LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
μπορει να νικησει και τον μουρινιο την τεταρτη να γουσταρουμε?!!!
Ακόμα καλύτερα να αποκλειστεί στα πέναλτι να τσούξει περισσότερο
μπορει να νικησει και τον μουρινιο την τεταρτη να γουσταρουμε?!!!
Νεϊμάρ: "Είμαστε όλοι μαϊμούδες"Τι εκανε ο θεουλης ο αλβες
Εγώ ρε τύπε έχω ακούσει οτι η Ατλέτικο ήταν η αγαπημένη του Φράνκο....
Εγώ ρε τύπε έχω ακούσει οτι η Ατλέτικο ήταν η αγαπημένη του Φράνκο....
απο φοβο ηταν τυπεΣτη φωτογραφία ο Πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Agustí Montal παραδίδει το αναμνηστικό χρυσό μετάλλιο του συλλόγου στο δικτάτορα.
(Μαδρίτη, 13 Οκτωβρίου του 1971)
Το γηπεδό της έγινε με αποχαρακτηρισμό δασικών εκτάσεων με απόφαση Φράνκοαπο φοβο ηταν τυπε
δεν εχει σημασια τυπεΤο γηπεδό της έγινε με αποχαρακτηρισμό δασικών εκτάσεων με απόφαση Φράνκο
αυτός ο Φράνκο πρέπει να ήταν πολύ άχρηστος δικτάτορας..αν αγαπούσε τόσο τη Ρεάλ θα φρόντιζε να της χαρίσει περισσότερα πρωταθλήματα. Έπρεπε να είχαν Β. Κορεάτη δικτάτοραδεν εχει σημασια τυπε
πολεμουσαν το καθεστως οι επαναστατες καταλανοι
αυτός ο Φράνκο πρέπει να ήταν πολύ άχρηστος δικτάτορας..αν αγαπούσε τόσο τη Ρεάλ θα φρόντιζε να της χαρίσει περισσότερα πρωταθλήματα. Έπρεπε να είχαν Β. Κορεάτη δικτάτορα
Στα πρώτα 15 χρόνια η Ρεάλ δεν πήρε ούτε ένα πρωτάθλημα!Η Μπαρτσελονα πήρε 5Ποσα περισσοτερα?? Νομιζω οτι ο Φρανκο ανελαβε το 39....αν εξαιρεσεις τα πρωτα χρονια οπου υπηρξαν 2 εμφυλιοι και ενας παγκοσμιος και δεν νομιζω να ειχε και πολυ το μυαλο του στον αθλητισμο μετρα απο το 50 και μετα τι πηρε η Ρεαλ
απειλουσαν το καθεστως με επανασταση και τους τα εδινε τυπεΣτα πρώτα 15 χρόνια η Ρεάλ δεν πήρε ούτε ένα πρωτάθλημα!Η Μπαρτσελονα πήρε 5
Το έχουν παρουσιάσει ωραία το παραμυθάκι τους και το κακό είναι ότι ακόμα και δημοσιογράφοι δεν κοιτάνε καν τα στοιχεία. Η προπαγάνδα υπέρ της Μπαρτσελόνα είναι επιπέδου Γκέμπελς (και για να μην παραξηγηθώ ,ούτε Ρεάλ είμαι).απειλουσαν το καθεστως με επανασταση και τους τα εδινε τυπε
τυπε χρειαζεται και ο μυθος για να περασει η εικονα που πρεπειΤο έχουν παρουσιάσει ωραία το παραμυθάκι τους και το κακό είναι ότι ακόμα και δημοσιογράφοι δεν κοιτάνε καν τα στοιχεία. Η προπαγάνδα υπέρ της Μπαρτσελόνα είναι επιπέδου Γκέμπελς (και για να μην παραξηγηθώ ,ούτε Ρεάλ είμαι).
ΜΟΝΟ BAYERN
Τυπε ο δικος μας μεγαλειοτατος τι ομαδα ειναι;σε μια φαση ειχε ακουστει οτι ηθελε να παρει την ΑΕΚ.απειλουσαν το καθεστως με επανασταση και τους τα εδινε τυπε