Νέα

Πριβέ Πουτάνα ... Γενική κουβέντα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 470
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ναι απλώς λέω ότι μπορεί να έχει προβλήματα αν πάει και μπλέξει γιατί όλες έχουν χορηγούς που δεν ξέρεις τι άτομα είναι.

Είναι λάθος το θέμα εξαρχής,πουτάνες να 'μαστε καλά έχουμε μπόλικες,ας δώσει κανα χιλιάρικο για 2 μέρες να περάσει καλά,το χωρίς καπότα τι το θέλει. :huh:

Το οικονομικό το έβαλες σε σωστή βάση!
Τώρα δυο μέρες με την πουτάνα τί διάλο κάνει κάποιος αλήθεια;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πάντα, Λέλουδο μου.

Παρεμπιπτόντως, σε καφετέρια της περιοχής των Αμπελοκήπων, εργάζεται για 35  ευρώ ημερησίως μια νεαρότατη ύπαρξη, με ωραιότατο πρόσωπο, ύψος κοντά στο 1,78, βάρος περί τα 65-68 κιλά, αθλήτρια (επιτρέψτε μου να μην γράψω το άθλημα καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί θα είναι σαν να δίνω την ταυτότητα της), η οποία κάνει και "χάρες" επειδή έτσι γουστάρει.

Πιστεύω (χωρίς όμως να έιμαι σίγουρος), πως αν της πρότεινε κάποιος αξιοπρεπής εχέμυθος και σχετικά εμφανίσιμος κύριος 1.500 ευρώ (μαύρα) μηνιαίως, θα την έβρισκαν την άκρη.   :)

αυτη που χουφτωνε ο τραμουντανα λες? τοτε που κερασε τοστ τον παπαζολη?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
χοσουλη αστο δεν το κατεχεις
Εχω φίλο Θεσσαλονική που μπανίζει σε μαγαζί σερβιτόρες.Πιάνει κουβέντα,πάει 3-4-5 φορές.Οχι κέντρο φυσικά,μαγαζιά καλά μεν αλλά σε λίγο άκυρα σημεία.Οταν μάθει το οικονομικό στάτους της κοπελας αφήνει 50άρικο για ενα καφέ ή ενα-δυο ποτά.Κράτα το να βγεις με τις φίλες σου να περάσετε ωραία λέει.
Μια δυο να γίνει και μετά συνήθως η κοπέλα προσφέρεται μόνη της να δώσει το τηλέφωνό της και να κλείσει την τιμή στα 100-150.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Για μέτρια εμφάνιση από 500.Ολα τα εξοδα του σπιτιού συν σουπερμάρκετ.
Για αρκετά καλή εμφάνιση και νεαρή ηλικία(κοντά στα 30)από 800-1000.

Μου αρέσει που αμέσως δημοσιεύσατε και τιμοκατάλογο.  :thumbsup:  :2funny:

αυτη που χουφτωνε ο τραμουντανα λες? τοτε που κερασε τοστ τον παπαζολη?

Με προσβάλετε.  >:(

Αυτή που χουφτωνε ο κ. Τραβαμούνιος είναι μεν στα ίδια κιλά,  αλλά μετα βίας 1,56 και βατραχομούρα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εχω φίλο Θεσσαλονική που μπανίζει σε μαγαζί σερβιτόρες.Πιάνει κουβέντα,πάει 3-4-5 φορές.Οχι κέντρο φυσικά,μαγαζιά καλά μεν αλλά σε λίγο άκυρα σημεία.Οταν μάθει το οικονομικό στάτους της κοπελας αφήνει 50άρικο για ενα καφέ ή ενα-δυο ποτά.Κράτα το να βγεις με τις φίλες σου να περάσετε ωραία λέει.
Μια δυο να γίνει και μετά συνήθως η κοπέλα προσφέρεται μόνη της να δώσει το τηλέφωνό της και να κλείσει την τιμή στα 100-150.

που να δεις τι γινεται στα πιο ακυρα μαγαζια.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Επίσης αν δεν έχεζε σε τάφους αναρχικών και κομουνιστών κάθε βράδυ θα έριχνε μια ματιά στο κάτω μέρος της σελίδας που αναγράφονται τα νινέιμσ σε σύνδεση.
Έχει αρκετές "ευκαιρίες" εκεί που ακόμα δεν εχουν συμμετοχή στο φόρουμ και "κόβουν κίνηση".
Αμαν πια όλα έτοιμα τα θέλετε?  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
που να δεις τι γινεται στα πιο ακυρα μαγαζια.
Αυτό λεω,καβατζομάγαζα σε απόμερες περιοχές,γκούντις,καφέ σε εμπορικά με λίγο κόσμο,καφέ σε σούπερ μάρκετ,καφέ σε βενζινάδικα-πλυντήρια....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Επίσης αν δεν έχεζε σε τάφους αναρχικών και κομουνιστών κάθε βράδυ θα έριχνε μια ματιά στο κάτω μέρος της σελίδας που αναγράφονται τα νινέιμσ σε σύνδεση.
Έχει αρκετές "ευκαιρίες" εκεί που ακόμα δεν εχουν συμμετοχή στο φόρουμ και "κόβουν κίνηση".
Αμαν πια όλα έτοιμα τα θέλετε?  :grin:

εισαι μεγαλο κουναβι εσυ. μεγαλο κουναβι  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.069
Πόντοι
2.606
ρε παιδια  το προβλημα ειναι που θα βρει την γκομενα η το πως θα εξασφαλισει τα παρελκομενα(εχεγγυα) για να την γαμαει ακ(ρ)αποβιτς?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Δυο μέρες = 48 ώρες. Βγάλε ύπνο, φαγητό, χουζούρι, χέσιμο, πλύσιμο 24 ώρες όλα αυτά, πάλι μένουν 24 ώρες.
24 ώρες σεξ στο διήμερο; :o
Αίμα θα βγάλει το πουλί του!

Κι όταν ήμουν 30 και η τότε γκόμενα 20 και με μεγάλη καψούρα, 4-5 ώρες τη μέρα κάναμε, αλλά όχι και 12!!

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Αν η άλλη δουλεύει υποδοχή και είναι μουνάρα υπάρχει μία μεγάλη περίπτωση να την πηδάει το αφεντικό,ο παρκαδόρος,ο μπάρμαν και πάει λέγοντας.Αν πας λοιπόν εσύ ο μάγκας και της πεις 1000 ευρώ να σε πηδήξω 2 μέρες (λέμε τώρα σενάριο αλα lakis33) υπάρχει περίπτωση να δεχτεί κι όλα οκ υπάρχει όμως και περίπτωση να φέρει μαζί τον τάδε νταβά,αγαπητικό,δε ξέρω κι εγώ τι και να χεις προβλήματα.

Ακόμη και το αφεντικό που συνήθως στα τέτοια του (αφού τσάμπα την πηδάει όπως σωστά είπε ο House of Fun) μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα αφού κι αυτοί τρώνε κολλήματα ειδικά αν η άλλη είναι μουνάρα και τη θέλει γι αυτόν.Υπάρχουν και μαλάκες αφεντικά,μη νομίζετε. :)

Επίσης πολλές από αυτές είναι αλλοδαπές που έχουν και τον Αλβανό από πίσω που τους τα μασάει οπότε δημιουργούνται κι άλλα προβλήματα από το νταβατζιλίκι.

Κατάλαβες τώρα τι εννοώ εκτοράκο?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
ρε παιδια  το προβλημα ειναι που θα βρει την γκομενα η το πως θα εξασφαλισει τα παρελκομενα(εχεγγυα) για να την γαμαει ακ(ρ)αποβιτς?

Βασικά το πρόβλημα του κ. Τραλαλάκη είναι άλλο... αλλά δεν είναι της παρούσης να το θίξουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom