Νέα

Πρωκτικοί Εξτρεμιστές !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gangstaXZ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 888
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ο Μαυρος Θανατος στη βουλη!

• ναι

Ψήφοι: 7 63,6%
  • οχι

Ψήφοι: 4 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις μια σχέση επιπέδου με έναν αλβανό γαμιά.Είσαι και καλομαθημένη με υψηλή μόρφωση και παιδεία, μια χαρά θα ταιριάζετε.
Μιλάς συνέχεια αλλά τελικά δεν λες τίποτα.

Πικρά σχόλια από έναν πικραμένο άνθρωπο είναι το μόνο που βλέπω. Να είσαι καλά και καλό ξημέρωμα. Το πρωί θα είναι πιο καλό για όλους.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Μιλάς συνέχεια αλλά τελικά δεν λες τίποτα.

Πικρά σχόλια από έναν πικραμένο άνθρωπο είναι το μόνο που βλέπω. Να είσαι καλά και καλό ξημέρωμα. Το πρωί θα είναι πιο καλό για όλους.
το λεει και το ονομα του αν το ειδες. ;) ;) ;) ;) ;)

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Arcans τύπε μου αυτό δεν το επιασα.Μου το κάνεις λιανά?Καθόλου πικραμένος δεν είμαι δις sarman.Σου εύχομαι και σένα καλό ξημέρωμα και να είσαι καλά.Το πρωί δεν είναι πάντα καλύτερο για όλους.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Arcans τύπε μου αυτό δεν το επιασα.Μου το κάνεις λιανά?Καθόλου πικραμένος δεν είμαι δις sarman.Σου εύχομαι και σένα καλό ξημέρωμα και να είσαι καλά.Το πρωί δεν είναι πάντα καλύτερο για όλους.
φιλε μου διαφωνω σε ενα μονο και μοναδικο σημειο μαζι σου.μπορει να διαφωνεις με την καθε γκομενα με αυτα που λεει,αλλα ειναι αδικια να τις στελνεις να γαμηθη με αλβανο,τον οποιο αποκαλεις και γαμια.υπαρχουν τοσοι αλλοι αντρες απο αλλους λαους.οχι ομως και με αλβανο.ειναι θεμα εθνικης υπεριφανειας γιαυτο στο λεω να ξερεις.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Φιλαράκι η γκόμενα από μόνη της δήλωσε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να γαμηθεί με αλβανό.Εγώ τι είμαι να την στείλω να γαμηθεί με κάποιον, ο νταβάς της?Στα παπάρια μου(και εδώ κολλάει και το νικνέημ μου και δεν έχει σχέση με τον τρόπο που πήγες να το συνδέσεις εσύ, ότι λέω παπαριές δηλαδή ;)).Το γαμιάς ειρωνικό ήταν σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες.Αυτά τα ολίγα φίλε μου :) Η εθνική υπερηφάνεια έχει γαμηθεί εδώ και καιρό.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Φιλαράκι η γκόμενα από μόνη της δήλωσε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να γαμηθεί με αλβανό.Εγώ τι είμαι να την στείλω να γαμηθεί με κάποιον, ο νταβάς της?Στα παπάρια μου(και εδώ κολλάει και το νικνέημ μου και δεν έχει σχέση με τον τρόπο που πήγες να το συνδέσεις εσύ, ότι λέω παπαριές δηλαδή ;)).Το γαμιάς ειρωνικό ήταν σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες.Αυτά τα ολίγα φίλε μου :) Η εθνική υπερηφάνεια έχει γαμηθεί εδώ και καιρό.
κοιταξε δεν θα ασχοληθω με με ποιον θα γαμηθει η γκομενα.στα αρχιδια μου,γιατι πιστευω να καταλαβες οτι κανω πλακα.

οσο για την εθνικη υπερηφανεια φιλε μου,μας την γαμησαν,δεν την γαμησαμε εμεις.πιστευω οτι οι περισσοτεροι την εχουμε ακομη,αλλα δεν μας αφηνουν να τι δειξουμε.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Και μένα ρε φίλε στα αρχίδια μου, εννοείται αυτό.Αυτό έλειπε να ασχολούμαστε με ποιον γαμιέται ο καθένας που μπαίνει στο bou.Ότι κάνεις πλάκα, μην ανησυχείς, το κατάλαβα.Απλά για το ποστ σου που λες ότι το λέει και το όνομα μου σκάλωσα λιγάκι με την πάρτη σου αλλά οκ.

Για την εθνική υπερηφάνεια συμφωνώ.Αλλά τι τα θες, όταν χρησιμοποιείς εκφράσεις όπως "εθνική υπερηφάνεια", κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς φασίστας.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Και μένα ρε φίλε στα αρχίδια μου, εννοείται αυτό.Αυτό έλειπε να ασχολούμαστε με ποιον γαμιέται ο καθένας που μπαίνει στο bou.Ότι κάνεις πλάκα, μην ανησυχείς, το κατάλαβα.Απλά για το ποστ σου που λες ότι το λέει και το όνομα μου σκάλωσα λιγάκι με την πάρτη σου αλλά οκ.

Για την εθνική υπερηφάνεια συμφωνώ.Αλλά τι τα θες, όταν χρησιμοποιείς εκφράσεις όπως "εθνική υπερηφάνεια", κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς φασίστας.
φιλε προτειμω να με πουνε φασιστα,αλλα μπινες δεν προκειτε να γινω καμια φορα.το θεμα ειναι οτι επειδη αυτη τη στιγμη κυβερναει την ελλαδα το αδερφατο σε ολους τους τομεις,εκει ειναι το προβλημα.σημερα διαβαζα σε ενα περιοδικο λαιφ-σταιλ,του μαλακα του κωστοπουλου,ενα αρθρο με τον εξης τιτλο.<<10 τροποι για να μην πας φανταρος>>,και εγραφε 10 τροπους για να την γλιτωσεις.απο το προλογο που ειχε,καταλαβα οτι ο δημοσιογραφος που το εγραψε,ητανε μια πουσταρα η οποια αφου ξεσκιστηκε στο πουτσο εκει περα,και δουλεψε καποια χρονια στο λονδινο γυρισε στην ελλαδα.γιαυτο σου λεω φιλε μου,τα πουσταρια κυβερνανε,και δυστηχως εχει παιδακια που τους πιστευουν.αλλα εμενα στα αρχιδια μου,αυτο που πιστευω σε τετοια θεματα,θα το λεω και ας λενε οτι θελουν.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Τα πουσταριά έχουν μεγάλα πόστα παντού.Και με τα πουσταριά που κάνουν σωστά την δουλειά τους δεν έχω πρόβλημα.Με τα πουσταριά που κάνουν πουστιές είναι το πρόβλημα μου(είτε είναι αδερφάτο είτε όχι).Τι διαβάζεις μαλακίες του Κωστόπουλου και του συναφιού του ρε συ?Για προσάναμμα καλή είναι η λάιφ στάιλ μαλακία του ή για να σκουπιστείς όταν σου τελειώσει το κωλόχαρτο.Άστο, άκρη δεν βγάζεις.Και για τον στρατό που λες θα ανοίξουμε μεγάλη κουβέντα, αλλά δεν θέλω να σπαμμάρουμε το θρεντ ρε φίλε.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Τα πουσταριά έχουν μεγάλα πόστα παντού.Και με τα πουσταριά που κάνουν σωστά την δουλειά τους δεν έχω πρόβλημα.Με τα πουσταριά που κάνουν πουστιές είναι το πρόβλημα μου(είτε είναι αδερφάτο είτε όχι).Τι διαβάζεις μαλακίες του Κωστόπουλου και του συναφιού του ρε συ?Για προσάναμμα καλή είναι η λάιφ στάιλ μαλακία του ή για να σκουπιστείς όταν σου τελειώσει το κωλόχαρτο.Άστο, άκρη δεν βγάζεις.Και για τον στρατό που λες θα ανοίξουμε μεγάλη κουβέντα, αλλά δεν θέλω να σπαμμάρουμε το θρεντ ρε φίλε.
ετυχε το διαβασα γιατι πηγα στον οδοντιατρο το πρωι,οταν περιμενα την σειρα μου.δεν διαβαζω μαλακιες τετοιες γενικα.οσο για το στρατο φιλε υπαρχει σχετικο θρεντ να ξερεις,που μπορεις να γραψεις οτι θελεις.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Το έχω υπ'όψιν μου φίλε.Το έχουν αναλύσει πολύ τα παλικάρια σε εκείνο το θρεντ.Χάρηκα που τα είπαμε.Καληνύχτα τύπε.

gerakkki

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
:s&m_2:  kalisperizo ta ma8itoudia mou i maurh xhra mou kanei thn diskoli maure 8anate 8elo na tin timorisoume kai na tin partouzosoume stin aulh sou me polu exeftilismo kai polla xisimata sta moutra
o palios sou daskalos gerakki  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[youtube=425,350]1SVo7nxDrsg[/youtube] το μυνημα μου στο ΜΑΥΡΟ ΘΑΝΑΤΟ.οταν ερθω Ελλαδα θα τον γνωρισω και απο κοντα!

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
127
Πόντοι
6
Μαυρε Θανατεεε,θελω αυτογραφο!!!Μην παει ο νους σας στο πονηρο,υπογραφη με μελανι σε φωτογραφια του

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αλλαξα λιγο τον τιτλο στο βιντεακι για να βρισκεται απο το ψαχτηρι [youtube=425,350]9L9TAPWeczU[/youtube]

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Είναι ο μαύρος θάνατος, και όπως λέει, όποια θέλει μπορεί να πάει να την κάνει πουτανάρα του! Δεν ξέρω, άλλα μάλλον τον κόβω για μέλος από το bourdela.tv. Για αυτό και το ανοίγω σε ξεχωριστό thread. Πέραν της πλάκας, όταν ο άνθρωπος πικραίνεται από της ελεεινίδες, δεν θέλει και πολύ να ξεφύγει!Τον καταλαβαίνω!

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
μεσα στο παραλληρημα του λεει και αληθειεs.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ο μαυρος θανατος ειναι, πριν αρχισει την καριερα με τα βιντεο στην φυλης/μεταξ.
απανταει σε γυναικες μελη του σαιτ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom