Κια πούστης είσαι αλλά σου κάνουμε παρέα. ΚαλημέραΣήμερα παίζουμε με Ντέρμπι τον επαναληπτικό την Κυριακή με Τότεναμ Εντός για το κύπελλο την άλλη τετάρτη με γουεστ μπρομ εκτός για το πρωτάθλημα και μετά δευτέρα με έβερτον εντός!
Δύσκολος ο Γενάρης με συνεχή παιχνίδια αλλά united είσαι δεν μασάς με συνεχόμενα παιχνίδια και εντός όλων των στόχων!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Premier league
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 319K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Τι έγινε λούγρα με κυνηγάς απο πίσω για να σου τον σφυρίξω?Κια πούστης είσαι αλλά σου κάνουμε παρέα. Καλημέρα
Μην μου πεις ότι είσαι Λιβερπουλάκι?
Glory, glory MAN UNITED as the reds go marching on.Τι έγινε λούγρα με κυνηγάς απο πίσω για να σου τον σφυρίξω?
Μην μου πεις ότι είσαι Λιβερπουλάκι?
Σ'αυτό συμφωνούμε παλιόπουστα
Επισκέπτης
Έκανες και μια σωστή επιλογή στην ζωή σου!Glory, glory MAN UNITED as the reds go marching on.
Σ'αυτό συμφωνούμε παλιόπουστα
Γιατί το να με αφήνεις να σε πηδάω δεν είναι επιλογή, είναι υποχρέωση!
Σιγά βαρυψώλη, ίδρωσε το κιλοτάκι μου. Άρχισε να κλάνεις τώρα γιατί γέμισε η σούφρα σου καπότες και σε βλέπω και σένα σε λίγο πρωταγωνιστή στη ΖούγκλαΈκανες και μια σωστή επιλογή στην ζωή σου!
Γιατί το να με αφήνεις να σε πηδάω δεν είναι επιλογή, είναι υποχρέωση!
σημερα λεει θα κανει ντεμπουτο ο σερβος που πηραμε..για να δουμε..πιστευω να περασουμε..μην εχουμε καμια κηδεια..με την τοτεναμ ειναι πολυ δυσκολο την κυριακη...και φοβαμαι οτι αν περασουμε την ντερμπυ το κυπελλο θα ναι ο στοχος που θα σνομπαρει τωρα ο φεργκι....Μετην γουεστ μπρομ επιβαλλεται το διπλο...οι ακατανομαστοι παιζουν γουιγκαν εξω εκινη τη μερα οποτε μπορει και να μεγαλωσει η διαφορα...
Πηγε να μας το κανει δωρο τον πρωτο τιτλο απο χτες η τοτεναμ αλλα τη γλιτωσε..πρωτος τελικος της χρονιας λοιπον με τοτεναμ..την οποια αντιμετωπιζουμε και το σκ για το κυπελλο..πολυ δυσκολο ματς..ελπιζω να περασουμε...
Κανας λιβερπουλιανος ρε παιδια?αν αρχισατε να χανεστε απο την ισοβαθμια...
Επισκέπτης
μου αρεσει η επαρση που εχεις και επισης ειναι καλο να εισαι φορμαρισμενος το δεκεμβριο και το γεναρη αλλα καμια ομαδα απο οσο θυμαμαι δεν κρατηθηκε τοσο φορμαρισμενη μεχρι το μαρτιο. εκει θα δουμε τηθα γινει. αλλωστε σας περιμενει και ο φιλος του τσιχλοφουσκσκια ο αντιπαθης μουρινιο. το κακο ειναι οτι η ιντερ το ντεφορμαρισμα το περνανε τωρα ενω εσεις δεν το εχετε περασει ακομα. ;)Πηγε να μας το κανει δωρο τον πρωτο τιτλο απο χτες η τοτεναμ αλλα τη γλιτωσε..πρωτος τελικος της χρονιας λοιπον με τοτεναμ..την οποια αντιμετωπιζουμε και το σκ για το κυπελλο..πολυ δυσκολο ματς..ελπιζω να περασουμε...
Επισκέπτης
Το 3μηνο ντεφορμαρισμα στην αρχή της σεζον σου διέφυγε!μου αρεσει η επαρση που εχεις και επισης ειναι καλο να εισαι φορμαρισμενος το δεκεμβριο και το γεναρη αλλα καμια ομαδα απο οσο θυμαμαι δεν κρατηθηκε τοσο φορμαρισμενη μεχρι το μαρτιο. εκει θα δουμε τηθα γινει. αλλωστε σας περιμενει και ο φιλος του τσιχλοφουσκσκια ο αντιπαθης μουρινιο. το κακο ειναι οτι η ιντερ το ντεφορμαρισμα το περνανε τωρα ενω εσεις δεν το εχετε περασει ακομα. ;)
Επισκέπτης
Επίσης σας διέφυγε η δήλωση του Φέργκι που την περάσατε στα ψιλά, δεν είστε συνηθισμένοι σε πρωταθλητισμό και στην πίεση που έχει αυτό όταν θες να είσαι μέσα σε όλους τους στόχους! ;)
Είπε ότι λάθη κάνετε θα τα πληρώνετε και όπως γίνεται το τελευταίο 2μηνο, μόλις ξεθαρίσατε λίγο έχετε 6 ισοπαλίες σε 11 παιχνίδια και είστε και τυχεροί που έχει διακοπή το τσου λου!
Κάντε πρώτα 3-4 χρονιές για πρωταθλητισμό για να μάθει η ομάδα στην πίεση και μετά τα λέμε και για πρωτάθλημα!
Είπε ότι λάθη κάνετε θα τα πληρώνετε και όπως γίνεται το τελευταίο 2μηνο, μόλις ξεθαρίσατε λίγο έχετε 6 ισοπαλίες σε 11 παιχνίδια και είστε και τυχεροί που έχει διακοπή το τσου λου!
Κάντε πρώτα 3-4 χρονιές για πρωταθλητισμό για να μάθει η ομάδα στην πίεση και μετά τα λέμε και για πρωτάθλημα!
Επισκέπτης
εγω ρωτησα κατι αλλο ποια ομαδα ειχε δαμονιοδη φορμαρισμα νοεμβριο φεβρουαριο και πηρε τιτλους; να σου θυμισω την μπαρτσελονα τη επαθε πριν δυο χρονια αν θυμαμαι καλα και οταν εφτασε ο μαρτης ξεφουσκοσε.Το 3μηνο ντεφορμαρισμα στην αρχή της σεζον σου διέφυγε!
Επισκέπτης
Η united εδώ και πολλά χρόνια με τον τσιχλα στον πάγκο έχει πάντα την ίδια συμπεριφορά, όπως έλεγα στον τομέα του στοιχήματος παίξτε την εναντίον όπου παίζει στην αρχή της σεζόν! Κάθε χρόνο δεν αρχίζει καλά, στρώνει απο Δεκεμβρη μέχρι Μάρτη και μετά αρχίζει και πέφτει αλλά δεν κάνει κοιλιά στο τέλος, απλώς δεν αποδίδει όσο την καλή της περίοδο!εγω ρωτησα κατι αλλο ποια ομαδα ειχε δαμονιοδη φορμαρισμα νοεμβριο φεβρουαριο και πηρε τιτλους; να σου θυμισω την μπαρτσελονα τη επαθε πριν δυο χρονια αν θυμαμαι καλα και οταν εφτασε ο μαρτης ξεφουσκοσε.
Πότε δεν έχει καταρρεύσει στην μέση της σεζόν και για αυτό είναι πάντα μέσα στους πιο πολλούς στόχους της!
Ξέρει ο Φέργκι τι κάνει και πότε πρέπει να φορμαρίζεται η ομάδα και αυτή η περίοδος είναι η πιο δύσκολη στο πρωτάθλημα της Αγγλίας με συνεχή παιχνίδια!
Εσύ αν βρεις μια ομάδα από τότε που καθιερώθηκε το τσου λου με αυτή την μορφή και να πήρε πρωτάθλημα κύπελλο και πρωταθλητριών εγώ πάω πάσο! Αλλά άδικα θα ψάξεις, δεν υπάρχει!
Επισκέπτης
υπαρχει και αυτη ειναι η μπαγερν το 2001!!!Η united εδώ και πολλά χρόνια με τον τσιχλα στον πάγκο έχει πάντα την ίδια συμπεριφορά, όπως έλεγα στον τομέα του στοιχήματος παίξτε την εναντίον όπου παίζει στην αρχή της σεζόν! Κάθε χρόνο δεν αρχίζει καλά, στρώνει απο Δεκεμβρη μέχρι Μάρτη και μετά αρχίζει και πέφτει αλλά δεν κάνει κοιλιά στο τέλος, απλώς δεν αποδίδει όσο την καλή της περίοδο!
Πότε δεν έχει καταρρεύσει στην μέση της σεζόν και για αυτό είναι πάντα μέσα στους πιο πολλούς στόχους της!
Ξέρει ο Φέργκι τι κάνει και πότε πρέπει να φορμαρίζεται η ομάδα και αυτή η περίοδος είναι η πιο δύσκολη στο πρωτάθλημα της Αγγλίας με συνεχή παιχνίδια!
Εσύ αν βρεις μια ομάδα από τότε που καθιερώθηκε το τσου λου με αυτή την μορφή και να πήρε πρωτάθλημα κύπελλο και πρωταθλητριών εγώ πάω πάσο! Αλλά άδικα θα ψάξεις, δεν υπάρχει!
Επισκέπτης
Στο έχω ξαναπεί μην λες πράγματα που δεν ισχύουν γιατί μετά παρεξηγιέσαι που σε λέω άσχετο!υπαρχει και αυτη ειναι η μπαγερν το 2001!!!
Πήρε το Νταμπλ η Μπαγερν πρωτάθλημα-πρωταθλητριών το 2001 δεν πήρε και το κύπελλο, η Σαλκε το πήρε το 2001!
Άλλο νταμπλ και άλλο τρεμπλ!
Επισκέπτης
Οι τέσσερις ομάδες που έχουν πετύχει το Τρεμπλ είναι:
Η Σέλτικ το 1967
Ο Άγιαξ το 1972
Η Αϊντχόφεν το 1988
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1999
Μόνο η united το έχει κάνει με το τσου λου στην σημερινή του μορφή!
Η Σέλτικ το 1967
Ο Άγιαξ το 1972
Η Αϊντχόφεν το 1988
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1999
Μόνο η united το έχει κάνει με το τσου λου στην σημερινή του μορφή!
Επισκέπτης
εγω μιλησα για δειαρκεια αν δεν κανω λαθος αυτο ειπες και εσυ. το αν δεν πηρε εναν τιτλο και δη το κυπελλο που στη γερμανια δεν εχει και καμια αξια δεν λεει κατι. σαν δειαρκεια ηταν μεγαλυτερη και απο τις μαντς ;)Στο έχω ξαναπεί μην λες πράγματα που δεν ισχύουν γιατί μετά παρεξηγιέσαι που σε λέω άσχετο!
Πήρε το Νταμπλ η Μπαγερν πρωτάθλημα-πρωταθλητριών το 2001 δεν πήρε και το κύπελλο, η Σαλκε το πήρε το 2001!
Άλλο νταμπλ και άλλο τρεμπλ!
Επισκέπτης
Καλή κωλοτούμπα αλλά δεν όχι αρκέτη, δεν με νοιάζει τι σημασία έχει το κύπελλο σε κάθε χώρα, η ουσία είναι πως μπορεί μια ομάδα να είναι μέσα σε όλους τους στόχους και μην συγκρίνουμε Γερμανία με Αγγλία που στο φινάλε έχουν και μια ενδιάμεση διακοπή του πρωταθλήματος την ίδια ώρα που στην Αγγλία γίνονται συνεχή παιχνίδια την ίδια περίοδο!εγω μιλησα για δειαρκεια αν δεν κανω λαθος αυτο ειπες και εσυ. το αν δεν πηρε εναν τιτλο και δη το κυπελλο που στη γερμανια δεν εχει και καμια αξια δεν λεει κατι. σαν δειαρκεια ηταν μεγαλυτερη και απο τις μαντς ;)
Επισκέπτης
ναι εχω αναγκη απο κωλοτουμπα. και μια αλλη ομαδα που εκανε το ιδιο ειναι και η μπαρτσελονα το 2005. σε δειαρκεια μιλαμε παντα και με μπαλαρα!!! γιατι δεν νομιζω να συγρινουμε ισπανικο με αγγλικο πρωταθλημα.Καλή κωλοτούμπα αλλά δεν όχι αρκέτη, δεν με νοιάζει τι σημασία έχει το κύπελλο σε κάθε χώρα, η ουσία είναι πως μπορεί μια ομάδα να είναι μέσα σε όλους τους στόχους και μην συγκρίνουμε Γερμανία με Αγγλία που στο φινάλε έχουν και μια ενδιάμεση διακοπή του πρωταθλήματος την ίδια ώρα που στην Αγγλία γίνονται συνεχή παιχνίδια την ίδια περίοδο!
Επισκέπτης
Αν κρίνω απο την Λίβερπουλ που πήρε το πρωταθλητριών αλλά έμεινε 28 πόντους πίσω απο τον 1ο και απο τον 1ο γύρο έξω απο κύπελλο και λιγκ απ σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε διάρκεια για να είστε μέσα σε όλους τους στόχους που μια μεγάλη ομάδα έχει υποχρέωση να κάνει!
Γάμα το τρεμπλ, κάντε αυτό που έκανε η united περσι πρωτάθλημα και τσου λου μαζί! Αυτά είναι δυσθεώρητα μεγέθη για την τωρινή Λίβερπουλ και μην ξεχνάς πως ήταν τα πράγματα όταν έπαιρνες τα πρωταθλητριών παλιά!
Γάμα το τρεμπλ, κάντε αυτό που έκανε η united περσι πρωτάθλημα και τσου λου μαζί! Αυτά είναι δυσθεώρητα μεγέθη για την τωρινή Λίβερπουλ και μην ξεχνάς πως ήταν τα πράγματα όταν έπαιρνες τα πρωταθλητριών παλιά!