Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 319K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,8%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,2%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 100 29,5%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 20,6%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    339

Επισκέπτης
Τι έγινε ρε?Τα εξαφάνισες όλα από εδώ μέσα?  :blowup:
Γατάκια που εξαφανίστηκαν στα δύσκολα!
Δεν φταίω εγώ που είναι κότες μου με 3 παιχνίδια λιγότερα πανηγύριζαν το πρωτάθλημα απο τον Οκτώβριο και τώρα δεν τους βρίσκεις πουθενά! :uglystupid:
Μόλις εμφανίζονται το πηγαίνουν αλλιώς τώρα ο ένας το γυρίζει στο Ισπανικό πρωτάθλημα και ο άλλος απο το μεγαλείο της Λίβερπουλ ασχολείται με τα παοκ-αρης τώρα! :2funny:

Επισκέπτης
[move][size=50pt]Πουτάνες Κότες Λιβερπουλιώτες![/size][/move]

Επισκέπτης
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ μεχρι τελους ...εγω ποτε δε φευγω...απλα οταν δεν υπαρχουν νεα τι να γραψω???οταν κερδιζεις σε 10 ματς με 1-0...τα πιο πολλα στο 90....και εγω ισοφαριζομαι στο 89...τι να πω???οτι καποιος εδω λεει πιπες ολη την ωρα?ΓΙΑΤΙ αυτο θα πω...και θα φταιω εγω μετα...

Επισκέπτης
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ μεχρι τελους ...εγω ποτε δε φευγω...απλα οταν δεν υπαρχουν νεα τι να γραψω???οταν κερδιζεις σε 10 ματς με 1-0...τα πιο πολλα στο 90....και εγω ισοφαριζομαι στο 89...τι να πω???οτι καποιος εδω λεει πιπες ολη την ωρα?ΓΙΑΤΙ αυτο θα πω...και θα φταιω εγω μετα...
1.02 έδινε ότι θα τσιμπούσες! :2funny:

Επισκέπτης
1.00 οτι θα προκαλουσες απο αυτο το θρεντ .... :rockon:...μαγκα κοψε τωρα...γιατι εμαθα κατι που με στενοχωρησε...plz....αλλη φορα να προκαλεσεις ...σημερα stop it...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Παντως αντονινο επειδη εγραψες για κολοφαρδια σε ρεπορταζ διαβασα οτι η μαντσεστερ εχει βαλει 12 γκολ στο τελευταιο 15 λεπτο και η λιβερπουλ 11...αρα παρομοιους βαθμους εχουμε παρει στο φιναλε...Μπορω να σου πω και ματς της λιβερπουλ για πολλοστη φορα που πηρε στο 90 και σε καποια πριν ειχε και διατητικη ευνοια...

Επισκέπτης
H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τότεναμ και με νίκη (2-1) να πάρει το εισιτήριο για τους "16" του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι πρωταθλητές είχαν αναγκαστικές απουσίες, λόγω τραυματισμών, ενώ οι ηττημένοι αγωνίστηκαν με αρκετούς αναπληρωματικούς.

Οι Λονδρέζοι αιφνιδίασαν και μόλις στο πέμπτο λεπτό άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Παβλιουτσένκο, ύστερα από σέντρα του Χάντλστοουν. Η Γιουνάιτεντ αντέδρασε, αλλά στάθηκε άτυχη στο 20' όταν ο Τέβες... σημάδεψε το δοκάρι. Η τύχη ήρθε με το μέρος της στο 34' με τον Σκόουλς να επιχειρεί το σουτ, η μπάλα να κόντραρε σε αντίπαλο και κατέληξε στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπερμπάτοφ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της πρώην ομάδος του και με σουτ έκανε το 2-1.

Η Τότεναμ στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση που θα έστελνε το παιχνίδι σε επαναληπτικό, αλλά η Γιουνάιτεντ κράτησε το υπέρ της 2-1 και πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Χάσε κάποια στιγμή γιατί κατάντησε κουραστικό να μπαίνει Φλεβάρης και να είσαι μέσα σε όλους του στόχους! :rockon:
Με πόσες αλλαγές πρέπει να παίξεις για να χάσεις ομαδάρα? :2funny:

Επισκέπτης
Bodo βλεπεις αλλο πρωταθλημα?καταρχην την επαρση μου τη δινει δικαιωμα η ομαδ αμου να την εχω..ειναι πρωτη με ματς λιγοτερο και με το προγραμμα πυο χει μεχρι το ντερμπυ με τη λιβερπουλ μποριε να χει ξεφυγει αρκετα και μετα απλα να συντηρει τη διαφορα..επισης η μαντσεστερ δεν εχει πιασει κανενα πικ της αποδοσης της...μετρια παιζουμε..ο ροναλντο ειναι μετριος ο τεβεζ με τον μπερμπατοφ τον ιδιο...απλα εχει δεσει εκπληκτικα η αμυνα και ενα γκολ κουτσα στραβα με τοσους παικταραδες που χουμε μπροστα θα μπει...Δλδ με τη λογικη σου η μπαρτσα που πεταει φωτιες απο την πρωτη μερα δεν εχει καμια ελπιδα να παρει τπτ αφου θα ξεφουσκωσει...Επισης ο φεργκι διαβασε καταπληκτικα το πρωταθλημα φετος..ειδε το δυσκολο προγραμμα στην αρχη και ετοιμαζει την ομαδα ν ανεβαινει διαρκως οσο προχωραει η χρονια...

Και για να τελειωσω μια ομαδα καταφερε να ναι σε φορμα ολη τη χρονια...1 το 99 και 1 περσυ...κι ηταν η μαντσεσερ..
να ξεκινησω απο το τελος υπαρχουν και αλλες ομαδες απλα εσυ η βλεπεις μονο αγγλικο πρωταθλημα και δεν τα θυμασαι. η μπαγερ το 2001 σαρωνε παντου να σου θυμισω οτι μεχρι και το τελικο κερδισε τηνρεαλ και την ομαδα σου μεσα εξω!! αλλη επισης ομαδα ηταν η μπαρτσελονα που καταφερε τη χρονια που πηρε το τσαμπιον αν θυμαμαι καλα το 2006 σαρωσε τα παντα και επαιζε και μπαλαρα. οσο για το 99 το παιχνιδι ηταν μαγικη εικονα μπορει να το κερδισες αλλα το ματσακι επρεπε να ηταν 3-0 απο ημιχρονο αλλα αυτα εχει η μπαλα, ;)οσο για τη συγριση που κανεις με μπαρτσελονα μονο ατυχης μπορει να ειναι καθως παιζουν μπαλαρα εδω και τρεις μηνες που το κοντερ δεν σταματαει κατω απο 5 και με αντιπαλους τσαμπιον λιγκ [ρεαλ ατλετικο βιγιαρεαλ] ενω εσυ ναι μεν κερδιζεις αλλα με ομαδες τυπου γουικγκαν και μπολτον με τη ψυχη στο στομα. και χωρις να θελω να προσβαλω την ομαδα σου δεν νομιζω οτι εχετε το ροστερ της μπαρτσας ουτε κατα διανοια. ;και αυτα στα λεω γιατι πηγες να κανεις συγριση ισως με την πιο φορμαρισμενη ομαδα στο κοσμο αυτη τη στιγμη.

Επισκέπτης
να ξεκινησω απο το τελος υπαρχουν και αλλες ομαδες απλα εσυ η βλεπεις μονο αγγλικο πρωταθλημα και δεν τα θυμασαι. η μπαγερ το 2001 σαρωνε παντου να σου θυμισω οτι μεχρι και το τελικο κερδισε τηνρεαλ και την ομαδα σου μεσα εξω!! αλλη επισης ομαδα ηταν η μπαρτσελονα που καταφερε τη χρονια που πηρε το τσαμπιον αν θυμαμαι καλα το 2006 σαρωσε τα παντα και επαιζε και μπαλαρα. οσο για το 99 το παιχνιδι ηταν μαγικη εικονα μπορει να το κερδισες αλλα το ματσακι επρεπε να ηταν 3-0 απο ημιχρονο αλλα αυτα εχει η μπαλα, ;)οσο για τη συγριση που κανεις με μπαρτσελονα μονο ατυχης μπορει να ειναι καθως παιζουν μπαλαρα εδω και τρεις μηνες που το κοντερ δεν σταματαει κατω απο 5 και με αντιπαλους τσαμπιον λιγκ [ρεαλ ατλετικο βιγιαρεαλ] ενω εσυ ναι μεν κερδιζεις αλλα με ομαδες τυπου γουικγκαν και μπολτον με τη ψυχη στο στομα. και χωρις να θελω να προσβαλω την ομαδα σου δεν νομιζω οτι εχετε το ροστερ της μπαρτσας ουτε κατα διανοια. ;και αυτα στα λεω γιατι πηγες να κανεις συγριση ισως με την πιο φορμαρισμενη ομαδα στο κοσμο αυτη τη στιγμη.
Kαλά όλα αυτά αλλά επειδή εδώ είναι το thread της πρεμιερ για το καφενείο το δικό σου δεν έχεις να πεις τίποτα? :think:

Υ.Γ Ναι η united κερδίζει την Γουιγκαν και η Μπάρτσα χθες διέλυσε την ......Νουμάνθια!!! :2funny: Και μην ξεχάσω η Άρσεναλ η Τσέλσι η Λίβερπουλ δεν είναι επιπέδου τσαμπιονς λιγκ  άσχετα που κάθε χρονιά σχεδόν τα τελευταία χρόνια πάντα μια Αγγλική ομάδα στον τελικό! Ποια είναι η Τσέλσι μπροστά στην Νουμάνθια! :rockon:
Απορώ αν πείθει έστω και τον εαυτό σου με τέτοια επιχειρήματα! :uglystupid:

Επισκέπτης
Kαλά όλα αυτά αλλά επειδή εδώ είναι το thread της πρεμιερ για το καφενείο το δικό σου δεν έχεις να πεις τίποτα? :think:

Υ.Γ Ναι η united κερδίζει την Γουιγκαν και η Μπάρτσα χθες διέλυσε την ......Νουμάνθια!!! :2funny:
ναι ρε εχω να πω προκριση ανετη σημερα!!!!! :2funny: Υ.Γ η μπαρτσα εχει ριξει στην ατλετικο 5 γκολ σε ενα 30 λεπτο!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Και μην ξεχάσω η Άρσεναλ η Τσέλσι η Λίβερπουλ δεν είναι επιπέδου τσαμπιονς λιγκ  άσχετα που κάθε χρονιά σχεδόν τα τελευταία χρόνια πάντα μια Αγγλική ομάδα στον τελικό! Ποια είναι η Τσέλσι μπροστά στην Νουμάνθια! :rockon:
Απορώ αν πείθεις έστω και τον εαυτό σου με τέτοια επιχειρήματα! :uglystupid:

Επισκέπτης
Και μην ξεχάσω η Άρσεναλ η Τσέλσι η Λίβερπουλ δεν είναι επιπέδου τσαμπιονς λιγκ  άσχετα που κάθε χρονιά σχεδόν τα τελευταία χρόνια πάντα μια Αγγλική ομάδα στον τελικό! Ποια είναι η Τσέλσι μπροστά στην Νουμάνθια! :rockon:
Απορώ αν πείθεις έστω και τον εαυτό σου με τέτοια επιχειρήματα! :uglystupid:
εκτος απο αυτες τις τρεις για πες αλλη ομαδα απο αγγλια με πορεια σε ευρωπη. να σου θυμισω ισπανικες. ρεαλ βαλενθια ατλετικο σεβιλη βιγιαρεαλ εσπανιολ μαλλον εσυ πεισε τον ευατο σου καλυτερα!! :uglystupid:

Επισκέπτης
εκτος απο αυτες τις τρεις για πες αλλη ομαδα απο αγγλια με πορεια σε ευρωπη. να σου θυμισω ισπανικες. ρεαλ βαλενθια ατλετικο σεβιλη βιγιαρεαλ εσπανιολ μαλλον εσυ πεισε τον ευατο σου καλυτερα!! :uglystupid:
Στο ουεφα όλες αυτές, για ομάδες επιπέδου τσαμπιονς λιγκ είπες πριν! :idiot:
Άνοιξε ένα θέμα για την πριμερά ή πες τα στο thread του Άρη ξέρουν και Ισπανικά αυτοί! :2funny:

Επισκέπτης
Στο ουεφα όλες αυτές, για ομάδες επιπέδου τσαμπιονς λιγκ είπες πριν! :idiot:
Άνοιξε ένα θέμα για την πριμερά ή πες τα στο thread του Άρη ξέρουν και Ισπανικά αυτοί! :2funny:
μαλιστα βαλενθια ομαδα ουεφα ρεαλ το ιδιο σεβιλη το ιδιο ατλετικο το ιδιο.ε η εσπανιολ και η βιγιαρεαλ που συμετεχει πρωτη φορα ναι.  :uglystupid:

Επισκέπτης
μαλιστα βαλενθια ομαδα ουεφα ρεαλ το ιδιο σεβιλη το ιδιο ατλετικο το ιδιο.ε η εσπανιολ και η βιγιαρεαλ που συμετεχει πρωτη φορα ναι.  :uglystupid:
Ξαναλέω εδώ είναι το thread της πρέμιερ, επειδή πας από κλαρίνο σε κλαρίνο το τελευταίο δίμηνο απο το μεγαλείο της Λίβερπουλ το γύρισες στο ισπανικό πρωτάθλημα! :2funny:
Βασικά στα παπάρια μου το τι κάνει η Βιγιαρεαλ και η Εσπανιόλ, εγώ μόνο united eίμαι δεν είμαι σαν όλους εσάς που έχετε διαλέξει μια ομάδα από κάθε χώρα! Επαναλαμβάνω άνοιξε ένα thread για την πριμιέρα! ;)

Επισκέπτης
Ξαναλέω εδώ είναι το thread της πρέμιερ, επειδή πας από κλαρίνο σε κλαρίνο το τελευταίο δίμηνο απο το μεγαλείο της Λίβερπουλ το γύρισες στο ισπανικό πρωτάθλημα! :2funny:
Βασικά στα παπάρια μου το τι κάνει η Βιγιαρεαλ και η Εσπανιόλ, εγώ μόνο united eίμαι δεν είμαι σαν όλους εσάς που έχετε διαλέξει μια ομάδα από κάθε χώρα! Επαναλαμβάνω άνοιξε ένα thread για την πριμιέρα! ;)
οταν το πινεις ετσι θα απαντας!!!! ακου επιπεδου ουεφα η ρεαλ η βαλενθια!!! τη αλλο θα ακουσουμε. οσο για τα κλαρινα στο τελος θα κανουμε ταμειο και εκει θα δουμε ποιος τα κανει κλαρινα!!

Επισκέπτης
οταν το πινεις ετσι θα απαντας!!!! ακου επιπεδου ουεφα η ρεαλ η βαλενθια!!! τη αλλο θα ακουσουμε. οσο για τα κλαρινα στο τελος θα κανουμε ταμειο και εκει θα δουμε ποιος τα κανει κλαρινα!!
Έλα στο ετοίμασα, σε λίγο καιρό θα σου ανοίξω και ότι άλλο θέμα θες για όποια χώρα θες! :rockon:

Επισκέπτης
στο τελος θα πιστεψεις και εσυ ο ιδιος οτι η ομαδα σου ειναι η καλυτερη στη ευρωπη :jerking: :jerking: αφου εχει και τα περισοτερα τροπαια :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom