gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τι έγινε ρε?Τα εξαφάνισες όλα από εδώ μέσα?Μην τον βάλουν μέσα, κλαίνε που κλαίνε τα Λιβερπουλάκια θα μας ζαλίσουν μετά!
Τι έγινε ρε?Τα εξαφάνισες όλα από εδώ μέσα?Μην τον βάλουν μέσα, κλαίνε που κλαίνε τα Λιβερπουλάκια θα μας ζαλίσουν μετά!
Γατάκια που εξαφανίστηκαν στα δύσκολα!Τι έγινε ρε?Τα εξαφάνισες όλα από εδώ μέσα?
1.02 έδινε ότι θα τσιμπούσες!ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ μεχρι τελους ...εγω ποτε δε φευγω...απλα οταν δεν υπαρχουν νεα τι να γραψω???οταν κερδιζεις σε 10 ματς με 1-0...τα πιο πολλα στο 90....και εγω ισοφαριζομαι στο 89...τι να πω???οτι καποιος εδω λεει πιπες ολη την ωρα?ΓΙΑΤΙ αυτο θα πω...και θα φταιω εγω μετα...
Σεβαστό!1.00 οτι θα προκαλουσες απο αυτο το θρεντ .... ...μαγκα κοψε τωρα...γιατι εμαθα κατι που με στενοχωρησε...plz....αλλη φορα να προκαλεσεις ...σημερα stop it...
να ξεκινησω απο το τελος υπαρχουν και αλλες ομαδες απλα εσυ η βλεπεις μονο αγγλικο πρωταθλημα και δεν τα θυμασαι. η μπαγερ το 2001 σαρωνε παντου να σου θυμισω οτι μεχρι και το τελικο κερδισε τηνρεαλ και την ομαδα σου μεσα εξω!! αλλη επισης ομαδα ηταν η μπαρτσελονα που καταφερε τη χρονια που πηρε το τσαμπιον αν θυμαμαι καλα το 2006 σαρωσε τα παντα και επαιζε και μπαλαρα. οσο για το 99 το παιχνιδι ηταν μαγικη εικονα μπορει να το κερδισες αλλα το ματσακι επρεπε να ηταν 3-0 απο ημιχρονο αλλα αυτα εχει η μπαλα, ;)οσο για τη συγριση που κανεις με μπαρτσελονα μονο ατυχης μπορει να ειναι καθως παιζουν μπαλαρα εδω και τρεις μηνες που το κοντερ δεν σταματαει κατω απο 5 και με αντιπαλους τσαμπιον λιγκ [ρεαλ ατλετικο βιγιαρεαλ] ενω εσυ ναι μεν κερδιζεις αλλα με ομαδες τυπου γουικγκαν και μπολτον με τη ψυχη στο στομα. και χωρις να θελω να προσβαλω την ομαδα σου δεν νομιζω οτι εχετε το ροστερ της μπαρτσας ουτε κατα διανοια. ;και αυτα στα λεω γιατι πηγες να κανεις συγριση ισως με την πιο φορμαρισμενη ομαδα στο κοσμο αυτη τη στιγμη.Bodo βλεπεις αλλο πρωταθλημα?καταρχην την επαρση μου τη δινει δικαιωμα η ομαδ αμου να την εχω..ειναι πρωτη με ματς λιγοτερο και με το προγραμμα πυο χει μεχρι το ντερμπυ με τη λιβερπουλ μποριε να χει ξεφυγει αρκετα και μετα απλα να συντηρει τη διαφορα..επισης η μαντσεστερ δεν εχει πιασει κανενα πικ της αποδοσης της...μετρια παιζουμε..ο ροναλντο ειναι μετριος ο τεβεζ με τον μπερμπατοφ τον ιδιο...απλα εχει δεσει εκπληκτικα η αμυνα και ενα γκολ κουτσα στραβα με τοσους παικταραδες που χουμε μπροστα θα μπει...Δλδ με τη λογικη σου η μπαρτσα που πεταει φωτιες απο την πρωτη μερα δεν εχει καμια ελπιδα να παρει τπτ αφου θα ξεφουσκωσει...Επισης ο φεργκι διαβασε καταπληκτικα το πρωταθλημα φετος..ειδε το δυσκολο προγραμμα στην αρχη και ετοιμαζει την ομαδα ν ανεβαινει διαρκως οσο προχωραει η χρονια...
Και για να τελειωσω μια ομαδα καταφερε να ναι σε φορμα ολη τη χρονια...1 το 99 και 1 περσυ...κι ηταν η μαντσεσερ..
Kαλά όλα αυτά αλλά επειδή εδώ είναι το thread της πρεμιερ για το καφενείο το δικό σου δεν έχεις να πεις τίποτα?να ξεκινησω απο το τελος υπαρχουν και αλλες ομαδες απλα εσυ η βλεπεις μονο αγγλικο πρωταθλημα και δεν τα θυμασαι. η μπαγερ το 2001 σαρωνε παντου να σου θυμισω οτι μεχρι και το τελικο κερδισε τηνρεαλ και την ομαδα σου μεσα εξω!! αλλη επισης ομαδα ηταν η μπαρτσελονα που καταφερε τη χρονια που πηρε το τσαμπιον αν θυμαμαι καλα το 2006 σαρωσε τα παντα και επαιζε και μπαλαρα. οσο για το 99 το παιχνιδι ηταν μαγικη εικονα μπορει να το κερδισες αλλα το ματσακι επρεπε να ηταν 3-0 απο ημιχρονο αλλα αυτα εχει η μπαλα, ;)οσο για τη συγριση που κανεις με μπαρτσελονα μονο ατυχης μπορει να ειναι καθως παιζουν μπαλαρα εδω και τρεις μηνες που το κοντερ δεν σταματαει κατω απο 5 και με αντιπαλους τσαμπιον λιγκ [ρεαλ ατλετικο βιγιαρεαλ] ενω εσυ ναι μεν κερδιζεις αλλα με ομαδες τυπου γουικγκαν και μπολτον με τη ψυχη στο στομα. και χωρις να θελω να προσβαλω την ομαδα σου δεν νομιζω οτι εχετε το ροστερ της μπαρτσας ουτε κατα διανοια. ;και αυτα στα λεω γιατι πηγες να κανεις συγριση ισως με την πιο φορμαρισμενη ομαδα στο κοσμο αυτη τη στιγμη.
ναι ρε εχω να πω προκριση ανετη σημερα!!!!! Υ.Γ η μπαρτσα εχει ριξει στην ατλετικο 5 γκολ σε ενα 30 λεπτο!!Kαλά όλα αυτά αλλά επειδή εδώ είναι το thread της πρεμιερ για το καφενείο το δικό σου δεν έχεις να πεις τίποτα?
Υ.Γ Ναι η united κερδίζει την Γουιγκαν και η Μπάρτσα χθες διέλυσε την ......Νουμάνθια!!!
εκτος απο αυτες τις τρεις για πες αλλη ομαδα απο αγγλια με πορεια σε ευρωπη. να σου θυμισω ισπανικες. ρεαλ βαλενθια ατλετικο σεβιλη βιγιαρεαλ εσπανιολ μαλλον εσυ πεισε τον ευατο σου καλυτερα!!Και μην ξεχάσω η Άρσεναλ η Τσέλσι η Λίβερπουλ δεν είναι επιπέδου τσαμπιονς λιγκ άσχετα που κάθε χρονιά σχεδόν τα τελευταία χρόνια πάντα μια Αγγλική ομάδα στον τελικό! Ποια είναι η Τσέλσι μπροστά στην Νουμάνθια!
Απορώ αν πείθεις έστω και τον εαυτό σου με τέτοια επιχειρήματα!
Στο ουεφα όλες αυτές, για ομάδες επιπέδου τσαμπιονς λιγκ είπες πριν!εκτος απο αυτες τις τρεις για πες αλλη ομαδα απο αγγλια με πορεια σε ευρωπη. να σου θυμισω ισπανικες. ρεαλ βαλενθια ατλετικο σεβιλη βιγιαρεαλ εσπανιολ μαλλον εσυ πεισε τον ευατο σου καλυτερα!!
μαλιστα βαλενθια ομαδα ουεφα ρεαλ το ιδιο σεβιλη το ιδιο ατλετικο το ιδιο.ε η εσπανιολ και η βιγιαρεαλ που συμετεχει πρωτη φορα ναι.Στο ουεφα όλες αυτές, για ομάδες επιπέδου τσαμπιονς λιγκ είπες πριν!
Άνοιξε ένα θέμα για την πριμερά ή πες τα στο thread του Άρη ξέρουν και Ισπανικά αυτοί!
Ξαναλέω εδώ είναι το thread της πρέμιερ, επειδή πας από κλαρίνο σε κλαρίνο το τελευταίο δίμηνο απο το μεγαλείο της Λίβερπουλ το γύρισες στο ισπανικό πρωτάθλημα!μαλιστα βαλενθια ομαδα ουεφα ρεαλ το ιδιο σεβιλη το ιδιο ατλετικο το ιδιο.ε η εσπανιολ και η βιγιαρεαλ που συμετεχει πρωτη φορα ναι.
οταν το πινεις ετσι θα απαντας!!!! ακου επιπεδου ουεφα η ρεαλ η βαλενθια!!! τη αλλο θα ακουσουμε. οσο για τα κλαρινα στο τελος θα κανουμε ταμειο και εκει θα δουμε ποιος τα κανει κλαρινα!!Ξαναλέω εδώ είναι το thread της πρέμιερ, επειδή πας από κλαρίνο σε κλαρίνο το τελευταίο δίμηνο απο το μεγαλείο της Λίβερπουλ το γύρισες στο ισπανικό πρωτάθλημα!
Βασικά στα παπάρια μου το τι κάνει η Βιγιαρεαλ και η Εσπανιόλ, εγώ μόνο united eίμαι δεν είμαι σαν όλους εσάς που έχετε διαλέξει μια ομάδα από κάθε χώρα! Επαναλαμβάνω άνοιξε ένα thread για την πριμιέρα! ;)
Έλα στο ετοίμασα, σε λίγο καιρό θα σου ανοίξω και ότι άλλο θέμα θες για όποια χώρα θες!οταν το πινεις ετσι θα απαντας!!!! ακου επιπεδου ουεφα η ρεαλ η βαλενθια!!! τη αλλο θα ακουσουμε. οσο για τα κλαρινα στο τελος θα κανουμε ταμειο και εκει θα δουμε ποιος τα κανει κλαρινα!!