House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Μην ξεχασεις κι αυτο με την πενταρα στον Μουρινιο χωρις καν να σκοραρει ο Μεσσι ;)
Αν η Μπαρσελονα κανει προταση στον Βικτορα επειδη θα ειναι δυσκολο ισως να βρει τωρα ομαδα ενω ειναι τραυματιας, μιλαμε για μια ακομα κινηση που αποδεικνυει το ποσο διαφορετικος συλλογος ειναι...
Το γεγονός ότι η Μπάρτσα πριν κ μετά από αυτόν είναι [size=16pt]στην καλύτερη περίπτωση μέτρια[/size],ενώ στα χέρια του ήταν τέλεια δεν σου λέει κάτι;
Είναι καλύτερος ο Λαμ από τον καλό Ντάνι Άλβες;
Επίσης τη μπάλα του Πικέ δεν την ξέρει κανείς...
Αριστερό μπακ στα ίσα κ Πουγιόλ ίσως καλύτερος του Μπόατενγκ του γκαφατζή (παρότι είναι καλός ο μαλάκας).
Ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό δε γίνεται να είναι αγνή! Είτε παίζει στην Ισπανία, είτε στη Γερμανία , είτε στην Ελλάδα! Όποιος θέλει να δει καθαρά πρωταθλήματα ας παίξει Football Manager..Συνεχιζουν τον μοναχικο και τιμιο αγωνα τους οι αγνοι καταλανοι
0-1 στην εσπανιολ παλι με πεναλτι
πρεπει να εχουν ξεχασει ποτε ηταν η τελευταια φορα που κερδισαν χωρις πεναλτι η σφαγη αντιπαλου
Ακόμα και στο Μάνατζερ, ο Μέσσι βάζει πάνω από 20 πέναλτυ την σεζονΟμάδα που κάνει πρωταθλητισμό δε γίνεται να είναι αγνή! Είτε παίζει στην Ισπανία, είτε στη Γερμανία , είτε στην Ελλάδα! Όποιος θέλει να δει καθαρά πρωταθλήματα ας παίξει Football Manager..
Να καταλάβω τη γκρίνια ορισμένων αν πχ υποστηρίζουν Οσασούνα, Ράγιο κτλ.. Αλλά ακούω (γενικά μιλάω) οπαδούς της Ρεάλ να κλαίγονται για τη διαιτησία όταν πχ ο αρχιβουτηχτής τους είναι υποψήφιος για Όσκαρ. Αυτή είναι η φύση των αθλημάτων και οι ισχυροί θέλουν να τη διατηρήσουν έστω και αν μερικές φορές αδικούνται (κατά λάθος).Ακόμα και στο Μάνατζερ, ο Μέσσι βάζει πάνω από 20 πέναλτυ την σεζον
Δεν είμαι Ρεάλ, απλά μου αρέσει περισσότερο.....Να καταλάβω τη γκρίνια ορισμένων αν πχ υποστηρίζουν Οσασούνα, Ράγιο κτλ.. Αλλά ακούω (γενικά μιλάω) οπαδούς της Ρεάλ να κλαίγονται για τη διαιτησία όταν πχ ο αρχιβουτηχτής τους είναι υποψήφιος για Όσκαρ. Αυτή είναι η φύση των αθλημάτων και οι ισχυροί θέλουν να τη διατηρήσουν έστω και αν μερικές φορές αδικούνται (κατά λάθος).
ούτε εγώ..ούτε Ρεάλ, ούτε Μπάρτσα. Γενικά οι ποδοσφαιριστές έχουν ίσως το πιο χαμηλό iq, τις πιο φτωχές προσωπικότητες μεταξύ των αθλητών. Όταν πχ είσαι στους 4-5 κορυφαίους (κορυφαίος ο Ρονάλντο ΔΕΝ είναι) , βουτάς για να κλέψεις, τα καταφέρνεις κάποια στιγμή και μετά κλαίγεσαι επειδή νομίζεις ότι άδικήθηκες για μένα είσαι καραγκιόζης!Δεν είμαι Ρεάλ, απλά μου αρέσει περισσότερο.....
Καλά για τον Ρονάλντο τα έχουμε πει....στο Ρεαλ-Μπάρτσα δεν βούτηξε 2 φορές στο πρώτα 3 λεπτά?
Δεν ξέρω πόσο έξυπνοι είναι....σαν προσωπικότητες συμπαθώ πιο πολύ τους προπονητές.....ούτε εγώ..ούτε Ρεάλ, ούτε Μπάρτσα. Γενικά οι ποδοσφαιριστές έχουν ίσως το πιο χαμηλό iq, τις πιο φτωχές προσωπικότητες μεταξύ των αθλητών. Όταν πχ είσαι στους 4-5 κορυφαίους (κορυφαίος ο Ρονάλντο ΔΕΝ είναι) , βουτάς για να κλέψεις, τα καταφέρνεις κάποια στιγμή και μετά κλαίγεσαι επειδή νομίζεις ότι άδικήθηκες για μένα είσαι καραγκιόζης!
ακομη και αν υπηρχε καλοπροαιερετη διαθεση για διαλογο,ούτε εγώ..ούτε Ρεάλ, ούτε Μπάρτσα. Γενικά οι ποδοσφαιριστές έχουν ίσως το πιο χαμηλό iq, τις πιο φτωχές προσωπικότητες μεταξύ των αθλητών. Όταν πχ είσαι στους 4-5 κορυφαίους (κορυφαίος ο Ρονάλντο ΔΕΝ είναι)
Προσωπικά θεωρώ κορυφαίο το Μέσι. Δε μ'ενδιαφέρει να κάνω διάλογο, δε μ'ενδιαφέρει να πείσω κάποιον.ακομη και αν υπηρχε καλοπροαιερετη διαθεση για διαλογο,
τα κοκκινα αποκλειουν καθε πιθανοτητα πλεον.
ειτε προκειται για μυρωδια,ειτε για εμπαθη/κομπλεξικο κλπ.
και στις δυο περιπτωσεις,οσο θελεις βροντα.
Είναι θέμα γούστου, δεν υπάρχουν επιχειρήματα σε αυτό....εμένα μου αρέσει ο Μπέιλ περισσότερο αν και ξέρω οτι δεν είναι ο καλύτερος....Προσωπικά θεωρώ κορυφαίο το Μέσι. Δε μ'ενδιαφέρει να κάνω διάλογο, δε μ'ενδιαφέρει να πείσω κάποιον.