Νέα

Πρωινή Ξεφτιλα, Ελλαδα 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Επισης ξεχασα να σημειωσω οτι δεν μεταδωθηκε απο κανενα καναλι.
σημερα κοψανε το ιντερνετ στιν αιγηπτο!!! αμα το καναν και εδω νομιζεις οτι θα ειμασταν σε καλητερη μοιρα απο την αιγηπτο στην ενημερωση?????

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ελληνικη τηλεωραση !!!!!!!!!!!!!!! η χαρα του πουστη !!!!!!!και της πουτανασ!!!!!!! παω για καφε στο κολονακι δεν γαμιετε!!! μου παν οτι μπορει να περασει σημερα κανας πολιτικος να ξεθιμανο λιγω :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
δηλαδη τυχαια μου λες γιναν ολα!!! μονο αδερφες και καργιολες!!!! !!!!!!!!!! και σε ολες της εκπομπες !!!!!!!!!!!!! σε ολεεεΣΣΣΣΣΣΣΣΣ΅΅΅΅΅΅΅΅΅΅΅΅΅΅΅΅΅΅΅!!!!!!!!!!!!!!! :think: :think: :think: :think: :think:

Τυχαίο φίλε τίποτα.Στην Ελλάδα ειδικά που ο κόσμος έχει την επανάσταση στο αίμα του η κυβέρνηση δεν κοιτά πως να μορφώσει και να ανβάσει το επίπεδο του κόσμου αλλά πως να τον εξουδετερώσει.Κάποτε κάναν τα ναρκωτικά μόδα στην Ελλάδα και ρίξαν τα παιδιά στο βούρκο και κόψαν τα καλά προγράμματα και πρώτη και καλύτερη η ΕΡΤ κάνει προπαγάνδα υπέρ της εκάστοτε κυβέρνησης και κυρίως του ΠΑΣΟΚ...

Να σου πω όταν ήμουν πιτσιρικάς έβλεπα με τον μπαμπά μου φοβερά ντοκυμαντέρ στο Seven X ένα παλιό κανάλι και είχα πολλά ωραία για Β Παγκόσμιο Πόλεμο και έλεγα τι μαλακίες γράφουν τα βιβλία του σχολείου...Καποτε επίσης η ΕΤ1 είχε ποιοτικό πρόγραμμα και έβλεπες κλασσικές ταινιάρες με ιστορικό περιεχόμενο όπςσ Κλεοπάτρα,Σπάρτακος,και πολλές παραγωγές διαμάντι του 1970.Και πέρσυ που είχα έρθει Ελλάδα ειχε πρωί πρωί κάτι ωραία ντοκυμαντέρ για τη μάχη των Θερμοπυλών,το ρόλο των Σοβιετικών στο Β Παγκόσμιο και άλλα...Βέβαια αν και τόσο ποιοτικά πάντα 8 το πρωί όχι ας πούμε 4 το απόγευμα..ηλεύουν την επιτυχία της Λόη και της Μελέτη και βάζουν έστω τη γριεντζοπουτανιάρα την Τσουκαλά να βγάζει και αυτή ότι έχει..

Επισκέπτης
Θα σου απαντήσω το γιατί βάζουν τον πούστη δίπλα στη θεογκόμενα να παρουσιάσει.Ο λόγος είναι γιατι όσο επαγγελματίας κι αν είσαι αν σε βάλουν π.χ. με την Τσιμτσιλή στην ίδια εκπομπή θα κοιτάξεις τουλάχιστον 20 φορές τα πόδια της και άλλες 20 φορές το στήθος της.Το πρωινό πρόγραμμα δεν είχε ποτέ ποιότητα και δεν απευθυνόταν σε σοβαρό κοινό πάρα μόνο σε καμμένες σπιτονοικοκυρές.Για παράδειγμα όταν τον πρωτοξεκίνησε τον Πρωινό Καφέ η Κορομηλά το 1990 και ήταν πολύ πιο σεμνά και σοβαρή εκπομπή σε σχέση με τον καφέ της Ελλένης οι μόνοι που το έβλεπαν ήταν οι σπιτονοικοκυρες να γράψουν καμια συνταγή.Έτσι έφυγε η Κορομηλά και φέραν τη Μενεγάκη η οποία πάντα μέχρι τώρα που γέρασε έβγαζε έξω τα μπούτια της,το στήθος της και έκανε κάνα upskirt εντελώς τυχαία για να καθηλώσει τους απανταχού εφταχτύπηδες.

Βλέπεις το κοινό επιπέδου ανύπαρκτο,οι οργανοπαίκτες όμως πολλοί..

Και τα καμώματα της Μενεγάκης τα μιμήθηκαν και άλλες κάποτε και καλά σεμνές όπως η Στεφανίδου και έπειτα άλλα σούργελα.Πλέον τουλάχιστον μέχρι την απογευματινή ζώνη είανι η χαρά του 15χρονου.Σε κάθε κανάλι και μια πουτσοαρπάχτρα που τα χει όλα στη φόρα και ο πούστης δίπλα να της κάνει άερα.

Και γω βλέπω καμιά φορά τα πρωινάδικα,όταν τύχει και σηκωθώ πρωί και δεν είμαι σπιτονικοκυρούλα......κανάς μαλάκας 25αρης ροκάς θα είσαι φαντάζομαι που κράζει την τιβι....κάτι τέτοιους τους έχω γραμμένους στ απ'αυτά μου

Πριν απο κατι μηνες διοργανωθηκε ενας διαγωνισμος φυσικης.
Μαλιστα παρακολουθητε και επο τη NASA, ειναι σε παγκοσμιο επιπεδο. Καταφεραν να αριστευσουν 3 νεοι.

Ενας απο επαρχια (Τρικαλα)και οι δυο απο την Αττικη. Τους κανει λοιπον δωρω η NASA επαγγελματικο ταξιδι 10 ημερες στη αντιστοιχη υπηρεσια στο Τοκιο και φετος το καλοκαιρι 10 ημερες στην Αμερικη στην εδρα της NASA.

Χέστηκα για τα καμμένα φυτόπαιδα με μηδενική ζωή....να πάνε στο τόκιο,να ξεβρωμίσουμε

σημερα κοψανε το ιντερνετ στιν αιγηπτο!!! αμα το καναν και εδω νομιζεις οτι θα ειμασταν σε καλητερη μοιρα απο την αιγηπτο στην ενημερωση?????

Έλαααααα έχουν στην Αίγυπτο ίντερνετ;;;;; :o :o :o :o :o :o :o

Άμα το κάνανε και δω,θα είχαμε αυτοκτονίες 100πλασιες και από αυτές του Jonestown :uglystupid:

Επισκέπτης
Να σου πω όταν ήμουν πιτσιρικάς έβλεπα με τον μπαμπά μου φοβερά ντοκυμαντέρ στο Seven X

Κατάλαβα.....πάνω από 25 δεν είσαι......έχουμε βρωμίσει από πιτσιρίκια 20-25 χρόνων,που μιλάνε σαν τον παππού μου.....τις προάλλες στο μετρό ήταν ένα μαλακισμένο με μούσι,και με τηο μπαζάκι την 17αρα-19αρα "γκόμενα" του με τα γυαλάκια...και τσακωνόταν με έναν σεκιουριτά,μπάτσο,υπεύθυνο,δε ξέρω και γω τι σκατά ήταν για μια ΜΠΑΖΟκυρία που θα ήταν καμιά 50αρια και κάτι,να την υποστηρίζει επειδή την έβαλαν να πληρώσει πρόστιμο,επειδή δεν το επικύρωνε το μηχάνημα....που εδώ που τα λέμε καλά τις κάνανε...άμα δε το επικυρώνει το μηχάνημα δεν μπαίνεις....και σε κάποια φάση ρωτάω το μαλακισμένο πόσων ετών είναι....και μου λέει 24....και γω του λέω "α ναι;;; Σαν 60αρης μιλάς"....κάτι τέτοιοι σαν έσενα και δαυτόν,μόνο ειρωνία χρειάζονται :uglystupid:

Επισκέπτης
ελληνικη τηλεωραση !!!!!!!!!!!!!!! η χαρα του πουστη !!!!!!!και της πουτανασ!!!!!!! παω για καφε στο κολονακι δεν γαμιετε!!! μου παν οτι μπορει να περασει σημερα κανας πολιτικος να ξεθιμανο λιγω :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Αν είσαι άνδρας,πάρε τον καφέ σου και χύσε τον,στο κεφάλι του πολιτικού.....όχι μόνο να βρίζουμε μέσω υπολογιστή τους πολιτικούς,και έξω να τους σφίγγουμε το χέρι ;)

Επισκέπτης
Ρε μάγκες,λίγη προσοχή στην ορθογραφία.Μας βγάλατε τα μάτια."Μεταδόθηκε" "τηλεόραση".Το να στηλιτεύετε την τηλεόραση όταν γράφετε ανορθόγραφα,είναι αν μη τι άλλο υποκριτικό.

Δε βλέπω τηλεόραση εκτός από eurosport,discovery,national geographic,history chanel και Euronews (πριν πάρω τον αποκωδικοποιητή HD της Nova,που είναι μαλακία τελείως από άποψη λειτουργιών,και είχα τον παλιό,έβλεπα και τα 2 Ισπανικά κανάλια TVE,Canal24H και μάθαινα τι γίνεται και στον υπόλοιπο κόσμο.Το cnn δεν μου αρέσει...)

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Κατάλαβα.....πάνω από 25 δεν είσαι......έχουμε βρωμίσει από πιτσιρίκια 20-25 χρόνων,που μιλάνε σαν τον παππού μου.....τις προάλλες στο μετρό ήταν ένα μαλακισμένο με μούσι,και με τηο μπαζάκι την 17αρα-19αρα "γκόμενα" του με τα γυαλάκια...και τσακωνόταν με έναν σεκιουριτά,μπάτσο,υπεύθυνο,δε ξέρω και γω τι σκατά ήταν για μια ΜΠΑΖΟκυρία που θα ήταν καμιά 50αρια και κάτι,να την υποστηρίζει επειδή την έβαλαν να πληρώσει πρόστιμο,επειδή δεν το επικύρωνε το μηχάνημα....που εδώ που τα λέμε καλά τις κάνανε...άμα δε το επικυρώνει το μηχάνημα δεν μπαίνεις....και σε κάποια φάση ρωτάω το μαλακισμένο πόσων ετών είναι....και μου λέει 24....και γω του λέω "α ναι;;; Σαν 60αρης μιλάς"....κάτι τέτοιοι σαν έσενα και δαυτόν,μόνο ειρωνία χρειάζονται :uglystupid:

27 στα 28 είμαι.Ποτέ δεν είχα μούσια και μακρια μαλλιά.Πάντα από τα 14 μου ξυρίζομαι μέρα παρα μέρα και κουρέυομαι κάθε μήνα.Δεν είμαι κάνας ψευτοεπαναστάτης και δεν ασχολούμαι παρα μόνο με ότι με αφορά και δεν έχω τσακωθεί ούτε στο σχολείο.Κάτσε εσύ και δες όλα τα πρωινάδικά.Κάνε τον πολυέλαιο σφεντόντα και όλα καλά.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Αν είσαι άνδρας,πάρε τον καφέ σου και χύσε τον,στο κεφάλι του πολιτικού.....όχι μόνο να βρίζουμε μέσω υπολογιστή τους πολιτικούς,και έξω να τους σφίγγουμε το χέρι ;)

Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να χύνει καφέδες ή να μπουκετιάζει άλλους αν και κάποιοι θα το θελαν το ξύλο τους για όσα έχουν κάνει..Η μαγκιά είναι να μιλήσεις μόνο την Κυριακή των Εκλογών και να μην τους ξαναψηφίσεις.

Επισκέπτης
27 στα 28 είμαι.Ποτέ δεν είχα μούσια και μακρια μαλλιά.Πάντα από τα 14 μου ξυρίζομαι μέρα παρα μέρα και κουρέυομαι κάθε μήνα.Δεν είμαι κάνας ψευτοεπαναστάτης και δεν ασχολούμαι παρα μόνο με ότι με αφορά και δεν έχω τσακωθεί ούτε στο σχολείο.Κάτσε εσύ και δες όλα τα πρωινάδικά.Κάνε τον πολυέλαιο σφεντόντα και όλα καλά.

Και πάλι μικρός είσαι....και θα συνεχίσεις να είσαι και 50 να πας ;)

Το ότι ξύριζεσαι μέρα παρά μέρα,σε ανεβάζει στην εκτίμιση μου....αλλά άσε και λίγο μαλλάκι :rockon:

Επισκέπτης
Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να χύνει καφέδες ή να μπουκετιάζει άλλους αν και κάποιοι θα το θελαν το ξύλο τους για όσα έχουν κάνει..Η μαγκιά είναι να μιλήσεις μόνο την Κυριακή των Εκλογών και να μην τους ξαναψηφίσεις.

Η μαγκιά είναι,άμα μισείς έναν πολιτικό,να πας ΜΟΝΟΣ σου,να τον βρεις και να τον πλακώσεις στο ξύλο......αλλά οι περισσότεροι είστε ΧΕ-ΣΤΗ-ΔΕΣ ;)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΝΤΥΘΙΚΑ  και παω κολονακι !!! για καναν πολιτικο στοχο :s&m_2: :s&m_2: ΑΛΛΑ κατα την γνωμη μου ειναι οτι με το υπαρχον συστημα τον πολιτικον <παιδεια τηλεωραση κοινονικη αδικια πεινα κτλ νεοελινικα καλουδια>>  ελλαδα τελος!!!!!!!!!!! βεβεα η τηλεωραση ειναι το σημαντικοτερο εργαλειο του συστηματος!!!!!  γιαυτο το σιζιταμε !!!!! αλλοστε!!!

Επισκέπτης
ΝΤΥΘΙΚΑ  και παω κολονακι !!! για καναν πολιτικο στοχο :s&m_2: :s&m_2: ΑΛΛΑ κατα την γνωμη μου ειναι οτι με το υπαρχον συστημα τον πολιτικον <παιδεια τηλεωραση κοινονικη αδικια πεινα κτλ νεοελινικα καλουδια>>  ελλαδα τελος!!!!!!!!!!! βεβεα η τηλεωραση ειναι το σημαντικοτερο εργαλειο του συστηματος!!!!!  γιαυτο το σιζιταμε !!!!! αλλοστε!!!

Ωραία....αφού μισείτε τις τηλεοράσεις,πηγαίντε στο Σύνταγμα μαζί με τις συσκευές σας,και αρχίστε να τις σπάτε ;)

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Και πάλι μικρός είσαι....και θα συνεχίσεις να είσαι και 50 να πας ;)

Το ότι ξύριζεσαι μέρα παρά μέρα,σε ανεβάζει στην εκτίμιση μου....αλλά άσε και λίγο μαλλάκι :rockon:

Εγώ έτσι για να ξέρεις δεν γελοιοποίησα με τη στάση μου και τη συμπεριφορά μου ούτε θεσμούς ούτε το πολίτευμα ούτε ενόχλησα όπως και δεν με ενόχλησαν.Και για να σε τρελάνω θα σου πω ότι πρότυπο πολιτικού για μένα είναι ο Ιωάννης Μεταξάς.Θα θελα τόσο πολύ να ναι ο κόσμος σοβαρό με ηθος,αξιοπρέπεια,σεβασμό.Όχι πορείες,ξύλο με τα ΜΑΤ,σπασίματα καταστημάτων,ξυλοδαρμοί και φωτιές.Χωρίς ρουφιάνους και πούστηδες,χωρίς πουταναριά που όλη μέρα στο κινητό με τη φίλη και με τους γκόμενους γλωσόφιλα μέσα στο Μετρό και το λεωφορείο μπροστά στα παιδιά.

Έτσι λέω να πούμε.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Η μαγκιά είναι,άμα μισείς έναν πολιτικό,να πας ΜΟΝΟΣ σου,να τον βρεις και να τον πλακώσεις στο ξύλο......αλλά οι περισσότεροι είστε ΧΕ-ΣΤΗ-ΔΕΣ ;)

Άρα εγκρίνεις όποιος διαφωνεί μαζί σου ή έχει προβλημα μαζί σου να σου στήσει καρτέρι και να σε αρχίσει στις μπουνιές.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μια επίμονη γρίπη με κράτησε μέσα όλη την εβδομάδα.

Αναπόφευκτα, μετά το πέρας της ανάγνωσης όλων των εφημερίδων, άνοιγα την τηλεόραση. Είχα χρόνια να το κάνω.

Παντού τα ιδία. Ένα συνονθύλευμα από wanabe περσονες, αδελφές, κολομπαράδες, ατάλαντους ηθοποιούς και τραγουδιστές, ψευτομαγειρες, τραβεστί, αποτυχημένους, και κάθε λογής θλιβερές φιγούρες. το αντικείμενο των εκπομπών: ο σχολιασμός των εκπομπών των άλλων (sic). Αυτό και μόνο. Μια ανακύκλωση ανθρώπων, γεγονότων, καταστάσεων. Χωρίς καμία ουσία η πρωτοτυπία. Απορώ ποιοί τις βλέπουν. Εγώ, να ήμουν νοικοκυρά, θα προτιμούσα να πεταχτώ να ρίξω κανένα γρήγορο με κανένα γκόμενο. Ποιο ευχάριστο θα ήταν. Αλλά είπαμε. Λαμβάνουμε αυτό που αξίζουμε. ΚΑΝΟΝΑΣ.

Υπήρχε όμως μια εξαίρεση. Η κυρία Τσομπανίδου, με την απίστευτη milfo-κορμάρα της και τις ποδάρες με τις γόβες χωρίς καλσόν έβγαλε εκπομπή για 3 ώρες χωρίς το παραμικρό κουτσομπολιό η αντιγραφή από άλλους. Ειδήσεις, σχόλια, περιστατικά σε όλη την Ελλάδα, ενδιαφέροντα θέματα. ΜΠΡΑΒΟ της.

Παρουσίασε επίσης, ένα 16χρονο από επαρχία, που στα 16 του έγινε δεκτός από το ΜΙΤ. Αλήθεια, αυτούς τους ανθρώπους δεν πρέπει να τους προβάλουμε? Οι θλιβεροί τύποι που τσιγαρίζουν ένα κωλοκρεμμυδο σε ένα τηγάνι και φτιάχνουν μια ομελέτα είναι καλύτεροι? Αι συχτίρ!

Ίσως να είναι η μόνη γυναίκα πλέον, μετά από τόσα χρόνια, που θα επιθυμούσα η περίοδος της συνουσίας να διαρκέσει κανένα σ/κ αντί του γνωστού 1-2 ώρου που πλέον αντέχω ην παρουσία θηλυκών που δεν έχουν τίποτα να πουν.

καλως η κακως αυτη ειναι η εικονα της σημερινης εποχης...
απο αυτο εχουν επηρεαστει και πολλες ελλεηνιδες αλλα και ελλεηνες
και εχουν καταντησει οπως εχουν καταντησει... για αυτο μην ασχολεισαι
γιατι δεν θα βγαλεις ακρη.... υπαρχει πολυς κοσμος που τις βλεπει
γιατι ειναι μαλακες... ασε τους στον κοσμο τους και επελεξε εσυ τον δικο σου ;)

Επισκέπτης
Η τηλεοραση εμενα μου ειναι απαραιτητη. Συνδεω το XBOX 360.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom