Επισκέπτης
Η ιστορία μιας ρόμπας Νο1!βάλε ρε λίγο αδερφή τη βαθμολογία λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Η ιστορία μιας ρόμπας Νο1!βάλε ρε λίγο αδερφή τη βαθμολογία λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Η ιστορία μιας ρόμπας Νο2!Βάλτην τώρα που κλαις............
Αλλα έτσι είστε όλες οι αδερφές.....
Κάνετε τις δύσκολες όταν μένετε άψωλες.....
Μόλις αρχίσει το πισωγλέντι το παίζετε Βαγιανάτος......
Η ιστορία μιας ρόμπας Νο3!βάλε και τη βαθμολογία τις πρίμιερ να συγχυστείς ακόμα περισσότερο...
Η ιστορία μιας ρόμπας Νο4!
Άσε τους κλαψομούνηδες δεν τους παίρνει, τις 11 πρώτες αγωνιστικές τα 7 στο τέλος τα πήραν!Να ποιοι είναι οι κωλόφαρδοι...Μάντσεστερ και Τσέλσι νικήσανε στα χασομέρια...έχουν δίκιο τα λιβερπουλάκια!
Άστους γιατί έχουν δύσκολο ματς αύριο...και μπορεί να έχουμε κλάματα πάλι!Άσε τους κλαψομούνηδες δεν τους παίρνει, τις 11 πρώτες αγωνιστικές τα 7 στο τέλος τα πήραν!
Η ιστορία μιας ρόμπας Νο... δεν ξέρω, έχασα το μέτρημα!πάρτε τα πελέ μου πάλι μουνιά.....
0-2 και κυνηγάτε λαγοί.........
Γιατί εξαφανίστηκες κουκλάρα μου ορκα, γιατί?
[size=11pt]1. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 38 [/size]
2. ΤΣΕΛΣΙ 37
3. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 34
4. ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 32
5. ΑΡΣΕΝΑΛ 30
6. ΧΑΛ ΣΙΤΙ 27
7. ΕΒΕΡΤΟΝ 25
8. ΦΟΥΛΑΜ 24
9. ΜΠΟΛΤΟΝ 23
10. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ 23
11. ΓΟΥΙΓΚΑΝ 22
12. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 21
13. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ 20
14. ΣΤΟΟΥΚ ΣΙΤΙ 20
15. ΤΟΤΕΝΑΜ 19
16. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 19
17. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 19
18. ΜΑΝ. ΣΙΤΙ 18
19. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 16
20. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 12
δε χορταινει η πουτανα η μαντσεστερ, δε χορταινει πουτσο φετος...
Στα έλεγα Ταράτσα... ;)[move][size=30pt]Λιβερπουλ - Έβερτον 1-1!!!
Το καφενείο καταρρέει!!![/size][/move]
Εσύ έλεγες για διπλό, σου είπα ότι παίζει πολύ το χ με τα τελευταία παιχνίδια του καφενείου!Στα έλεγα Ταράτσα... ;)
Όταν λέμε κόντρα εννοούμε Χ2!!!!!!!!!!Εσύ έλεγες για διπλό, σου είπα ότι παίζει πολύ το χ με τα τελευταία παιχνίδια του καφενείου!
Τα έλεγε ο Φέργι και δεν το πίστευαν, είναι αμαθής στον πρωταθλητισμό και δεν αντέχουν την πίεση!
17 Φλεβάρη!Όταν λέμε κόντρα εννοούμε Χ2!!!!!!!!!!
Το παιχνίδι που χρωστάει η Μάντσεστερ πότε θα το παίξει?