redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
σαν τον τράγκα!!!χωρις αναισθητικο;σαν τον ραμπο;![]()
σαν τον τράγκα!!!χωρις αναισθητικο;σαν τον ραμπο;![]()
ειπα ποιους ψηφισαμε ψηφισε στανταρ ο λαστφορλαιφ.. ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΒΑΖΩ..
παιζει ο οχι αγαπες.. παιζει..
οι αλλοι 2?![]()
θα σε γαμησω χοντρε.ειπα ποιους ψηφισα
δεν παρακολουθεις τα γραφομενα μου μπεμπακο
και θα φας ακομα περισσοτερες μαπες απ οσες σου ναι ηδη χρεωμενες
ρε οχι αγαπες μου κλεβεις κατι απο το θρεντ μιστερ μαλακας η ειναι ιδεα μου?![]()
τελοσπαντων.. μιστερ μαλακας 2013.. φαση 32..ολοι μαζι.. φαση 16 νοκ αουτ ματσακια ολα,κληρωσεις δυνατοι με αδυνατους.. δηλαδη 8 μελη με την υψηλοτερη βαθμολογια με τους 8 με την χαμηλοτερη
κληρωση 8 ελευθερη ο καθενας πεφτει με τον καθενα..
ημιτελικα παλι κληρωση τελικος 23 δεκεμβρη 2013
σε συνεργασια με τον γλ και τον χαστουρα θα υπαρξει και μικροτερη διοργανωση τυπου europa league για να εχουν την ευκαιρια μικροτερα μελη για εναν τιτλο και μια διακριση , το ιδιο μοτιβο οπως με τον μιστερ μαλακα ...κληρωσεις παλι![]()
υστερα απο αυτα τα δυο.. θα υπαρχει ο σουπερ τελικος για τον GRAND μαλακα του σαιτ δηλαδη κατι σαν σουπερ καπ νικητης μιστερ μαλακα 2013...νικητης μικρος μαλακας 2013
![]()
![]()
το κοιλιτσα μεγαλωνειθα σε γαμησω χοντρε.
καλα για την δικη σου και του βαρουλη ξερω οτι μεγαλωνει.. ουτε η ελλαδα οταν θα εχει αναπτυξη δεν θα μεγαλωνει τοσοτο κοιλιτσα μεγαλωνει![]()
κολοτεροριτα![]()
αυτο λεω.. και απο αυτο θα βγει ο GRAND μαλακας μπουρδελα .κομμικρος και μεγαλος μαλακας να παιξουν και για σουπερ καπ μαν![]()
γισ σενα αποψε θα ειναι μεγαλη πεμπτηκαλα για την δικη σου και του βαρουλη ξερω οτι μεγαλωνει.. ουτε η ελλαδα οταν θα εχει αναπτυξη δεν θα μεγαλωνει τοσο![]()
γισ σενα αποψε θα ειναι μεγαλη πεμπτη![]()
πολλες μπυρες ηπιες τυπε
πολλες μπυρες ηπιες τυπε![]()
τυπε αν δεν μαθεις που μενει δεν βλεπω να ηρεμεις :SΤο αλλο το φυλαω για οταν σκασουμε κατω απο το σπιτι του και βαραμε τα κουδουνια.
τυπε αν δεν μαθεις που μενει δεν βλεπω να ηρεμεις :S
ποιος τυπε?εκδηλωθηκε ο 1ος κλωνος του εκτωρα
ποιος τυπε?![]()