Νέα

Prison Break

• Μέλος που άνοιξε το νήμα underwater111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 466
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xaris21

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Να ρωτησω κατι...τα links που δινετε ειναι για τον 3 κυκλο?Αν ναι τους αλλους δυο, season 1 kai season 2 που μπορω να τους βρω?Ευχαριστω!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Τώρα παίζεται Αμερική ο τρίτος και πάει μάλλον για τέταρτο...
Ο ρε πουστη μου θα μας βγαλει το λαδι αντε να τελειωσει και αυτο να αρχισω το Lost.
Eχω δει το 24 και τωρα βλεπω το prison breake.
Mεταξη 24,  Prison Break  και Lost ποιο ειναι καλητερο?

Επισκέπτης
Αν και δεν εχω δει πολυ κανενα απο ολα πιστευω οτι το prison break ειναι το πιο καλο>

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Ο ρε πουστη μου θα μας βγαλει το λαδι αντε να τελειωσει και αυτο να αρχισω το Lost.
Για μένα το prison brake.Να φανταστείς ότι μέχρι να βγει το ένατο του τρίτου κύκλου στο δισδίκτυο,έκανα "φροντιστήριο" από την αρχή!!

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
....prison break,μακραν το καλυτερο απο ολα αυτα που ανεφερες!Δεν κουραζει καθολου και εχει απιστευτο σασπενς!

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
550
Πόντοι
6.045
ξερει κανεις ποτε ξεκινανε τα heroes. και γαμω τις σειρες

kokkinoskoufitsas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια, έχω κατεβάσει επεισόδια, υπότιτλους αλλα δεν μπορώ να τα κολλήσω και εχω αρχίσει να το βλέπω στα αγγλικά, ξέρετε τίποτα προγράμματα για να τα ενώσω?

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
εγω χρησιμοποιω το vso convertx to dvd που το μετατρεπει και το γραφει σε dvd και ενσοματωνει τους υποτιτλους,φτιαχνει και πολυ γαματα μενου.
καλα σημερα ειδα το α'επεισοδιο του γ'κυκλου και χτυπαγα το κεφαλι μου στο τοιχο.
spoilers!!!!μα καλα παλι αποδραση?!end of spoilers

Dirty_Frank

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2007
Like
1.315
Πόντοι
206
Ρε παιδια, έχω κατεβάσει επεισόδια, υπότιτλους αλλα δεν μπορώ να τα κολλήσω και εχω αρχίσει να το βλέπω στα αγγλικά, ξέρετε τίποτα προγράμματα για να τα ενώσω?

φίλε,αν οι υπότιτλοι που κατέβασες έχουν κατάληξη .srt τότε θα πρέπει να μετονομάσεις είτε το αρχείο του βίντεο είτε των υπότιτλων ώστε να έχουν και τα 2 το ίδιο όνομα
και μετά είσαι κομπλέ ;)

εγώ είμαι στο 2ο επεισόδιο του 3ου κύκλου και δεν με έχει αρέσει ιδιαίτερα ακόμη
πιστεύω οτι θα έπρεπε να το τελειώσουν στον 2ο κύκλο

ΒΡΑΣΙΔΑΣ
μην την ψάχνεις τη δουλειά,το LOST είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών κατά τη γνώμη μου  :rockon:

J_blues

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Με συγχωρείς το έθεσα λάθος. Όταν λέω ότι δεν θα έχεις χρονοκαθυστέρηση δεν εννοώ την αντίστροφη μέτρηση αλλά την καθυστέρηση που σου βάζει το rapidshare για να ξανακατεβάσεις το επόμενο αρχείο.
  dfwk,προσπαθησα κι εγω να κανω αυτο που ειπες, αλλα δεν μου δουλευει. πιθανα να κανω κατι λαθος, μια και ειμαι ασχετος..μηπως μπορεις να πεις πως ακριβως βαζεις αυτη τη διευθυνση πριν το λινκ; για παραδειγμα, οταν κλικαρισα πανω στην πληρη διεθυνση που εδωσες νωριτερα, παλι με εβγαλε στο ιδιο αποτελεσμα δλδ να περιμενω..ευχαριστω εκ των προτερων!

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
παιδια ψαχνω τα behind the scenes του Prison Break απ'οτι ξερω ειναι 3 καθως και υποτιτλους γι'αυτα εστω αγγλικους,εψαξα στα περισσοτερα σαϊτ με τορεντς αλλα τιποτα.ξερετε που μπορω να τα βρω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom