You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πριβέ διάλογοι DIKY - Yπουργού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DIKY
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
μα για να μειωσουμε τις μαλακιες που γραφουμε στα αλλα θρεντ το ανοιξα αυτο για να μαζευονται εδω τα πολλα!Δε μου λέτε ρε παλληκάρια, το καταλαβαίνετε ότι ακόμα δεν έχετε ξυπνήσει από τα χθεσινά και ότι δεν οφείλετε να ψιλοσκίζετε τη λίστα δεξιά και να μη μπορεί να γράψει κανένας?
οσο για σενα την καταρα μου γιατι μπηκες στο πριβε μας, τωρα δεν θα σου ξανασηκωθει ποτε να ξερεις...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
βλεπε www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,20201.msg521244#new]εδώ[/url]εν τω μεταξυ δεν μπορω να γραψω στο θρεντ που ανοιξα για τα βρωμικα..μαλλον το θρεντακι επεσε αμαχητι πριν καλα καλα σαραντησει
οκ πηρα αν και ειχαν ληξει αλλα δεν πειραζει...
θα παμε το βραδυ εκει που ειπαμε? στην συγγρου?
για διαβασε μια στο εισιτηριο μαλακα, πρεπει να ειμαστε εκει 2 ωρες πριν γιατι το check in παπα 40 λεπτα πριν φυγουμε..να παμε 12-01 για κανα πριβε και μετα την κανουμε.
θα παμε το βραδυ εκει που ειπαμε? στην συγγρου?
για διαβασε μια στο εισιτηριο μαλακα, πρεπει να ειμαστε εκει 2 ωρες πριν γιατι το check in παπα 40 λεπτα πριν φυγουμε..να παμε 12-01 για κανα πριβε και μετα την κανουμε.
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
4:20 φευγουμε / οποτε 2:20 ειμαστε στο αεροδρομιο και ανοιγουμε θρεντ / αρα η μονη μας επιλογη ειναι Αλκατραζ που ανοιγει απο 11:30 / παιρνουμε πριβε,βρωμικο αν ειναι ανοιχτο και παραλιακη για λεωφορειο / Αλκατραζ και μονο Αλκατραζ - παμε απο 11:30 μεχρι 1:00 περιπου
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Επ? Τι έγινε εδώ;
Έφτασε το πολυαναμενόμενο ταξίδι σας;;;
Ωωω ναι ΟΧΙΑ / σε παρακαλω να μας ευχηθεις τα καλυτερα !!!!
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ωωω ναι ΟΧΙΑ / σε παρακαλω να μας ευχηθεις τα καλυτερα !!!!
Αν και απ ό,τι θυμάμαι δε θα πάτε προς τας ανατολάς, απ ό,τι είχατε πει παλιότερα - που ξέρω ότι έχετε μια ας το πούμε αδυναμία - σας εύχομαι πράγματι τα καλύτερα!!!
Φαντάζομαι ότι θα πέσει το ξεσάλωμα του αιώνα
Αντε παιδιά μου με τις ευχές μου.
Τις καλές στιγμές στη ζωή πρέπει να τις ξεζουμίζεις γιατί δεν είναι τόσες πολλές.
Οπότε βουρρρρρρ!!!!! ;)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
υπουργε,
ΕΛΕΟΣ ρε φιλε....
ποσα θρεντ θα ανοιξεις για να χαριεντιζεσαι με το αλλο σου μισο ????
τουλαχιστον βαζε τα και σε καμια σωστη κατηγορια. το τελευταιο το εβαλες στο ''εκτος ελλαδος-γενικα''
πριν λιγο σου εσβησα ποστ στο ''αλκατραζ'' που εδινες ραντεβου με το αισθημα. ελεος ρε γμτ..
ΕΛΕΟΣ ρε φιλε....
ποσα θρεντ θα ανοιξεις για να χαριεντιζεσαι με το αλλο σου μισο ????
τουλαχιστον βαζε τα και σε καμια σωστη κατηγορια. το τελευταιο το εβαλες στο ''εκτος ελλαδος-γενικα''
πριν λιγο σου εσβησα ποστ στο ''αλκατραζ'' που εδινες ραντεβου με το αισθημα. ελεος ρε γμτ..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις