Νέα

Πριβέ Πουτάνα ... Γενική κουβέντα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 470
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το σενάριο να μην κάνει κούκου με το λαστιχο γενικά παίζει σε αρκετό κόσμο.
Γι αυτό και πολλοί μαλάκες-ζώα επιδιώκουν ακάποτα ακόμα και στα μπουρδέλα του 10ρικου.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εργαζόμενες σε καφέ,μπαρ σε διάφορα πόστα.Και κυρίως "υποδοχές" θα ήταν μια λύση εχει δίκιο ο Άγιος.
Ξερω άτομο που το κάνει αλλά ανά συνεύρεση όχι σε κατάσταση μονιμότητας.

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
8
Πόντοι
16
Δεν είπα αυτό λατρεία,είπα ότι υπάρχουν χάπια για το υδραυλικό πρόβλημα. ;)

Το πρόβλημα του δεν το ξέρω γιατί δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά μάλλον δεν είναι να του σηκωθεί.

Εξάλλου αν δε σου σηκώνεται νομίζεις θα πας χωρίς καπότα και ως δια μαγείας θα σου γίνει κάγκελο?  :huh:
Προφανώς μόνο χωρίς γαμάει δεν το μαντεύει.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Εργαζόμενες σε καφέ,μπαρ σε διάφορα πόστα.Και κυρίως "υποδοχές" θα ήταν μια λύση εχει δίκιο ο Άγιος.
Ξερω άτομο που το κάνει αλλά ανά συνεύρεση όχι σε κατάσταση μονιμότητας.
Ναι αλλά κι αυτές έχουν χορηγό οπότε αποκλείεται να μην το μάθει. ;)

Μιλάω για τις μουνάρες που δουλεύουν υποδοχή και συνήθως τις πηδάει το αφεντικό.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Τώρα θυμάμαι πριν χρόνια με μια Ρωσίδα ψωνισμένη από κωλόμπαρο καμένη από το χόρτο και νυμφομανή, που μου έπεφτε κι εμένα με το φόρεμα του προφυλακτικού οπότε κάθεται κι αυτή όπως ήταν πάνω μου, χωρίς προφυλακτικό! Μετά μου ζητούσε να της πάρω και τον κώλο, πάλι καλά που εκεί συγκρατήθηκα!
Την γλύτωσα τελικά, δεν το κόλλησα το παράσημο. Έχω κάνει μαλακίες στη ζωή μου!
Ο Λάκης μάλλον δεν τις έχει κάνει και θέλει να τις κάνει τώρα. Μικρό παιδί είναι, ας ζήσει την ζωή του κι αυτός! :)

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Τώρα θυμάμαι πριν χρόνια με μια Ρωσίδα ψωνισμένη από κωλόμπαρο καμένη από το χόρτο και νυμφομανή, που μου έπεφτε κι εμένα με το φόρεμα του προφυλακτικού οπότε κάθεται κι αυτή όπως ήταν πάνω μου, χωρίς προφυλακτικό! Μετά μου ζητούσε να της πάρω και τον κώλο, πάλι καλά που εκεί συγκρατήθηκα!
Την γλύτωσα τελικά, δεν το κόλλησα το παράσημο. Έχω κάνει μαλακίες στη ζωή μου!
Ο Λάκης μάλλον δεν τις έχει κάνει και θέλει να τις κάνει τώρα. Μικρό παιδί είναι, ας ζήσει την ζωή του κι αυτός! :)
Μαλακίες κι εγώ έχω κάνει κι όλοι μας φαντάζομαι αλλά μετά από μια ηλικία τις κόβεις αν σου κόβει. :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ναι αλλά κι αυτές έχουν χορηγό οπότε αποκλείεται να μην το μάθει. ;)

Μιλάω για τις μουνάρες που δουλεύουν υποδοχή και συνήθως τις πηδάει το αφεντικό.
Τις υποδοχές δε τις πηδάει μόνο το αφεντικό,Κι αν τις πηδάει τις πηδάει τζάμπα.Για τα 30 ευρώ μεροκάμματο δυο φορές τη βδομάδα.
Υποδοχές γνωστών μαγαζιών,πολύ γνωστών στη Θεσσαλονίκη είναι στη βίζιτα,κι άλλες σε μασατζιδικα.Πεινάνε αναλογικά για την τάχα μου γλάμουρους ζωή που θέλουν.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Δε τις πηδάει μόνο το αφεντικό,Κι αν τις πηδάει τις πηδάει τζάμπα.Για τα 30 ευρώ μεροκάμματο δυο φορές τη βδομάδα.
Υποδοχές γνωστών μαγαζιών,πολύ γνωστών στη Θεσσαλονίκη είναι στη βίζιτα,κι άλλες σε μασατζιδικα.Πεινάνε αναλογικά για την τάχα μου γλάμουρους ζωή που θέλουν.
Ναι απλώς λέω ότι μπορεί να έχει προβλήματα αν πάει και μπλέξει γιατί όλες έχουν χορηγούς που δεν ξέρεις τι άτομα είναι.

Είναι λάθος το θέμα εξαρχής,πουτάνες να 'μαστε καλά έχουμε μπόλικες,ας δώσει κανα χιλιάρικο για 2 μέρες να περάσει καλά,το χωρίς καπότα τι το θέλει. :huh:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Συμφωνούμε.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Σε καφετέρια της περιοχής των Αμπελοκήπων, εργάζεται για 35  ευρώ ημερησίως μια νεαρότατη ύπαρξη, με ωραιότατο πρόσωπο, ύψος κοντά στο 1,78, βάρος περί τα 65-68 κιλά, αθλήτρια (επιτρέψτε μου να μην γράψω το άθλημα καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί θα είναι σαν να δίνω την ταυτότητα της), η οποία κάνει και "χάρες" επειδή έτσι γουστάρει.

Πιστεύω (χωρίς όμως να έιμαι σίγουρος), πως αν της πρότεινε κάποιος αξιοπρεπής εχέμυθος και σχετικά εμφανίσιμος κύριος 1.500 ευρώ (μαύρα) μηνιαίως, θα την έβρισκαν την άκρη.  :)

Πας καλά; Τί "χωρίς να είσαι σίγουρος";
Με 1.500 το μήνα εγώ είμαι σίγουρος πως θα του έφερνε και μια φίλη της μαζί ενίοτε. :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πας καλά; Τί "χωρίς να είσαι σίγουρος";
Με 1.500 το μήνα εγώ είμαι σίγουρος πως θα του έφερνε και μια φίλη της μαζί ενίοτε. :)
Για μέτρια εμφάνιση από 500.Ολα τα εξοδα του σπιτιού συν σουπερμάρκετ.
Για αρκετά καλή εμφάνιση και νεαρή ηλικία(κοντά στα 30)από 800-1000.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το σενάριο να μην κάνει κούκου με το λαστιχο γενικά παίζει σε αρκετό κόσμο.
Γι αυτό και πολλοί μαλάκες-ζώα επιδιώκουν ακάποτα ακόμα και στα μπουρδέλα του 10ρικου.

ειναι θεμα ψυχολογικο και συνηθειας. αν γαμας για πολυ καιρο χωρις καποτα (τη γυναικα σου/γκομενα) ξεσυνηθιζει το πουλι την αισθηση. γιαυτο υπομονη και επιμονη. λεμε ναι στην καποτα  :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ειναι θεμα ψυχολογικο και συνηθειας. αν γαμας για πολυ καιρο χωρις καποτα (τη γυναικα σου/γκομενα) ξεσυνηθιζει το πουλι την αισθηση. γιαυτο υπομονη και επιμονη. λεμε ναι στην καποτα  :rockon:
Συμφωνάμε.

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
8
Πόντοι
16
Λάκη τελικά sedan κάτω από 2000 κυβικά για να μην πληρώνεις πολλά τέλη βρήκες και με τα λεφτά που περίσσεψαν θέλεις οικόσιτη βίζιτα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom