Νέα

Primera Division!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 978
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα προτιμάτε στην Ισπανία?

• Μπαρτσελόνα

Ψήφοι: 35 35,0%
  • Ρεαλ Μαδρίτης

Ψήφοι: 35 35,0%
  • Βαλένθια

Ψήφοι: 4 4,0%
  • Ατλέτικο Μαδρίτης

Ψήφοι: 10 10,0%
  • Άλλη

Ψήφοι: 6 6,0%
  • Καμία

Ψήφοι: 10 10,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
852
Πόντοι
96
Μην ξεχασεις κι αυτο με την πενταρα στον Μουρινιο χωρις καν να σκοραρει ο Μεσσι ;)
Αν η Μπαρσελονα κανει προταση στον Βικτορα επειδη θα ειναι δυσκολο ισως να βρει τωρα ομαδα ενω ειναι τραυματιας, μιλαμε για μια ακομα κινηση που αποδεικνυει το ποσο διαφορετικος συλλογος ειναι...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Μην ξεχασεις κι αυτο με την πενταρα στον Μουρινιο χωρις καν να σκοραρει ο Μεσσι ;)
Αν η Μπαρσελονα κανει προταση στον Βικτορα επειδη θα ειναι δυσκολο ισως να βρει τωρα ομαδα ενω ειναι τραυματιας, μιλαμε για μια ακομα κινηση που αποδεικνυει το ποσο διαφορετικος συλλογος ειναι...
:rockon: :rockon: :rockon:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Nτερμπαρα εχει αυριο μπιλμπαο-ατλετικο

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Το γεγονός ότι η Μπάρτσα πριν κ μετά από αυτόν είναι [size=16pt]στην καλύτερη περίπτωση μέτρια[/size],ενώ στα χέρια του ήταν τέλεια δεν σου λέει κάτι;

πώς είναι μέτρια μια ομάδα που είναι τον Απρίλη μέσα και στους 3 στόχους; Κι έχει κερδίσει 2 φορές τη Ρεάλ που πολλοί λένε ότι παίζει την καλύτερη μπάλα; Με την ίδια λογική, μέτρια ήταν και τη σεζόν 2011-12 που δεν πήρε τίποτα παρότι την είχε στα χέρια του ο Πεπ. Μήπως δεν είναι άσπρο-μαύρο και παίζουν κι άλλοι παράγοντες ρόλο; Όπως ας πούμε, ότι κάποιοι βασικοί παίχτες μεγαλώνουν και χάνουν την αρχική σπιρτάδα, όπως ότι οι αντίπαλοι βρίσκουν τρόπους να αντιμετωπίζουν ένα παιχνίδι που στην αρχή δεν μπορούσαν ή ακόμη το ότι μια ομάδα δεν μπορεί να παίζει στον ίδιο ρυθμό για πάντα, ακόμη και με τον ίδιο σούπερ προπονητή; Γι' αυτό έγραψα ότι δεν μπορώ να βγάλω σίγουρη διάγνωση.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Είναι καλύτερος ο Λαμ από τον καλό Ντάνι Άλβες;

Επίσης τη μπάλα του Πικέ δεν την ξέρει κανείς...

Αριστερό μπακ στα ίσα κ Πουγιόλ ίσως καλύτερος του Μπόατενγκ του γκαφατζή (παρότι είναι καλός ο μαλάκας).

Αν μιλάμε για τον ντάνι άλβες του 2009 όχι, δεν είναι. Αλλά τα δύο τελευταία χρόνια, σόρυ αλλά λαμ με κλειστά μάτια, και μπορώ να βρω κι άλλα δεξί μπακ που τα προτιμώ. 
Το ότι ο πικέ ξέρει μπάλα δε μου λέει τίποτα, για σέντερ μπακ μιλάμε, δεν είναι αυτό το πρώτο πράμα που θα κοιτάξω.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Συνεχιζουν τον μοναχικο και τιμιο αγωνα τους οι αγνοι καταλανοι
0-1 στην εσπανιολ παλι με πεναλτι

πρεπει να εχουν ξεχασει ποτε ηταν η τελευταια φορα που κερδισαν χωρις πεναλτι η σφαγη αντιπαλου

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Συνεχιζουν τον μοναχικο και τιμιο αγωνα τους οι αγνοι καταλανοι
0-1 στην εσπανιολ παλι με πεναλτι

πρεπει να εχουν ξεχασει ποτε ηταν η τελευταια φορα που κερδισαν χωρις πεναλτι η σφαγη αντιπαλου
Ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό δε γίνεται να είναι αγνή! Είτε παίζει στην Ισπανία, είτε στη Γερμανία , είτε στην Ελλάδα! Όποιος θέλει να δει καθαρά πρωταθλήματα ας παίξει Football Manager..

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό δε γίνεται να είναι αγνή! Είτε παίζει στην Ισπανία, είτε στη Γερμανία , είτε στην Ελλάδα! Όποιος θέλει να δει καθαρά πρωταθλήματα ας παίξει Football Manager..
Ακόμα και στο Μάνατζερ, ο Μέσσι βάζει πάνω από 20 πέναλτυ την σεζον :grin:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Ακόμα και στο Μάνατζερ, ο Μέσσι βάζει πάνω από 20 πέναλτυ την σεζον :grin:
Να καταλάβω τη γκρίνια ορισμένων αν πχ υποστηρίζουν Οσασούνα, Ράγιο κτλ.. Αλλά ακούω (γενικά μιλάω) οπαδούς της Ρεάλ να κλαίγονται για τη διαιτησία όταν πχ ο αρχιβουτηχτής τους είναι υποψήφιος για Όσκαρ. Αυτή είναι η φύση των αθλημάτων και οι ισχυροί θέλουν να τη διατηρήσουν έστω και αν μερικές φορές αδικούνται (κατά λάθος).

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Να καταλάβω τη γκρίνια ορισμένων αν πχ υποστηρίζουν Οσασούνα, Ράγιο κτλ.. Αλλά ακούω (γενικά μιλάω) οπαδούς της Ρεάλ να κλαίγονται για τη διαιτησία όταν πχ ο αρχιβουτηχτής τους είναι υποψήφιος για Όσκαρ. Αυτή είναι η φύση των αθλημάτων και οι ισχυροί θέλουν να τη διατηρήσουν έστω και αν μερικές φορές αδικούνται (κατά λάθος).
Δεν είμαι Ρεάλ, απλά μου αρέσει περισσότερο.....
Καλά για τον Ρονάλντο τα έχουμε πει....στο Ρεαλ-Μπάρτσα δεν βούτηξε 2 φορές στο πρώτα 3 λεπτά?

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Δεν είμαι Ρεάλ, απλά μου αρέσει περισσότερο.....
Καλά για τον Ρονάλντο τα έχουμε πει....στο Ρεαλ-Μπάρτσα δεν βούτηξε 2 φορές στο πρώτα 3 λεπτά?
ούτε εγώ..ούτε Ρεάλ, ούτε Μπάρτσα. Γενικά οι ποδοσφαιριστές έχουν ίσως το πιο χαμηλό iq, τις πιο φτωχές προσωπικότητες μεταξύ των αθλητών. Όταν πχ είσαι στους 4-5 κορυφαίους (κορυφαίος ο Ρονάλντο ΔΕΝ είναι) , βουτάς για να κλέψεις, τα καταφέρνεις κάποια στιγμή και μετά κλαίγεσαι επειδή νομίζεις ότι  άδικήθηκες για μένα είσαι καραγκιόζης!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ούτε εγώ..ούτε Ρεάλ, ούτε Μπάρτσα. Γενικά οι ποδοσφαιριστές έχουν ίσως το πιο χαμηλό iq, τις πιο φτωχές προσωπικότητες μεταξύ των αθλητών. Όταν πχ είσαι στους 4-5 κορυφαίους (κορυφαίος ο Ρονάλντο ΔΕΝ είναι) , βουτάς για να κλέψεις, τα καταφέρνεις κάποια στιγμή και μετά κλαίγεσαι επειδή νομίζεις ότι  άδικήθηκες για μένα είσαι καραγκιόζης!
Δεν ξέρω πόσο έξυπνοι είναι....σαν προσωπικότητες συμπαθώ πιο πολύ τους προπονητές.....

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Το πέναλτι της Μπαρτσελόνα είναι καθαρό.Ο αμυντικός της Εσπανιόλ διωχνει με το χέρι. Ο Νειμαρ χάνει μια πολύ καλή ευκαιρία σκοτώνοντας κάτι πουλάκια.. Δύσκολη μεν ,αλλά νίκη.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ούτε εγώ..ούτε Ρεάλ, ούτε Μπάρτσα. Γενικά οι ποδοσφαιριστές έχουν ίσως το πιο χαμηλό iq, τις πιο φτωχές προσωπικότητες μεταξύ των αθλητών. Όταν πχ είσαι στους 4-5 κορυφαίους (κορυφαίος ο Ρονάλντο ΔΕΝ είναι) 
ακομη και αν υπηρχε καλοπροαιερετη διαθεση για διαλογο,
τα κοκκινα αποκλειουν καθε πιθανοτητα πλεον.

ειτε προκειται για μυρωδια,ειτε για εμπαθη/κομπλεξικο κλπ.
και στις δυο περιπτωσεις,οσο θελεις βροντα.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
ακομη και αν υπηρχε καλοπροαιερετη διαθεση για διαλογο,
τα κοκκινα αποκλειουν καθε πιθανοτητα πλεον.

ειτε προκειται για μυρωδια,ειτε για εμπαθη/κομπλεξικο κλπ.
και στις δυο περιπτωσεις,οσο θελεις βροντα.
Προσωπικά θεωρώ κορυφαίο το Μέσι. Δε μ'ενδιαφέρει να κάνω διάλογο, δε μ'ενδιαφέρει να πείσω κάποιον.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Προσωπικά θεωρώ κορυφαίο το Μέσι. Δε μ'ενδιαφέρει να κάνω διάλογο, δε μ'ενδιαφέρει να πείσω κάποιον.
Είναι θέμα γούστου, δεν υπάρχουν επιχειρήματα σε αυτό....εμένα μου αρέσει ο Μπέιλ περισσότερο αν και ξέρω οτι δεν είναι ο καλύτερος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom