You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Prison Break
- Μέλος που άνοιξε το νήμα underwater111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 466
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Prison Break - Season 4 - Episode 7
ή
ή
ή
ή
Επισκέπτης
Παντού παίζει κομπλέ....αυτο ειναιμονο για high definition tv?ευχαριστω παντως!
Επισκέπτης
Το μεσημέρι υπότιτλοι....βαριέμαι να τους γράφω...σωστος ο παικτης! αμα βρεις, βαλε κ υποτιτλους.η ειναι κι αυτοι ενσωματωμενοι?με την ησυχια σου.το βραδυ θα το δουμε ετσι κι αλλιως!
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Πάρτε και υπότιτλους για το 7ο επεισόδιο!
Επισκέπτης
Χεχε πολύ πλάκα η φάση με τον Σούκρε που του φόρτωσαν να πάει στη σουίτα του τύπου και ήταν μέσα στη κακοκεφιά που νόμιζε ότι ήταν γκευ και θα γινόταν γιουσουφάκι μέχρι που ανακάλυψε ότι έπρεπε να πηδήξει τη μου...ναρα γυναίκα του πλούσιου επιτέλους γελάσαμε και λίγο στο σήριαλ και σ αυτό το σημείο βόηθησαν και οι χιουμοριστικοί υπότιτλοι των παιδιών που έκαναν τη μεταγλώτιση
Επισκέπτης
θα εχει πλακα οταν μαθει ο μαικλ οτι δεν εχουν το μηχανημα αντιγραφης!η ιστορια με τη ματωμενη μυτη ειναι προοικονομια για το φιναλε του εργου?μηπως εμεεσα μας λεει τι θα γινει?
Ναι αφού κλείσουν την εταιρία ή θα χει χαπιεντ θα πάρει τη Σάρα και θα εξαφανιστούν ή που θα πεθάνει.
Καλησπερα
Ειμαι και εγω μεγαλος fun της σειρας PB,οταν αρχισα να το προτωβλεπω κολλησα πραγματικα,θυμαμαι ειχα δει 14 επεισοδια σε 2 μερες.
Οποιος θελει μπορει να καταβαζει επεισοδια στο μεσα στο forum,kαι για υποτιτλους στο γνωστο greektvsubs.gr
Ειμαι και εγω μεγαλος fun της σειρας PB,οταν αρχισα να το προτωβλεπω κολλησα πραγματικα,θυμαμαι ειχα δει 14 επεισοδια σε 2 μερες.
Οποιος θελει μπορει να καταβαζει επεισοδια στο μεσα στο forum,kαι για υποτιτλους στο γνωστο greektvsubs.gr
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Ξερει κανεις ποιος ειναι ο μουναρομουναρος που εκανε την γυναικα του ανικανου πλουσιου?Τεραστιο ΘΕΜΑ η γκομεναΧεχε πολύ πλάκα η φάση με τον Σούκρε που του φόρτωσαν να πάει στη σουίτα του τύπου και ήταν μέσα στη κακοκεφιά που νόμιζε ότι ήταν γκευ και θα γινόταν γιουσουφάκι μέχρι που ανακάλυψε ότι έπρεπε να πηδήξει τη μου...ναρα γυναίκα του πλούσιου επιτέλους γελάσαμε και λίγο στο σήριαλ και σ αυτό το σημείο βόηθησαν και οι χιουμοριστικοί υπότιτλοι των παιδιών που έκαναν τη μεταγλώτιση
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 8