SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12.342
- Πόντοι
- 2.536
Κοιμήθηκε όλη η premier μαζί τουΓιοκερες επισης καλος αλλα θελουν 100 μυρια στη Σπορτιγκ... Θηριο ειναι, οτι πρεπει για πρεμιερ.....
Κοιμήθηκε όλη η premier μαζί τουΓιοκερες επισης καλος αλλα θελουν 100 μυρια στη Σπορτιγκ... Θηριο ειναι, οτι πρεπει για πρεμιερ.....
Ε ναι... Μα απο την Κοβεντρι ρε πουστη μου? Που κοιταγανε οι αλλοι?Κοιμήθηκε όλη η premier μαζί του
Εδώ πήρε ευκαιρία ο Beretton Diaz ο απατεώνας και το παλικάρι ούτε να του ρίξουν μία ματιάΕ ναι... Μα απο την Κοβεντρι ρε πουστη μου? Που κοιταγανε οι αλλοι?
Έλα ντεΡε φίλε θα πάρετε πρωτάθλημα με επιθετικό τον Χαβερτζ;
Ρε συγαυρε χαίρεσαι να τη βλέπεις τη μπαλλα που παίζει η Λίβερπουλ,με δουλεύεις τώρα?τη ρεαλ τη πάτησε κατωΕ ναι... Μα απο την Κοβεντρι ρε πουστη μου? Που κοιταγανε οι αλλοι?
Α κι εγω γουσταρω δε λεω.. Μου αρεσει η Λιβε... Αλλο αυτο...κι η Μπιλμπαο μου αρεσει στο Europa αλλα μεχρι εκει... Ο Θρυλος θα το παρει....Ρε συγαυρε χαίρεσαι να τη βλέπεις τη μπαλλα που παίζει η Λίβερπουλ,με δουλεύεις τώρα?τη ρεαλ τη πάτησε κατω
MλκΑ κι εγω γουσταρω δε λεω.. Μου αρεσει η Λιβε... Αλλο αυτο...κι η Μπιλμπαο μου αρεσει στο Europa αλλα μεχρι εκει... Ο Θρυλος θα το παρει....
Είμαι κάτι ώρες μπροστά παιδιά, παίξτε 2 ημίχρονο τελικό Γιουνάιτεντ και anytime scorer Anthony. Απλά θέλω ποσοστά από τα κέρδη