Το πρωταθλημα Δεκεμβριου το πηρα,αλλα θα παρω και του Μαιου.Ναι βλέπω πως θα με πονέσει, πήρες πρωτάθλημα του Δεκεμβρίου!
Συγχαρητήρια, πότε θα γίνει η απονομή?
Και με διπλο μεσα στο θεατρο σκιων σου.
Το πρωταθλημα Δεκεμβριου το πηρα,αλλα θα παρω και του Μαιου.Ναι βλέπω πως θα με πονέσει, πήρες πρωτάθλημα του Δεκεμβρίου!
Συγχαρητήρια, πότε θα γίνει η απονομή?
Θα σε πασπαλίσω με άχνη ζάχαρη μπισκοτάκι. Τα κωλομαγουλάκια σου ξεκοκκίνησαν από χθες;Καλώς την αγαπημένη μου κωλοτρυπίδα!
Τι έγινε στην απόγνωση σου για να σε έγινες και Λίβερπουλάκι?
Μήπως μπορείς να μου βρεις μια έγχρωμη φωτο απο την τελευταία απονομή πρωταθλήματος στην Λίβερπουλ?Το πρωταθλημα Δεκεμβριου το πηρα,αλλα θα παρω και του Μαιου.
Και με διπλο μεσα στο θεατρο σκιων σου.
Αυτο ειναι λιγο δυσκολοΜήπως μπορείς να μου βρεις μια έγχρωμη φωτο απο την τελευταία απονομή πρωταθλήματος στην Λίβερπουλ?
Τα δικά σου κοίτα για να ξέρεις ποιόν θα κράζετε!Θα σε πασπαλίσω με άχνη ζάχαρη μπισκοτάκι. Τα κωλομαγουλάκια σου ξεκοκκίνησαν από χθες;
Αυτο ειναι λιγο δυσκολο
Μην αλλαζεις κουβεντα ομως.Για φετος μιλαμε που [size=20pt]θα[/size] τελειωσει το παραμυθι σας.
Δεν χρειάζεται να κράξω κανέναν. Το κωλαράκι σου είναι το καλύτερο φάρμακοΤα δικά σου κοίτα για να ξέρεις ποιόν θα κράζετε!
Εισαι off topic ρε αρχιδιΣουηδέ πες αλεύρι, ένας κορμοράνος σε γυρεύει! Μην στεναχωριέσαι και της Λίβεπρουλ το σχέδιο για γήπεδο άπατο πηγε λόγω χρημάτων!
Συν οτι αυτο ηταν χτυπημα κατω απο την ζωνη
Τι περιμένεις ρε σουηδέ από κακό πούστη;Συν οτι αυτο ηταν χτυπημα κατω απο την ζωνη
Αυτο να μου πεις.Ξεχασες και το ''μαλάκα''.Τι περιμένεις ρε σουηδέ από κακό πούστη;
Αυτο να μου πεις.Ξεχασες και το ''μαλάκα''.
Εχεις κανει καλο μπρατσο τουλαχιστον με τοση παχια.
Bodo βλεπεις αλλο πρωταθλημα?καταρχην την επαρση μου τη δινει δικαιωμα η ομαδ αμου να την εχω..ειναι πρωτη με ματς λιγοτερο και με το προγραμμα πυο χει μεχρι το ντερμπυ με τη λιβερπουλ μποριε να χει ξεφυγει αρκετα και μετα απλα να συντηρει τη διαφορα..επισης η μαντσεστερ δεν εχει πιασει κανενα πικ της αποδοσης της...μετρια παιζουμε..ο ροναλντο ειναι μετριος ο τεβεζ με τον μπερμπατοφ τον ιδιο...απλα εχει δεσει εκπληκτικα η αμυνα και ενα γκολ κουτσα στραβα με τοσους παικταραδες που χουμε μπροστα θα μπει...Δλδ με τη λογικη σου η μπαρτσα που πεταει φωτιες απο την πρωτη μερα δεν εχει καμια ελπιδα να παρει τπτ αφου θα ξεφουσκωσει...Επισης ο φεργκι διαβασε καταπληκτικα το πρωταθλημα φετος..ειδε το δυσκολο προγραμμα στην αρχη και ετοιμαζει την ομαδα ν ανεβαινει διαρκως οσο προχωραει η χρονια...μου αρεσει η επαρση που εχεις και επισης ειναι καλο να εισαι φορμαρισμενος το δεκεμβριο και το γεναρη αλλα καμια ομαδα απο οσο θυμαμαι δεν κρατηθηκε τοσο φορμαρισμενη μεχρι το μαρτιο. εκει θα δουμε τηθα γινει. αλλωστε σας περιμενει και ο φιλος του τσιχλοφουσκσκια ο αντιπαθης μουρινιο. το κακο ειναι οτι η ιντερ το ντεφορμαρισμα το περνανε τωρα ενω εσεις δεν το εχετε περασει ακομα. ;)
Μην τον βάλουν μέσα, κλαίνε που κλαίνε τα Λιβερπουλάκια θα μας ζαλίσουν μετά!Αθώος δήλωσε σήμερα (23/01) ο Στίβεν Τζέραρντ, απολογούμενος ενώπιον του πταισματοδικείου του Σάουθπορτ, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας για την υπόθεση των επεισοδίων σε μπαρ του Μερσεϊσάιντ, στις 29 Δεκεμβρίου. Το δικαστήριο είχε απαγγείλει κατηγορίες στον αρχηγό της Λίβερπουλ για πρόκληση σωματικής βίας εις βάρος 34χρονου, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα.
Για το επεισόδιο κατηγορούμενοι είχαν κριθεί τρεις άνδρες, μεταξύ των οποίων είναι και ο Άγγλος διεθνής.
Ακόμα έξω τον έχουν τον αλήτη?