμάτινη μάσκα??? Άντε βρε παιδιά. Λίγο style!!!
αναμινετε στο ακουστικο σασ και θα διτε μαυρο θανατο με μασκα απο το τζεισον!!!!

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τέτοιες ελλεεινίδες σαν και σένα θα τις ξαποστείλει στην Ρωσία το κίνημα να σε γαμάνε οι αλκοολικοί Ρώσοι.Να δεις μετά πως θα πεθυμήσεις τους κοιλαράδες Έλληνες
Paparov με στεναχωρείς πολύ. Ο Ρωσσικός λαός είναι πολύ μεγάλος για να χαρακτηρίζεται απλά ως ένα σύνολο αλκοολικών. Έχει ιστορία και μέλλον που θα το ζήλευαν πολλοί. Όσο αφορά τους Έλληνες, όσοι γνωρίζω μόνο "κοιλαράδες" δεν είναι. Μήπως αλληλογραφείς από Αλβανία???

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Εγώ δεν είπα ότι όλοι οι Ρώσοι είναι αλκοολικοί(αν και η πλειοψηφία τα τσούζει).Εσύ δεν έχεις πει ότι το 70% των Ελλήνων είναι κοιλαράδες κοντοστούπηδες?Ξέρω εσύ είσαι μια μουνάρα που κάνει παρέα με μοντέλα και έχει λιώσει στη γυμναστική.Με αλβανία δεν έχω και πολλές σχέσεις εκτός από μια γκόμενα που τα είχα μαζί της και κατόπιν έμαθα ότι ήταν αλβανίδα.Εσύ όλο και από κάποιο αλβανό θα τον έχεις αρπάξει.

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ δεν είπα ότι όλοι οι Ρώσοι είναι αλκοολικοί(αν και η πλειοψηφία τα τσούζει).Εσύ δεν έχεις πει ότι το 70% των Ελλήνων είναι κοιλαράδες κοντοστούπηδες?Ξέρω εσύ είσαι μια μουνάρα που κάνει παρέα με μοντέλα και έχει λιώσει στη γυμναστική.Με αλβανία δεν έχω και πολλές σχέσεις εκτός από μια γκόμενα που τα είχα μαζί της και κατόπιν έμαθα ότι ήταν αλβανίδα.Εσύ όλο και από κάποιο αλβανό θα τον έχεις αρπάξει.
Δεν μπορώ να πω πως το έχω κάνει με Αλβανό - απλά δεν έτυχε. Πάντως το σίγουρο είναι πως δεν ξεχωρίζω τον άνδρα από την εθνότητα αλλά από το είναι του.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις μια σχέση επιπέδου με έναν αλβανό γαμιά.Είσαι και καλομαθημένη με υψηλή μόρφωση και παιδεία, μια χαρά θα ταιριάζετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom