You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Princess Live Strip Show
- Μέλος που άνοιξε το νήμα rageo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 134K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
τωρα με το παγκοσμιο κυπελλο θα ειναι μια ενδιαφερουσα και πρωτοτυπη εξοδος το πρινσες αφου συνδυαζουμε δυο μεγαλες αγαπες.Μην ξεφυγουμε στο μπατζετ ομως.
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
12e σου δινει μια καρτουλα κ εχεις χορο+μπυρα.
ο χορος σκετος ειναι 10ε
και την μπυρα την ειχα αφησει στα 6
Ευχαριστώ για την απάντηση ρε μαν. Πέρασα κ εγώ το Σ/Κ. Ισχύει η προσφορά 1ο ποτό+χορός 12 eur, απο εκεί κ πέρα ο απλός χορός 10 κ το δικό μας το ποτό σκέτο (χωρίς την προσφορά του χορού) στα 8 ευρώ (ίσως τις καθημερινές να είναι 6 όπως λες).
Κατά τα άλλα το μαγαζί έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά με την γιγαντο-οθόνη που έχει μπει. Θα ήθελα να δω τι γίνεται τις μέρες που έχει ματσάκια. Πας, μπαλαμουτιάζεις τις σωληνοκόρες κ σχολιάζετε κ τον αγώνα?
και γω το σ/κ εκει ημουν! επειδη εχω τυχει σε αγωνα βαζει στα ηχεια τον αγωνα δεν εχει μουσικες και τετοια. οι κοπελες δεν ειναι εκει αν ο αγωνας για παραδειγμα ειναι πριν τις 10¨30. αλλα αν πας κατα τις 11 οι κοπελες ειναι εκει απλα καθονται στα τραπεζακια κ δεν μιλανε!
τις ξανθες τις ειδες?
τις ξανθες τις ειδες?
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
και γω το σ/κ εκει ημουν! επειδη εχω τυχει σε αγωνα βαζει στα ηχεια τον αγωνα δεν εχει μουσικες και τετοια. οι κοπελες δεν ειναι εκει αν ο αγωνας για παραδειγμα ειναι πριν τις 10¨30. αλλα αν πας κατα τις 11 οι κοπελες ειναι εκει απλα καθονται στα τραπεζακια κ δεν μιλανε!
τις ξανθες τις ειδες?
Τα δυο Ρουμανάκια λες? τις είδα αλλά αυτή που μου άρεσε ήταν μια άλλη, Μαρίνα (?). Δεν είμαι κ σίγουρος για το όνομα της.
merovigios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
..η μαρινα ειναι αρκετα χρονια στο μαγαζι και ναι αν γουσταρει τη φαση κανει και τα εξτρα της
merovigios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
...δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά γιατί όχι...πάντως τα ρουμανάκια τα είδα...καλή φάση μπορώ να πω...
ButtLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.818
- Πόντοι
- 366
παιζει φραπες ή μπριζολα εδω? ?
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
παιζει φραπες ή μπριζολα εδω? ?
Μρ την καμία
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
η τελευταια επισκεψη λεει εισοδος με ποτο-βενζινα 12ευρω+1χορος διαφορετικα δινεις αλλα 20 και περνεις πριβε.Συνολο 32 για ποτο και πριβε.Το πριβε βεβαια γινεται σε κοινη θεα οπωτε αντε να γλυψεις κανα μουνακι μεχρι εκει
ButtLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.818
- Πόντοι
- 366
η τελευταια επισκεψη λεει εισοδος με ποτο-βενζινα 12ευρω+1χορος διαφορετικα δινεις αλλα 20 και περνεις πριβε.Συνολο 32 για ποτο και πριβε.Το πριβε βεβαια γινεται σε κοινη θεα οπωτε αντε να γλυψεις κανα μουνακι μεχρι εκει
για το princess δεν ξερω τι παιζει στα πριβε αλλα στο sin live show μια μου ειπε 70ε οτι θελεις οπως θελεις. Τωρα αν ηταν σε πριβε με κλειστες πορτες ή με κουρτινα κοινη θεα , να γαμας κ να σε παιρνουν ματι δεν ξερω...
endo con suzen
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 184
- Πόντοι
- 0
Βρε παλικάρια... πριν λίγα χρόνια εκεί ήταν μια Σαμπρίνα, ζουμερό σωστό κορμί, και σκέτη γλύκα... απο Βραζιλία (έλεγε)! ξέρουμε τι έχει γίνει??? πάνε 3 χρόνια που την είχα δεί εκει!...
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.337
- Πόντοι
- 5.916
στο πριβέ εδώ παίζει γαμήσι στα 40 ή όχι πιά?
αν δε κανω λαθος πρεπει να δουλευει η κρυσταλ εδώ(πρώην ανατολή-κινκυ) ουκρανέζα με κατοσταρικο τα πάντα ολα
αν δε κανω λαθος πρεπει να δουλευει η κρυσταλ εδώ(πρώην ανατολή-κινκυ) ουκρανέζα με κατοσταρικο τα πάντα ολα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K