Νέα

Πρωινή Ξεφτιλα, Ελλαδα 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Η τηλεοραση εμενα μου ειναι απαραιτητη. Συνδεω το XBOX 360.

Και μενα οι γονείς μου για να βλέπουν DVD και φωτογραφίες και βίντεο από τη βιντεοκάμερα και καμια φορά το laptop σύνδεση...

Και θέλω μόλις τελειώσω φετος και στρατό να πάρω καμια παιχνιδομηχανή να χαζέψω λίγο.Ποτέ δεν ασχολήθηκα λίγο.

Επισκέπτης
Εγώ έτσι για να ξέρεις δεν γελοιοποίησα με τη στάση μου και τη συμπεριφορά μου ούτε θεσμούς ούτε το πολίτευμα ούτε ενόχλησα όπως και δεν με ενόχλησαν.Και για να σε τρελάνω θα σου πω ότι πρότυπο πολιτικού για μένα είναι ο Ιωάννης Μεταξάς.Θα θελα τόσο πολύ να ναι ο κόσμος σοβαρό με ηθος,αξιοπρέπεια,σεβασμό.Όχι πορείες,ξύλο με τα ΜΑΤ,σπασίματα καταστημάτων,ξυλοδαρμοί και φωτιές.Χωρίς ρουφιάνους και πούστηδες,χωρίς πουταναριά που όλη μέρα στο κινητό με τη φίλη και με τους γκόμενους γλωσόφιλα μέσα στο Μετρό και το λεωφορείο μπροστά στα παιδιά.

Έτσι λέω να πούμε.

Α ναι; ο σκατιάρης ο Μεταξάς;;;;; Σοβαρός με ήθος κιόλας....βρε άντε πήγαινε από δω ρε άνθρωπε.....να πάνε να γαμηθούν όλοι αυτοί....κοίτα ποιος μιλάει ρε ο γεννηθείς μετά το 1980.....σώπα ρε καημένε!!!! :headbang:

Βλέπω σε ενοχλούν που οι γκόμενες φιλιούνται μπροστά σε παιδιά;;;; Αυτό ρε ξύπνιε,θα κάνουν και τα παιδιά όταν μεγαλώσουν....

Εμένα ρε φίλε,με χαλάνε οι ηθι-ΚΩΛΟ-γοι,like you....που μιλάνε σαν κάτι τελειωμένες κυράτσες 85 ετών,όπου μια τέτοια μαλακισμένη,λίγο μικρότερη,με έκραξε που ακούμπαγα το πόδι μου πάνω στο κάθισμα μέσα στο λεωφορείο..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Και άμα δεν είχα δουλειά,εκείνη τη στιγμή,θα κατέβαινα στη στάση που κατέβαινε και κείνη,να της τα έψαλα ένα χεράκι ;)

Άρα εγκρίνεις όποιος διαφωνεί μαζί σου ή έχει προβλημα μαζί σου να σου στήσει καρτέρι και να σε αρχίσει στις μπουνιές.

Κατ'αρχήν,εγώ δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο.....άμα ήμουν επώνυμος,και ειδικά πολιτικός,θα κυκλοφορούσα με μπράβους.....λόγω του ότι μπορεί να φάω καμιά σφαίρα στο κεφάλι....ποτέ δε ξέρεις.....

Τώρα όμως που δεν είμαι,δεν κυκλοφορώ με μπράβους,αλλά άμα τσακωθώ με κάποιον,και ξέρει που μένω,πρέπει να έχω τα μάτια μου 4....γιατί μπορεί να μου τη στήσει και να με περιλάβει.....αυτή τη περιόδο δεν είμαι τσακωμένος...οπότε δεν έχω να φοβηθώ κάτι :2funny:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Α ναι; ο σκατιάρης ο Μεταξάς;;;;; Σοβαρός με ήθος κιόλας....βρε άντε πήγαινε από δω ρε άνθρωπε.....να πάνε να γαμηθούν όλοι αυτοί....κοίτα ποιος μιλάει ρε ο γεννηθείς μετά το 1980.....σώπα ρε καημένε!!!! :headbang:

Βλέπω σε ενοχλούν που οι γκόμενες φιλιούνται μπροστά σε παιδιά;;;; Αυτό ρε ξύπνιε,θα κάνουν και τα παιδιά όταν μεγαλώσουν....

Εμένα ρε φίλε,με χαλάνε οι ηθι-ΚΩΛΟ-γοι,like you....που μιλάνε σαν κάτι τελειωμένες κυράτσες 85 ετών,όπου μια τέτοια μαλακισμένη,λίγο μικρότερη,με έκραξε που ακούμπαγα το πόδι μου πάνω στο κάθισμα μέσα στο λεωφορείο..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Και άμα δεν είχα δουλειά,εκείνη τη στιγμή,θα κατέβαινα στη στάση που κατέβαινε και κείνη,να της τα έψαλα ένα χεράκι ;)

Κατ'αρχήν,εγώ δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο.....άμα ήμουν επώνυμος,και ειδικά πολιτικός,θα κυκλοφορούσα με μπράβους.....λόγω του ότι μπορεί να φάω καμιά σφαίρα στο κεφάλι....ποτέ δε ξέρεις.....

Τώρα όμως που δεν είμαι,δεν κυκλοφορώ με μπράβους,αλλά άμα τσακωθώ με κάποιον,και ξέρει που μένω,πρέπει να έχω τα μάτια μου 4....γιατί μπορεί να μου τη στήσει και να με περιλάβει.....αυτή τη περιόδο δεν είμαι τσακωμένος...οπότε δεν έχω να φοβηθώ κάτι :2funny:
αρχίδι καλά σου είπε η ηλικιωμένη ανάγωγη βρωμόπουστρα!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

asinodeutos

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Μπράβο ρε φίλε άνοιξες ένα θέμα που τουλάχιστον ταράζει λίγο τα νερά και δημιουργείται ένας προβληματισμός για κάτι επιτέλους. Το να είναι όλα στ αρχίδια μας και μόνο να περάσουμε καλά είναι ότι χειρότερο μπορεί να μας συμβεί. Οχι ρε φίλε δε λέω όλοι γουστάρουμε να περάσουμε καλά, όχι όμως όταν γύρω μας συμβαίνουν τέρατα, που δεν υπάρχει λόγος να παραθέσουμε, τα ζούμε καθημερινά.
Σίγουρα ακόμα κι σε μια ιστοσελίδα για πουτάνες υπάρχουν γαμάτα άτομα και κοφτερά μυαλά, αλλά να βλέπω θρέντ "τι κάνετε όταν σας έρχεται να κλάσετε όταν σας πέρνει τσιμπούκι η πουτάνα" αυτός που το άνοιξε με κάνει να ντρέπομαι που έχουμε τα ίδια δικαιώματα και ψηφίζει κι αυτός όπως εγώ!!
Και γουστάρω τον τύπο που έγραψε ότι αμα η Σκορδά δε φοράει κυλότα θα κάθομαι μέχρι αυριο αρκεί να κάνει σταυροπόδι. Ναι ρε και χιούμορ και αλήθεια, αλλά τα μαλακιστήρια που έχουν άποψη σοβαρά σοβαρά και λένε τη μαλακία τους ότι γουστάρουν να βλέπουν πρωινάδικα ή ο άλλος λέει μιλάει σαν 60άρης και του τη δίνει(μήπως εσύ μεγάλε είσαι 18χρονος και μιλάς σαν 7χρονος ή ακόμα χειρότερα σαν αναλφάβητος και καθυστερημένος μήπως το έχεις σκεφτεί?)
ΤΕΡΜΑ ΡΕ Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. Ακόμα και να εκφράσεις την οργή σου για ότι σε ενοχλεί είναι καλύτερο από το να μη μιλάς και όλα να σου φαίνονται φυσιολογικά.'Η ακόμα χειρότερα να υπερασπίζεσαι αυτούς που μας έφεραν ως εδώ.
Τόσοι νέοι άνθρωποι και δεν μας πέρνεται ρε με τις πέτρες, νευριάστε ρε λίγο με ουσιατικά πράγματα όχι να σπάτε το κεφάλι του οπαδού της άλλης ομάδας που μπορεί να είναι το φιλαράκι σας στην άλλη κερκίδα, κουνηθήτε σας έφαγε το playstation η τηλεόραση και το chat! Βρίστε μας κάντε κάτι. Και φιλαράκι όποιος οργίζεται δεν είναι απαραίτητο να είναι ροκάς, αριστερός ή αναρχικός. Μάλλον δείχνει ότι κυλάει αίμα στις φλέβες του. Σταματήστε να βάζεται ταμπέλες στους άλλους.
Ένας 42 χρονος που μιλάει σαν 65'αρης...  

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
θυμασαι που καποτε καποιος ελεγε πως εχει το τηλεφωνο σου και εσυ του ειπες πως και να παρει ποτε δεν το σηκωνεις; :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
asinodeutos απο το να βλεπει κανεις τις πρωινο-μεσημεριανες αηδιες 1000 φορες το playstation. Ενας συνομιλικος σου.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Α ναι; ο σκατιάρης ο Μεταξάς;;;;; Σοβαρός με ήθος κιόλας....

Αυτός που όταν κυβερνούσε όλοι σέβονταν ο ένας τον άλλο,που πηγαίναν οι νέοι μόνοι τους σε κατασκηνώσεις και εκδηλώσεις που διοργάνωνε το καθεστώς και γνωριζαν αξιοπρεπή άτομα και κοπέλες.Που τότε δεν έβγαινες με την κάθε καραπουτανάρα αλλά όταν ήθελες κάποια που άξιζε την ζητούσες σε γάμο.Τότε που εν έσπαγε ο καθε αλήτης μαγαζιά και δεν πετάγαν μολότωφ.Δεν έβλεπες τότε ψευτονταήδες με τη λέξη μαλάκα στο στόμα.Επίσης ο Μεταξάς ήταν αυτός που δεν κόλωσε να πει ΟΧΙ σε 1 ώρα και χάρη σε προσπάθειές του εκσυγχρονιστηκε το στράτευμα.

Επισκέπτης
Ένας 42 χρονος που μιλάει σαν 65'αρης...  

Το τελευταίο,προφανώς ήταν ειρωνία σε μένα :uglystupid:

Και έπειτα ούτε 18αρης είμαι που συμπεριφέρεται σαν 7αρης,και ούτε αναλφάβητος είμαι,.....κοντά στην ηλικία σου και κα΄τι παραπάνω είμαι,και μια χαρά μόρφωση έχω :rockon:

θυμασαι που καποτε καποιος ελεγε πως εχει το τηλεφωνο σου και εσυ του ειπες πως και να παρει ποτε δεν το σηκωνεις; :2funny: :2funny: :2funny:

Χμμ./....όχι δε το θυμάμαι!!!!

Αλλά άμα κάποιος μου σπάει τα αρχίδια στο τηλέφωνο,δε το σηκώνω,μέχρι να βαρεθεί :birdman:

asinodeutos

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
χα χα ο άλλος, καλά λέει που είχε δουλειά και δεν κατέβηκε στη στάση της να της τα πει ένα χεράκι της ηλικιωμένης... και γιατί δεν της έλεγες εκεί φοβήθηκες? Άκου την παλιο ηλικιωμένη να σου την πει που έβαλες τα βρωμοπόδαρά σου πάνω στο κάθισμα. Δεν σέβονται τίποτα πια αυτές οι παλιόγριες!!

Επισκέπτης
Αυτός που όταν κυβερνούσε όλοι σέβονταν ο ένας τον άλλο,που πηγαίναν οι νέοι μόνοι τους σε κατασκηνώσεις και εκδηλώσεις που διοργάνωνε το καθεστώς και γνωριζαν αξιοπρεπή άτομα και κοπέλες.Που τότε δεν έβγαινες με την κάθε καραπουτανάρα αλλά όταν ήθελες κάποια που άξιζε την ζητούσες σε γάμο.Τότε που εν έσπαγε ο καθε αλήτης μαγαζιά και δεν πετάγαν μολότωφ.Δεν έβλεπες τότε ψευτονταήδες με τη λέξη μαλάκα στο στόμα.Επίσης ο Μεταξάς ήταν αυτός που δεν κόλωσε να πει ΟΧΙ σε 1 ώρα και χάρη σε προσπάθειές του εκσυγχρονιστηκε το στράτευμα.

Αααααα περίφημα.....βλέπω ότι γουστάρεις παράδοση εσύ :2funny:

Όταν λοιπόν ο βλαχοφουκάκης του μπιγκ μπράδερ,κερδίσει τα λεφτά,πες του να σε πάρει σπίτι του στο χωριό του,να σε ταίζει,να σου λέει και καμιά μαντινάδα,επειδή γουστάρεις παράδοση...... :2funny:

Μη ξεχνάς ότι οι τότε "κοπέλες" ήταν κάτι τύπισσες κλεισμένες,στο σπίτι,χωρίς δουλειά,χωρίς προσωπικότητα....και με κάτι τρίχες στο μουνί ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :2funny:

Επισκέπτης
χα χα ο άλλος, καλά λέει που είχε δουλειά και δεν κατέβηκε στη στάση της να της τα πει ένα χεράκι της ηλικιωμένης... και γιατί δεν της έλεγες εκεί φοβήθηκες? Άκου την παλιο ηλικιωμένη να σου την πει που έβαλες τα βρωμοπόδαρά σου πάνω στο κάθισμα. Δεν σέβονται τίποτα πια αυτές οι παλιόγριες!!

Της είπα ένα "Σας παρακαλώ" με ανεβασμένο τόνο της φωνής,και αυτή άρχισε να λέει διάφορες πίπες.....δεν απάντησα,την άφησα να γίνει ρεζίλι μόνη της :cool2:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντως εγω μπουκετο σε πολιτικο θα εδινα αρκει να ειμασταν μονοι σε κανενα ασανσερ....να μην εχει μαρτυρες...... :grin: :grin: :grin:

asinodeutos

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
asinodeutos απο το να βλεπει κανεις τις πρωινο-μεσημεριανες αηδιες 1000 φορες το playstation. Ενας συνομιλικος σου
Όχι ρε φίλε δε λέω αυτό εγώ, δεν κατάλαβες κι εγώ το ίδιο, διάβασε καλύτερα αυτό που έγραψα, όχι άλλη απάθεια με τις μαλακίες που μας κάνουν και μας σερβίρουν λέω, σίγουρα κι εγώ θα προτιμούσα το πλειστέισον αν είχα να διαλέξω αν'αμεσα στα δύο. Όμως υπάρχουν καλύτερα πράγματα κι απ το πλειστέισον και από τις μαλακίες της τηλε'ορασης αυτό εννοώ

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6

Έτσι ρε μας έχουν καταντήσει οι γυναίκες σήμερα!!(Όχι όλες).Η απάντηση του τύπου για τις απανταχου πουτάνες με καλύπτει απόλυτα!!!Να ναι καλά το παλικάρι που το πρωτοανέβασε το βίντεο εδώ.

Επισκέπτης
παντως εγω μπουκετο σε πολιτικο θα εδινα αρκει να ειμασταν μονοι σε κανενα ασανσερ....να μην εχει μαρτυρες...... :grin: :grin: :grin:

Εσείς στη Θεσαλονίκη,έχετε και τη Ράπτη.....άμα την πετύχεις σε κανά ασανσέρ,πάτα το STOP,και μην ξεχάσεις να την :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3:

:sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αααααα περίφημα.....βλέπω ότι γουστάρεις παράδοση εσύ :2funny:

Όταν λοιπόν ο βλαχοφουκάκης του μπιγκ μπράδερ,κερδίσει τα λεφτά,πες του να σε πάρει σπίτι του στο χωριό του,να σε ταίζει,να σου λέει και καμιά μαντινάδα,επειδή γουστάρεις παράδοση...... :2funny:

Μη ξεχνάς ότι οι τότε "κοπέλες" ήταν κάτι τύπισσες κλεισμένες,στο σπίτι,χωρίς δουλειά,χωρίς προσωπικότητα....και με κάτι τρίχες στο μουνί ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :2funny:
ρε αβραμη εσενα η καταγωγη σου απο που ειναι;

lunatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γραφε σωστα και το, Θεσσαλονικη.

Stories

Νέο!