Νέα

Πριβέ Πουτάνα ... Γενική κουβέντα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 470
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Βίζιτα όντως δεν λέει, πολύ χρονοβόρο. Αλλά "μαιτρέσα" γιατί όχι;
Εννοώ γκόμενα αποκλειστικής χρήσης με παγία αντομισθία...
Αποκλειστική πουτάνα?  :grin:
Αναλογιστήκατε ποτέ ότι μπορεί να υπάρχουν και μερικοί που να "φτιάχνονται" περισσότερο με τα "αματούρια";

Επίσης, οι περισσότεροι "κωλομπαρόβιοι" δεν "φτίαχνονται" με το φαϊ. "Φτιάχνονταί" με το "ψήσιμο".  ;)
Σωστός απλώς εγώ ποτέ δεν "φτιαχνόμουν" με το ψήσιμο.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Δεν γράφει κι ο εκτορούλης να μας μάθει μπαλίτσα...Λέει και τόσα πολλά κάθε φορά χρήσιμα...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Αποκλειστική πουτάνα?  

Ρε τύπε που το βρίσκεις το παράξενο; Αυτός δεν είναι εξ άλλου και ο τίτλος του θρεντ;
Αν σου περισσεύουν τα λεφτά εξασκείς το όποιο χόμπυ θέλεις.
Ο Ρώσσος ας πούμε αγόρασε ιδιωτικό νησί, τον Σκορπιό.
Ο μακαρίτης ο Βαρ. είχε αγοράσει εξοχικό στην Β.Μ. εντός του οποίου και επί της οποίας και απεβίωσεν. :priest:  

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ρε τύπε που το βρίσκεις το παράξενο; Αν σου περισσεύουν τα λεφτά εξασκείς το όποιο χόμπυ θέλεις.
Ο Ρώσσος ας πούμε αγόρασε ιδιωτικό νησί, τον Σκορπιό.
Ο μακαρίτης ο Βαρ. είχε αγοράσει εξοχικό στην Β.Μ. εντός του οποίου και επί της οποίας και απεβίωσεν. :priest:  
Καθείς κάνει ό,τι θέλει.Για μένα είναι παράξενο. :)

Επίσης άλλα τα λεφτά του Ρώσου κι άλλα του lakis33 φαντάζομαι. :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Καθείς κάνει ό,τι θέλει.Για μένα είναι παράξενο. :)

Επίσης άλλα τα λεφτά του Ρώσου κι άλλα του lakis33 φαντάζομαι. :2funny:

Το ένα ζήτημα είναι οι δυνατότητες του καθενός φυσικά, αλλά το άλλο ζήτημα είναι οι ανάγκες του.
Ξέρω εγώ αλλοδαπή βίζιτα που μένει μόνιμα εδώ και πηδιέται με 120 την ώρα (ενίοτε δε για την καύλα της μόνο και για να περάσει καλά με μια ακριβή έξοδο σε νυχτερινά μαγαζιά) και όταν ξεμείνει από λεφτά πάει στα Εμιράτα και παίρνει κεφάλια με 500άρες το δίωρο το φτηνότερο date.
Γιατί της τα δίνουν εκεί; Πρώτον διότι τα έχουν βεβαίως, αλλά δεύτερον διότι έχουν μεγάλη σεξουαλική πείνα και ανάγκη...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν γράφει κι ο εκτορούλης να μας μάθει μπαλίτσα...Λέει και τόσα πολλά κάθε φορά χρήσιμα...

τι θες να μαθεις βρε μικρε αμπαλουλη? αντε να σου πω λιγα. αυτο που συνηθιζεται και πλησιαζει περισσοτερο σε αυτο που συζηταμε, ειναι η χρυση χορηγια. τουτ'εστιν καποιοι κυριοι αναλαμβανουν ολα τα εξοδα διαβιωσης μιας κυριας (σπιτια λογαριασμους ψωνια κομμωτηρια αυτοκινητα σερβις κλπ) με την προυποθεση να ειναι παντα stand by call. καποτα δεν παιζει, εξτρα cash δεν παιζει, η κυρια κανει ο,τι θελει στον κενο χρονο της αρκει να ειναι συνεπης στην κληση και ολα καλα. κυκλος ζωης προϊοντος 3-12 μηνες μαξιμουμ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το ένα ζήτημα είναι οι δυνατότητες του καθενός φυσικά, αλλά το άλλο ζήτημα είναι οι ανάγκες του.
Ξέρω εγώ αλλοδαπή βίζιτα που μένει μόνιμα εδώ και πηδιέται με 120 την ώρα (ενίοτε δε για την καύλα της μόνο και για να περάσει καλά με μια ακριβή έξοδο σε νυχτερινά μαγαζιά) και όταν ξεμείνει από λεφτά πάει στα Εμιράτα και παίρνει κεφάλια με 500άρες το δίωρο το φτηνότερο date.
Γιατί της τα δίνουν εκεί; Πρώτον διότι τα έχουν βεβαίως, αλλά δεύτερον διότι έχουν μεγάλη σεξουαλική πείνα και ανάγκη...

και τους αρεσουν οι ξανθιες  :grin:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Μη ξαναγράφω τα ίδια,ο καθένας έχει τις δυνατότητές του και τις επιθυμίες του. :)

Προσωπικά θεωρώ χάσιμο χρόνου να μπεις σε διαδικασία "ψησίματος" όπως ανέφερε μέλος πριν όπως επίσης και να πληρώσεις μια γυναίκα για δύο μέρες λες και θα την πηδήξεις πάνω από 3-4 άντε 5 φορές.

Άποψή μου,τώρα αν ο άλλος θέλει να μπλέξει με τέτοια πράγματα δικό του θέμα.

Αλλά να ζητάνε παγκοσμίως άγνωστες "σταρ" 1.800 μόνο για να τις πηδήξεις αυτό μου έκανε εντύπωση. :headbang:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Έτσι όπως το έγραψε ο Έκτορ είναι.
Και μια ιστοριούλα.
Φίλος μου νταβατζής πριν καιρό ,πίναμε καφέ.Ρε μαλάκα μου λέει είχα μια βίζιτα  που ήθελε να σταματήσει.Την ερωτεύτηκε φιλαράκι κολλητό και την χορηγούσε,σπίτι στην παραλία,όλα τα λούσα κομπλέ.Τώρα με την κρίση την έστειλε και με παίρνει τηλέφωνο και κλαίγεται η μαλακισμένη να του πω να τη μαζέψει πίσω γιατί δε βγαίνει με τίποτα.
Συμπέρασμα πουτάνες υπάρχουν,λεφτά και χορηγοί όχι όσοι παλιότερα.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Καταπληκτικό θρεντάκι. Τώρα το ανακάλυψα.

Καταρχάς όλοι είσαστε 12χρονοι γαμώ το Θεό μου;;;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Στο θέμα. Λονγκ μπουκινγ σε ct που το αναγράφουν και σε όποια άλλη θες κατόπιν ερώτησης.

Οτιδήποτε άλλο το ξεχνάς. Καμία επαγγελματίας ΠΟΥ ΒΙΟΠΟΡΙΖΕΤΑΙ από αυτό δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με έναν μαλάκα που στην ίδια πρόταση:

-ζητά ακάποτα

-έξτρα λονγκ μπουκινγ

-δικό του χώρο

-εξετάσεις αίματος

και άλλες τέτοιες ιστορίες για αγρίους.

Κανένα γραφείο δεν θα παίξει το ενδεχόμενο να χωθεί ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ φυλακή για τον κάθε άκυρο μαλάκα που θέλει να νιώσει Μπερλουσκόνι.

Είναι γεγονός ότι κάποιες βίζιτες, συνήθως οι πλέον ερασιτέχνες ή αυτές που  νιώθουν και ότι κλείνουν τον κύκλο τους στο επάγγελμα, αρχίζουν να βολτάρουν και με παρέες.
Συνήθως οι παρέες τους είναι άνθρωποι της νύχτας, άνθρωποι που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στη νύχτα, συστημένοι από φίλους/προαγωγούς και τέτοια.
Το τονίζω είναι κυρίως κοινωνικό το θέμα και όχι οικονομικό. Δεν υπάρχει όμως τίποτα μαγικό σε αυτή την φάση ούτε οι κυρίες δουλεύουν σε αυτή την φάση....συνήθως δε δεν γαμιούνται καν με τους συνοδούς τους και όταν το κάνουν το κάνουν σαν γκόμενες και όχι σαν επαγγελματίες. Απλά υπάρχει μια εκατέροθεν παρέα θα έλεγα.
Ανθρωποι με τους οποίους βγαίνουν όταν θέλουν να βγουν και αυτές σαν άνθρωποι και άνδρες που είναι του χώρου και έχουν μια στάνταρ γυναικεία παρέα για το τραπέζι τους.

Συνήθως όμως οι πιτσιρίκες δεν βγαίνουν ΟΥΤΕ ΕΤΣΙ γιατί αυτό γαμάει την ψυχολογία τους στη δουλειά.Τα παραπάνω βέβαια εκτός από βίζιτες αφορούν και στριπτιτζουδες.

ΥΓ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι τυπάκι που κάθεται να σκεφτεί αν το ειτζ βγαίνει αυθημερόν για να είναι σίγουρος ότι δεν θα έχει κολλήσει η γκόμενα στο ενδιάμεσο ΔΕΝ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ σε αυτούς που θα κάτσει ποτέ γυναίκα που πουλάει το κορμί της για να ζήσει να κάτσει να την γαμήσει ακάποτα.....να έχουμε και λίγη αυτογνωσία.........και γω θα ήθελα να γίνω..........μπαλλαρίνος αλλά στα γεράματα δεν παίζει  :cheesy:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
τι θες να μαθεις βρε μικρε αμπαλουλη? αντε να σου πω λιγα. αυτο που συνηθιζεται και πλησιαζει περισσοτερο σε αυτο που συζηταμε, ειναι η χρυση χορηγια. τουτ'εστιν καποιοι κυριοι αναλαμβανουν ολα τα εξοδα διαβιωσης μιας κυριας (σπιτια λογαριασμους ψωνια κομμωτηρια αυτοκινητα σερβις κλπ) με την προυποθεση να ειναι παντα stand by call. καποτα δεν παιζει, εξτρα cash δεν παιζει, η κυρια κανει ο,τι θελει στον κενο χρονο της αρκει να ειναι συνεπης στην κληση και ολα καλα. κυκλος ζωης προϊοντος 3-12 μηνες μαξιμουμ.

Παίζει, πως δεν παίζει! Τσιγάρα και σερβιέτες θα της τα πηγαίνεις στο σπίτι; Ρούχα μαζί θα ψωνίζετε;

Και το ύψος κυμαίνεται αναλόγως των δυνατοτήτων του "χορηγού". Εγώ ήξερα περίπτωση και με πέντε χήνες "pocket money"!!
Αλλά μιλάμε για πολύ ωραία γκόμενα (τότε) με "εξώφυλλα" κλπ. Και για τύπο με πολύ γνωστή μεγάλη Α.Ε. και με σχεδόν υπερδιπλάσια ηλικία. 30 με 55. ;)

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16

Τώρα δηλαδή εσύ μας έμαθες μπαλίτσα?

Κι εγώ σου λέω ότι υπάρχει κι ο άλλος που δεν την πληρώνει,της παίρνει τα πιο πολλά και πάει και ζητάει λεφτά από κάτι μαλάκες που τους γράφουν σπίτια.

Επίσης υπάρχουν αφεντικά που τις πηδάνε για 30 ευρώ,μαλάκες που τους τα τρώνε και μετά τα δίνουν στο γκόμενο και πάει λέγοντας.

Άυτοί οι κύριοι που λες εκτορούλη σαφώς και υπάρχουν αλλά δεν είναι μόνο αυτοί.

Γι αυτό πριν αρχίσεις να το παίζεις μάγκας να σκέφτεσαι και λίγο. ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τώρα δηλαδή εσύ μας έμαθες μπαλίτσα?

Κι εγώ σου λέω ότι υπάρχει κι ο άλλος που δεν την πληρώνει,της παίρνει τα πιο πολλά και πάει και ζητάει λεφτά από κάτι μαλάκες που τους γράφουν σπίτια.

Επίσης υπάρχουν αφεντικά που τις πηδάνε για 30 ευρώ,μαλάκες που τους τα τρώνε και μετά τα δίνουν στο γκόμενο και πάει λέγοντας.

Άυτοί οι κύριοι που λες εκτορούλη σαφώς και υπάρχουν αλλά δεν είναι μόνο αυτοί.

Γι αυτό πριν αρχίσεις να το παίζεις μάγκας να σκέφτεσαι και λίγο. ;)

εμ μονο με το σινεμα εκπαιδευση τετοια γραμματα θα μαθεις. σε εχει φαει η τηλεοραση αμπαλουλη.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Γράφει ο άλλος για χρυσό χορηγό και το παίζει της πιάτσας.Ότι έγραψε κάτι που δεν το ήξερε κανείς ας πούμε. :jerking:  :2funny:

Ρε τι γέλιο έχει το σάιτ,ειλικρινά έχω διαβάσει τα απίστευτα εδώ μέσα... :2funny:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ο Ιεραπόστολος μέχρι στιγμής έχει γράψει πολύ σωστά πράγματα. :thumbsup:

Αυτός μάλιστα εκτορούλη,εσύ έχεις δρόμο ακόμη αγορίνα. :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ετσι βαλε μας βαθμολογια δασκαλε χοσε, να ξερουμε που βρισκομαστε  :2funny:

ferdinando

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2012
Κριτικές
18
Like
350
Πόντοι
291
[size=8pt]Κάποιος συνάδελφος του φόρουμ , το είχε θέσει αλλιώς,
με τρόπο που θα μπορούσε να υπονοεί "νομικά προβλήματα"
ή αν θες "όχι και τόσο νόμιμο" , οπότε το θέμα δεν έμεινε ούτε μια ώρα.
Ρωτούσε αν γίνεται να "αγοράσει κανείς πουτάνα".[/size]

Οπότε το θέτουμε σε τελείως νόμιμη βάση.
Με την απόλυτη έγκριση δηλαδή της εργαζόμενης, που ασκεί το επάγγελμα ελέυθερα με τη θέλησή της.

Τι ακριβώς ;;;;;

Βρίσκουμε κάποια που γουστάρουμε, συμφωνούμε μαζί της και με το κύκλωμά της
και δουλεύει κάποιες μέρες μόνο για εμάς.
Εγκατεστημένη πιθανόν σε δικό μας χώρο.

Το ιδανικό θα ήταν να κάναμε αμφότερες οι πλευρές (εργαζόμενη και πελάτης/ες) , εξετάσεις για
ΣΜΝ, φυματίωση , λέπρα , έρπη κτλ , ώστε να είναι σίγουρες και οι 2 πλευρές ότι η άλλη χαίρει άκρας υγείας
και να γίνονται τα πάντα χωρίς καπότες ...
Αν μάλιστα παίζουν και γλωσσόφιλα κτλ ...
το όνειρο θα πλησιάζει το ιδανικό ..........

Από πλευράς κόστους, φαντάζομαι ότι δεν μπορεί να είναι χαμηλό.
Οποιαδήποτε εργαζόμενη, είτε σε ρδέλο , είτε cg, είτε studio , είτε ct,
δύσκολο να βγάζει ή να έχει προσδοκίες για κάτω από 1000€ ως 3Κ € τη μέρα.

Πως το βλέπετε ;;;
Το έχει ψάξει κανείς ;;;;
Έχει κάνει ερωτήσεις ;;;;
Το βρίσκετε ελκυστικό ;;;

Επειδή κάποιοι βρήκαν μία αφορμή να μου την πουν , ξεκαθαρίζω:

[size=9pt]Όποιος θέλει να μου την πει, ας ανοίξει άλλο θέμα
ή ας μου στείλει pm να συναντηθούμε ....[/size]

Εδώ έχεις μια επιλογή:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom