The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.474
- Πόντοι
- 25.467
Την κάνη του όπλου του?
Ναι.
Άλλη κάνη το 357 Magnum, άλλη κάνη το 22LR.
Την κάνη του όπλου του?
Ναι απλώς λέω ότι μπορεί να έχει προβλήματα αν πάει και μπλέξει γιατί όλες έχουν χορηγούς που δεν ξέρεις τι άτομα είναι.
Είναι λάθος το θέμα εξαρχής,πουτάνες να 'μαστε καλά έχουμε μπόλικες,ας δώσει κανα χιλιάρικο για 2 μέρες να περάσει καλά,το χωρίς καπότα τι το θέλει.
Πάντα, Λέλουδο μου.
Παρεμπιπτόντως, σε καφετέρια της περιοχής των Αμπελοκήπων, εργάζεται για 35 ευρώ ημερησίως μια νεαρότατη ύπαρξη, με ωραιότατο πρόσωπο, ύψος κοντά στο 1,78, βάρος περί τα 65-68 κιλά, αθλήτρια (επιτρέψτε μου να μην γράψω το άθλημα καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί θα είναι σαν να δίνω την ταυτότητα της), η οποία κάνει και "χάρες" επειδή έτσι γουστάρει.
Πιστεύω (χωρίς όμως να έιμαι σίγουρος), πως αν της πρότεινε κάποιος αξιοπρεπής εχέμυθος και σχετικά εμφανίσιμος κύριος 1.500 ευρώ (μαύρα) μηνιαίως, θα την έβρισκαν την άκρη.
Για μέτρια εμφάνιση από 500.Ολα τα εξοδα του σπιτιού συν σουπερμάρκετ.
Για αρκετά καλή εμφάνιση και νεαρή ηλικία(κοντά στα 30)από 800-1000.
Εχω φίλο Θεσσαλονική που μπανίζει σε μαγαζί σερβιτόρες.Πιάνει κουβέντα,πάει 3-4-5 φορές.Οχι κέντρο φυσικά,μαγαζιά καλά μεν αλλά σε λίγο άκυρα σημεία.Οταν μάθει το οικονομικό στάτους της κοπελας αφήνει 50άρικο για ενα καφέ ή ενα-δυο ποτά.Κράτα το να βγεις με τις φίλες σου να περάσετε ωραία λέει.χοσουλη αστο δεν το κατεχεις
Για μέτρια εμφάνιση από 500.Ολα τα εξοδα του σπιτιού συν σουπερμάρκετ.
Για αρκετά καλή εμφάνιση και νεαρή ηλικία(κοντά στα 30)από 800-1000.
αυτη που χουφτωνε ο τραμουντανα λες? τοτε που κερασε τοστ τον παπαζολη?
Εχω φίλο Θεσσαλονική που μπανίζει σε μαγαζί σερβιτόρες.Πιάνει κουβέντα,πάει 3-4-5 φορές.Οχι κέντρο φυσικά,μαγαζιά καλά μεν αλλά σε λίγο άκυρα σημεία.Οταν μάθει το οικονομικό στάτους της κοπελας αφήνει 50άρικο για ενα καφέ ή ενα-δυο ποτά.Κράτα το να βγεις με τις φίλες σου να περάσετε ωραία λέει.
Μια δυο να γίνει και μετά συνήθως η κοπέλα προσφέρεται μόνη της να δώσει το τηλέφωνό της και να κλείσει την τιμή στα 100-150.
Διαφωνείς δηλαδή ότι έχουν χορηγούς κάποιες μουνάρες που δουλεύουν υποδοχή? Μάλλον εσύ δεν πολύ κατέχεις λατρεία.χοσουλη αστο δεν το κατεχεις
Αυτό λεω,καβατζομάγαζα σε απόμερες περιοχές,γκούντις,καφέ σε εμπορικά με λίγο κόσμο,καφέ σε σούπερ μάρκετ,καφέ σε βενζινάδικα-πλυντήρια....που να δεις τι γινεται στα πιο ακυρα μαγαζια.
Σεξ προφανώς!Το οικονομικό το έβαλες σε σωστή βάση!
Τώρα δυο μέρες με την πουτάνα τί διάλο κάνει κάποιος αλήθεια;
Επίσης αν δεν έχεζε σε τάφους αναρχικών και κομουνιστών κάθε βράδυ θα έριχνε μια ματιά στο κάτω μέρος της σελίδας που αναγράφονται τα νινέιμσ σε σύνδεση.
Έχει αρκετές "ευκαιρίες" εκεί που ακόμα δεν εχουν συμμετοχή στο φόρουμ και "κόβουν κίνηση".
Αμαν πια όλα έτοιμα τα θέλετε?
Τους μαθαίνουμε τη ζωή ρε μαλάκα,αλλά δε γαμιέται έχει για όλους.εισαι μεγαλο κουναβι εσυ. μεγαλο κουναβι
εισαι μεγαλο κουναβι εσυ. μεγαλο κουναβι
μποθρε παιδια το προβλημα ειναι που θα βρει την γκομενα η το πως θα εξασφαλισει τα παρελκομενα(εχεγγυα) για να την γαμαει ακ(ρ)αποβιτς?
Σεξ προφανώς!
Μη μου πείτε τώρα, ότι πέσατε από τα σύννεφα...
ρε παιδια το προβλημα ειναι που θα βρει την γκομενα η το πως θα εξασφαλισει τα παρελκομενα(εχεγγυα) για να την γαμαει ακ(ρ)αποβιτς?