Νέα

Πριβέ Πουτάνα ... Γενική κουβέντα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 470
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
το να παρεις μια πουτανα για 1-2-3 ημερες πιστευω δεν αξιζει το κοπο. θα χαλασεις τοσα πολλα λεφτα συναγωνιστη λακη για ενα μουνι σε καιρο μνημονιου ??? εγω προσωπικα στην θεση σου και λεφτα  να ειχα δεν θα επερνα καμοια πουτανα για 1-2-3 ημερες για να σε πριξει και στο φιναλε,ποτε δεν ξερεις ουτε να κανεις προβλεψεις.

Επισκέπτης
την ψάχνω, αλλά ρωτάω μπας και άλλοι έχουν βρει άκρες πριν από μένα .....
αν βρω κάτι καλό , θα το γράψω εδώ ...

π.χ.

στο αμέρικα βλέπω αυτό ....

[size=11pt]Q: Can I have sex without protection?[/size]

[size=9pt]A: Our companions are 100% safe sex minded; It is a legal requirement that they have monthly swabs for STI’s and blood tests quarterly. Sexual service usually does not take place without the use of condoms but perhaps you can provide a test result of no longer than one week then you are good to go.[/size]
εχει μεσα καλα τεμαχια , καλο ψαξιμο

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Αν το έχεις βάλει στόχο ζωής να σμπρώξεις όσες πιο πολλές τσοντούδες ακα,τα παρατάς όλα οικογένεια-δουλειά και πάνε μείνε L.A αν είναι έτσι.

Βρες και Mark Spiegler μέγα προαγωγό από τέτοια κορίτσια,The Luxury Companion,Pamela Peaks agency κτλπ. και κλείνεις ραντεβού για POV movie και καλά(έτσι συνήθως κάνουν booking τη βίζιτα αυτά τα γραφεία)

Θα τό κανες?????  :o :rolleyes:
τυπε ωραια τα λες ομως ολα αυτα θελουν να εχεις και καλα φραγκα....

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ολη αυτη η ιστορια για να γαμησεις καποια ακάποτα? Για 2-3 μέρες? Βρες μια γκομενα για 1-2 βδομαδες να σου περασει ο καημός.

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
8
Πόντοι
16
Πόσο καταπιεσμένος πεινασμένος φαίνεσαι με αυτό που ψάχνεις και ζητάς συμβουλές.
το παίζεις και ιστορία τρομάρα σου.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Χέστο ρε Λάκη ΜΗΝ το ψάχνεις!
Το έχουμε κάνει κι άλλοι και χωρίς καν το κόστος που αναφέρεις (το οποίο παρεμπιπτόντως είναι εξωφρενικό για την σημερινή πραγματικότητα που με 200-300 τη μέρα η κάθε τάνα είναι υπερικανοποιημένη!) το ακάποτο μετά από εξετάσεις και τα διάφορα "σπέσιαλ" που δεν προσέφερε γενικώς η "κυρία", η οποία τότε ήταν απλά νέα στο κουρμπέτι και την "μαναντζάριζα" ως γνώστης του χώρου.
Στο τέλος άσχημα θα τελειώσετε και θα αλληλοβρίζεστε, να το ξέρεις!!

Υ.Γ. Είμαι δε απόλυτα σίγουρος πως υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που σε αντίστοιχες περιπτώσεις έχουν βγάλει και λεφτά! Ονόματα δεν λέμε, όποιος καταλάβει κατάλαβε...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Κάτι ακόμα διότι τώρα πρόσεξα εκείνο το 3.000 τη μέρα και κόντεψα να στραβοκαταπιώ!
Αν όντως διαθέτεις τόσα λεφτά για γαμήσι (διότι προσωπικά ΔΕΝ έχω καμία διάθεση να τα διαθέσω) και είσαι ανεκτός από την μέση γυναίκα (θέλω να πω όχι τόσο εριστικός όσο στο φόρουμ) και στοιχειωδώς βλέπεσαι (δεν είσαι τέρας στο πρόσωπο, ούτε 60 κιλά υπέρβαρος) βάλε μια αγγελία στα προσωπικά των διαφόρων adoos, freelist κλπ όπου να δηλώνεις το ενδιαφέρον σου και κυρίως το ποσόν που είσαι διατεθημένος να "χορηγήσεις".
Είμαι απόλύτως σίγουρος πως προσφέροντας 1.500 τον μήνα (κι όχι την μέρα!) για μαιτρέσα, θα βρεθούν καμιά 50αριά (τουλάχιστον!) να εκδηλώσουν ενδιαφέρον. Από αυτές οι 5-6 θα είναι της προκοπής και οι 2-3 θα συμφωνήσουν να τους δίνεις 1.500 το μήνα για να το ξύνουν και όποτε έχεις καύλες να τις πηδάς! Δηλαδή με 3.000 που ανέφερες δύο βρίσκεις τον μήνα, όχι μία!
Κάνετε και τις εξετάσεις σας τακτικά και όλα εν τάξει...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467
Κάτι ακόμα διότι τώρα πρόσεξα εκείνο το 3.000 τη μέρα και κόντεψα να στραβοκαταπιώ!
Αν όντως διαθέτεις τόσα λεφτά για γαμήσι (διότι προσωπικά ΔΕΝ έχω καμία διάθεση να τα διαθέσω) και είσαι ανεκτός από την μέση γυναίκα (θέλω να πω όχι τόσο εριστικός όσο στο φόρουμ) και στοιχειωδώς βλέπεσαι (δεν είσαι τέρας στο πρόσωπο, ούτε 60 κιλά υπέρβαρος) βάλε μια αγγελία στα προσωπικά των διαφόρων adoos, freelist κλπ όπου να δηλώνεις το ενδιαφέρον σου και κυρίως το ποσόν που είσαι διατεθημένος να "χορηγήσεις".
Είμαι απόλύτως σίγουρος πως προσφέροντας 1.500 τον μήνα (κι όχι την μέρα!) για μαιτρέσα, θα βρεθούν καμιά 50αριά (τουλάχιστον!) να εκδηλώσουν ενδιαφέρον. Από αυτές οι 5-6 θα είναι της προκοπής και οι 2-3 θα συμφωνήσουν να τους δίνεις 1.500 το μήνα για να το ξύνουν και όποτε έχεις καύλες να τις πηδάς! Δηλαδή με 3.000 που ανέφερες δύο βρίσκεις τον μήνα, όχι μία!
Κάνετε και τις εξετάσεις σας τακτικά και όλα εν τάξει...

Δεν καταλάβατε ιατρέ μου. Δεν θέλει όποια κι όποια. Επιθυμεί "ψιλο-πορνοστάρ".

Ένα παράδειγμα ....
Κάτι ψιλο-πορνοστάρ ...
π.χ.
δεν γαμιούνται ακάποτα ;;;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Δεν καταλάβατε ιατρέ μου. Δεν θέλει όποια κι όποια. Επιθυμεί "ψιλο-πορνοστάρ".

Οι Ελληνίδες "ψιλοπορνοστάρ" είναι της κακιάς συμφοράς ως επί το πλείστον και όπως ξέρουμε κι οι δυο μας καλά σε σπίτια δουλεύουν μετά (ούτε καν στη βίζιτα οι περισσότερες!) και αν βγάζουν 300 τη μέρα κάνουν πάρτυ!
Σε κάθε περίπτωση στο δρόμο βρίσκεις πολύ καλύτερες. Για να μην σου πω σε μπαρς και καφετέριες που δουλεύουν 8ωρο για 30 ευρώ + τιπς...

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Τώρα διάβασα όλο το νήμα.Ο lakis33 απ'ότι κατάλαβα θέλει μια πουτάνα για 2-3 μέρες το μήνα να την πηδάει χωρίς καπότα και να κάνει εξετάσεις,όπως επίσης να μην πηγαίνει με άλλους.

Βρε lakis33 γιατί αγόρι μου...?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι πραγμα δεν καταλαβαινετε ρε χαζοι ολοι? τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια? οταν βαζει καποτα πεφτει το πουλακι του, κουκου νιεντε, μεγεια τα παπουτσια κ.ο.κ.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Όσο το διαβάζω το θέμα τόσο γελάω.Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάει με άλλους όπως και δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάει ΗΔΗ χωρίς προφυλακτικό με κάποιους. :grin:

Χώρια που άμα της δείξεις ότι έχεις λεφτά μπορεί να σου φέρει και δυο-τρεις φίλους της για παρέα... :grin:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ρε εκτορούλη υπάρχουν και χαπάκια για το θέμα που λες...

Άλλο είναι το πρόβλημα για να θέλει να πηδήξει πουτάνα χωρίς προφυλακτικό...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
τι πραγμα δεν καταλαβαινετε ρε χαζοι ολοι? τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια? οταν βαζει καποτα πεφτει το πουλακι του, κουκου νιεντε, μεγεια τα παπουτσια κ.ο.κ.

Μήπως να δοκίμαζε "επιστημονική βοήθεια"; :)
Αυτήν ακριβώς την δουλειά κυρίως κάνει. Δεν σου πέφτει άπαξ και σηκηθεί!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μήπως να δοκίμαζε "επιστημονική βοήθεια"; :)
Αυτήν ακριβώς την δουλειά κυρίως κάνει. Δεν σου πέφτει άπαξ και σηκηθεί!

μπορει να του τοχει απαγορεψει ο γιατρος. χοντρουλης ειναι ασθενικο τον κοβω

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
τολυσες ετσι? πες του το
Δεν είπα αυτό λατρεία,είπα ότι υπάρχουν χάπια για το υδραυλικό πρόβλημα. ;)

Το πρόβλημα του δεν το ξέρω γιατί δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά μάλλον δεν είναι να του σηκωθεί.

Εξάλλου αν δε σου σηκώνεται νομίζεις θα πας χωρίς καπότα και ως δια μαγείας θα σου γίνει κάγκελο?  :huh:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467
Σημασία στη λεπτομέρεια....! :o

Πάντα, Λέλουδο μου.

Για να μην σου πω σε μπαρς και καφετέριες που δουλεύουν 8ωρο για 30 ευρώ + τιπς...

Παρεμπιπτόντως, σε καφετέρια της περιοχής των Αμπελοκήπων, εργάζεται για 35  ευρώ ημερησίως μια νεαρότατη ύπαρξη, με ωραιότατο πρόσωπο, ύψος κοντά στο 1,78, βάρος περί τα 65-68 κιλά, αθλήτρια (επιτρέψτε μου να μην γράψω το άθλημα καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί θα είναι σαν να δίνω την ταυτότητα της), η οποία κάνει και "χάρες" επειδή έτσι γουστάρει.

Πιστεύω (χωρίς όμως να έιμαι σίγουρος), πως αν της πρότεινε κάποιος αξιοπρεπής εχέμυθος και σχετικά εμφανίσιμος κύριος 1.500 ευρώ (μαύρα) μηνιαίως, θα την έβρισκαν την άκρη.   :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom