Νέα

Primera Division!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 978
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα προτιμάτε στην Ισπανία?

• Μπαρτσελόνα

Ψήφοι: 35 35,0%
  • Ρεαλ Μαδρίτης

Ψήφοι: 35 35,0%
  • Βαλένθια

Ψήφοι: 4 4,0%
  • Ατλέτικο Μαδρίτης

Ψήφοι: 10 10,0%
  • Άλλη

Ψήφοι: 6 6,0%
  • Καμία

Ψήφοι: 10 10,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100

Επισκέπτης
σεβιλλη γιατι δε βαζετε ρε μαγκες...?2 ουεφα εχει παρει σε 2 χρονια...και εγω γουσταρω σεβιλη απο κεινους...αν και ΠΑΟΚ δε γινεται καμια τους...εγω πιστευω οτι ο ΠΑΟΚ παντα στη 4αδα θα ηταν στην ισπανια...επηδει δεν ειναι οπως στην ελλαδα με παραγκες...και μεσα στη τουμπα ,βαθμο δε θα περνε καμια απο τις μεγαλες τους
Εσύ το έχουμε πει είσαι εκτός συναγωνισμού, έλα ύπνε πάρε το και γλυκοκοιμησέτο! :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Επισκέπτης
εσυ ταρατσα αγγλακι...κοιτα να βαλεις και τη σεβιλη ...καταλαβα οτι εισαι γαυρος ...και αντιπαθεις τη ΠΑΟΚΑΡΑ...αλλα κυπελλακι να ξες φετος δε θα παρεις...ασε που θα χεις και 2 ηττες απο τη ΠΑΟΚΑΡΑ..... :rockon:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
σεβιλλη γιατι δε βαζετε ρε μαγκες...?2 ουεφα εχει παρει σε 2 χρονια...και εγω γουσταρω σεβιλη απο κεινους...[size=15pt]αν και ΠΑΟΚ δε γινεται καμια τους...εγω πιστευω οτι ο ΠΑΟΚ παντα στη 4αδα θα ηταν στην ισπανια[/size]...επηδει δεν ειναι οπως στην ελλαδα με παραγκες...και μεσα στη τουμπα ,βαθμο δε θα περνε καμια απο τις μεγαλες τους
www.freesmileys.org] [/url]

Επισκέπτης
εσυ ταρατσα αγγλακι...κοιτα να βαλεις και τη σεβιλη ...[size=20pt]καταλαβα οτι εισαι γαυρος ...και αντιπαθεις τη ΠΑΟΚΑΡΑ..[/size].αλλα κυπελλακι να ξες φετος δε θα παρεις...ασε που θα χεις και 2 ηττες απο τη ΠΑΟΚΑΡΑ..... :rockon:
Το άκουσα και αυτό! :2funny:

Επισκέπτης
σημερα την εχει σε κανα καναλι τη ΠΑΟΚΑΡΑ?η θα πρεπει να παω σε καφετερια για να δω το ματς στο νοβα?

Επισκέπτης
Μιλάς εσύ που υποστηρίζεις άλλη ομάδα στην Νότια Ελλάδα και άλλη στην Βόρεια Ελλάδα? :2funny:
Ποια???? την Ζμπάεκ Γιουνάϊτεντ??? :2funny: :2funny: :2funny:
Για διεθνές ποδόσφαιρο μιλάμε, δεν είμαι σαν εσάς για να έχω σε κάθε χώρα και μια ομάδα! :-*

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Για διεθνές ποδόσφαιρο μιλάμε, δεν είμαι σαν εσάς για να έχω σε κάθε χώρα και μια ομάδα! :-*
Εσύ είσαι φανατίλα αεκ,παοκ και μαντσεστερ...α και αντιάρης...εγώ με το γάτο στις άλλες χώρες έχουμε απλά συμπάθειες και στην Ελλάδα είμαστε σταθεροί :sunglasses:
Τράβα κοιτάξου κάπου ρε χαλβά,αρχίζω και ανησυχώ για την πάρτη σου :uglystupid:

Επισκέπτης
μιλγουοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ...απο ξενες παθιαζομαι με μιλγουολ μονο...εχω και φανελα ...ειχα ενα φιλαρακι που σπουδαζε αγγλια ...δε τελειωσε βεβαια ποτε...αλλα μου φερε και μια μπλουζα αυθεντικια της μιλγουολ οπως του χα πει...

Επισκέπτης
Εσύ είσαι φανατίλα αεκ,παοκ και μαντσεστερ...α και αντιάρης...εγώ με το γάτο στις άλλες χώρες έχουμε απλά συμπάθειες και στην Ελλάδα είμαστε σταθεροί :sunglasses:
Τράβα κοιτάξου κάπου ρε χαλβά,αρχίζω και ανησυχώ για την πάρτη σου :uglystupid:
Ουυυυυ πολύ σταθεροί, ειδικά εσύ! :2funny:

Επισκέπτης
Πλουσιότερη ομάδα του κόσμου η Ρεάλ Μαδρίτης

Στην κορυφή των πλουσιότερων ομάδων του κόσμου φιγουράρει η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με στοιχεία του οικονομικού οργανισμού "Deloitte".

Οι "μερέγκες", παρά την απομάκρυνση του προέδρου, Ραμόν Καλδερόν, και την άσχημη αγωνιστική πορεία της φετινής σεζόν, στηρίζονται από τις περσινές επιτυχίες, έχοντας έσοδα 365,8 εκατομμύρια ευρώ. Ακολουθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 324,8 εκατομμύρια ευρώ, βλέποντας για ακόμα μία φορά την πλάτη των Ισπανών, μετά την προ λίγων ετών ανατροπή δεδομένων.

Το αγγλικό πρωτάθλημα, πάντως, παραμένει το πλουσιότερο του κόσμου, αφού οι εκπρόσωποί του καταλαμβάνουν επτά από τις είκοσι πρώτες θέσεις της λίστας. Πλην της Γιουνάιτεντ, υπάρχει η Τσέλσι με 268,9 εκατομμύρια ευρώ στην πέμπτη θέση, η Αρσεναλ με 264,4 εκατομμύρια αμέσως πιο κάτω και ακολουθεί έβδομη η Λίβερπουλ με 210,9 εκατομμύρια. Η Τότεναμ βρίσκεται στην 14η θέση με 145 εκατομμύρια, η Νιούκαστλ στην 17η με 125,6 εκατομμύρια και 20ή είναι η Μάντσεστερ Σίτι με 104 εκατομμύρια.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην τρίτη θέση, ξεπερνώντας κι αυτή το φράγμα των 300 εκατομμυρίων (308,8), ενώ τέταρτη είναι η Μπάγερν Μονάχου με 295,3 εκατομμύρια. Πρώτη ιταλική ομάδα είναι η Μίλαν με 209,5 εκατομμύρια και βρίσκεται μόλις στην 8η θέση, ενώ η δεύτερη ιταλική πέρυσι, η Γιουβέντους, τώρα εμφανίζεται μόλις στην 11η. Ενδιάμεσα βρίσκεται η Ρόμα και η Ιντερ, που γνώρισε μεγάλη μείωση στα έσοδά της.

Οι 20 πιο πλούσιοι σύλλογοι

1. Ρεάλ Μαδρίτης 365,8 εκ. ευρώ
2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 324,8 εκ. ευρώ
3. Μπαρτσελόνα 308,8 εκ. ευρώ
4. Μπάγερν Μονάχου 295,3 εκ. ευρώ
5. Τσέλσι 268,9 εκ. ευρώ
6. Αρσεναλ 264,4 εκ. ευρώ
7. Λίβερπουλ 210,9 εκ. ευρώ
8. Μίλαν 209,5 εκ. ευρώ
9. Ρόμα 175,4 εκ. ευρώ
10. Ιντερ 172,9 εκ. ευρώ
11. Γιουβέντους 167,5 εκ. ευρώ
12. Λιόν 155,7 εκ. ευρώ
13. Σάλκε 148,4 εκ. ευρώ
14. Τότεναμ 145 εκ. ευρώ
15. Αμβούργο 127,9 εκ. ευρώ
16. Μαρσέιγ 126,8 εκ. ευρώ
17. Νιούκαστλ 125,6 εκ. ευρώ
18. Στουτγκάρδη 11,5 εκ. ευρώ
19. Φενέρμπαχτσε 111,3 εκ. ευρώ
20. Μάντσεστερ Σίτι 104 εκ. ευρώ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Άλλο έσοδα και άλλο πιο πλούσιοι σύλλογοι! :uglystupid:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Tα παράπονα σου στο contra.gr, όπως το βλέπεις έτσι το έβαλα!
Ναι ρε δεν το είπα για εσένα αλλά το ένα δεν έχει σχέση πάντα με το άλλο!Άσε που με τα ξεπλύματα που γίνονται όλα αυτά τα στοιχεία μικρή αξία έχουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom