Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 319K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,8%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,2%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 100 29,5%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 20,6%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    339

Επισκέπτης
ναι εχω αναγκη απο κωλοτουμπα. και μια αλλη ομαδα που εκανε το ιδιο ειναι και η μπαρτσελονα το 2005. σε δειαρκεια μιλαμε παντα και με μπαλαρα!!! γιατι δεν νομιζω να συγρινουμε ισπανικο με αγγλικο πρωταθλημα.
Τι εννοείς δεν συγκρίνετε? :think:

Επισκέπτης
Αν κρίνω απο την Λίβερπουλ που πήρε το πρωταθλητριών αλλά έμεινε 28 πόντους πίσω απο τον 1ο και απο τον 1ο γύρο έξω απο κύπελλο και λιγκ απ σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε διάρκεια για να είστε μέσα σε όλους τους στόχους που μια μεγάλη ομάδα έχει υποχρέωση να κάνει!
Γάμα το τρεμπλ, κάντε αυτό που έκανε η united περσι πρωτάθλημα και τσου λου μαζί! Αυτά είναι δυσθεώρητα μεγέθη για την τωρινή Λίβερπουλ και μην ξεχνάς πως ήταν τα πράγματα όταν έπαιρνες τα πρωταθλητριών παλιά!
δηλαδη πως ηταν τοτε. αλλες εποχες τοτε η μηπως τοτε δεν υπηρχαν καλες ομαδες και τα επερνε αδικα!!! εσυ ησουν αυτος που ειπες οτι δεν υπαρχει ομαδα με τη σταθεροτητα σε δειαρκεια εκτος της μαντς και σου ανεφερα δυο!! υπαρχουν και αλλες οπως η ρεαλ που δεν χωνευω η γιουβεντος παλαιοτερα η μιλαν ομαδες με πολυ πιο βαρια φανελα!!και εσυ πας να το γυρισεις στη λιβερπουλ.

Επισκέπτης
δηλαδη πως ηταν τοτε. αλλες εποχες τοτε η μηπως τοτε δεν υπηρχαν καλες ομαδες και τα επερνε αδικα!!! εσυ ησουν αυτος που ειπες οτι δεν υπαρχει ομαδα με τη σταθεροτητα σε δειαρκεια εκτος της μαντς και σου ανεφερα δυο!! υπαρχουν και αλλες οπως η ρεαλ που δεν χωνευω η γιουβεντος παλαιοτερα η μιλαν ομαδες με πολυ πιο βαρια φανελα!!και εσυ πας να το γυρισεις στη λιβερπουλ.
Δεν είπα ότι τα έπαιρνε δίκαια, απλώς δες την δομή του τσου λου τώρα, παλιά έπαιρνε μέρος μόνο ο πρωταθλητής και τέλος δηλαδή είχες να αντιμετωπίσει 4-5 πολύ δυνατές ομάδες, τώρα εκτός απο τους πρωταθλητές παίζεις και με τους 2ου 3ους 4ους απο τα δυνατότερα πρωταθλήματα της ευρώπης! Απο ισπανία βγαίνουν Μπάρτσα, Ρεαλ, Βαλένθια, Ατλέτικο Μαδρίτης απο Αγγλία Μαντσεστερ, Άρσεναλ, Τσέλσι, Λιβερπουλ απο Ιταλία Μίλαν, Ιντερ, Γιουβε, Ρόμα αμέσως έχεις 12 δυνατά φαβορί για να το πάρουν! Νομίζεις είναι τυχαίο ότι απο τότε που δημιουργήθηκε το τσου λου καμιά ομάδα δεν το έχει πάρει 2 φορές συνεχόμενα? πιο παλιά γιατί νομίζεις ότι γινόταν?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
οτι το κορυφαιο πρωταθλημα ειναι μακραν το ισπανικο απλα!!! :rockon:
Ρε μπαγάσα με συγκίνησες!Να που συμφωνούμε και κάπου! :grin:
Δεν μιλάμε βέβαια διαχρονικά...μόνο για τα τελευταία χρόνια!

Επισκέπτης
οτι το κορυφαιο πρωταθλημα ειναι μακραν το ισπανικο απλα!!! :rockon:
Μιλάς για 2 πρωταθλήματα που είναι ισοδύναμα και στην κρίση του καθενός κρίνεται για το πιο είναι ισχυρότερο, αλλά μακράν το πιο κορυφαίο που λες είναι τουλάχιστον ατυχές!

Επισκέπτης
Μιλάς για 2 πρωταθλήματα που είναι ισοδύναμα και στην κρίση του καθενός κρίνεται για το πιο είναι ισχυρότερο, αλλά μακράν το πιο κορυφαίο που λες είναι τουλάχιστον ατυχές!
κοιταξε εσυ δεν εισαι τοσο αντικειμενικος με τους αγγλους. αλλα νομιζω οτι οντως δεν εχουν καμια σχεσει τα δυο πρωταθληματα ουτε απο θεαμα αλλα ουτε απο δυσκολια!!! και δεν ειμαι καν φαν των ισπανων φιλογερμανος ειμαι αλλα η αληθεια αυτη ειναι οσο και αν δεν τη παραδεχεσαι. ;)

Επισκέπτης
κοιταξε εσυ δεν εισαι τοσο αντικειμενικος με τους αγγλους. αλλα νομιζω οτι οντως δεν εχουν καμια σχεσει τα δυο πρωταθληματα ουτε απο θεαμα αλλα ουτε απο δυσκολια!!! και δεν ειμαι καν φαν των ισπανων φιλογερμανος ειμαι αλλα η αληθεια αυτη ειναι οσο και αν δεν τη παραδεχεσαι. ;)
Τι να πω δεν ξέρω ότι πεις, έχεις δίκιο είναι πολύ εύκολο το πρωτάθλημα στην Αγγλία! :uglystupid:

Επισκέπτης
αρα για σενα ειναι το αγγλικο!! τη να πω εχεις δικιο!!!!!
Είπα και πριν, το πιο είναι δυνατότερο είναι στην κρίση του καθενός αλλά εγώ προσωπικά θεωρώντας το Αγγλικό πιο δύσκολο δεν λέω πως το ισπανικό δεν έχει καμιά σχέση σε δυσκολία με το Αγγλικό, δεν τα ισοπεδώνω όλα δηλαδή? Με πιάνεις?
Το ότι θεωρώ το πιο δύσκολο το Αγγλικό δεν το λέω μόνο εγώ αλλά πάρα πολύ κόσμος όχι μόνο φίλαθλοι αλλά και ειδικοί του ποδοσφαίρου όπως και πρόσφατα βγήκε από το ινστιτούτο ιστορίας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου!
Φυσικά ξαναλέω δεν απορρίπτω το ισπανικό με τους χαρακτηρισμούς που εσύ έδωσες λέγοντας ότι δεν έχει καμία σχέση σε δυσκολία και θέαμα!

Επισκέπτης
Είπα και πριν, το πιο είναι δυνατότερο είναι στην κρίση του καθενός αλλά εγώ προσωπικά θεωρώντας το Αγγλικό πιο δύσκολο δεν λέω πως το ισπανικό δεν έχει καμιά σχέση σε δυσκολία με το Αγγλικό, δεν τα ισοπεδώνω όλα δηλαδή? Με πιάνεις?
Το ότι θεωρώ το πιο δύσκολο το Αγγλικό δεν το λέω μόνο εγώ αλλά πάρα πολύ κόσμος όχι μόνο φίλαθλοι αλλά και ειδικοί του ποδοσφαίρου όπως και πρόσφατα βγήκε από το ινστιτούτο ιστορίας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου!
Φυσικά ξαναλέω δεν απορρίπτω το ισπανικό με τους χαρακτηρισμούς που εσύ έδωσες λέγοντας ότι δεν έχει καμία σχέση σε δυσκολία και θέαμα!
κοιταξε μιλαμε για τα τελευταια χρονια αν καταλαβες. στην αγγλια τα τελευται αχρονια 2ομαδες παντα διεκδικου τιτλο στην ισπανια μεχρι τελος εκτος της φετινης ειναι τουλαχιστον τεσερις. το οτι το λενε οι φιλαθλοι δεν νομιζω αντιθετα τα τελευταια χρονια και ειδικα στην ευρωπη το πιο εντυπωσιακο και δυσκολο πρωταθλημα ειναι το ισπανικο. για διαχρονικα το συζηταμε!!

Επισκέπτης
Τώρα πως βρεθήκαμε στο threαd της premier να μιλάμε για το καφενείο του merseyside και να το γυρνάμε στο ισπανικό πρωτάθλημα δεν κατάλαβα! :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Τώρα πως βρεθήκαμε στο threαd της premier να μιλάμε για το καφενείο του merseyside και να το γυρνάμε στο ισπανικό πρωτάθλημα δεν κατάλαβα! :2funny:
Θα σε πονεσει η Λιβερπουλαρα φετος ρε κωλοπουστα.
Παλι καλα που εισαι συνηθισμενος στον πονο :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom