Νέα

Prison Break

• Μέλος που άνοιξε το νήμα underwater111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 466
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πώς σας φανηκαν ρε παιδες τα επεισοδια?
Εμενα χαλια παντως..
Ακου σκυλα.. :headbang:
Μοναδικο ενδιαφερον ο καινουριος πρακτορας της εταιριας που δειχνει πιο τρομακτικος απο τους προηγουμενους..
Α,και η πρακτορας βεβαιως.. :rockon:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πώς σας φανηκαν ρε παιδες τα επεισοδια?
Εμενα χαλια παντως..
Ακου σκυλα.. :headbang:
Μοναδικο ενδιαφερον ο καινουριος πρακτορας της εταιριας που δειχνει πιο τρομακτικος απο τους προηγουμενους..
Α,και η πρακτορας βεβαιως.. :rockon:

Καταιγιστικό το πρώτο επεισόδιο!!!Μου άρεσε πολύ ίσως γιατί είχα πολύ καιρό να πάρω τη ..δόση μου....

99takis99

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0

καλησπερα σας, επειδη ειμαι ψιλοασχετος (μαλλον χοντροασχετος) πως μπορω να βρω τρα 2 νεα επεισοδια?τωρα στο rapidshare μου γραφει οτι δεν υφιστανται. ξερει καποιος τι πρπει να κανω?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

99takis99

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω μεγαλε!αν χρειαστω κατι (που το βλεπω πιθανο) θα επανελθω.καλο βραδυ

Επισκέπτης

Ρε παίδες ποια η γνώμη σας; Εμένα μου φαίνεται ότι κάθε κύκλος είναι χειρότερος από τον προηγούμενο.. Χάθηκε εκείνη η καλή χημεία με το σασπένς την ασταμάτητη δράση και τις διαρκείς ανατροπές που μας είχαν καθηλώσει στο πρώτο και δεύτερο κύκλο.. Ειδικά με τη Σάρα σαν να γκρίνιαζε όλος ο κόσμος που την φάγαν και την ανέστησαν για να μη χάσουν τους τηλεθεατές...

99takis99

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παλι εδω γιατι νομιζα οτι κατι εμαθα αλλα μαλλον ακομα στην αρχη ειμαι. ο κωδικος που μου ζητα το αρχειο του p.b.για ν ανοιξει, αναγραφεται καπου?

99takis99

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πηγα στο γνωστο σαιτ γιa download, το κατεβασα, και παω να το ανοιξω και μου λεει δωσε encrypted code?τι code ακριβως εννοει?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
παλι εδω γιατι νομιζα οτι κατι εμαθα αλλα μαλλον ακομα στην αρχη ειμαι. ο κωδικος που μου ζητα το αρχειο του p.b.για ν ανοιξει, αναγραφεται καπου?
πηγα στο γνωστο σαιτ γιa download, το κατεβασα, και παω να το ανοιξω και μου λεει δωσε encrypted code?τι code ακριβως εννοει?
Ο κωδικός είναι το όνομα του site.Το γράφει άλλωστε και στη σελίδα που σου έδωσα κάτω κάτω..;) ;) ;)

99takis99

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
βασικα αμα βοηθησεις και στο πως το κανω ωστε να φαινονται οι υποτιτλοι, θα ειμαι ταπεινα ευγνωμων. το κατεβασα, το ανοιξα με το πργρμ power dvd αλλα δεν ξερω πως να βαλω υποτιτλους. κατεβασα κ τους υποτιτλους.πιστευω ειναι η τελευταια φορα που ρωταω κατι απλοϊκο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
βασικα αμα βοηθησεις και στο πως το κανω ωστε να φαινονται οι υποτιτλοι, θα ειμαι ταπεινα ευγνωμων. το κατεβασα, το ανοιξα με το πργρμ power dvd αλλα δεν ξερω πως να βαλω υποτιτλους. κατεβασα κ τους υποτιτλους.πιστευω ειναι η τελευταια φορα που ρωταω κατι απλοϊκο
Τα βαζεις στον ιδιο φακελο και να εχουν το ιδιο ονομα

Επισκέπτης

Ένας ωραίος video player που σου δίνει την επιλογή πολύ εύκολα να συνδυάσεις ταινία και υπότιτλους είναι ο vlc media player. Μπορείς να τον κατεβάσεις από εδώ:

www.videolan.org/vlc/download-windows.html]http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html[/url]

Μετά του λες open file και στο παράθυρο που ανοίγει τσεκάρεις εκεί που λέει use a subtitles file και με τα browse στο πρώτο κουτί επιλέγεις τη ταινία και στο δεύτερο τους υπότιτλους και πατάς οκ..
Καλή τηλεθέαση  ;)

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
Τα βαζεις στον ιδιο φακελο και να εχουν το ιδιο ονομα
νομιζω οτι για να παιξει τους υποτιτλους στο Windows media player απλα με το να ειναι στον ιδιο φακελο με την ταινια (με το ιδιο ακριβως ονομα) θα πρεπει να εχεις κατεβασει ενα προγραμματακι  το VobSub

Επισκέπτης
νομιζω οτι για να παιξει τους υποτιτλους στο Windows media player απλα με το να ειναι στον ιδιο φακελο με την ταινια (με το ιδιο ακριβως ονομα) θα πρεπει να εχεις κατεβασει ενα προγραμματακι  το VobSub

Σωστός..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Power DVD ειπε οτι εχει αλλα και παλι νομιζω οτι ισχυει αυτο που λες..

99takis99

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια 10000000 ευχαριστω !επιτελους τα καταφερα. αλλα το χειροτερο ειναι τωρα που τα καταφερα, πρεπει να φυγω για δουλεια >:(. υπομονη ως το βραδυ

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Ποτε εχει νεο επεισοδιο ρε παιδια?
σημερα προβαλλεται?

Stories

Νέο!