Νέα

Πρωινή Ξεφτιλα, Ελλαδα 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Ρε μάγκες,λίγη προσοχή στην ορθογραφία.Μας βγάλατε τα μάτια."Μεταδόθηκε" "τηλεόραση".Το να στηλιτεύετε την τηλεόραση όταν γράφετε ανορθόγραφα,είναι αν μη τι άλλο υποκριτικό.

Καλος των μαλακα τον Μπαμπινιωτη :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Στο σχολείο τους "καρπαζώνατε". Στην ζωή είσαι ο "ανθρωπάκος" που θα τους συναντήσεις μόνο για να τους καθαρίσεις το αυτοκίνητο ή να τους σερβίρεις τον καφέ και αυτό ΑΝ σου επιτρέψει η ασφάλεια του ισογείου να φτάσεις στον 18ο όροφο.

Απο την μία σκέφτομαι αν πρέπει να σε συγχαρώ (γιατί συνεχίζουμε όλοι να σου απαντάμε άρα είσαι πολύ πετυχημένο troll) και απο την άλλη κοιτάω αυτο το "Μηνύματα: 4531" και σκέφτομαι πως η φράση σου "δεν έχουν καθόλου personal life" είναι τόσο ανούσια...

Κάποιοι "σπαταλάνε" (σπαταλάνε όπως το πάρει κανείς) την ζωή τους για τους στόχους τους, τα ιδανικά τους, ελπίζοντας να προσφέρουν κάτι στην ανθρωπότητα. Κάποιοι "σπαταλάνε την ζωή τους στο bourdela γράφωντας για εκδιδώμενες γυναίκες και strippers (καθόλου κατακριτέο βέβαια, ότι θέλει ο καθένας κάνει), έχοντας το θράσσος να κάνουν κριτική για μυαλά που δεν θα φτάσουν ποτέ, πίσω απο μια οθόνη.

Τρολλ να πεις τον γέρο σου,έξυπνε....

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δυστηχως ετσι ειναι τα πραγματα αλλα για σκεφτητε το θεμα απο μια αλλη οπτικη γωνια
σκεφτητε καποιον που δουλευει 8 με 10 ωρες και περνει ψιχουλα και πρεπει να πληρωσει νοικι φως κοινοχρηστα φαγητο και δεν το φτανουν τα χρηματα να παει μια βολτα να μιλησει με 5 φιλους του τι θα κανει θα κατσει στον καναπε του θα δει τηλεοραση
κανα κωλο κανα βυζι θα ξεχαστει λιγο απο την μιζερια του

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.705
Πόντοι
22.785
Τελικά κατέληξα στο ότι ένδεχομένως με δέρνει μια άλφα καθυστέρηση, άπόρροια της καταγωγής μου και της συναναστροφής μου με τον ύπόκοσμο τής πατρίδας μου..........

Και έθεσα εκ νέου το έρώτημα που πάντα έθετα..........
Ποιά είναι ή σχέση τού Ομήρου με τη μοντέρνα έλληνική ποίηση.

Η άπάντηση είναι πώς έξαρτάται άπό το ποιόν ρωτάς !!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom