Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,1%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,2%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 94 28,4%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,1%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    331
OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ενω εσυ εισαι τερας μορφωσεως..παρε μου μια πιπα ρε περσονα...αιντε μου στο διαολο και παρε τ αρχιδια μου

αχαχαχαχα

στην αρχή έγραφες για μπουρδέλα...
τωρα τελευταία φαίνεται δε γαμάς και το γύρισες στη μπαλλα να ξεκαβλώσεις απ την αγαμία...

αααχχαχαχαααααα

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλή χρονιά σε όλους τους βρεττανόφιλους και πάντα να αλλάζει με τέτοια βαθμολογία ο χρόνος στο νησί..

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Υ.Γ.
Με τους μαλάκες της μαν γιου από του χρόνου μπινελίκωμα πάλι........
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
απο το αγγλικο ΄πρωταθλημα παντως οχι απλως δεν εχω αγαμια αλλα εχω βαρεθει να εκσπερματωνω σε μουτρακια λιβερπουλιανς-αρσενιτσας και τσελσιτσας...στανταρ πουτανακια ολα τους χρονια τωρα...

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απο το αγγλικο ΄πρωταθλημα παντως οχι απλως δεν εχω αγαμια αλλα εχω βαρεθει να εκσπερματωνω σε μουτρακια λιβερπουλιανς-αρσενιτσας και τσελσιτσας...στανταρ πουτανακια ολα τους χρονια τωρα...

άσχημο πράμα να μη γαμάς στη ζωή.
Σου εύχομαι το 2009 να βρεις γκόμενα και να κόψεις το μπανιστήρι.
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ειπαμε εσυ κατουρα λιγο..αν θες παντως σου δανειζω το μουνι που γαμαω μπας και ξεχαρμανιασεις..γιατι στη ζωη σου δεν γαμας..στη μπαλα δεν γαμας...πλησιαζει το εμφραγμα...

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειπαμε εσυ κατουρα λιγο..αν θες παντως σου δανειζω το μουνι που γαμαω μπας και ξεχαρμανιασεις..γιατι στη ζωη σου δεν γαμας..στη μπαλα δεν γαμας...πλησιαζει το εμφραγμα...

είπαμε καλή χρονιά και βρες γκόμενα...
με τη μπάλλα δε φτάνει.... είναι πασιφανές από τις απαντήσεις σου...
σήμερα για αλλαγή μην κατέβεις φυλής.... Ψάξε για γκομενάκι.  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.349
Πόντοι
42.697
είπαμε καλή χρονιά και βρες γκόμενα...
με τη μπάλλα δε φτάνει.... είναι πασιφανές από τις απαντήσεις σου...
σήμερα για αλλαγή μην κατέβεις φυλής.... Ψάξε για γκομενάκι.  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

ρε καμμενίδη απο το πρωί βολοδέρνεις σε αυτό το γαμοθρέντ.... :tickedoff:

αντε ντύσου αρρωματίσου πλύσου να πάμε να υποδεχθούμε το νέο έτους με χουρούς, σαν άνθρωποι... :boobies: :dancing: :helpplea:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε καμμενίδη απο το πρωί βολοδέρνεις σε αυτό το γαμοθρέντ.... :tickedoff:

αντε ντύσου αρρωματίσου πλύσου να πάμε να υποδεχθούμε το νέο έτους με χουρούς, σαν άνθρωποι... :boobies: :dancing: :helpplea:

στείλτονα ρε σε ένα καλό στούντιο να ξεκαβλώσει...
φαντάσου να ήταν και γαύρος τι θα έγραφε.....

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

εχεις να προτείνεις κάτι ρώσσικο;
η θες να σε πάρω μαζί μου;  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.349
Πόντοι
42.697
εχεις να προτείνεις κάτι ρώσσικο;
η θες να σε πάρω μαζί μου;  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
μην ασχολείσαι
κάτι έχω κατά νου...
στέιλε και συ με πμ την πρόταση σου και τα λέμε (για να μην βγάινουμε και οφ τοπικ και αυτοδιαγράφω τα ποστ μου γιορτινες μερες...)

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μην ασχολείσαι
κάτι έχω κατά νου...
στέιλε και συ με πμ την πρόταση σου και τα λέμε (για να μην βγάινουμε και οφ τοπικ και αυτοδιαγράφω τα ποστ μου γιορτινες μερες...)
Χρόνια πολλά από τον καμμενίδη τονα τάλλο............
Απέλαση ρε.... Απέλαση....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
για τη τσελσι λετε παλι ρε αλητοβιοι?

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ρε φρεσκα κουλουριαααααα....

παρε ενα φρεσκο κουλουρι

[size=12pt]PREMIER LEAGUE[/size]

[size=11pt]1.  ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  45  [/size]
2. ΤΣΕΛΣΙ 42
3. ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 38
bcdwg9.jpg

4. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 35
5. ΑΡΣΕΝΑΛ 35
6. ΕΒΕΡΤΟΝ 32
7. ΓΟΥΙΓΚΑΝ 28
8. ΧΑΛ ΣΙΤΙ 27
9. ΦΟΥΛΑΜ 26
10. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 25
11. ΜΠΟΛΤΟΝ 23
12. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ 23
13. ΜΑΝ. ΣΙΤΙ 22
14. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 22
15. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 22
16. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ 20
17. ΣΤΟΟΥΚ ΣΙΤΙ 20
18. ΤΟΤΕΝΑΜ 20
19. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 18
20. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 18

με το ζορι 1-0 τη μπορο και μιλας και απο πανω ρε;
δε σε χυσαμε καλα μεσα στο ανφιλντ; δε γουσταρες ρε αμπαλε;
αλλα σε καταλαβαινω....απο τη μια σε γαμαει η λιβερπουλ στην πρεμιερ λιγκ και απο την αλλη σε ξεβρακωνει ο περσονας στο μπουρδελα....πως να μην σαλεψεις   

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ρε ηλιθιο ορκα που γραφειςτν ιδια μαλακια συνεχεια θα βαλεις και τα 2 ματς που λειπουν ποτε?με χυσατε μεσα στο ανφιλτν..ε μια φορα τα 8 χρονια πρεπει να χυνετε κι εσεις..εμεις δενε χουμε αλλο σπερμα...με τ οζορι τη μπορο στο 65...εσεις που την κερδισατε στο 94 με αυτογκολ?>τα ξεχασες μαλλον ε?μην πουμε για τις ισοπαλιες με τα μεγαθηρια που χετε φερει..αχ ρε γμτ γιατι ργει τοσο πολυ η τσαπου του ολντ τραφορντ...γιατι??????????????

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ταράτσααααααααααααααααααααααα

χρόνια πολλά αγάπη μου και σου εύχομαι ολόψυχα στο νησί τις ποδοσφαιρικές επιτυχίες που έχεις στην Ελλάδα....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αυτος ο πεσονα εινα;ι ο ακρον αοτον της μαλακιας και τυ αρχαιολατρισμου.....Ρε φρεσκα κουλουριαααααα....εισαι πουθεναςοχι απλως την νεα χιλιετια..απο το 90 εχεις να υπαρξεις..κι αν οπως λενε μερικοι σας φτασαμε γιατι κανατε 20 χρονια να παρετε τιτλο,εσεις φτιαξατε διαφορα γιατι εμεις καναμε 25 χρονια να παρομε τιτλο..σ αρεσει αυτη η λογκη?Καιπου να μην ειχαμε τ ατυχημα βρε πουθεναδες....

οΣΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕ 2 ΩΡΑΙΑ..ΠΟΙΑΝΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΒΛΕΟΥΜΕ ΡΕ ΑΜΠΑΛΕ?ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΒΑΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΓΟΥ?

και κατι αλλο..εμεις αγκομαχουμε να κερδισουμε..εσεις γιατι χαιρεστε?εσεις κατι κολοκαφενεια στν ανφιλντ δεν τα κερδιζετε καν..η γλωωσσα σας εχει περασει πανω απο το μποι σας..αντε μαζευτειτε ρε νουμεραααααααααααααααααααααααααααααααα
τα καφενεια δεν γουσταρουμε να τα κερδιζουμε τα μπουρδελα θελουμε και με ανατροπη ετσι για να γουσταρουμε!!!!!!οσο για ιστορια οταν φτασεις τα τροπαια τοτε θα μιλας προς το παρον κοκοκοκοκοκοκο!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Πελάτης με 1 νίκη σας ανα 7 χρόνια? Βαρέθηκα να μιλάω με άμπαλους!
4 ευρωπαικά έχεις? 5 έχεις άσχετε και εσύ!
Με κουράσατε!
ειναι τοσα πολλα που τα ξεχναω. αραγε η ιστορια της ομαδαρας σου ειναι τα τελευταια δεκα χρονια; τα υπολοιπα δεν τα θυμασαι δυο δεκαετιες σε ειχα για πλακα και σε δουλευα!!!!!!!! να θυμηθω λιγο νταγλις ρας μπαρνς!!!!!!!!!!! τους εχεις ξεχασει ολους αυτους.

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειναι τοσα πολλα που τα ξεχναω. αραγε η ιστορια της ομαδαρας σου ειναι τα τελευταια δεκα χρονια; τα υπολοιπα δεν τα θυμασαι δυο δεκαετιες σε ειχα για πλακα και σε δουλευα!!!!!!!! να θυμηθω λιγο νταγλις ρας μπαρνς!!!!!!!!!!! τους εχεις ξεχασει ολους αυτους.

δεν τους έχει ξεχάσει.....
τατουάζ στην κωλοτρυπίδα του είναι....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(07-08)  (Η ψηφοφορία έληξε: 13 Απριλίου 2008, 19:37:53)
Αρσεναλ - 3 (18.8%)
Μαντσεστερ - 12 (75%)
Τσελσι - 1 (6.3%)
Αλλη - 0 (0%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 14

πρεπει να ειναι η πιο ακυρη ψηφοφορια ever :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom