φιλε messy να σου γιατι τις θυμαμαι πολυ καλα.
1)ουκρανεζα Ρενετα φυσικο, μικρο βυζακι, και μου ειπε οτι ειναι 30χρονων πολυ τουμπανο (για τα γουστα μου), δεν μιλαει γρι ελληνικα (αυτην ψαχνω αν την εχετε πετυχει πουθενα).
2)φιλη της ειναι η Γιαννα απο ρωσια ουτε αυτη μιλαει ελληνικα.
3)μαυρο νομιζω Ευα
4)ακομα μαυρο Βιβιαν
5)ακομα μαυρο Σοφια
αυτες δεν τις προσεξα γιατι δεν κοιταω ποτε μαυρες. αλλα λιγο που ειδα ομορφουλες φανηκαν αλλα σου σπανε @@ για χορο
6)Μαρινα, ψηλο ξανθο με ψιλο-καρε μαλλακι, τρωγοταν
7)Γιουλι, μια γρια γυρω στα 50 με βυζι τεραστιο σηλικωνατο, εχει παραμορφωθει απο τις πλαστικες το προσωπο, αλλα στο χορο ενα φιλος που την πηρε μου ειπε πολυ καλη.
8)βραζιλιανα Λουιζα που δουλευε καπου στην μιχαλακοπουλου, δυνατοο αλλα στο χορο δεν μου εκανε το κλικ
9) μια ελληνιδα(ετσι ελεγε τουλαχιστον) με σκουλαρικια παντου, στα φρυδια στο στομο στον αφαλο, και στην κλειτοριδα, δεν θυμαμαι ονομα ,ψιλοαδιαφορη
10) Λαουρα, καθοταν μονη της στο μπαρ και δεν μιλαγε σε καμια, πολυ νταρντανα βρε παιδι μου. αλλα στο θετικο ηρθε και αρεξα στο τραπεζι κανα 40λεπτο μας ειπε ολη την ιστορια της ζωη της και δεν αναφερθηκε ουτε σε κερασμα ποτου ουτε αν θελουμε χορο. σηκωθηκε, μας ευχαριστησε που ΤΗΣ καναμε παρεα και εφυγε. πρεπει να ειναι καμια 45αρα γτ ειπε οτι εχει παιδι 23χρονων.
11) Ριτα, ελληνιδα(αυτη οντως πρεπει να ηταν) ψιλομεγαλη και λιγο σκυλι, αλλα σε κερδιζε με ομιλια και ταπεραμεντο. πολυ δυναμικη. και στο χορο πολυυ καλο 2 φορες την πηρα.
τωρα καποια αλλη δεν μ ερχεται.
10ε ειναι ο χορος
40ε ειναι το πριβε, το εριξαν απο τα 50ε. και τα παιδια μεσα πολυ εξυπηρετικοι και πολυ χαβαλε.
σας καλυψα?