Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,1%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,2%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 94 28,4%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,1%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    331

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ρε πάτε καλά???? :o

Ούτε στο δημοτικό να πηγαίνατε... :jerking: :jerking: :jerking:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ΤΡΟΠΑΙΑ

18 Πρωταθλήματα Αγγλίας
5 Κύπελλα Πρωταθλητριών Ευρώπης
3 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ
3 Κύπελλα ΟΥΕΦΑ
7 Κύπελλα Αγγλίας
7 Λιγκ Καπ Αγγλίας
9 Charity Shield    δεν ειναι κακο να τα μαθαινετε!!!!!! οταν τα φτασετε τα ξαναλεμε σχετικοι!!!!! μετρατε ειναι πολλα; ζαλιστικα !!!!!! :2funny: :2funny:                                                                                                                                                 

17 charity shield!!!!!! θεε μου υπαρχει αυτη η φοβερη διοργανωση. δεν πρεπει να μιλας σοβαρα φυσικα. αν συγρινεις τα πρωταθλητριων με αυτα τοτε εισαι πολυ σχετικος οντως!!!!!!! ακου 17!!!!!!! ανατριχιασα!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking:
εχεις πολυ πλακα,σε πρωτομαθαμε εμεις οι ολυμπιακοι αλλα τωρα θα σε μαθουν ολοι οι ποδοσφαιροφιλοι
ξεφτιλιζεις την λιβερπουλ(εσυ εισαι ηδη ξεφτιλισμενος)

Επισκέπτης
Το έσβησες το μήνυμα με τα τρόπαια μωρή ρόμπα βλέπω! Θες να σε ξεφτιλίζω συνέχεια όπως κάνω εδώ και μέρες? Θα το κάνω δεν έχω πρόβλημα, κάτι γατάκια ψεύτες σαν εσένα που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις λέγοντας την μια μαλακιά πίσω από την άλλη τα έχω για την πλάκα μου!
Ρομπα ξεκούμπωτη!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το έσβησες το μήνυμα με τα τρόπαια μωρή ρόμπα βλέπω! Θες να σε ξεφτιλίζω συνέχεια όπως κάνω εδώ και μέρες? Θα το κάνω δεν έχω πρόβλημα, κάτι γατάκια ψεύτες σαν εσένα που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις λέγοντας την μια μαλακιά πίσω από την άλλη τα έχω για την πλάκα μου!
Ρομπα ξεκούμπωτη!
Θα αφαιρέσει τα charity shield για να στην βγει από πάνω...έπεσε σε παγίδα μόνος του! :2funny:

Επισκέπτης
Βρε ηλίθιε, βρε καθυστερημένε εσύ τα έβαλες τα charity shield στην λίστα με τα τρόπαια! Πόσο μαλάκας και ψεύτης μπορεί να είσαι? Ότι και να γράψεις σε ξεφτιλίζω και έχεις μούτρα και μιλάς?
ρε πανηλιθιε εγω σε ρωτησα ποια ειναι η πιο πετυχημενη ομαδα στην αγγλια και μου ειπες αναλογικα ΝΟΤΙΧΑΜ και μιλας για ξεφτιλισμο. δεν μπορει το χοντρο μυαλο σου να καταλαβει εννοω!!! παντου η λιβερπουλ ειναι προτωπορος σε σχεση με την ομαδα σου. η μονη αληθεια οτι σε μεγαλες διοργανωσεις οπως charity shield  εισαι καλυτερος οπως και στο κυπελο. αλλα εισαι τοσο χοντρομαλακας που δεν μπορεις να ξεχωρισεις πως μια ομαδα καταξιωνεται με τα ευρωπαικα πρωταθληματα και μετα απο τις εγχωριες διοργανωσεις που και στη σημαντικοτερη στο πρωτθλημα παλι λιγοτερες εχεις!!!!

Επισκέπτης
ρε πανηλιθιε εγω σε ρωτησα ποια ειναι η πιο πετυχημενη ομαδα στην αγγλια και μου ειπες αναλογικα ΝΟΤΙΧΑΜ και μιλας για ξεφτιλισμο. δεν μπορει το χοντρο μυαλο σου να καταλαβει εννοω!!! παντου η λιβερπουλ ειναι προτωπορος σε σχεση με την ομαδα σου. η μονη αληθεια οτι σε μεγαλες διοργανωσεις οπως charity shield  εισαι καλυτερος οπως και στο κυπελο. αλλα εισαι τοσο χοντρομαλακας που δεν μπορεις να ξεχωρισεις πως μια ομαδα καταξιωνεται με τα ευρωπαικα πρωταθληματα και μετα απο τις εγχωριες διοργανωσεις που και στη σημαντικοτερη στο πρωτθλημα παλι λιγοτερες εχεις!!!!
Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα!
Εσύ και να μου πεις ότι ο ήλιος βγαίνει από τα ανατολικά πάλι επιφυλακτικός θα είμαι με τόσα ψέματα που λες!

Επισκέπτης
Ρομπα ξεκούμπωτη!
μαλλον η μαλακια σε εχει χτυπησει για γυρνα μια σελιδα πισω χοντρομαλακα να δεις αν τα εσβησα!!!!

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
η λιβερπουλ εχει μεγαλυτερη ιστορα απο τη μαντσεστερ και 58 τροπαια εναντι 54 της μαντσεστερ...υτο δεν την κανει ουτε πολυ μεγαλυτερη ομαδα ουτε θα καθομαι να ακουω μαλακιες οτι δεν μπορω να της μιλαω επειδη εχει αυτα...στα αρχιδια μου τι εγινε πριν γεννηθω..εγω ειμαι 24 και οσο ζω σε γαμαω απο πισω κι απο μπροσς...εχω δει 20 και βαλε κουπες κι εχεις δει 3-4....εχω δει 2 τσαμπιονς λιγκ κι εχεις δει 1...εχω δει 11 πρωταθληματα αγγλιας τωρα που ναι και το πιο δυσκολο στον κοσμο..εχω δει 2 παγκοσμια που δεν εχεςι δει ποτε..αλλα και αν θες να το παμε πιο παλια...εχω δει την μεγαλη ομαδα της λιβεουλ να κανει 100 χρονια να αποκλεισει την μαντσεστερ στο κυπελλο αγγλιας...εχω δει τις νικες στα μεταξυ μας ματς σε ολς τις διοργανωσεις να ναι 68-58 υπερ της μαντσεστερ....επισης δεν εχω ζησει αλλα εχω διαβασει οτι το πρωτο ευρωπαικο στην αγγλια το φερε η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ...οτι αν δεν πιεζε η μαντσεστερ η αγγλια δεν θα χε μπει ποτε στις ευρωπαικες διοργανωσεις..οτι αν δεν ριχνατε καταρες ρε ζωα δεν θα χε σκοτωθει η καλυτερη ομαδα ολων των εποχω και ενας θεος ξερει ποσο λιγοι θα σασταν αυτη τη στιγμη...

κι επειδη εισαι κι εντελως ασχετος...τρεμπλ σημαινει πρωταθλημα-κυπελλο(οχι λιγκ καπ που χουν μονο 3-4 χωρες)και ευρωπαικο πρωταθλημα...ΑΥΤΟ Τ ΟΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΣΕΛΤΙΚ Η ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ..και καποιοι αλλοι για να το ισοφαρισουν το συνεκρινα με οταν πηραν κυπελλο-λιγκ καπ και ουεφα!!!!!!!!!

Ειχατε μια χρυση 20ετια...αυτη ειναι ολη η ιστορια της λιβερπουλ....οσο για το τσαμπιονς λιγκ που πηρες...οταν θα φτασεις στον τελικο τουλαχιστον και θα σαι μεσα και στο πρωταθλημα οπως κανει παντα η μαντσεστερ ακομα και το τσελσακι που τα διεκδικεουν ολα ελα να μιλησουμε...

ΑΙΝΤΕ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΚΙΑ....ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ...ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΓΡΑΔΦΟΥΜΕ!!!!

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ταράτσαααααααααααααααααααααααα...
ακόμα περιμένω την απάντηση στο γρίφο... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα!
Εσύ και να μου πεις ότι ο ήλιος βγαίνει από τα ανατολικά πάλι επιφυλακτικός θα είμαι με τόσα ψέματα που λες!
οταν θα φτασεις τα πρωταθληματα και τα ευρωπαικα θα μιλας προς το παρον μπορεις να λες οτι και ο ηλιος ανατελει απο τη δυση!!!!μπλα μπλα μπλα!!!! οσο και να τα μετρας παλι πισω θα εισαι χοντρε!!!!!! ειτε σου αρεσει ειτε οχι η πιο πετυχημενη ομαδα στην αγγλια ειναι η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  τη να κανουμε!!!!

Επισκέπτης
οταν θα φτασεις τα πρωταθληματα και τα ευρωπαικα θα μιλας προς το παρον μπορεις να λες οτι και ο ηλιος [size=20pt]ανατελει[/size] απο τη δυση!!!!μπλα μπλα μπλα!!!! οσο και να τα μετρας παλι πισω θα εισαι χοντρε!!!!!! ειτε σου αρεσει ειτε οχι η πιο πετυχημενη ομαδα στην αγγλια ειναι η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  [size=20pt]τη[/size] να κανουμε!!!!
Να μάθεις ορθογραφία εκτός από ποδόσφαιρο! :2funny:

Επισκέπτης
η πιο πετυχημενη αγγλικη ομαδα ειναι η ΝΟΤΙΧΑΜ!!!!!!!!!!!!!!! Σας στο λεει καποιος που ειναι πολυ διαβασμενος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ρε ηλιθιε βοδο σ αρεσει αν ζεις στο παρελθον?παρε μια μηχανη του χρονου κοριτσαρα μου κι αντε ζησε τοτε...οταν θα φτασεις κι οταν θα φτασεις...κι οταν με φτασεις σε νικες ρε καραμητρο ελα μιλα μου....αιντε μουνοπανακια..εχετε βγαλει οση γλωσσα εχουν βγαλει και οι παοκτσηδες στην ελλαδα..και ειστε το ιδιο μαλακες γιατι δεν καταλαβαινετε οτι ειστε λιγοι για να παρετε πρωταθλημα....ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Ωραια η πιο πετυχημενη ομαδα στην αγγλια ειναι η μαντσεστερ γιατι εχει να δειξει επιτυχιες και πριν την εποχη της λιβεπρουλ..και μετα την εποχη της λιβερπουλ και τη νεα χιλιετια..καταλαβες ζωον?

Επισκέπτης
ρε ηλιθιε βοδο σ αρεσει αν ζεις στο παρελθον?παρε μια μηχανη του χρονου κοριτσαρα μου κι αντε ζησε τοτε...οταν θα φτασεις κι οταν θα φτασεις...κι οταν με φτασεις σε νικες ρε καραμητρο ελα μιλα μου....αιντε μουνοπανακια..εχετε βγαλει οση γλωσσα εχουν βγαλει και οι παοκτσηδες στην ελλαδα..και ειστε το ιδιο μαλακες γιατι δεν καταλαβαινετε οτι ειστε λιγοι για να παρετε πρωταθλημα....ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ...
καραγκιοζακο οταν φτασεις τα ευρωπαικα και τα πρωταθληματα μου τοτε θα μιλας προς το παρον κρατα τη πουτσα στο κωλο σου και νθα τη βγαλεις οταν θα με φτασεις!!!!

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ρε αλλο επιχειρημα εχεις?ειπαμε οπως ελεγε και η λυτρα..αχ και να χες βρει ρε βοδο μια μηχανη του χρονου...να ζουσες οταν ηταν μεγαλη η λιβερπουλ κι οχι τωρα που σε γαμανε απο καθε τρυπα σου οι της μαντσεστερ και απλα κοιτας τον γκιγκς να σηκωνει την μια κουπα πισω απο την αλλη...ΜΟΚΟ ΛΟΥΚΓΡΑ.,...ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom