Α ναι; ο σκατιάρης ο Μεταξάς;;;;; Σοβαρός με ήθος κιόλας....βρε άντε πήγαινε από δω ρε άνθρωπε.....να πάνε να γαμηθούν όλοι αυτοί....κοίτα ποιος μιλάει ρε ο γεννηθείς μετά το 1980.....σώπα ρε καημένε!!!!
Βλέπω σε ενοχλούν που οι γκόμενες φιλιούνται μπροστά σε παιδιά;;;; Αυτό ρε ξύπνιε,θα κάνουν και τα παιδιά όταν μεγαλώσουν....
Εμένα ρε φίλε,με χαλάνε οι ηθι-ΚΩΛΟ-γοι,like you....
που μιλάνε σαν κάτι τελειωμένες κυράτσες 85 ετών,όπου μια τέτοια μαλακισμένη,λίγο μικρότερη,με έκραξε που ακούμπαγα το πόδι μου πάνω στο κάθισμα μέσα στο λεωφορείο.....
Και άμα δεν είχα δουλειά,εκείνη τη στιγμή,θα κατέβαινα στη στάση που κατέβαινε και κείνη,να της τα έψαλα ένα χεράκι ;)
Κατ'αρχήν,εγώ δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο.....άμα ήμουν επώνυμος,και ειδικά πολιτικός,θα κυκλοφορούσα με μπράβους.....λόγω του ότι μπορεί να φάω καμιά σφαίρα στο κεφάλι....ποτέ δε ξέρεις.....
Τώρα όμως που δεν είμαι,δεν κυκλοφορώ με μπράβους,αλλά άμα τσακωθώ με κάποιον,και ξέρει που μένω,πρέπει να έχω τα μάτια μου 4....γιατί μπορεί να μου τη στήσει και να με περιλάβει.....αυτή τη περιόδο δεν είμαι τσακωμένος...οπότε δεν έχω να φοβηθώ κάτι